Zodiacul lunii august

Tana Rosca
Lupta dintre Saturn si Neptun a ajuns la deznodamantul final in ultimele zile ale lunii trecute si situatia incepe sa se stabilizeze. Dar lucrurile ascunse si inselatoriile continua sa iasa la iveala. In a doua parte a lunii, Marte face opozitie la Jupiter, aspect considerat norocos pentru cei care stiu ce vor, riscant pentru cei care actioneaza haotic. Eclipsa de Luna din 20 ne poate inunda de-a dreptul cu emotii venite de nicaieri, pe un fond de slabiciune fizica.

Berbec
Prea impulsivi


Va vine greu sa stati pe loc, si fizic, si mental. Nevoia de miscare este accentuata, dar in acelasi timp nu aveti rabdare. Consecintele pot sa apara sub forma unor conflicte cu vecinii ori oameni din anturajul dvs. apropiat sau sub forma de accidente, daca va lasati prada temperamentului la volan. De aceea va sfatuim sa conduceti prudent incepand cu data de 8. Daca initiati in schimb un efort de grup, rezultatele pot fi grozave. Capacitatea dvs. de-a va concentra mental este ridicata, doar ca trebuie sa rezistati inclinatiei de-a va sustine ideile intr-o maniera agresiva.
Bani: Primele 7 zile ale lunii sunt indicate pentru a initia proiecte menite sa va sporeasca veniturile. Aveti incredere in ceea ce propuneti, dar nu va erijati in singurii factori de decizie in cazul in care afacerile dvs. presupun si participarea altora.
Cariera: La inceputul lunii s-ar putea sa puneti prea mare accent pe socializare la locul de munca sau sa va purtati cu colaboratorii dvs. de parca acestia v-ar fi copiii de care trebuie sa aveti grija. Din 20 relatiile de munca vor fi asa cum trebuie sa fie, bazate pe o comunicare precisa si eficienta, cu exceptia datei de 28, cand eclipsa da toate peste cap si ar fi mai bine sa stati acasa.
Dragoste: In august veti sti cand si ce hotarari sa luati, iar 13 si 14 sunt zile in care e optim sa va puneti deciziile in practica. Aveti grija sa nu va lasati influentati de prieteni pe 25 si 26, ei nu percep obiectiv situatia sau au motivatii ascunse.
Sanatate: Ar fi bine sa luati masuri sa nu va ingrasati prea tare pana pe 9. Dupa aceasta data puteti incerca sa slabiti cu mai multe sanse de succes ca pana acum.

Taur
Relaxare cu R mare


Dupa o luna iulie in care nu v-ati vazut capul de treaba si ati avut de-a face cu personaje care v-au enervat de nu se poate, a venit si randul dvs. sa va relaxati, ceea ce va veti permite incepand cu data de 8. Veti lasa in urma multe probleme care v-au scos peri albi si va veti regasi calmul admirabil, care va face sa aplicati tuturor chestiunilor din viata dvs. masura bunului-simt. Atmosfera din familie este placuta toata luna, cu deosebire intre 5 si 19, cand comunicarea cu cei dragi nu lasa cu nimic de dorit. Doar Luna noua din 12 poate tulbura pentru o zi aceasta armonie.
Bani: Incepand cu data de 8 doriti sa incepeti lucruri noi, iar daca va este clar pana in detaliu ce anume doriti sa intreprindeti veti putea finaliza afaceri importante luna aceasta. Zilele optime sunt 24 si 25, in privinta afacerilor facute cu coinvestitori. In jurul datei de 15 puteti incepe si o afacere de familie, impreuna cu o ruda mai in varsta, experta in domeniul la care va ganditi.
Cariera: Intrigile care v-au erodat rabdarea si nervii de mai bine de doi ani continua sa iasa la iveala, dar in acelasi timp va afecteaza din ce in ce mai putin. In unele cazuri veti renunta la actuala pozitie pentru a incepe o afacere de familie, careia ii veti dedica timpul dvs. de acum inainte. Succesul va veni treptat, dar sigur.
Dragoste: Cu toate ca cineva dintre colegi vi se poate parea foarte atragator pana pe 9 si da toate semnele ca si reciproca este valabila, ar fi mai bine sa rezistati ispitei. Sau poate ca nu sunteti inca siguri daca e vorba doar despre atractie fizica. Va lamuriti incepand cu data de 20.
Sanatate: Pe 7 sunteti exagerat de agitat si exista pericolul unor accidente minore, iar pe 15 sunteti mai degraba limfatici.

Gemeni
Front de lupta in plina vara


Luna august este o luna foarte potrivita pentru a actiona in forta si pentru a lua decizii. Nu sunteti intr-o stare de spirit potrivita pentru concediu si relaxare, aveti nevoie de un adevarat "front de lupta" pentru a va pune in aplicare ideile indraznete si a va consuma energia debordanta. Aveti stare cel mult pana pe data de 8, dupa care nimeni si nimic nu va mai poate tine pe loc. Daca v-ati precizat scopurile va va veni usor sa le puneti in aplicare intre 23 si 25.
Bani: Dupa ce sortii au oscilat o buna vreme incoace si incolo in privinta veniturilor dvs., primele patru zile ale acestei luni sunt numai bune pentru a discuta ultimele amanunte ale unor contracte sau detalii ale unei afaceri. In cazul in care faceti afaceri cu o institutie oficiala, acestea se concretizeaza cel mai bine intre 13 si 15. Aceleasi date sunt bune daca aveti nevoie de aprobari sau finantare din partea autoritatilor.
Cariera: La inceputul lunii, cineva din familie va poate baga in cap idei nerealiste privitoare la serviciu si castig. Daca doriti sa faceti schimbari, asteptati pana dupa data de 9, pentru a avea o reprezentare obiectiva asupra situatiei. Sub nici o forma sa nu faceti demersuri pe 28, cand se petrece eclipsa de Luna, care va afecteaza exact in domeniul profesionalului.
Dragoste: Relatia de cuplu este cat se poate de interesanta luna aceasta. Din 8, partenerul a terminat cu exagerarile, iar relatia este suficient de deschisa incat sa permita abordarea problemelor potential conflictuale. Daca sunteti singuri in aceasta perioada, puteti fi atrasi de persoane mai in varsta sau care provin dintr-un mediu foarte diferit de al dvs.
Sanatate: Puseuri de tensiune sunt posibile pana pe 8, ulterior dispuneti de multa energie. E recomandabil s-o consumati prin miscare.

Rac
Odihna obligatorie


Cel mai bun lucru pe care-l puteti face pentru dvs. in august este sa va tineti departe de "lumea dezlantuita" si sa va permiteti sa va relaxati. Ar fi cu atat mai important sa procedati astfel, cu cat toamna se anunta plina de activitati frenetice, care nu va vor mai permite un astfel de repaos. Pana pe 10, ar fi o idee buna sa iesiti cat mai des cu prietenii, sa va vedeti cu rudele de gradul doi si trei, mai ales daca au umor si sunt simpatici in societate, si cu vecinii ce au aceleasi calitati. O noua perioada potrivita pentru distractie incepe pe data de 20, dar va fi intrerupta pentru o zi, de efectele eclipsei de Luna din 28.
Bani: Intre 5 si 10 puteti face cele mai bune manevre privitoare la castigul banesc, apoi intervine un fel de relaxare sau o nevoie de a va compensa efortul de-a castiga bani cu o cheltuiala pe masura. Daca va rasfatati pe dvs. nu e nici o nenorocire, dar daca dati banii in stanga si in dreapta pentru prieteni s-ar putea sa nu va vina sa credeti cat ati cheltuit cand va faceti bilantul.
Cariera: Din 9 va reveniti dupa o perioada in care prioritatile profesionale va erau neclare, se poate sa va fi angrenat in prea multe proiecte si sa va dati seama ca trebuie sa renuntati la o parte dintre ele. Operati cel mai bine trierea necesara intre 23 si 25, dar pentru ca lucrurile sa iasa perfect, trebuie sa fiti clari si obiectivi in ceea ce va propuneti. Altfel puteti ramane incurcati in prea multe directii.
Dragoste: In primele 7 zile ale lunii este posibil sa intalniti o persoana care va atrage imediat atentia in cadrul cercului dvs. de prieteni.
Sanatate: Calatoriile scurte sau lungi sunt contraindicate incepand cu data de 8, deoarece pe parcursul lor pot avea loc incidente nedorite.

Leu
Marii invingatori


In fine, vedeti o fata pe care o recunoasteti atunci cand va uitati in oglinda. Este fata unei persoane puternice, care a dovedit inca o data ca nu este un biet supravietuitor, ci un invingator, si asta inca in conditii atat de vitrege cum au fost cele in care ati fost obligati sa evoluati in ultimii doi ani si ceva. Intre 5 si 19 va faceti auziti si intelesi ca pe vremurile bune si nimeni nu va mai confunda cu o pisica lesinata. Asta s-ar putea insa sa vi se urce la cap incepand din data de 10. Luna noua din 12 va mai dezumfla, dar va reveniti fara probleme a doua zi. Intre 13 si 15 puteti gasi rezolvari nesperat de bune pentru problemele ramase nerezolvate din trecut.
Bani: Ideile dvs. cu privire la castig sunt cam nerealiste pana pe 9, fie sunteti gata sa le dati o parte prea mare din castigul comun celor cu care lucrati, fie cheltuiti sume mari pe lucruri care nu sunt neaparat necesare. Va descurcati mult mai bine cu oportunitatile care apar incepand cu data de 20, cand va revine taletul de negociatori.
Cariera: Luna aceasta este cum nu se poate mai potrivita pentru a face o apreciere corecta a felului in care ati evoluat profesional pana acum. Asta va va permite sa faceti o optiune inteleapta intre 10 si 18. Se pare ca reputatia dvs. de expert a crescut in cercurile in care conteaza, fara ca dvs. sa va fi dat seama de asta.
Dragoste: Incepand din data de 9, viata dvs. emotionala incepe sa fie speciala. Asta pentru ca include deschidere sufleteasca si sinceritate, laolalta cu o mare intensitate care va leaga. Evitati o prea mare fascinatie fata de personalitatea partenerului, altfel ii cedati o parte prea mare din puterea dvs.
Sanatate: Faceti suficienta miscare si nu veti avea probleme toata luna.

Fecioara
Credit profesional


August nu este o luna nefasta pentru dvs., desi puteti avea aceasta impresie, care este subiectiva, din pricina impulsurilor contradictorii pe care le traiti acum. Riscul obiectiv care exista este ca pana pe 9 sa cadeti prada tentatiilor facile si sa pierdeti astfel oportunitatile serioase care se ivesc in jurul datei de 20. Pana pe 9 este bine sa nu faceti angajamente serioase pe termen lung. Din 20 beneficiati de un discernamant care va permite sa alegeti cea mai buna cale pentru dezvoltarea dvs. personala. Va exprimati cu claritate si forta, fara a leza insa amorul-propriu al celorlalti. Priviti criza emotionala care se poate petrece in timpul eclipsei din 28 ca pe o modalitate de a va descarca de sentimente reprimate.
Bani: In primele 9 zile ale lunii puteti da dovada de o atitudine risipitoare, care nu este deloc specifica semnului dvs. zodiacal, renumit pentru chibzuinta cu care intoarce banutii. In restul lunii sunteti vulnerabili la cererile celor ce se pretind victime pentru a va determina sa-i ajutati baneste.
Cariera: Din 8 va cuprinde ambitia si daca stiti sa va jucati sansele cu luciditatea care va caracterizeaza, intre 13 si 15 puteti permanentiza o situatie in care vi se acorda tot creditul profesional pe care-l meritati, iar apoi intre 23 si 25 puteti sa faceti un salt de-a dreptul spectaculos in cariera.
Dragoste: Pana pe 9 atitudinea dvs. iubitoare poate pacali pe multi, caci sunteti ca Fecioara impartiala, care-si indreapta atentia afectiva in toate partile, fara a se opri asupra cuiva anume. Reveniti la o atitudine moderata si rezonabila din 20, dar pe 28 puteti fi destul de bulversati din pricina eclipsei de Luna in semnul dvs.
Sanatate: Primele zile ale lunii pot fi grele, cu tulburari de ritm cardiac, oboseala oculara si dureri de coloana, mai ales in zona toracala.

Balanta
Petreceti, dar mai usor


Din punct de vedere social am putea afirma despre dvs. luna aceasta, fara a gresi prea mult, ca nu mai puteti de bine. Asta pentru ca nu va puteti abtine sa nu participati la orice eveniment se petrece si la care se petrece. Pe moment, toate par importante si dau starea aceea de efervescenta care va cuprinde atunci cand sunteti in situatia de-a va etala eleganta si diplomatia, dar in final, s-ar putea sa va dati seama ca ati depus prea multa energie in aceste activitati. Apare si intrebarea daca a meritat efortul si raspunsul nu are cum sa fie un "da" cu toata gura. Daca aplicati criterii mai realiste acestor ocazii de socializare, veti fi sigur in stare sa renuntati la unele dintre ele. Cu un castig semnificativ de energie personala.
Bani: Cineva va poate pisa cu o propunere de-a face impreuna afaceri. Este o idee interesanta si va asociati cu o persoana energica si puternica. Depinde doar de dvs. sa ii ghidonati cu finete eforturile, de asa maniera incat sa nu observe ca nu va domina, ci dimpotriva. Va trebui sa va grabiti caci intelegerea trebuie luata pana pe data de 7.
Cariera: Primele patru zile ale lunii sunt cele mai indicate pentru a pune la cale planuri impreuna cu superiorii dvs. Lucrurile merg destul de bine pe parcursul lunii, insa in ultimele zile, mai ales pe 29, relatiile cu colegii pot fi un cosmar si inamicii dvs. tainici au ocazia sa va caroteze.
Dragoste: Din 9 incepand sunteti o aparitie atat de seducatoare in societate, incat persoana iubita se simte flatata sa va aiba alaturi. Se poate sa va idealizeze si n-ar fi bine sa incurajati aceasta atitudine, deoarece este cumplit de incomod sa locuiesti pe un piedestal.
Sanatate: Atentie la alimentatie pana pe data de 9, atat la prospetimea alimentelor, cat si la felul in care le combinati in stomac.

Scorpion
Spor la bani in plina vara


Va vedeti intens cu prietenii pana pe 9 si se poate sa legati cu aceasta ocazie unele prietenii indoielnice. Pentru a nu fi dezamagiti ulterior e bine sa retineti ca uneori, farmecul unei persoane este indirect proportional cu caracterul ei. Dar este posibil sa se intample si invers, in sensul ca dvs. sa incercati sa va imprieteniti cu cineva pentru ca o amicitie cu respectiva persoana va poate aduce anumite avantaje. Nimic grav aici, este vorba doar despre relatii superficiale.
Bani: Din 8 se limpezesc multe dintre proiectele dvs. Si aveti, de acum, ocazia sa alegeti care dintre ofertele existente sunt intr-adevar interesante. Nici o grija, nu aveti nimic de pierdut daca operati o selectie riguroasa, dimpotriva, nu va mai risipiti energia in prea multe directii. Gasiti cu o usurinta investitori importanti si lucrati deosebit de bine cu strainatatea.
Cariera: Intre 13 si 19 aveti parte de aprecieri din partea unor persoane pe care le respectati sau obtineti chiar o recunoastere oficiala a capacitatilor dvs. profesionale. Pe 12 puteti avea insa o zi deprimanta, cand vi se pare ca sunteti un mare esec. Ei bine, nu este vorba decat despre luna noua care va trezeste sentimente amestecate cu privire la cariera.
Dragoste: Priviti mai cu atentie relatia in care va aflati, mai ales daca partenerul de cuplu a avut cateva iesiri nervoase pana pe data de 7. Acestea pot fi un semn ca relatia nu este atat de stabila pe cat va place sa credeti. Incercati sa aflati cum stau lucrurile din perspectiva altora.
Sanatate: Sanatatea dvs. nu lasa de dorit, iar energia dvs. se mentine constanta.

Sagetator
Dragoste cu nabadai


Din 9 aveti mai putine ezitari cu privire la directia in care doriti sa evoluati si puteti ajunge la concluzia (inteleapta) ca inca nu s-a nascut om sa le stie chiar pe toate, nici macar unul care sa fi calatorit prin toate colturile acestei lumi. Aveti acum posibilitatea de-a mai concentra din informatia pe care o strangeti cu atata sarg si sa o prezentati sub o forma cat se poate de atractiva pentru cei care o primesc. Fiti insa atenti la cei carora ideile dvs. le plac atat de mult, incat vor sa si le insuseasca.
Bani: Plasamente banesti sau investitii este bine sa faceti pana pe data de 4 si tot in primele zile ale lunii va ies cel mai bine negocierile pe marginea contractelor menite sa aduca bani.
Cariera: Cu toate ca nu sunteti inca suta la suta siguri care este obiectivul dvs. ultim in privinta carierei si statutului dvs. social, ati reusit sa va apropiati macar prin eliminare de ceea ce doriti sa realizati. Catre sfarsitul lunii, unele actiuni legate de casa pot interfera in mod nefericit cu prestatia dvs. de la serviciu, de aceea este bine sa delimitati cat mai bine aceste doua domenii.
Dragoste: Luna aceasta este cu nabadai. Partenerul de cuplu poate, fie sa va stimuleze, punandu-va in valoare cunostintele si modul orginal de-a le exprima, fie sa faca tot posibilul sa va discrediteze ideile. Va lamuriti in jurul datei de 24 cum stau lucrurile, dar oricum ar fi, se lasa cu o impacare pasionala. In cazul in care sunteti liberi, incepand din 21, puteti lega o relatie incitanta atat din punct de vedere fizic, cat si mental.
Sanatate: Zona gatului, atat pe dinauntru, cat si pe dinafara, este sensibila. Feriti-va de bauturi prea reci si nu intoarceti prea des capul dupa persoane atragatoare.

Capricorn
Distractii si calatorii


Aveti mare nevoie de odihna dupa eforturile pe care a trebuit sa le depuneti pe parcursul acestei veri, in care n-ati avut timp sa va ocupati de dvs. mai deloc. Problema este ca nu-i lasati nici pe altii sa se ocupe de dvs. Si in final sunteti nemultumiti si obositi. Poate va ajuta sa stiti ca luna aceasta va regenerati cel mai bine energia prin distractii si jocuri, asa incat acceptati propunerile in acest sens. Calatoriile lungi va ofera posibilitatea de-a lega prietenii cu oameni interesanti, dar si de-a face excese alimentare sau de shopping.
Bani: Vacantele petrecute in strainatate se dovedesc foarte placute, dar si mari consumatoare de fonduri. Probabil ca depasiti suma pe care v-ati propus-o pentru vacanta, dar in fond de ce sa va refuzati astfel de placeri? Iar daca tot ati apucat sa cheltuiti, mai are sens sa va para rau?!
Cariera: Dupa ce ati tras din greu, incep sa apara si semne ale aprecierii si inca din directii din care nu va asteptati. Se pare ca pe 13 si 14 sunt cele mai mari sanse sa va vedeti rasplatite stradaniile si se pare ca asta se va intampla atat sub forma de recompense banesti, cat si de apreciere oficiala.
Dragoste: Cineva incearca insistent sa va atraga atentia asupra sa, iar dvs. aveti timp sa raspundeti acestor initiative pana pe data de 7. In cazul in care nu va prindeti in joc si calatoriti, se poate sa nu va decideti careia dintre persoanele interesante pe care le cunoasteti sa-i acordati sansa.
Sanatate: Perioada cea mai buna este 5-19, cu exceptia zilei de 12, cand sistemul endocrin este temporar desetat.

Varsator
Pace in casa


Luna aceasta, prietenii dvs. apropiati va sunt de mai putin folos decat cunostintele, care au un grad mai mare de obiectivitate in ceea ce va priveste si in consecinta sunt sfatuitori mai buni decat prietenii, la care exista o nota de subiectivism, pentru ca sunt atasati de dvs. Atmosfera conflictuala din familie se linisteste dupa data de 7, mai ales daca va decideti sa nu alimentati conflictul. In felul acesta devine vizibil cine incearca sa provoace toate acele discutii.
Bani: In primele zile ale lunii sunteti mai dispusi sa cheltuiti decat sa munciti, iar din 20 va decideti sa puneti la loc ce ati consumat. Va iese mai bine daca munciti pentru banii respectivi decat daca faceti investitii sau speculatii. In acest caz puteti fi trasi pe sfoara in jurul datei de 29. Este, de asemenea, contraindicat sa dati bani imprumut.
Cariera: Aveti probabil niste neclaritati majore legate de o problema profesionala si tocmai din acest motiv va vine greu sa luati o decizie importanta, legata probabil de o asociere sau o schimbare drastica de macaz. Cel mai bine ar fi daca v-ati apuca sa strangeti cat mai multe informatii care sa va ajute sa luati hotararea optima. Probabil ca va trebui sa va decideti, macar in principiu, pana pe 7.
Dragoste: Un lucru important se intampla incepand din data de 10. Daca sunteti intr-o relatie de cuplu, este probabil sa va simtiti ca si cand redescoperiti toate motivele pentru care v-ati indragostit de persoana respectiva. Daca ati iesit nu de mult timp dintr-o relatie, va puteti reintalni cu cineva din trecut. Va apropiati de sfarsitul unui ciclu de maturizare emotionala de 14 ani.
Sanatate: Singurele lucruri care va pot deranja sunt sughiturile sau alte manifestari ale aerofagiei. Retineti, aerul nu se inghite, el se respira.

Pesti
Cu mintea rece


Este o luna in care intuitia va da ghes sa procedati intr-un anume fel, in timp ce gindirea rationala va da cu totul si cu totul alte indicatii. Atitudinea filosofica ar fi sa va distantati putin de evenimente si sa ajungeti la concluzia ca nu e neaparat necesar sa actionati pentru a schimba starea de fapt. Sunt si alte persoane care ar putea sa-si bata capul cu modificari care ar trebui aduse. Este vorba in primul rand despre o chestiune familiala, si asupra dvs. se exercita probabil presiuni ca sa "rezolvati situatia", de parca ati fi singura persoana implicata. O forma buna de a o "rezolva" este rezistenta pasiva.
Bani: Partenerul dvs. de cuplu nu prea are simtul proportiilor la cheltuieli pana pe 9, sau se poarta frumos cu dvs. numai daca i se fac anumite placeri, de preferinta costisitoare. Vreti sa-i cumparati afectiunea? O relatie de asociere de afaceri profitabila poate fi incheiata incepand din data de 20, desi negocierile purtate in jur de 29 se pot dovedi dificile.
Cariera: Se poate sa fi trebuit sa reveniti asupra unor cunostinte (mai aveti timp s-o faceti pana pe 8) care sa va puna in valoare meritele profesionale. Nu le folositi totusi pentru a va pune sefii intr-o situatie de inferioritate si veti fi apreciati cu atat mai mult. Puteti primi o recunoastere publica sau sa faceti calatorii in interes profesional sau pentru studii.
Dragoste: Manifestarile de iubire ale partenerului pot fi cam siropoase la inceputul lunii, dar se revine la o comunicare rezonabila incepand cu data de 20. O confruntare cu caracter subtil, de genul "cine manipuleaza mai abil" poate avea loc in jur de 29.
Sanatate: Incaltamintea comoda este cheia succesului, precum si statul cu picioarele in sus (la propriu), deoarece circulatia periferica in gambe si labele picioarelor este deficitara.