Zodiacul lunii iunie

Tana Rosca
Si in Iunie, aspectul astrologic dominant continua sa fie opozitia intre Saturn, marele malefic, si un Neptun retrograd, aducator de confuzie si teama. Temeri care se isca din nimic, din senzatia ca suntem victimele neputincioase ale unor forte implacabile, din incapacitatea de-a percepe corect realitatea. Aspectele frumoase din semnele de foc ne ajuta sa ne indreptam energiile catre actiuni pozitive. Planeta comunicarii, Mercur, intra, si ea, in miscare retrograda pe 16, ceea ce poate aduce dupa sine dificultati in comunicarea cu membrii familiei.

Berbec
Actiune!


Stiti foarte bine ce vreti, atat pe termen scurt, cat si pe termen lung, ceea ce e un mare avantaj. Energia dvs. este concentrata pe actiune, iar pana pe 24, ceea ce intreprindeti cu hotarare si curaj este sprijinit de planete. E bine ca intentiile dvs. in ceea ce intreprindeti sa fie clar precizate pana pe 15, cand e Luna plina, pentru ca ulterior se pot isca anumite confuzii. In cea de-a doua parte a lunii ar fi mai bine sa consolidati ce ati inceput in prima, nu sa va apucati de lucruri noi.
Bani: Pana pe 5, sunt indicate achizitiile pentru casa. Initiativele legate de castigul banilor pot sa astepte pana catre sfarsitul lunii, mai precis dupa data de 24. Intre 6 si 24 sunteti inclinati sa cheltuiti cam mult pentru distractii.
Cariera: Chiar daca persoanele cu care trebuie sa lucrati in primele zile ale lunii nu va sunt prea simpatice, e bine sa faceti un efort si sa fiti amabili cu ele, ba chiar sa personalizati relatia. Scoateti-le la masa sau macar la o cafea. Efectul poate fi de-a dreptul suprinzator. Din 24 e bine sa trageti cu urechea la barfele de birou. Nu e stilul dvs., o stim, dar e mai usor de prevenit o masinatie, decat de contracarat.
Dragoste: Iti arati sentimentele fara retineri (poate putin cam prea fara retineri), dar o faci cu farmec si cu candoare. Intre 24 si 29 ar fi bine sa procedezi cu tact si sa nu faci miscari indraznete decat daca esti sigur pe reactia partenerului. Pe 30 poti lua o hotarare majora foarte buna.
Sanatate: Pana pe 24 poate sa apara surmenajul mental, care sa se manifeste prin nervozitate sau stari de iritare. Ulterior, pot aparea insomnii sau crampe musculare in zona gambelor.

Taur
Relatii complicate


Este o luna in care talentul dvs. de a-i asculta cu atentie pe ceilalti va poate fi de foarte mare folos. Cand iesiti in oras cu amicii, stati de vorba cu rude sau cu vecini, fiti atenti ce au de spus, pentru ca unele dintre aceste informatii se pot dovedi foarte interesante. Procedati la fel atunci cand sunteti in societate, unde dupa 24 poate deveni mai important ce nu se spune, ce se trece sub tacere. Pe 25, Marte intra in zodia dvs., unde nu se simte prea grozav. E drept ca va da energia necesara pentru a incepe proiecte noi, dar va poate face la fel de usor sa va pierdeti cumpatul. Drumurile scurte nu ies prea bine dupa 16.
Bani: Cu veniturile salariale stati bine, dar in privinta investitiilor exista multe directii in care vi se pare profitabil sa va extindeti. In ciuda cunoscutului dvs. conservatorism, sunteti in pericol sa va duceti in prea multe directii, ceea ce se poate dovedi mai putin profitabil decat va imaginati.
Cariera: De la sfarsitul lunii, relatiile dintre dvs. si superiori sau autoritati au devenit din nou complicate si, mai ales, neclare. In afara de asta, simtiti ca aveti un rival care evita orice confruntare pe fata, dar gaseste modalitati indirecte de-a va enerva.
Dragoste: Pe data de 24, parca cineva apasa pe un buton si aterizati in alt film. Dvs. nu recunoasteti reactiile persoanei dragi, iar pentru ea, comportamentul dvs. devine de neinteles. Decat sa incercati sa va ascundeti problemele si nervii, mai bine explicati-i care sunt problemele dvs. si, de ce nu, cereti-i sfatul.
Sanatate: Efortul fizic trebuie facut cu moderatie pana pe 24, tot atunci e bine sa stati departe de obiecte metalice care va pot rani. Feriti-va de boli infectioase.

Gemeni
Jocuri si distractii


Iunie este luna dvs. si se dovedeste o luna plina de distractii, de intamplari de tot felul, in cea mai mare parte amuzante. Drumurile pe care le intreprindeti incepand cu data de 6 se dovedesc deosebit de placute, cu posibilitatea de-a lega noi prietenii, de-a afla multe lucruri noi si de-a atrage simpatie. Persoanele pe care le veti cunoaste in jurul datei de 12 sau catre sfarsitul lunii, si anume pe 30, pot juca un rol important in viata dvs., se poate sa va fie alaturi in momente de insingurare sau sa va dea sfaturi intelepte.
Bani: Intre 6 si 15 este bine sa faceti multe tranzactii financiare sau comerciale, pentru ca in cea de-a doua jumatate a lunii n-aveti spor. Fie vi se ofera doar afaceri marunte, fie nu puteti finaliza anumite contracte pentru ca cei cu care doriti sa le incheiati sunt convinsi de familie sa renunte la ele.
Cariera: Lucrurile se complica spre sfarsitul lunii, cand este bine sa fiti receptivi la schimbari, pentru ca nu puteti conta pe faptul ca lucrurile vor ramane la fel. Sunt ocazii in care prietenia cu sefii se dovedeste o sabie cu doua taisuri.
Dragoste: Gemenii stabiliti intr-un cuplu nu-si pot dori nimic mai mult. Pana pe 21 raspundeti sentimentelor partenerului cu o intensitate asemanatoare, ulterior va multumiti sa va lasati rasfatati de el. Gemenii celibatari au de unde alege si nu se grabesc s-o faca. Va place sa va jucati si nu pierdeti nici o ocazie in care va puteti pune la bataie farmecul personal.
Sanatate: Va simtiti cat se poate de bine pana pe 25, cand sunteti susceptibili la infectii ale aparatului respirator superior. Lasati deoparte bauturile reci. Sunteti repeziti si va puteti lovi cu capul de toate cele.

Rac
Dificultati de comunicare


Primele cinci zile ale lunii sunt cat se poate de placute, si daca vreti sa obtineti ceva de la cei din jur, o faceti cu mare usurinta. Simtul dvs. diplomatic functioneaza impecabil, dar planeta comunicarii Mercur intra in miscare retrograda pe data de 16 si va zapaceste in cea de-a doua parte a lunii. Din 16, este mai bine sa ascultati decat sa discutati, iar daca aveti de purtat discutii mai importante, amanati-le pana pe la mijlocul lunii viitoare, daca puteti. Daca nu, faceti comentarii laconice, la obiect, si nu va aventurati in observatii personale, care pot fi interpretate in fel si chip sau pur si simplu pot fi gresit intelese. In aceasta perioada este bine sa-i lasati pe altii sa vorbeasca in locul dvs. sau despre dvs. - o sa va placa ce au de spus.
Bani: Pana pe data de 14, flerul dvs. la bani functioneaza impecabil. Este de asemenea posibil ca anumite plasamente banesti pe care le-ati facut mai demult sa inceapa sa dea un profit nesperat de mare, mai ales daca ati investit in terenuri sau constructii. Din 27 si pana la sfarsitul lunii, n-ar trebui sa faceti nici o miscare de capital.
Cariera: Puteti pune in practica idei ambitioase, pana pe 24 ati acumulat suficienta experienta pentru a nu da gres. Aveti incredere in ceea ce stiti si in persoanele cu care lucrati la proiectele respective.
Dragoste: Primele cinci zile ale lunii aduc echilibru si buna comunicare in cuplu, dar din 16 incepand puteti spune lucruri care sa-l deranjeze pe partenerul dvs. Racii singuri se pot trezi dupa 24, subiectul atentiei asidue a unui personaj hotarat sa ii cucereasca.
Sanatate: Cu exceptia parsivei tendinte de ingrasare, nimic nu va ameninta sanatatea, in afara unei posibile indigestii pe care puteti s-o faceti pe 1 iunie, daca nu sunteti atenti ce si cat mancati.

Leu
Aplauze la scena deschisa


Cu toate ca principalele dvs. greutati par sa stea neclinite pe pozitii, incepeti sa simtiti ca se apropie sfarsitul acestei situatii. Micul benefic Venus, care intra in semnul dvs. pe data de 6, va da o stare de spirit echilibrata si va atrage ceea ce in ultima vreme v-a lipsit tare mult: aprecierea deschisa din partea celorlalti. Primiti laudele fara ezitare, le meritati. Puteti merge chiar un pas mai departe, spunand de care dintre realizarile dvs. sunteti mai mandri, pentru ca destule au fost trecute cu vederea. Pana pe 24, puteti face un concediu frumos, de preferinta pe meleaguri straine, sau va puteti impresiona profesorii si colegii, in cazul in care aveti de dat examene.
Bani: Cu toate schimbarile care tot intervin in statutul dvs, finaciar, lucrurile merg mai degraba catre bine, pana pe 24. Dupa acesta data ar fi bine sa va abtineti de la afaceri care presupun resurse comune.
Cariera: Relatiile cu colegii sunt placute si relaxate pana pe 16, cand incep niste intrigi in care riscati sa fiti atrasi. Mai bine va detasati de ele si va concentrati asupra unui proiect mai ambitios, care poate fi pus in practica incepand din 25.
Dragoste: In cazul in care in ultima vreme v-ati simtit singuri si nebagati in seama, ceea ce nu va prieste catusi de putin, luna acesta, incepand din data de 6, farmecul dvs. isi face efectul, si mai mult decat atat. O intalnire care are loc in ultimele zile ale lunii poate avea o semnificatie aparte.
Sanatate: In cea de-a doua jumatate a lunii ar trebui sa aveti mare grija ce si cum mancati, pentru ca stomacul dvs. este deosebit de sensibil si puteti avea probleme destul de serioase. Mancati stand jos, mestecati bine si aveti grija sa luati macar o masa calda pe zi.

Fecioara
Luati o pauza


Sunteti bagati in niste chestiuni complicate si ghinionul face ca, in loc sa se simplifice pe masura ce progreseaza, sa se complice si mai mult. Va sfatuim sa faceti un pas inapoi si sa respirati adanc. Aveti nevoie de un ragaz, pentru a castiga perspectiva asupra lucrurilor. Luna noua din 15 aduce o simplificare sau va ajuta sa intelegeti mai bine cum sa procedati in continuare. Din punct de vedere al activitatilor sociale, situatia sta taman invers. Relatiile cu prietenii sunt grozave pana la mijlocul lunii, dar apoi incepeti sa auziti susoteli, sa vedeti priviri piezise si sa incepeti sa va intrebati de ce nu vi se spune ce se intampla.
Bani: Este indicat sa depuneti toate eforturile pentru ca o afacere mai ampla sa poata sa demareze pana pe data de 24. S-ar putea ca asociatul sau partenerul dvs. de afaceri sa nu aiba posibilitatea de-a se ocupa direct de acte, alergaturi si alte asemenea, ceea ce presupune ca va cad dvs. in carca. Nu este usor, dar merita.
Cariera: Incercati sa faceti front comun cu sefii si sa va mentineti atentia focalizata asupra proiectelor in curs. Va fi destul de complicat, pentru ca atmosfera de lucru printre colegi este una de "lasa-ma sa te las" sau se lucreaza nesistematic. Probabil sefii se bazeaza pe dvs. sa faceti "ordine si curatenie la locul de munca". Aveti sanse sa reusiti, dar dupa data de 15.
Dragoste: In cuplu domneste un fel de acceptare, mai mult sau mai putin resemnata, a comportamentului partenerului. Dar acesta poate incepe sa prezinte noi probleme dupa 24, cand va va fi greu sa faceti din nou compromisuri si sa va aratati toleranti.
Sanatate: Luna aceasta problemele dvs. cronice nu va vor deranja iar daca urmati tratamente, ele ar putea disparea definitiv. Din 25 energia va scade si aveti nevoie de mult somn.

Balanta
La bilant


Destul de multe depind de seriozitatea cu care v-ati achitat pana acum de responsabilitatile de tot felul din viata dvs. Daca v-ati vazut de treaba serios, a venit vremea sa capitalizati, vi se ofera recunoasterea meritelor si veti avea satisfactii. Daca nu, vi se va cere sa va achitati de obligatii care presupun si mai mult efort si disciplina din partea dvs.
Bani: Catre sfarsitul lunii va puteti asocia cu cineva foarte energic intr-o afacere cat se poate de promitatoare. Este insa necesar sa va mobilizati si sa nu participati doar dand niste bani. Este necesar sa va implicati direct. La fel de putin indicat este sa delegati pe cineva sa va reprezinte. Prezenta dvs. personala contribuie mult la finalizarea afacerii.
Cariera: Pana pe 5, relatiile dvs. cu sefii sunt mai mult decat bune, va comportati ca si cand ati conduce impreuna o afacere de familie. Nu uitati insa care sunt atributiile dvs., pentru ca daca va lasati pe tanjala pornind de la aceste relatii bune, puteti calca in strachini in cea de-a doua parte a lunii si relatiile dvs. cu superiorii vor avea de suferit pe masura.
Dragoste: Partenerul nu face nici un secret din atractia pe care o simte fata de dvs. Este frumos sa va simtiti obiectul unei afectiuni atat de pasionale. In acelasi timp insa se poate ajunge la confruntari, atunci cand unul dintre voi doreste sa-si impuna vointa asupra celuilalt. Cautati solutii amiabile.
Sanatate: Purtati pantofi confortabili, mai ales in zilele foarte calduroase, caci labele picioarelor sunt foarte sensibile, iar retentia de apa in organism face sa se umfle repede si sa devina dureroase.

Scorpion
Cariera in prim-plan


Partea a doua a lunii iunie nu este indicata pentru calatorii sau studii. Concediile intreprinse impreuna cu intreaga familie pot fi marcate de tot felul de complicatii dupa data de 16, probleme care sa strice dispozitia de vacanta a tuturor. In cazul in care aveti de dat examene dupa 16, incercati sa terminati cu invatatul in prima jumatate a lunii, pentru ca dupa 16 memoria nu prea mai vrea sa va ajute. Ceva mai usor va vine sa retineti informatiile in cazul in care va odihniti ziua si invatati noaptea.
Bani: Exista atatea oferte si atatea directii in care va puteti dezvolta afacerile, incat efectiv nu stiti cum sa mai coordonati tot ce ati inceput. Totul pare tentant, dar unele dintre afaceri vor merge, evident, mai bine decat altele. Faceti tot posibilul sa va ocupati de ele pe rand, nu incercati sa lucrati pe mai multe fronturi odata, riscati sa produceti incurcaturi serioase, mai ales pana pe 15.
Cariera: In iunie, cariera dvs. primeste impulsuri pozitive succesive. Unele pot fi de recunoastere oficiala a calitatilor dvs. profesionale, cum ar fi distinctii sau premii, altele apar sub forma comportamentului persoanelor care conteaza in bransa dvs. - veti detecta un respect crescut din partea acestora.
Dragoste: In cea mai mare parte a lunii, totul se petrece cum era de asteptat, dar din 24 pot aparea certuri cu partenerul de cuplu si ar fi cazul sa-i permiteti sa aiba si el o data dreptate. Pretentiile dvs. pot deveni nerealiste, si din cauza asta aveti tendinta de-a fi mai reci.
Sanatate: Aveti o energie debordanta si sunteti intr-o forma grozava pana pe 25, ceea ce nu inseamna ca in ultimele zile va veti simti rau, ci doar ca nivelul energiei dvs. scade un pic.

Sagetator
Luna cu prieteni


Sunteti intr-o perpetua miscare si legati amicitii la orice pas. Directi si deschisi cum sunteti, lipsiti de prejudecati sociale, puteti strange in jurul dvs. un grup extraordinar de divers, ca sa nu spunem colorat. Ar fi, totusi, de preferat, sa ii mai sortati din cand in categorii, pe prietenii dvs., pentru ca desi toti va agreeaza, nu este obligatoriu sa se simpatizeze intre ei. Luna plina din data de 1 se petrece in semnul dvs. si va provoaca o adevarata explozie de sentimente, in majoritatea lor pozitive, de genul "ce frumos e sa cuceresti lumea". O doza de realism intervine din 15.
Bani: In cea de-a doua parte a lunii ati face bine sa nu va atingeti deloc de capital si sa lasati deoparte orice afaceri care implica fonduri sau resurse comune. Daca afacerile dvs. includ un membru al familiei, incurcaturile pot deveni tare neplacute.
Cariera: Catre sfarsitul lunii aveti tendinta de-a fi cam repeziti cu colegii sau colaboratorii dvs., care se pot simti lezati de tonul pe care il folositi, chiar daca recunosc ca aveti dreptate in observatia de fond.
Dragoste: Sunteti de-a dreptul irezistibili, si cu toate ca partenerul dvs. nu se poate plange sub nici o forma ca-i lipseste ceva in aceasta relatie, sunteti atat de draguti cu toata lumea, incat se poate intreba: care-i, in fond, diferenta intre mine si toti acesti oameni cu care se poarta la fel de frumos?! Ma rog, e problema lui, nu a dvs.
Sanatate: Fizicul se supune atitudinii mentale si a dvs. este excelenta. Singurul lucru care va poate da de furca este reactia la efort incepand din 25. Puteti face puseuri de tensiune sau, la nervi, va pot apuca dureri de cap severe.

Capricorn
Acceptati schimbarile


Sunteti fara indoiala strategii zodiacului si in aceasta calitate simtiti ca intr-un domeniu al vietii dvs. se impun schimbari, pentru ca situatia stagneaza si asta va provoaca nemultumiri. S-ar putea sa aveti de luat o decizie nu prea usoara, si in cazul in care o tot amanati, eventual de saptamani in sir, ar trebui sa va mobilizati si s-o puneti in aplicare. Altfel, la sfarsitul lunii veti putea intampina probleme.
Bani: De la finele lunii trecute, socotelile dvs. cu privire la banii primiti de la serviciu au inceput din nou sa nu se potriveasca cu cele din targ. In schimb, la capitolul afaceri sau investitii, lucurile merg mult mai bine decat va asteptati si asta fara sa necesite aproape nici un efort din partea dvs. Un contract pe termen lung incheiat pe data de 30 s-ar putea dovedi o alegere grozava.
Cariera: In iunie este cazul sa actionati in forta pana pe 24, chiar daca sefii dvs. nu sunt la inceput foarte de acord cu propunerile pe care le prezentati si chiar daca familia incepe sa chitaie ca nu mai aveti timp sa va ocupati de ea. Colaborarea cu colegii merge excelent, formati in mod natural o echipa.
Dragoste: Pana pe 16, relatiile cu partenerul nu lasa cu nimic de dorit, dar in jurul datei de 14, probabil in urma timpului pe care vi-l solicita un proiect profesional important, partenerul dvs. ar putea deveni nemultumit, critic, sau sa se poarte ca si cand ar fi o mare victima a sortii, prin soarta intelegandu-va pe dvs. Atacurile acestea oblice continua pana la finele lunii, dar devin mai rezonabile incepand din 22.
Sanatate: Degeaba va agitati cu regimuri, kilogramele in plus se fac simtite. Pentru a minimaliza urmarile e bine sa continuati cu miscarea fizica (acum ca aveti si pofta de asa ceva), dar sa aveti grija sa nu vi se deregleze digestia.

Varsator
Iesiti din colt


In cea mai mare parte a lunii va simtiti ca si cand nimeni nu va intelege. Pana si persoanele, nu putine la numar, care-si manifesta afectiunea fata de dvs., va dau impresia ca o fac asa, reflex, ca habar nu au cum sunteti dvs. de fapt si ca daca ar sti, nu v-ar mai agrea. Dar macar v-ar intelege!!! Pentru ca sunteti foarte hotarati sa percepeti lucrurile asa, nu putem sa va spunem ca porniti de la o idee gresita. In realitate, prietenii va inteleg, dar dvs. procedati ca niste Varsatori ce sunteti, care sunt acolo in permanenta pentru prietenii lor cu probleme, insa cand au ei probleme, fug si se ascund intr-un colt si nu se confeseaza nimanui, in schimb se plang ca nimeni nu-i intelege. Habar n-aveti cat de multi oameni de-abia asteapta sa va fie si ei de folos cu ceva.
Bani: Grabiti-va sa va puneti la punct afacerile curente pana pe data de 24, pentru ca cele lasate sa treneze ar putea lua o turnura neplacut-neasteptata, incepand cu data de 24. Nici nu va puteti baza pe prieteni, ca v-ar putea ajuta cu ceva, amestecul lor n-ar face decat sa inrautateasca lucrurile.
Cariera: In prima jumatate a lunii, relatiile cu colegii sau colaboratorii decurg fara probleme, acestea incep insa sa apara incepand cu data de 16. Situatiile de familie pot aparea in viata lor si /sau a dvs. si pot afecta eficienta muncii intregului colectiv.
Dragoste: Ati ajuns intr-o situatie in care oricat de multe demonstratii de afectiune ati primi din partea partenerului de cuplu, nu va mai impresioneaza cu nimic. Lipsa dvs. de reactie va poate suprinde si pe dvs. Nu este insa exclus ca o persoana pe care ati cunoscut-o luna trecuta sa va devina din ce in ce mai draga.
Sanatate: Supravegheati-va alimentatia in cea de-a doua parte a lunii. Daca aveti dificultati de respiratie duceti-va la doctor, chiar daca nu aveti alte simptome.

Pesti
Putin ragaz


Incercati sa-i multumiti pe cat puteti pe cei care au nevoie de dvs., dar incepand din data de 24, oboseala acumulata va ajunge din urma si veti avea mare nevoie de o perioada de destindere. Macar sa stati in casa, cu telefoanele inchise, cu obloanele trase, ascultand muzica. Asta nu se va intampla de la sine, asa cum va doriti. Trebuie sa va hotarati dvs. insiva sa va acordati perioada de ragaz si tot dvs. trebuie s-o puneti in practica.
Bani: In iunie investiti multa energie pentru a va spori veniturile. Este bine sa porniti de la ideile proprii si sa nu cautati neaparat sa va asociati cu cineva, daca nu va ajung banii pentru proiectele pe care vi le-ati propus. Exista si banci, care va pot da imprumuturi. Nu fiti timizi, aveti incredere in initiativele personale.
Cariera: Va vine greu sa impacati si capra, si varza, capra fiind familia, varza serviciul sau invers, cum poftiti dvs. Greseala este tocmai ca incercati sa impacati pe toata lumea. Dati mai putine explicatii si lucrurile vor merge mai bine, in ambele domenii. Nu trebuie sa cereti acceptul sefilor la orice pas, ei si-au dovedit deja increderea in dvs.
Dragoste: Tandretea si apropierea sufleteasca ce exista intre dvs. si persoana iubita sunt alimentate in prima jumatate a lunii mai mult de dvs., pentru ca din 16, cand sunteti preocupati de alte probleme, persoana draga nu va intelege, ci se plange ca e neglijata. O face foarte convingator si s-ar putea sa va pacaleasca. Noi va asiguram ca e o forma de rasfat si tratati-o ca atare.
Sanatate: Incepand din data de 6, starea sanatatii dvs. se imbunatateste considerabil, iar acest proces continua, pe etape, intreaga luna. La sfarsitul lunii, puteti constata disparitia unor simptome cronice.