Din nou despre... Ceaiul Verde

Redactia
Ceaiul verde este o bautura orientala care are dublu efect: pe de o parte invioreaza si stimuleaza activitatile cerebrale, pe de alta parte topeste grasimile.

Bogat in mangan, el intareste tesuturile, activeaza metabolismul si elimina celulele adipoase. Alte substante active pe care le contine in florile si frunzele lui regleaza perfect componentele traiectului digestiv. Sase cani de ceai pe zi (cesti de cafea) asigura tot necesarul de vitamine. Pentru slabit, ceaiul verde se bea dupa mesele principale de peste zi, pregatit ca infuzie. El se gaseste si in pravaliile noastre, fie de origine thailandeza, fie importat - cu un adaos de flori de nufar - din China.
Efectul terapeutic al ceaiului verde nu este, nici el, de lepadat. Va simtiti obosite si fara vlaga? Aveti permanent o dispozitie proasta? Apelati cu incredere la ceaiul verde: el va invioreaza, va trezeste atentia, va sporeste capacitatea de efort.

Mod de administrare:


O lingurita cu varf de ceai se acopera cu o cana de apa fierbinte si se lasa sa se infuzeze vreme de doua minute si jumatate. Important: ceaiul verde nu se opareste niciodata cu apa in clocot, fiindca isi pierde proprietatile curative.

Pentru birou: umpleti un termos cu ceai fierbinte. Il veti avea la indemana tot timpul: substitut excelent pentru cafea (cu mult mai periculoasa) si totodata un antidot pentru depunerea de grasimi.