Strabunica stie tot

Redactia
Foarfecile tocite se ascut din nou daca se taie cu ele o bucata de smirghel. Ca sa nu se zgarie metalul, folositi un glass-papier cu zgrunturi cat mai mici. . Umbrelele noi, inainte de a fi folosite, trebuie stropite din belsug cu spray de par. Materialul nu mai devine asa de usor poros. . Blugii dec...

Foarfecile tocite se ascut din nou daca se taie cu ele o bucata de smirghel. Ca sa nu se zgarie metalul, folositi un glass-papier cu zgrunturi cat mai mici.

Umbrelele noi, inainte de a fi folosite, trebuie stropite din belsug cu spray de par. Materialul nu mai devine asa de usor poros.

Blugii decolorati trebuie spalati impreuna cu o pereche de blugi noi. Culoarea care se lasa ii coloreaza pe cei vechi.

Parchetul din lemn dobandeste un luciu deosebit, daca in apa cu care este clatit se adauga 2-3 cani de ceai negru.

Pantofii de sport care miros a transpiratie trebuie umpluti cu nisip pentru toaleta pisicilor. A doua zi se arunca si resturile se absorb cu aspiratorul. Vor mirosi a pantofi noi.

Petele de iarba sau de suc de spanac de pe hainele de culoare deschisa trebuie frecate imediat cu un cartof crud. Apoi se spala in mod normal, in masina automata.

Sughitul trece repede daca se pune putina sare pe limba si se suge incet.

Obiectele de imbracaminte brodate cu paiete trebuie calcate spre stanga, cu fierul caldicel. Dedesubt se pune un prosop de frotir, pentru ca broderia sa nu se aplatizeze.

Maturile cu coada de plastic nu mai aluneca cand sunt sprijinite de pereti, daca se trage pe capatul cozii un deget taiat dintr-o manusa de cauciuc.

Inainte de a aprinde becul in baie, ungeti-l cu putin parfum. Cand va arde, aroma dvs. preferata se va raspandi in incapere.