Dieta cu broccoli

Cititor Formula AS
Cura pe care v-o recomand am extras-o din cartea actritei Victoria Principal.

Ea m-a ajutat sa slabesc aproximativ zece kilograme. Incepeti bagand broccoli in apa rece, circa zece minute. Scurgeti apa, apoi indepartati frunzele. Puneti la fiert circa 250 ml de apa (sa acopere fundul cratitei) si fierbeti broccoli timp de zece minute (pana se inmoaie). Stropiti apoi legumele cu lamaie (puteti pune si parmezan daca vreti), marar verde sau uscat, dupa anotimp. Broccoli e bogat in vitamina A, potasiu si calciu. Cura se tine minimum cinci zile, in care se mananca exclusiv broccoli. Se pot pierde 4,5 - 5 kg, iar cu perseverenta, intr-o luna, chiar 9-10 kg. Toate acestea fara ca tenul sa sufere, fara a avea ameteli, datorita calciului si potasiului pe care le contine. Succes!
Corina Kurtyan - Str. L. Rebreanu nr. 5, bl. 52, sc. 3, et. 1, ap. 94, sector 3, BucurestiReteta cu usturoi si orez

Salutare membrelor clubului dietelor de slabiti Am si eu o reteta minune pentru cei ce sufera... de prea mult suflet, caci trebuie sa aiba si o consolare - numai oamenii cu inima mare si buna se ingrasa, cum e vorba din popor: "bun si gras, slab si rau" (de rau ce e, nu sta carnea pe eli). Asadar, daca aveti vointa, va sfatuiesc sa luati dimineata - pe stomacul gol - timp de 19 zile - cate un bob de orez si un catel de usturoi, urmand ca de a doua zi sa cresteti progresiv cantitatea de orez cu cate un bob zilnic, pana ajungeti la 19 boabe de orez, in vreme ce cantitatea de usturoi stationeaza (un catel de usturoi pe zi). De exemplu:
ziua I - 1 bob orez + 1 catel usturoi;
ziua a Ii-a - 2 boabe orez + 1 catel usturoi;
ziua a Iii-a - 3 boabe orez + 1 catel usturoi si tot asa pana in ziua a Xix-a, cand se iau 19 boabe orez + 1 catel usturoi. Efectele sunt miraculoase. In plus, se produce si o dezintoxicare a organismului. Cura se poate repeta dupa o pauza de trei saptamani. Succes celor ce cuteazai
Ioana Musat - Str. Garleni nr. 2, bl. C86, ap. 29, sector 6, Bucuresti