Vin Sarbatorile!

Cititor Formula AS
- Cateva sfaturi pentru a face fata unui regim de slabit -

Vin sarbatorile. V-ati decis sa va schimbati infatisarea? Sa va simtiti mai la largul dvs., eliminand kilogramele de prisos? Visati sa fiti subtire si atractiva? Va dorim mult succes. Dar intre vis si realitate e drum lung. Multe pietre trebuie urnite din loc: pofta de mancare ce nu va da pace, prajiturile care va fac cu ochiul, bauturica de seara etc. Iata cateva trucuri care sa va ajute sa puteti tine regimul pentru care v-ati hotarat:

Luati-va timp pentru a manca. Mestecati indelung fiecare dumicat. Astfel va veti satura mai repede.

Folositi farfurii de culoare inchisa: cele deschise va stimuleaza apetitul.

Nu mergeti niciodata cu burta goala la cumparaturi.

Va lasa gura apa dupa o tableta de ciocolata? Imaginati-va repede cum se adauga zece kilograme de sunci pe coapsele dvs.

Daca totusi foamea va biruie: pregatiti-va o salata de telina si castraveti, care sa fie intotdeauna in frigider. Contin doar apa si saruri minerale, nu contin aproape deloc calorii.

Atarnati pe usa frigiderului din bucatarie o fotografie de-a dvs. din zilele de "mare tonaj". Va va taia pofta de a manca intre mese.

Atentie la bauturile alcoolice: nu doar ca au multe calorii, dar starnesc foamea!

Beti multa apa minerala (cel putin doi litri pe zi). Apa umple si satura stomacul.

O ora de treaba in casa (spalatul geamurilor, al podelei) consuma 300 de calorii. Si dansul slabeste; o ora de bataiala consuma tot 300 de calorii.

Nu purtati pulovere largi, ci haine foarte stramte. Vor iesi la iveala toate burtile si cutele de grasime, si asta va va taia cheful de a manca.

Faceti in fiecare zi ceva pentru silueta - de exemplu, 15 minute de gimnastica.

Incercati sa dezvoltati o constiinta asupra corpului dvs. Inainte de a duce mana la gura cu lingura sau cu furculita, numarati pana la 50.