Zodiacul lunii iulie

Tana Rosca
Luna aceasta se imparte in doua jumatati distincte. Primim un binecuvantat respiro, care dureaza pana pe data de 16, perioada in care ne putem vedea de viata noastra ca oamenii, fara stres exagerat, conflicte ori pericole de accident. In cea de-a doua jumatate a lunii insa, marele malefic Saturn se ia la harta cu Neptun retrograd, cu care formeaza o opozitie. In traducere literara, structurile inchistate se dizolva, ca ne place sau nu, pe cand situatiile confuze tind sa se adune si sa se clarifice. Procesul este insa unul destul de neplacut.

Berbec

La drum!
Luati masina, prietenii, iubitul, iubita si plecati la drum pana pe 19. Iesirile se dovedesc amuzante si stimulative pana la aceasta data, contactele noi se leaga cu usurinta. Statul acasa va aduce in schimb belele, posibile certuri cu rude mai tinere sau cu vecinii intre. Conflictele pot fi aplanate mai usor, incepand cu data de 20, cand ar fi indicat sa va invitati si prietenii acasa, pentru ca vor reusi sa imbunatateasca atmosfera si sa raspandeasca veselie in jur. Prietenele sunt cele care dau dovada de cel mai mult tact.
Bani: Investitiile dvs. pot da roade bogate incepand cu data de 7. Tot atunci se poate intampla ca diversi oameni cu bani sau din strainatate sa se inghesuie la usa dvs. cu propuneri de afaceri care mai de care mai tentante. In cel mai rau caz, puteti primi niste ponturi deosebit de bune pentru plasarea banilor.
Cariera: Se prea poate ca ascensiunea dvs. profesionala sa fie subminata de prieteni facuti printre colegi, care nu sunt neaparat persoane nesincere, dar nici nu tin atat la dumneavoastra cat va place sa va inchipuiti. Creativitatea va este mai limitata ca in alte dati si nu are sens sa o fortati.
Dragoste: La acest capitol exista probleme de comunicare intre 5 si 10, cand ar fi indicat sa nu reactionati impulsiv. A impune niste rigori de forma manifestarii afective a persoanei iubite ar avea ca rezultat inchiderea acesteia fata de dvs. Pretentiile voastre pot fi considerate fixiste sau exagerate.
Sanatate: Vasele de sange din gambe reactioneaza urat la statul in picioare sau fortare, iar dupa 23 pot aparea complicatii sub forma de varice sau spargerea capilarelor fine.

Taur

Sentimente si bani
Drumurile scurte nu va sunt de nici un folos intre 11 si 19, nici intrevederile sau iesirile cu rudele de grad Ii si Iii sau cu vecinii. Daca planuiti sa plecati in concediu e bine sa o faceti dupa data de 20, cand complicatiile care mai pot interveni se anunta minore. Ideal ar fi sa plecati in ultima zi a lunii. Acasa, conflictele cu o persoana mai in varsta ori foarte autoritara scad ca intensitate, dar pot aparea neintelegeri emotionale cu ceilalti membri ai familiei. Perioada este contraindicata musafirilor primiti acasa, precum si mutarii sau oricarei tranzactii privind casa.
Bani: Deschideti larg portofelul si ganditi-va la numere simpatice pentru initierea unor noi conturi in banca. Eforturile de castig sunt creative si va fac placere pana pe data de 19, perioada in care si investitiile dvs. dau rezultate bune.
Cariera: Aveti grija sa nu lasati problemele familiale sa afecteze in continuare prestatia dvs. la locul de munca. E adevarat ca de multe ori sefii sunt nehotarati sau uita de la mana pana la gura ce indicatii au dat, dar nici dvs. nu faceti ceva constructiv ca sa remediati situatia. Daca va da prin cap sa va dati demisia, va dati cu stangul in dreptul.
Dragoste: Taurii liberi se pot simti puternic atrasi de cineva cu mult temperament si o personalitate puternica dupa data de 23, iar cei care sunt intr-un cuplu stabil reusesc sa transforme o relatie deja buna in una exceptionala. Meritul ii revine in primul rand partenerului dvs.
Sanatate: Echilibrul dvs. se mentine, nu apar oscilatii semnificative, decat daca faceti deplasari scurte intre 11 si 19.

Gemeni

Nelinisti in cariera
Buna dvs. dispozitie este constanta pana pe data de 19, umorul este placut, lipsit de agresivitate, si reusiti sa transmiteti cu usurinta aceasta stare celor care va inconjoara. Stim cu totii cat de mult va place sa va fataiti de colo colo, dar ar fi contraindicat sa faceti drumuri scurte intre 5 si 10. Deosebit de riscante sunt zilele de 5 si 6. Nici drumurile lungi nu promit mai multe satisfactii. In cazul in care vreti sa plecati in strainatate, puteti avea de a face cu functionari uituci sau confuzi, iar daca aveti cumva examene, va va veni greu sa va concentrati.
Bani: Exista probabil mai multe persoane care va indeamna sa va alaturati lor in diverse intreprinderi legate de bani. Propunerile venite din partea unor barbati seriosi, maturi sunt binevenite, dar asocierile cu oameni mai tineri decat dvs. ar trebui evitate pana pe 30.
Cariera: In program sunt schimbari neasteptate, care v-ar putea bulversa viata pe moment, dar, in final, va pot duce intr-o situatie in care sa manifestati mai mult din potentialul dvs. Atitudinea dvs. este apreciata in mod deosebit de catre colegi incepand cu data de 7.
Dragoste: Pana pe 19 va vine usor sa exprimati sentimentele care va leaga de partenerul de cuplu. Puneti accent pe comunicarea nonverbala, deoarece partenerul dvs. este mai receptiv la gesturi, priviri, mangaieri, decat la vorbe. Daca partenerul nu se lamureste nici pana pe 19 asupra sentimentelor dvs., nu mai insistati, e un fraier.
Sanatate: Motive de ingrijorare nu aveti decat daca contactati un virus respirator, ceea ce s-ar putea intampla pana pe 7. Functiile hepatice si ale pancreasului se imbunatatesc.

Rac

Vigilenta financiara
Pe plan personal sunteti destul de agitati si exista posibilitatea ca intre 11 si 20 sa va pierdeti in multele proiecte paralele pe care le urmariti. Tot acum comunicarea e defectuoasa. Din 20 incepand, reusiti sa percepeti mai bine lucrurile in ansamblul lor si veti putea finaliza proiectele neduse la capat pana atunci. Este recomandabil sa va folositi prietenii ca intermediari in comunicare pana pe data de 29.
Bani: Cu cat va straduiti mai mult sa elaborati planuri de castig si strategii financiare pe termen lung, cu atat riscati sa va asociati cu cine nu trebuie. Negocierile si tranzactiile comerciale trebuie evitate intre 5 si 10 si apoi intre 16 si finele lunii. In primul caz vorbim de contracte pe termen scurt. In cazul al doilea despre asocierile pe termen lung.
Cariera: Va bucurati de mult sprijin din partea femeilor. Unele dintre colegele dvs. sunt capabile sa va divulge secrete care va pot fi de mare folos in cariera. Folositi-va de aceste cunostinte pana pe data de 19.
Dragoste: Persoana iubita isi demonstreaza cu prisosinta afectiunea si sinceritatea cu incepere din 7. Va rugam frumos sa nu-i cautati nod in papura, sa nu provocati certuri pentru fleacuri intre 11 si 20. Chiar daca veti fi insa mai certareti in aceasta perioada, persoana respectiva va continua sa va iubeasca.
Sanatate: Starea energetica este buna si se afla pe o curba ascendenta pana pe data de 19. Sunteti mai rezistenti si va administrati cu intelepciune resursele fizice. Ulterior, trebuie sa evitati insa eforturile exagerate la serviciu.

Leu

Frana pe nervi!
Scapati de una, dati de alta. 5 si 6 sunt zile critice, in care ar trebui sa va tineti bine in frau agresivitatea. In caz contrar se poate ajunge la ruperea unor legaturi vechi, bazate pe incredere, fie cu persoane mai in varsta (posibil tatal), fie cu persoane care detin functii oficiale. Dati rateuri in comunicare intre 11 si 29, iar incepand cu data de 16 aveti tendinta de a forta solutia unor procese care inca nu s-au cristalizat.
Bani: In investitii este bine sa nu va bagati deloc, nici chiar in situatiile in care anumiti prieteni v-o cer cu insistenta. Este mai bine sa va canalizati pe munca pentru a obtine un venit mai mare, iar randamentul optim il dati incepand cu 23.
Cariera: In iulie, trebuie sa fiti extrem de precauti cu felul in care va manifestati autoritatea, pentru a nu da apa la moara numeroaselor discutii pe care le duc mai multi colegi pe la spate. Atentie ce si cu cine discutati intre 5 si 10, evitati sa va confesati persoanelor tinere.
Dragoste: In relatia de cuplu puteti avea impresia ca partenerul va scapa printre degete si ca nu este tocmai sincer. E interesant ca si in situatia in care aveti dovezi temeinice de a fi banuitori, partenerul dvs. reuseste totusi sa va abureasca. Pretentiile si agresivitatea nu fac decat sa-l indeparteze.
Sanatate: Necesita ingrijire constanta, mai ales pana pe data de 22, cand pot aparea crize de insuficienta cardiaca si/sau respiratorie. Acestea din urma pot fi acute intre 5 si 10. O ameliorare treptata are loc incepand cu data de 20.

Fecioara

Sanse de promovare
Si pana acum v-a priit sa calatoriti, sa studiati, sa cititi sau sa va informati. Dar incepand cu data de 7, o sa va priasca si mai si. Drumurile lungi se deschid, iar daca veti calatori, veti descoperi ca lucrurile aflate si traite pe parcursul calatoriei v-au largit perspectiva mentala. In cazul in care sunteti preocupati de studiul unui anumit domeniu, puteti intalni adevarati mentori, persoane pozitive si foarte bine informate cu care puteti duce discutii fascinante.
Bani: Situatia dvs financiara se poate imbunatati in cazul in care superiorii dvs. ierarhici se vor decide sa va acorde o marire de salariu sau o bonificatie pana pe data de 19. Puteti obtine o marire si la cererea dvs., dar este mai bine ca initiativa sa vina din partea sefilor.
Cariera: Promisiunile nerespectate va pot duce la o pierdere a credibilitatii in fata colegilor. Daca ei sunt aceia care nu-si respecta angajamentele nu este bine sa treceti cu vederea aceste scapari pentru ca instaurati un obicei prost. Prietenia cu sefii se aprofundeaza pana pe 19.
Dragoste: Situatia dvs. in cuplu nu este de invidiat, partenerul este rece sau isi face program dupa capul lui, fara a tine seama de dorintele dvs. Daca nu sunteti intr-o relatie, s-ar putea sa fiti in mai multe, iar acest lucru ar putea fi dat in vileag intr-o societate.
Sanatate: 5 si 6 sunt zile periculoase, in care ar trebui sa va abtineti sa lucrati cu obiecte metalice sau sa consumati alimente care nu sunt 100 % proaspete. Intre 10 si 16 va simtiti ceva mai bine, dar in a doua parte a lunii problemele reincep.

Balanta

Punguta cu... multi bani
Daca plecati in concediu pana pe data de 19, va veti simti foarte bine si veti reusi probabil sa va faceti noi prieteni, folosindu-va de farmecul si diplomatia de care dispuneti, mai ales daca plecati in strainatate. Tot pana pe 19 excelati in activitatea mentala, iar rezultatele pot fi notabile pana intr-atat, incat puteti primi o recunoastere publica a meritelor dvs. Evitati ocaziile sociale, mai ales cele care au un caracter profesional, intre 5 si 10, mai apoi dupa 16.
Bani: Sporul se inmulteste dupa data de 7, cand va deveni cu putinta sa castigati bani frumosi cu eforturi minime sau chiar lucrand la proiecte de care sunteti atat de entuziasmati, incat nici nu va dati seama ca munciti. Daca aveti nevoie de credite vi se acorda cu mare usurinta.
Cariera: Comunicarea cu superiorii este tensionata intre 11 si 20. Vina este a lor, a dvs. consta mai mult in faptul ca criticile va prind pe nepregatite si ramaneti in pana de tact. Din fericire relatiile se regleaza incepand cu data de 20.
Dragoste: Probabil ca viziunea dvs. asupra persoanei iubite a devenit nerealista. Iesind in societate s-ar putea sa aflati ca lucrurile nu sunt asa cum v-ati inchipuit si ca exista anumite obstacole in calea acestei relatii, pe care v-o imaginati ca fiind idilica.
Sanatate: Amorteala la nivelul membrelor inferioare poate deveni tot mai accentuata dupa data de 23, varicele se pot accentua, iar gleznele pot sa se umfle. Incercati sa dormiti cu picioarele ridicate pe o perna.

Scorpion

De mana cu Jupiter
Din 7 incolo sunteti incontestabil favoritii marelui benefic Jupiter, care isi reia miscarea directa in timp ce traverseaza zodia dvs. In cazul in care anumite planuri de anvergura, la care v-ati tot gandit pe perioada ultimelor luni au mers mai incet, realizarea lor devine din ce in ce mai usoara. Va creste increderea in fortele proprii, comportamentul dvs. devine pozitiv, extrovertit, la unii dintre voi chiar entuziast. Va deschideti cu placere mintea si inima fata de cei din jur, care stiu sa aprecieze acest lucru. Persista sau chiar se acutizeaza problemele legate de casa sau familie, nu va ganditi la mutari sau schimburi de locuinta, caci puteti iesi in paguba.
Bani: E ciudat ca va apuca din nou spaimele ancestrale cu privire la capacitatea dvs. de a castiga suficienti bani, in conditiile in care investitiile dvs. prospera pana pe data de 19. Gresiti daca va feriti sa alocati o suma mai mare din venituri pentru afaceri.
Cariera: Conflictele cu sefii sau cu autoritatile pot imbraca forme urate pe 5 si 6, iar apoi cu incepere din 16. Incercati sa va infrangeti mania, oricat de justificata, fata de niste decizii rigide. Nu va lasati descurajati, nu alimentati tensiunea.
Dragoste: Desi anumite reactii ale persoanei iubite va lasa cu gura cascata, sunteti de o toleranta si corectitudine exemplare. Si ce daca cealalta persoana insista mai mult asupra sentimentelor de prietenie, si asta consolideaza un cuplu. Comunicarea emotionala este excelenta pana pe 19.
Sanatate: Starea dumneavoastra de spirit buna va induce un tonus bun. Ficatul si pancreasul isi termina concediul si se apuca din nou de treaba, in timp ce capacitatea de refacere a energiei este remarcabila pana pe 19.

Sagetator

Sefii va adora
Luna iulie nu este promitatoare pentru o vacanta sau un concediu, mai ales daca aveti de gand sa intreprindeti o calatorie in strainatate. Daca e musai sa plecati, incercati macar sa nu va programati plecarea intre 5 si 10 sau dupa 16. Exista pericol de accidente ori de neplaceri cu autoritatile. In cazul in care totusi trebuie sa plecati undeva aveti grija ca actele dvs. sa fie in ordine si daca dati peste vreun functionar incuiat la vreo receptie de hotel e mai bine sa schimbati hotelul decat sa va certati cu el. Drumurile scurte pot genera stari de confuzie sau letargie. E de preferat sa nu va urcati la volan.
Bani: "Care bani?", o sa intrebati, pe buna dreptate, pentru ca nu stati pe roze. Afacerile negociate intre 11 si 20 pot esua cu usurinta, deci nu este bine sa va plasati banii in ele. Busuiocul se drege incepand cu data de 20, dar poate fi vorba de alergatura multa si castig subtire.
Cariera: Chiar daca nu sunteti constienti de asta, sunteti dragi colegilor pentru umorul dvs. jucaus si reactiile dvs. spontane. Si sefii va apreciaza, ceea ce veti observa dupa 7, cand vi se pot incredinta proiecte mari. Sefii va pot mana de la spate incepand din 23, dar nu va suparati, au motive intemeiate.
Dragoste: Laptele si mierea curg in ambele sensuri intre Sagetator si partenerul lor de cuplu. E adevarat ca laptele pe care il furnizati dvs. vine intr-o mai mica masura decat mierea care vine dinspre partener. Profitati de aceasta perioada pentru a va debarasa inimioara de suspiciuni vechi, grele si inutile.
Sanatate: Sistemul dvs. imunitar va putea fi oferit ca exemplu pozitiv intr-o reclama Tv. Din 7 incepand, functiile organismului dvs. se intensifica, desi pot aparea anumite stari de disconfort in zona urogenitala.

Capricorn

Suflete zbuciumate
Felul in care ati reusit sa va demonstrati afectiunea fata de prieteni sau sa va implicati in actiuni sociale cu impact major va fi rasplatit dupa data de 7 printr-o crestere a prestigiului social de care va bucurati sau chiar o recunoastere oficiala a meritelor dvs. Mai este posibil ca actiunile dvs. sa trezeasca interesul unor persoane publice sau chiar dorinta de a se alatura dvs. Este inutil sa va faceti un program riguros de iesit cu prietenii pentru ca se intampla ba una, ba alta, si va treziti cu planurile date peste cap.
Bani: Puneti lacat pe ce aveti si nu lasati pe nimeni sa va convinga sa dati bani imprumut sau sa faceti investitii, care pot fi catastrofale daca faceti tranzactii intre 5 si 10 sau incheiati contracte pe termen lung incepand din 16. In cel de al doilea caz exista o posibilitate distincta de a fi trasi pe sfoara.
Cariera: Pana pe data de 19 aveti posibilitatea ca prin amabilitate, toleranta si creativitate sa dezamorsati anumite dusmanii mocnite, care vin din partea unor colegi. Important e sa fiti consecventi in atitudinea dvs. amiabila, chiar daca ceilalti vor incerca sa mentina un comportament mai rezervat fata de dvs.
Dragoste: Cu partenerul de cuplu se anunta zile destul de zbuciumate intre 11 si 20, cand multe dintre conflicte pot porni de la fleacuri sau simple neintelegeri. Partenerul devine mai rezonabil la sfarsitul lunii si da mai multe semne de afectiune. Capricornii singuri beneficiaza de o turnura favorabila dupa data de 7, cand o idila precauta poate deveni mai clara sau pot intalni pe cineva de care sa fie atrasi din primul moment.
Sanatate: Profitati pana pe data de 19, cat sunteti intr-o forma buna si ingrijirea corporala poate duce la rezultate spectaculoase.

Varsator

In plina ceata
Reactionand din starea de confuzie si incertitudine in care va aflati acum nu puteti atrage in viata dvs. decat conflicte sau obstacole in calea planurilor pe care le aveti. Acceptati-va starea de confuzie, incetati sa va mai reprimati sentimentele, inclusiv pe cele negative, pentru ca deruta in care traiti este un semn ca ati locuit prea multa vreme in intelectul dvs. bine mobilat, in detrimentul trairii afective. Oricat de neplacute ar fi aceste stari, ele va ofera posibilitatea de a integra o parte importanta a psihicului dvs.: cea emotionala.
Bani: Oscilatiile continue din finantele dvs. au un scop bine determinat. Cel de a va invata sa disociati interesele dvs. materiale de cele ale prietenilor si de a nu mai tine mortis sa faceti afaceri cu ei. O oferta interesanta de castig poate aparea din 23 din partea unui barbat tanar si energic.
Cariera: Din 7, posibilitatile dvs. de afirmare profesionala cresc exponential. Aveti si treziti incredere, ganditi indraznet si se vede clar ca aveti toate cunostintele necesare pentru a va finaliza proiectele. Sustinerea nu intarzie sa apara si poate veni din partea unor persoane de vaza.
Dragoste: Este total diferita situatia Varsatorilor legati de un partener de cea a celor singuri. In cuplu exista pericolul unor discutii vehemente, care pot afecta grav relatia, intre 5 si 10, iar din 16 se poate ca partenerul sa se retraga emotional, devenind insensibil la orice forma de apropiere. Este bine daca reusiti sa nu va comportati ca niste victime si sa cautati sa castigati o anumita detasare. Varsatorii liberi pot cunoaste o persoana foarte potrivita pentru a incepe o relatie sau aprofunda o legatura deja existenta pana pe 19.
Sanatate: Menajati-va incheieturile bratelor intre 11 si 19, precum si aparatul respirator superior. Lucrurile stau mai bine din 20.

Pesti

Probleme profesionale
Salturile ciudate prin care viata va duce de colo colo, prin circumstante care mai de care mai neasteptate au drept scop constientizarea propriului destin. Puteti intelege ce ar fi mai bine sa faceti studiind reactiile negative ale prietenilor fata de dvs. Si incercand sa va dati seama ce anume din comportamentul dvs. ii irita. Acasa puteti petrece momente foarte placute alaturi de familie pana pe data de 19. Legaturile familiale sunt caracterizate de multa caldura si se desfasoara cu naturalete. Placerea cu care va exprimati ideile are un impact asupra celor care va asculta. Influenta dvs. asupra auditoriului se accentueaza dupa data de 7.
Bani: Situatia veniturilor dvs. este stationara. Puteti primi insa bani sau cadouri din partea familiei sau a prietenilor de familie.
Cariera: Treceti prin momente de cumpana, mai ales in cazul in care nu ati ezitat sa va afisati functia fata de colegi sau colaboratori. Certurile care pot izbucni intre 5 si 10 (cele mai periculoase sunt 5 si 6) pot duce la ruperea unui contract profesional sau escaladarea unor rivalitati. Acestea din urma incep din 16 si au ca protagonisti persoane aparent slabe si inofensive, dar maestre in ale manipularii si care reusesc sa gaseasca ascultare pe langa factorii de decizie.
Dragoste: Aveti un talent teribil de a complica lucrurile, mai ales daca jucati dublu intre 11 si 20. Puteti trezi nemultumirile uneia sau alteia dintre persoanele pe care le tineti in priza. Dupa data de 20, puteti salva o parte dintre consecinte. Relatiile de cuplu pot fi marcate de agresivitate incepand din 23.
Sanatate: Ar fi bine sa va luati zile libere de la serviciu intre 5 si 10 si dupa 16, deoarece nivelul energiei este scazut, puteti avea probleme respiratorii sau cardiace, iar nici structura osoasa nu isi prea face treaba.