Regimul Fara Glucide

Cititor Formula AS
Stimata redactie,


Va multumesc ca existati! Revista "Formula As" este o publicatie exceptionala, cu articole interesante, care dupa parerea mea, sunt apreciate de toti cititorii: atat articolele de spiritualitate, cat si cele referitoare la moda, ingrijirea parului si corpului si, nu in ultimul rand, retetele de slabit. Pentru a veni in sprijinul doamnelor si domnisoarelor care doresc sa aiba o forma fizica splendida, va recomand urmatoarea dieta, pe care eu insami am incercat-o. Va marturisesc ca am 15 ani, sunt eleva si am nevoie de un regim alimentar bogat, care sa-mi asigure necesarul de energie pentru a putea invata. Uneori se depun, insa, kilograme in plus. Din fericire, cineva mi-a dat o reteta excelenta si in 2 saptamani am slabit aproximativ 3 kg, fara infometare si numararea caloriilor.
In prima saptamana, trebuie sa evitati alimentele ce contin multe glucide: paine alba, paste, orez, dulciuri, alcool, fructe (banane, struguri, piersici, avocado, ananas, mere). Se pune accent pe consumul de carne alba (pui, peste), branzeturi, ciuperci, varza, broccoli, alune, nuci, ulei de masline. Puteti manca si 2 portocale mici pe zi (dar separat, la 2-3 ore dupa mesele principale).
In a doua saptamana, puteti reintroduce in meniu paine, cereale, lapte degresat, celelalte legume (fara cartofi) si fructe (cu exceptia bananelor). Regimul dureaza pana la atingerea greutatii dorite. Atentie! Trebuie sa evitati excesul de paine si paste (max. 50 g), dulciuri si alte produse ce contin multe glucide. Totusi, puteti manca dulciuri pe baza de gelatina, compot si dulceata sau gem de fructe dietetic (cu indulcitori). In fiecare dimineata, sa beti 200 ml apa cu o lingura de otet de mere (reduce depunerea grasimilor de peste zi), iar dupa fiecare masa principala, beti o cana de ceai verde.
Va doresc mult succes si kilogramele in plus sa dispara. Revistei ii doresc viata lunga si cat mai multe aparitii.
Laura Catanoaie - str. Epureanu nr. 53, bl. A4, sc. A, ap. 6, et. 1, Barlad, jud. Vaslui, cod 731112