Zodiacul Lunii Noiembrie

Tana Rosca
Luna aceasta, marele benefic Jupiter paraseste zodia Scorpionului, de binele careia s-a ocupat timp de aproape un an, si pe 24 isi face intrarea in Sagetator, impreuna cu o intreaga cohorta de planete. Evenimentul nu este imbucurator doar pentru Sagetatori, ci pentru noi toti, pentru ca Jupiter este guvernatorul acestei zodii exuberante si optimiste si are o putere mai mare cand se afla la "domiciliu". Vom vedea cu totii mai usor partea buna a evenimentelor din viata noastra, vom dori sa acumulam cunoastere si vom fi, de asemenea, dornici de calatorii.

Berbec
Elan nebun


Pentru dvs., intrarea lui Jupiter in Sagetator se face simtita foarte puternic, deoarece una dintre planetele care il insoteste este Marte, planeta care va guverneaza zodia. Va veti simti dintr-o data capabili sa cuceriti universul cu mana stanga, in timp ce cu dreapta tineti o carte, pentru ca va va apuca si o pasiune nestavilita de-a va largi orizontul. Dar daca veti cuceri universul intr-o singura zi, terminand de citit si respectiva carte, nu credeti ca va veti plictisi dupa aceea? Ar fi bine sa nu va repeziti la prea multe proiecte, deoarece Jupiter este "alintat" si cu porecla "planeta exagerarii". Apucati-va de unul singur (care, sigur ca da, poate fi unul grandios) si duceti-l pana la capat, inainte de-a va apuca de al doilea si de celelalte care vor urma. Aveti aproape un an la dispozitie, an in care puteti deveni foarte vizibili in ochii publicului.
Bani: Pana pe 24 inclusiv sunteti in fericita situatie de-a face plasamente financiare inspirate, ce se pot solda cu castiguri mari, ori va puteti asocia in afaceri cu persoane cu mari resurse financiare. Ulterior se poate ca ocaziile de castig sa nu fie la fel de frecvente, dar ceea ce ati inceput pana acum merge foarte bine.
Cariera: Anumiti colegi cu care v-ati imprietenit, va pot influenta negativ deciziile profesionale pana pe 20, dar pozitiv ulterior. Se poate sa fie vorba despre aceeasi propunere, care implica o schimbare, doar ca, daca o puneti in aplicare inainte, nu iese bine.
Dragoste: Cu toate ca sunteti o fire romantica, luna aceasta interesele de ordin emotional nu se afla in prim-plan.
Sanatate: Pana pe 18, reflexele dvs. lasa de dorit, aveti grija la umeri si brate. Incepand din 20, tulburarile de somn se atenueaza.

Taur
Afaceri infloritoare


Jupiter marcheaza in cazul dvs. un an in care veti fi fascinati de autocunoastere, dar si de analizarea comportamentului si motivatiei oamenilor care va inconjoara, de la cei care va sunt dragi, pana la partenerii dvs. de afaceri. Se poate sa deveniti interesati de explorarea unor subiecte ezoterice, ceea ce in cazul unor firi atat de echilibrate cum sunteti dvs. nu prezinta un pericol. Incepand din data de 20, anumite relatii sociale si/sau de prietenie, care au decurs mai ciudat in ultima vreme, incep sa se normalizeze. Se pare ca initiativa de clarificare vine din partea celorlalti, dvs. trebuie doar sa va aratati disponibilitatea in acest sens.
Bani: Vesti bune din partea lui Jupiter si a alaiului sau, printre care se numara si micul benefic Venus, care il insoteste. Din 25, afacerile dvs. pot deveni infloritoare, cu atat mai infloritoare cu cat nu va veti intinde pe o arie prea mare. Este bine sa va diversificati investitiile, dar de asa maniera, incat sa le puteti urmari pe toate in stilul metodic ce va caracterizeaza. Aceasta perioada de prosperitate si mari sanse de castig se intinde pe o durata de aproape un an.
Cariera: Multi dintre dvs. vor putea castiga atat de bine din afaceri colaterale, incat sa nu fie nevoiti sa mai lucreze pentru altii. Dar asta nu se va intampla de pe o zi pe alta si nu trebuie sa va lasati pe tanjeala la serviciu, chiar daca lucrati fara nici o tragere de inima.
Dragoste: Relatia de cuplu este foarte frumoasa pana pe 24 si nu este probabil sa se deterioreze, se poate ca tocmai bunul echilibru emotional care s-a consolidat in cuplu sa va dea disponibilitatea sa va ocupati linistit si de alte interese de-ale dvs.
Sanatate: Daca va protejati ficatul de grasimi si alcool va veti simti excelent, mai ales dupa data de 18.

Gemeni
Marea dragoste


E destul de ciudat ce se intampla, mai ales pentru o zodie atat de talentata in domeniul comunicarii cum este a dvs. Pana pe data de 19, veti trai tot felul de lucruri imbucuratoare, la care reactiile dvs. verbale vor fi insa nepotrivite, cam pe langa, cum se spune, ceea ce-i poate nedumeri pe cei care va cunosc aptitudinile de buni comunicatori. Din fericire, aceste scurtcircuite pe comunicare nu vor produce efecte serioase, ci vor genera doar mici incurcaturi. Din 20 incolo va recastigati toate talentele, iar din 25 puteti intra in asociatii eminamente pozitive.
Bani: Pana pe 24 este posibil sa aveti ocazia unor castiguri suplimentare la serviciu, mai ales in cazul in care lucrati intr-o echipa cu colegi sau colaboratori pe care-i apreciati. Mai este posibil ca acesti colegi sa fie cei prin intermediul carora va puteti spori venitul, dar asta numai dupa 19.
Cariera: Pentru ca pana acum ati avut parte de surprize mai ales neplacute in domeniul ascensiunii profesionale, e cazul sa va linistim. Suprize se vor mai produce si dupa data de 20, dar mai mici si mai placute.
Dragoste: Jupiter va lumineaza viata emotionala si este posibil ca Gemenii, care nu se prea inghesuie sa inceapa relatii, sa fie siguri ca de asta data au gasit persoana alaturi de care isi pot petrece restul vietii. Aceasta intalnire se poate intampla oricand dupa data de 24 si se poate sa se petreaca in mod fulgerator. Perioada de mari impliniri in cuplu va tine aproape un an.
Sanatate: Incidente minore va pot afecta umerii pana pe 19, dar ulterior veti fi intr-o forma fizica excelenta.

Rac
In varful topului profesional


Multi dintre dvs. sunt intr-o faza de maxima creativitate, care dureaza pana pe data de 24. Atat doar ca pana pe data de 19, puteti fi nesiguri in ce directie sa va orientati bogatia de idei, sa incepeti un proiect, sa va razganditi, tentati de altul. Intre 20 si 24 este ideal sa va decideti asupra unui proiect personal si sa-l si incepeti. Aveti multe sanse sa inregistrati o reusita rasunatoare. Aceia dintre dvs. care au copii ar trebui sa le dedice mult timp si satisfactiile vor fi pe masura. Mai mult, clipele petrecute acum se pot constitui in amintiri de neuitat, pentru toata viata, atat pentru dvs., cat si pentru ei.
Bani: Alternati intre momente de prudenta excesiva in administrarea veniturilor dvs. si momente de abandon in fata unui lucru frumos, caruia aveti impresia ca nu-i puteti rezista. Fiti foarte atenti cand va apuca o asemenea nevoie si verificati atenti calitatea produsului care va aprinde imaginatia.
Cariera: Catre finele acestei luni veti simti un vant nou, care umfla panzele navei pe care plutiti catre pozitiile de varf din profesia careia ii apartineti. Noi posibilitati de afirmare, unele de-a dreptul spectaculoase, se pot ivi din data de 25.
Dragoste: Si la acest capitol sunt multe lucruri bune care se intampla, cu conditia sa fiti atenti la cuvintele pe care le folositi pana pe data de 19, deoarece unele dintre spusele dvs. pot fi gresit intelese, dar numai pe moment. Zilele cele mai frumoase sunt 20-24.
Sanatate: Odata cu data de 18, incepeti sa va simtiti foarte bine. Mai intai este vorba despre calitatea energiei, apoi, din 25 vine si o cantitate considerabila. Veti beneficia de o stare buna de sanatate pana la anul pe vremea asta.

Leu
Armonizare interioara


Aceasta este pentru dvs. o luna de echilibrare psihologica, in timpul careia puteti ajunge sa conciliati doua tendinte opuse, care v-au torturat pe tot parcursul verii si la inceputul toamnei. Aveti pe de o parte o nevoie acuta de a va consolida statutul social, de-a va asigura ca nimeni si nimic nu vi-l poate ameninta, iar pe de alta parte, nu mai stiti cine sunteti din punct de vedere emotional. Daca reusiti sa va dati seama ca senzatia de pierdere a identitatii emotionale este cea care genereaza temerile din plan social si profesional (ceea ce luna asta se poate realiza cu mai multa usurinta), veti ajunge la acea armonizare interioara pe care o doriti. Puteti primi, in acest sens, mult ajutor din partea membrilor familiei dvs., sub forma de observatii corecte si manifestari afective. Dupa data de 24, veti beneficia intr-o masura mai mica de acest tip de ajutor.
Bani: E de dorit sa evitati cu strictete asocierea in afaceri cu prietenii, cel putin pana pe data de 19, deoarece chiar si cu bune intentii din partea ambelor parti, lucrurile tind sa scape de sub control. Din 20 incepand se poate sa luati in considerare asemenea posibilitati, insa fara a va grabi sa intrati intr-o afacere, inainte de a studia cu atentie tot ceea ce implica ea.
Cariera: Progrese semnificative sunt probabile pana pe data de 24, cand sunteti propulsati de altii, care vin cu idei si suport logistic. Zilele care va ajuta cel mai mult sa va remarcati sunt 20-24. Ulterior va trebui sa va descurcati cu fortele proprii.
Dragoste: Din 25 incepand, starea dvs. emotionala se imbunatateste considerabil. Multi dintre dvs. au trecut prin stari de insigurare sau ruperea unor relatii stabile in ultimii doi ani, iar acum incep sa apara ocazii de-a va reface increderea in atractivitatea dvs. si de-a intra intr-o relatie buna.
Sanatate: Oboseala cronica va ingreuneaza in continuare activitatea, dar din 21 veti fi mai vioi si cu un tonus mental mai bun.

Fecioara
Casa si familie


Din 25 incepand, interesul dvs. se va indrepta preponderent catre casa si familie. Multi dintre dvs. vor dori sa inceapa sa reamenajeze casa (in ciuda sezonului nefavorabil unor asemenea activitati), altii se vor decide sa achizitioneze o noua locuinta sau sa-si construiasca o casa. Toate Fecioarele vor simti nevoia sa ia legatura cu rude pe care se poate sa nu le mai fi vazut de ani in sir, sa organizeze mari reuniuni de familie ori sa doreasca sa faca un copil. Toate aceste preocupari va pot aduce mari satisfactii. Drumurile scurte sunt de evitat pana pe data de 19, nu pentru ca ar exista pericol de accidente, ci mai degraba pentru ca se pot intampla mici incurcaturi, menite sa va strice cheful.
Bani: Este posibil sa faceti afaceri de familie, respectiv sa primiti bani din partea unor membri ai familiei dvs., pentru a-i investi ori administra, spre folosul tuturor partilor implicate. Fondurile pot fi disponibilizate, incepand cu data de 25.
Cariera: Tot sentimentele care va leaga de familie devin motorasul care va ajuta sa faceti saltul dorit in viata profesionala. Se poate sa va faceti remarcati prin cunostintele pe care le-ati acumulat, prin educatia primita in familie sau in urma discutiilor cu diverse rude, toba de carte.
Dragoste: Si aceasta se indreapta asupra familiei, nu doar in sensul restrans, ci cuprinzand veri, matusi si chiar rudele prin alianta. Atitudinea dvs. ii va surprinde pe multi dintre membrii familiei dvs., care va considerau o persoana mai distanta si mai retinuta.
Sanatate: Sistemul limfatic-ganglionar este cel care va poate ridica probleme, mai ales pana pe 19. Evitati bauturile reci si beti ceaiuri diuretice.

Balanta
Castiguri mari


Catre finele lunii se intampla un fenomen interesant, intr-o forma foarte placuta. Incepeti sa cunoasteti persoane fascinante, care au multe de povestit, iar informatiile pe care le aflati va fac pofta sa stiti si dvs. la fel de multe sau si mai multe despre respectivul subiect. Se poate sa va inscrieti la diverse cursuri, sa investiti masiv in carti sau reviste de specialitate, iar daca sunteti elevi sau studenti sa aveti parte de profesori sau colegi care sa va trezeasca pasiunea pentru un anumit domeniu de studiu. Invatati cu o usurinta deosebita si reusiti sa faceti asocieri intuitive intre diverse teme. Mai mult, deveniti dvs. insiva o sursa de inspiratie pentru altii si se poate sa va gasiti un mentor, care sa va directioneze studiul. Veti deveni, de asemenea, pasionati de calatorii catre destinatii care mai de care mai exotice.
Bani: Puteti obtine castiguri mari prin munca pana pe data de 24, foarte posibil lucrand in mai multe domenii. Vi se ofera colaborari ori vi se incredinteaza proiecte de prestigiu, remunerate corespunzator.
Cariera: O linistire binevenita se produce in jurul datei de 20, iar ulterior veti constata ca relatiile dvs. cu colegii sau subordonatii se transforma in adevarate prietenii. Este insa bine sa evitati deciziile pripite, lasati-le sa se aseze.
Dragoste: Ati inceput sa priviti lucrurile cu ceva mai mult realism. Va place stabilitatea care exista in cadrul relatiei, dar puteti da dovada de un exces de sentimentalism fata de partener.
Sanatate:Alimentatia incorecta poate produce probleme digestive sau dureri de cap. Din 20 incepand acestea se amelioreaza.

Scorpion
Ascensiune pe termen lung


Bucurati-va din plin pana pe data de 24, cat ii mai aveti alaturi pe marele benefic Jupiter, pe micul benefic Venus, patroana banilor, iubirii si artelor, si pe energicul Marte, una dintre planetele care va guverneaza, pentru a va duce la bun sfarsit proiectele de anvergura sau pentru a incepe sa lucrati la planuri mari. Insusi faptul ca demarati o initiativa acum, sub aceste auspicii excelente, asigura buna lor desfasurare in viitor. E drept ca, pana pe data de 19, nu stati prea bine la capitolul comunicare, insa eventualele scapari la acest domeniu nu pot afecta in mod semnificativ derularea pozitiva a evenimentelor din viata dvs.
Bani: In cazul in care ati dus anumite lipsuri, va va face placere sa aflati ca, din 25 si pe o perioada de aproape un an, posibilitatile dvs. de castig cresc exponential. Vi se pot oferi slujbe foarte bine platite si, pe langa aceasta, si posibilitatea de-a va face un nume prin felul in care va achitati de obligatii. Flerul dvs. la bani va fi pus in valoare de ocazii ce va vor da prilejul sa va desfasurati.
Cariera: Castigul material este mai rapid decat progresul in cariera, desi luna aceasta va loviti de mai putine piedici din partea sefilor sau a autoritatilor. O problema sau o incurcatura cu casa va poate afecta performantele pe plan profesional.
Dragoste: Satisfactiile de ordin afectiv sunt la ordinea zilei pana pe 24, indeosebi in ultimele patru zile ale intervalului. Este insa de dorit ca dvs. sa vorbiti mai putin si sa ascultati mai mult, ceea ce veti afla astfel este cat se poate de interesant.
Sanatate: Va bucurati de o stare fizica de invidiat, iar incepand cu data de 25, curele de slabire chiar dau rezultate, ceea ce nu s-a mai intamplat de un an incoace.

Sagetator
Marii castigatori


Este cazul sa imbracati straie de sarbatoare, sa aranjati o masa festiva si sa impodobiti casa cu flori, caci pe 25 va va sosi in casa (cea astrologica, desigur) un oaspete de seama, pe numele lui Jupiter. In calitatea sa de mare benefic si pe deasupra insotit si de Venus precum si de alti curteni de vaza, el va va proteja timp de un an in tot ceea ce doriti sa intreprindeti. O asemenea vizita regeasca are loc o data la doisprezece ani, deci trebuie sarbatorita cum se cuvine. Tinand cont si de faptul ca Jupiter este planeta care va guverneaza zodia, razele sale benefice au o forta deosebita atunci cand se afla in propriul sau semn. In astrologie, spunem ca este "in domiciliu", ca omul la casa lui. Asteptati-va la mari schimbari in bine si aveti curajul sa ganditi fara oprelisti. Singurele persoane care va pot limita reusita sunteti dvs. insiva.
Bani: Este posibil sa aveti parte de un castig frumos luna aceasta, pana pe data de 24, cu conditia sa nu povestiti despre asta la serviciu, deoarece este un castig colateral. Mai ales colegii dvs. mai tineri pot fi invidiosi pe ocazia care vi se ofera. Perioada optima se inscrie intre 20 si 24.
Cariera: Pana pe 24 sunteti protejat de persoane influente si binevoitoare, dar dupa aceasta data va trebui sa dovediti ca increderea pe care ele au plasat-o in dvs. a fost justificata. Ele v-au oferit platforma, depinde de dvs. cat de sus sariti.
Dragoste: Starea dvs. afectiva excelenta nu depinde de prezenta unui partener in viata dvs. Dimpotriva, dvs. sunteti cei care radiati farmec si caldura, iar ceilalti vor simti impulsul natural de-a se apropia de dvs.
Sanatate: Sunteti intr-o continua crestere a formei fizice, incepand din data de 18, din pacate aceasta crestere se va face simtita si sub forma de kilograme.

Capricorn
Aliante si intalniri speciale


Dvs. n-ati prea avut spor la invatatura si nici deplasarile scurte nu s-au dovedit de bun augur pe parcursul ultimelor luni. Tot timpul apareau evenimente neasteptate, care va intorceau programul pe dos, si incurcaturi, in care aveau de suferit relatiile de prietenie. Ideile care vi se pareau bune se dovedeau de multe ori nepotrivite in practica (ceea ce pe dvs. va agaseaza nespus), pe cand procesele de gandire se desfasurau haotic sau in salturi. Aceasta situatie se va ameliora luna aceasta, incepand cu data de 20. Din 25, Jupiter intra in Sagetator, ceea ce va afecteaza intr-un mod foarte interesant. Veti avea ocazia, timp de un an de zile, sa va intalniti cu personaje cu care nu v-ati mai vazut de mult (poate din alte vieti) sau cu oameni care v-au nedreptatit in trecut si care vor dori sa-si rascumpere pacatele.
Bani: Prudenta in investitii trebuie mentinuta, ceea ce nu va cade deloc greu, iar impulsul de-a cheltui aiurea se modereaza si el luna aceasta. Este insa greu de presupus ca veti reusi sa puneti bani deoparte, cu toate ca asta va doriti.
Cariera: Din 25, incepe un joc subtil al aliantelor, unul in care veti fi atrasi fie ca vreti, fie ca nu. Se pare ca anumite persoane de rang inalt doresc sa va aiba de partea lor, iar acest lucru sa nu fie cunoscut publicului larg. Sprijinul lor se va manifesta indirect, dar va fi cat se poate de eficient.
Dragoste: Multe situatii se vor clarifica pana pe 24, dar cele mai bune zile pentru a aborda probleme de ordin emotional sunt 20-24. Asta pentru ca pana pe 19 in jurul dvs. se vehiculeaza diverse barfe.
Sanatate: Este o luna buna pentru recuperarea fortelor, proces care incepe din 18 si se intensifica pe 25. In aceasta perioada este recomandabil sa acordati suficient timp odihnei si relaxarii.

Varsator
Acceptati emotiile!


Va aflati intr-o perioada de armonizare a energiilor si v-ar fi de folos sa stiti ce anume se petrece si cum ar trebui sa actionati pentru a ajunge la un echilibru cat mai bun. Problema dvs. este ca sunteti prinsi in capcana unor sentimente confuze, carora nu reusiti sa le dati de cap si din aceasta pricina va puteti cantona intr-o mentalitate de victima. Asta, pentru ca sunteti mult mai in largul dvs. in luma ideilor decat in cea a emotiilor. Ei bine, tocmai acest deficit se poate acoperi acum. Ideea e sa nu priviti aceste simtaminte, uneori coplesitoare, ca pe dusmanii care nu va lasa sa functionati asa cum va place dvs., ci ca pe semnale trimise de inconstient ca aveti de integrat in viata dvs. natura simtitoare in mai mare masura decat ati facut-o pana acum. Succes!
Bani: Ruleta ruseasca care s-a invartit nebuneste in portofelul si contul dvs. nu se va opri din mers pe 20, dar se va roti dupa niste legi care incep sa aiba sens. In continuare este insa indicat sa nu va luati dupa sfaturile prietenilor, ori sa dati curs unor idei impulsive.
Cariera: In noiembrie veti avea multe de demonstrat in ceea ce priveste inventivitatea dvs., modul de abordare inteligent si intuitiv (frumoasa combinatie), dar va trebui sa aveti grija cum comunicati cu sefii pana pe 19. Fiti succinti si lasati-i sa-si duca ideile pana la capat.
Dragoste: Din 25 aveti parte de tot concursul marelui benefic Jupiter si al planetei dragostei, Venus. Acum incepeti sa intelegeti, nu-i asa, de ce trebuie sa va acomodati cu trairea sentimentelor. Mai ales in societate va veti da seama cat de multe si puternice reactii treziti, motiv pentru care va sfatuim sa nu scapati nici o ocazie de-a iesi in lume.
Sanatate: Este vorba de vesnica problema cu gambele si cu varicele, acentuata de tendinta (mai scazuta luna aceasta) de-a retine lichide in corp.

Pesti
Excelenta profesionala


Studiile si calatoriile lungi sunt mari ocazii de satisfactii, atat doar ca ele se petrec cam haotic, iar mintea dvs. are dificultati in a le separa si a le procesa. Este ca si cand adunati elemente dintr-un puzzle si nu stiti daca va iesi un peisaj, un portret ori o imagine abstracta. Pentru a nu cadea intr-o totala confuzie, asteptati sa vina data de 20, cand mintea dvs. va opera in continuare in salturi, numai ca, de asta data, salturile chiar duc undeva.Va puteti lamuri cel putin ce fel de imagine ar trebui sa construiti in sus-pomenitul puzzle. E un inceput, si inca unul bun. Urmati-va intuitia, mai ales intre 20 si 24.
Bani: In noiembrie nu sunteti preocupati de castiguri materiale, si chiar daca acestea se ivesc, le tratati cu relaxare, aproape cu indiferenta, ceea ce, paradoxal, e taman ceea ce trebuie sa faceti.
Cariera: Din 25 puteti ajunge la pozitii nesperate si poate si la un statut prestigios, in baza studiilor pe care le-ati urmat pana acum. Se poate sa primiti recunoastere publica pentru meritele dvs. sau sa fiti desemnati sa apareti public printre confratii de breasla, care vor fi impresionati de profesionalismul si cunostintele dvs. vaste. Acest proces dureaza aproape un an de zile si se poate ca in acest rastimp sa efectuati multiple deplasari in strainatate, in interes profesional sau sub forma de calatorii de studii.
Dragoste: Probabil ca incepand cu data de 20 va veti da seama ca anumite reactii intempestive pe care le-ati avut fata de partenerul de cuplu au fost gresite. Dat fiind ca nu sunteti firi orgolioase, va va veni usor s-o recunoasteti si asta va va face pe amandoi sa va simtiti mai bine.
Sanatate: Si starea fizica se imbunatateste incepand cu data de 20, dar trebuie sa va ingrijiti de gambe si labele picioarelor. Circulatia periferica lasa in continuare de dorit.