Cura cu fructe

Redactia
- Se tine trei zile pe saptamana. Se slabesc 2 kg in 7 zile -



Fructele constituie un aliment bogat in hidrati de carbon, dar contin o cantitate nesemnificativa de proteine sau grasimi. Pe de alta parte, ele au din abundenta fibra vegetala, vitamine si minerale. Fructele sunt alimente accesibile. Bune la gust si cu un aspect agreabil, au fiecare in parte o alta savoare si se pot combina usor. Fructele produc foarte repede senzatia de satietate, datorita volumului mare pe care il au si datorita marii cantitati de fibre si apa pe care le contin.
Succesul acestei cure consta in faptul ca aduce putine calorii - intre 800 - 1200 pe zi. Are un efect diuretic, datorat cantitatii ridicate de lichide care se ingereaza.
Produce un efect laxativ si dezintoxicant si faciliteaza tranzitul intestinal. Produce o scadere notabila a colesterolului si a tensiunii arteriale si aduce organismului un mare aport de vitamine si minerale. Durata ei este de trei zile pe saptamana (dar numai fructe) si se compune din fructe proaspete sau suc de fructe preparat proaspat, in fiecare zi. Nu exista limita cantitativa.