Trei retete grecesti

Redactia
I. Dieta cu gratare si fructe


(Se pierd 12 kg pe luna)
Durata: doua saptamani.
Mic dejun: 1/2 kg fructe.
Pranz: 1 kg fructe.
Seara:luni si marti - pui (gratar); miercuri si joi - chiftele (gratar); vineri - carne slaba sau peste (gratar); sambata si duminica - carne slaba sau peste (gratar).
Bauturi: ceai, orice fel de cafea, apa, apa minerala.
Atentie: se interzice consumul zaharului si al oricarui fel de dulciuri.

Ii. Dieta cu carne si legume

(Se pierd 3 kg pe saptamana)
Mic dejun: Cafea sau ceai fara zahar (eventual se foloseste zaharina), lapte degresat, 30 g branza. La ora 10 se mananca 100 g fructe (mar sau kiwi).
Pranz: 100 g legume (crude) amestecate cu putin suc de lamaie, 100 g carne, salata verde peste care se toarna o lingura de ulei si lamaie, 40 g branza sau doua cutii mici de iaurt dietetic. La ora 16 se mananca 100 g fructe.
Seara: 100 g legume fierte, 100 g carne sau doua oua, salata verde cu lamaie si ulei (ca la pranz), 30 g branza sau o cutie mica de iaurt dietetic (fara zahar).
Avantajul acestui regim este ca poate fi urmat si de copii.

Iii. Dieta cu carne si fructe

(Se pierd pana la 4 kg pe saptamana)
Mic dejun: Ceai fara zahar, o bucatica de branza (cat o cutie de chibrit), o felie subtire de paine.
Pranz: Carne (pui sau peste cam cat trei chiftele), salata de legume (fara ulei sau cu 1/2 pahar de iaurt), o felie subtire de paine prajita. La ora 15 - un fruct. La ora 17 - ceai fara zahar, o bucata de branza cat o cutie de chibrit.
Seara: La fel ca la pranz. La ora 22 - un fruct. La ora 23 - un fruct. La ora 24 - o bucata de branza cat o cutie de chibrit.
Se admit orice fel de bauturi nealcoolice si ceai sau cafea (fara zahar) cat