O reteta cu "cheie"

Cititor Formula AS
Am 60 de ani, sunt pensionara si "blonda" acum, ca am incaruntit. In tinerete am fost bruneta si chiar frumoasa (spunea lumea), dar toata viata m-am luptat cu kilogramele, pana ce am dat intr-un ulcer si am facut si operatie de stomac.

Am incercat "n" metode de slabire, dar dupa ce slabeam serios, puneam din nou totul la loc, cu inca ceva in plus. Asa am dus-o mereu, pana ce am ajuns din nou la 80 de kg, la 1,60 m inaltime. Cam mult! De o luna de zile, aplic insa o metoda a mea, personala, cu rezultate uluitoare, pe care ma grabesc sa le impartasesc. Eu de o viata mancam putin dimineata, ciuguleam de toate la birou, la pranz mancam obisnuit, dar seara era mare problema. Imi incarcam farfuria serios si, scapata de grijile zilnice, ma asezam pe papat la televizor sau cu o carte in mana. In sensul acesta, va pot da niste retete de ingrasat formidabile... Ce mi-am zis eu mai nou, de cand sunt pensionara: dupa orele 16 se depun toate grasimile, hai sa schimb metoda. Asa ca dupa masa de pranz, scot din frigider apa minerala si fructele, incui frigiderul si camara unde tin borcanele de dulceata, ii dau cheia sotului meu, cu recomandarea sa nu mi-o dea, orice-as face. O saptamana a fost mai greu, dar acum parca zbor de usoara. Renuntati la masa de seara si veti slabi garantat 1-2 kg pe saptamana. Peste zi se poate manca obisnuit. Recomand tuturor reteta cu cheia, fiind foarte eficienta.

Ludmila BOCANICI - Curtea de Arges