Zodiacul lunii aprilie

Tana Rosca
Luna trecuta am avut parte de doua eclipse, iar cea de-a treia urmeaza sa se intample in aprilie, la o data nu prea simpatica: cea de 13. Pentru ca are loc in zodia Balantei, este de presupus ca va ataca relatiile de cuplu si/sau de asociere. In consecinta, ar fi bine daca in aceasta zi cu numar nefast ne-am stapani impulsul de-a instaura un nou echilibru in relatiile noastre de acest tip, pentru ca nu vom obtine decat un dezechilibru si mai pronuntat. Ceea ce s-a dat peste cap in viata noastra in martie incepe sa capete in aprilie contur si directie.

Berbec
Apatie sentimentala


In aprilie castigati multa forta interioara, care va va ajuta sa va atingeti scopurile personale. Din 17 veti putea comunica foarte bine in acest sens, ii faceti pe ceilalti sa inteleaga ce anume va doriti, si va alegeti, eventual, si cu adepti la initiativele pe care vi le propuneti. Fiti atenti la situatiile in care va pune destinul: ele va vor arata daca sunteti pe drumul cel bun sau daca ati luat-o pe aratura. In prima jumatate a lunii este bine sa renuntati la calatorii, fie ele lungi sau scurte.
Bani: Pana pe data de 21 este recomandabil sa fiti moderati in eforturile indreptate catre castig material. Continuati sa va puneti ordine in afacerile curente si stabiliti o lista de prioritati. Veti vedea cu mai multa claritate care dintre investitiile incepute in toamna sunt mai profitabile. In felul acesta, veti dispune de fondurile si timpul necesar pentru a va implica in proiectul care se profileaza in ultimele zile ale lunii.
Cariera: Din 7 incepand, veti reusi sa penetrati reteaua de zvonuri care se colporteaza la serviciu. Cu aceasta ocazie este posibil sa va dati seama ca va bucurati de simpatie din partea unei persoane care pana acum vi se parea indiferenta fata de dvs. Tocmai din partea ei veti reusi sa aflati informatii importante, care sa va ajute sa navigati intre colegii binevoitori si cei cu intentii ascunse.
Dragoste: Senzatia de izolare interioara sau preocuparea excesiva fata de trecutul dvs. sentimental se atenueaza dupa data de 6, dar nu dispare cu totul. Este cazul sa va verificati sentimentele, deoarece se poate ca angajamentul dvs. actual sa fie mai mult un efect al starii de singuratate.
Sanatate: Dupa data de 6 se poate sa reapara insomniile si starea de stres. Pana pe 16 este bine sa nu faceti eforturi fizice care sa va solicite prea mult bratele.

Taur
Fiti cu ochii pe sefi


Cea mai mare parte a lunii este benefica pentru zodia dvs., cu exceptia ultimului decan, cand o situatie de acasa, legata de casa propriu-zisa sau de un membru mai in varsta al familiei poate deveni stringenta. Pe data de 25 va va veni deosebit de greu sa evitati un conflict de autoritate cu cineva din familie sau veti avea de furca cu anumite documente. N-ar trebui sa semnati acte incepand cu data de 21 si pana la finele acestei luni. Drumurile de orice fel primesc aspecte nefavorabile in cea de-a doua parte a lunii, cand Taurii care merg la scoli inalte ar trebui sa se fereasca sa intre in conflict cu profesorii.
Bani: Rezultatele dvs. financiare sunt cu atat mai bune, cu cat va infranati impulsul de-a grabi lucrurile. Lasati-le sa se desfasoare de la sine si veti evita un consum de energie, care nu e doar inutil, ci poate avea un efect contrar celui pe care vi-l doriti.
Cariera: In primele zile ale lunii, relatia pe care o aveti cu superiorii dvs. ierarhici este demna de invidiat si ei sunt dispusi sa va treaca cu vederea micile scapari. S-ar putea insa ca ulterior sa le supraestimati toleranta si sa deveniti mai neglijenti in executarea obligatiilor dvs. curente. Retineti ca aceste erori pot fi ignorate pe moment, insa sunt contabilizate.
Dragoste: Echilibrul afectiv se mentine bun atat in relatia de cuplu, cat si in cercul de prieteni, unde popularitatea dvs. va inregistra o crestere simtitoare, incepand cu data de 7. Dupa aceasta data este de dorit sa iesiti cat mai des in societate.
Sanatate: Palpitatiile si/sau durerile de coloana, care isi pot face simtita sporadic prezenta pana pe 20, sunt cel mai probabil urmarea surmenajului de la serviciu. Din 17 si pana la finele lunii, umerii pot fi rigizi, plini de tensiune acumulata. Faceti masaj.

Gemeni
Usor cu nervii!


Nervozitatea si nevoia de-a va napusti cu capul inainte in diverse conflicte, iscate din te miri ce, dispare in cea de-a doua parte a lunii. Pana pe 14 exista insa riscul de-a castiga disputa de moment, dar si cel de a-i aliena pe cei atacati pe termen lung. Si cum n-aveti nici o placere de-a colectiona vrajmasi, ati proceda intelept in cazul in care n-ati da amploare situatiilor cu samanta de cearta. Din 6 puteti pleca din nou la drumuri scurte. Nu va asteptati insa la rezultate spectaculoase. Veti rezolva, de exemplu, drumurile care va duc pe la usile autoritatilor, prin rabdare si perseverenta.
Bani: Din 15 va apuca vrednicia. Initiativele dvs. sunt binevenite si inteligente, dar mai eficiente daca le puneti in practica cu mai mult calm. Agitatia excesiva si atitudinea agresiva ii indeparteaza pe potentialii coinvestitori.
Cariera: Ascensiunea dvs. continua neabatuta, desi din afara s-ar parea ca nu se intampla nimic spectaculos. Asteptati insa data de 6, dupa care este posibil sa fiti avansati pe neasteptate sau sa vi se faca oferte deosebit de tentante, care sa va determine sa parasiti actualul loc de munca.
Dragoste: In prima jumatate a lunii exista riscul ca o relatie "bolnavioara" sa intre intr-un stadiu letal. Daca vreti sa evitati erodarea in continuare a unei relatii in care partenerul dvs. tine totul in el, in timp ce dvs. va revarsati nemultumirile cum si cand va vine la indemana, ar trebui nu doar sa va tineti nervii in frau, ci sa incercati sa aflati ce-l macina pe partenerul dvs.
Sanatate: Reflexele dvs. sunt usor incetinite si nu mai sunteti asa vioi ca inainte, dar acestea sunt mici inconveniente. Pana pe 14 ar fi bine sa va feriti de boli infectioase, care s-ar manifesta prin febra ridicata.

Rac
Afectiuni amicale


In prima parte a lunii va merge bine pe plan personal, mai ales ca primiti multe dovezi de afectiune din partea prietenilor si nu puteti sa nu constatati cat de agreati sunteti in cercurile pe care le frecventati. Prietenii dvs. sunt cei care va vor sustine in initiativele dvs., fiind dispusi sa va secondeze in infaptuirea ideilor dvs. pe perioada 4-30, deci in cea mai mare parte a lunii. In jurul datei de 20 va puteti gasi in conflict cu alti membri ai familiei, cu privire la o hotarare importanta pentru intreaga familie ori legata de casa. Deocamdata, toti cei implicati au de pierdut in urma unei neintelegeri de fond, asa ca lasati mai bine spiritele sa se calmeze si amanati rezolutia pe luna viitoare.
Bani: Din 6 iesiti putin din rezerva si conservatorismul care v-au facut mai putin activi in activitatile financiare in ultimul timp. Incepeti si faceti primii pasi prudenti catre noi afaceri - cele pe termen lung sunt de preferat celor care promit un castig bun, mai repede. Primele va vor aduce un venit stabil, care va creste. Evitati insa semnarea oricaror acte privitoare la bani in jurul datei de 25.
Cariera: Ideile noi pe care vreti sa le introduceti la serviciu pana pe 14 pot trezi o rezistenta pasiva (si parsiva) din partea colegilor, care nu va vor confrunta fatis pe aceasta tema. Le puteti impune mult mai simplu, incepand cu data de 17, cand porniti din start cu aprobarea sefilor sau a altor autoritati.
Dragoste: In aprilie, relatia de iubire nu va fi una demonstrativa, dar se va aprofunda, mai ales daca veti petrece mult timp in prezenta prietenilor. In mijlocul lor va veti da seama si mai bine ce anume va uneste.
Sanatate: Migrenele si problemele legate de ochi va dau tarcoale pana pe 14, cand sunt posibile si puseuri de hipertensiune.

<b>Leu
Planuri excelente

Multe dintre problemele dvs. personale, care stagnau si va exasperau, incep sa se urneasca incetisor dupa data de 6. Directia in care se urnesc este cea dorita de dvs. Un alt efect secundar binevenit este ca reusiti sa mai iesiti din negativismul, rigiditatea si pasivitatea care v-au tintuit in ultima vreme. Planurile dvs. pe termen lung sunt excelente, nu renuntati la ele, oricat de lent ar fi procesul de infaptuire. Pana la mijlocul lunii, mondenitatea nu va prieste, caci sunteti inclinati sa fiti dominatori si sa insistati sa fiti neaparat in centrul atentiei.
Bani: Pentru ca sunteti intr-o forma buna pentru negocieri, veti fi in stare sa incheiati afaceri bune, pe care ar fi ideal sa le finalizati la nivel de contract pana pe 16. Sume nesperate de bani va pot intra in cont din data de 7, se poate sa fie datorii mai vechi, de la care va mutaserati deja gandul.
Cariera: Actiunile dvs. precaute vor da roade in timp, dar un prim rezultat pozitiv va deveni deja vizibil incepand cu data de 21. Ideile dvs. vor fi cu atat mai apreciate de sefi, cu cat veti sti sa-i faceti sa aiba impresia ca si ei s-au gandit la asa ceva.
Dragoste: O parte din inima dvs. cea generoasa este dedicata unei relatii stabile sau plateste tribut unei idile de mult apuse, in timp ce restul cauta ceva nou si incitant. Ocazii se vor ivi pana pe 14, insa nu va entuziasmati prea repede.
Sanatate: E in usoara revenire dupa 6, dar din 15 trebuie sa va monitorizati cu atentie tensiunea, atat cea arteriala, cat si cea intraoculara. Pot aparea si migrene, iar durerile de coloana pot fi acute.

Fecioara
Iesiti din echipa


Va trebuie cam o jumatate de luna ca sa va reveniti complet dupa cele doua eclipse din martie, care v-au zguduit, pe ici-pe colo, prin punctele esentiale. Avem cu totii o reprezentare, mai mult sau mai putin clara, despre cine suntem, iar aceasta a fost afectata mai ales la finele lunii trecute. Problemele care s-au ivit au scuturat aceasta imagine de sine si asta va poate ajuta sa eliminati din comportament ceea ce nu va reprezinta cu adevarat si va poate clarifica asupra motivatiilor dvs.
Bani: Aprilie este o luna cat se poate de activa din punct de vedere al activitatilor comerciale si financiare. Este posibil sa incepeti sa faceti afaceri de o mare importanta, in mod special intre 17 si 20, cand va puteti asocia cu o persoana puternica si priceputa, cu care puteti face un tandem excelent. Dar si alte ocazii de castig, desi mai marunte, nu sunt de trecut cu vederea.
Cariera: Conflicte cu sefii pot aparea pana pe 14, asta pentru ca superiorii dvs. sunt grabiti si foarte hotarati sa-si puna in practica planurile, la care dvs. puteti avea obiectii serioase. Daca va opuneti mai categoric, veti constata ca multi dintre colegii dvs., cu care impartaseati vederi comune, incep sa se distanteze de dvs., dupa data de 6.
Dragoste:Din 7 incepeti sa investiti mult timp si afectivitate in relatia de cuplu, ceea ce e grozav, pentru ca si comunicarea pe teme emotionale este favorizata de planeta comunicarii, Mercur, pana pe data de 16. Atitudinea partenerului dvs. se schimba si ea radical in bine.
Sanatate: Se imbunatateste dupa 6, in sensul ca nu mai obositi atat de usor, insa din alt punct de vedere se inrautateste, iar de suferit au picioarele si concentrarea. Memoria incepe din nou sa va joace feste.

Balanta
Forma fizica excelenta


O luna interesanta, in care aveti insa tendinta sa va propuneti mai mult decat puteti realiza din punct de vedere obiectiv. Este important sa renuntati la calatorii, lungi sau scurte, ba chiar sa reduceti la minimum iesirile cu prietenii, deoarece exista risc de producere a accidentelor. Daca sunteti prinsi intr-o forma de invatamant, aveti grija cum va purtati cu profesorii, care nu suporta sa fie contrazisi si pot deveni destul de afurisiti.
Bani: Cu toate ca nu va mai intra sume atat de mari de bani, exista o abundenta care va scuteste de griji majore. O ocazie buna pentru afaceri se iveste dupa data de 20. Este cazul sa triati in continuare afacerile cele mai prospere, de cele care va consuma mult timp si bani, fara a fi la fel de productive.
Cariera: Din 15 incepeti sa nu mai fiti de acord cu actiunile sefilor sau veniti dvs. cu anumite initiative, care pot fi respinse destul de brutal. Din fericire, colegii dvs. isi dau seama ca aveti dreptate si va sustin discret. Influenta lor este mai mare decat a dvs. in perioada actuala, asa incat ar fi bine sa-i trimiteti pe ei la inaintare, in loc de-a evolua pe cont propriu.
Dragoste: "Luna de miere" se cam termina pe data de 6, cand dvs. veti fi prinsi in continuare de flama romantismului, in timp ce partenerul dvs. isi indreapta atentia catre probleme mai practice. Este bine sa-l urmati in aceste preocupari si sa incepeti sa socializati mai mult sau sa invitati prieteni acasa.
Sanatate: In aprilie va bucurati de o forma fizica buna, mai ales dupa data de 7, cand ar fi bine sa va ocupati de ingrijirea fizica, ce se poate solda cu rezultate spectaculoase. Doar curele de slabire nu prea au cum sa reuseasca.

Scorpion
Iubiri de primavara


Principalele dvs. probleme sunt centrate in jurul familiei. Este o persoana anume care trece prin greutati si se pare ca v-a ales pe dvs. pe post de salvator. Problemele acestei persoane sunt reale, insa este posibil ca atitudinea ei de victima sa fie exagerata. Este mai util s-o invatati cum anume sa-si rezolve singura problemele, decat sa le rezolvati dvs. pentru ea, pentru ca in acest din urma caz s-ar putea ca situatia sa se repete la nesfarsit, ceea ce, la un moment dat, va ajunge sa va exaspereze.
Bani: In prima jumatate a lunii puteti fi impulsivi in afaceri, ceea ce va face mai mult rau decat bine. Flerul dvs. este bun, insa este imposibil sa controlati toate aspectele afacerii in cauza, asa cum aveti tendinta sa incercati. Aveti mai multa incredere in oamenii cu care lucrati.
Cariera: Din 6, blocajele sunt mai putin severe, iar atitudinea sefilor sau a autoritatilor devine mai putin rigida. Dvs. insiva puteti deveni mai flexibili in abordarea problemelor profesionale, unde comunicati bine dupa data de 16. Lucrurile se schimba incet-incet in bine. Procedati cu rabdare si diplomatie si veti avea de castigat in timp.
Dragoste: Este o luna deosebit de buna pentru a incepe o noua relatie, multi dintre dvs. se vor indragosti dupa data de 7 si se poate dovedi a fi o relatie deosebit de intensa, dar in care un rol important sa-l joace si comunicarea mentala cu persoana respectiva. Probabil ca nu va dura o viata, dar e o experienta care merita traita.
Sanatate: Faceti miscare fara a exagera cu efortul si veti avea sistemul circulator suficient de bine pus la punct pentru a nu ajunge la palpitatii. Segmentul toracal trebuie de asemenea crutat. Atentie la tinuta pe care o aveti la volan sau in fata calculatorului.

Sagetator
O luna cu prieteni


Profitati de primele 6 zile ale lunii pentru a face deplasari scurte, cu prieteni dragi. Acestea va vor aduce mari satisfactii si posibile ocazii de castig. Nu va ganditi neaparat la bani, se poate, de exemplu, sa primiti sfaturi excelente sau sa faceti anumite schimburi profitabile de ambele parti. Puteti instaura in fine pacea in familie, incepand cu data de 7. Va recomandam sa stati de vorba cu aceia dintre membrii familiei sau cu persoanele impreuna cu care locuiti, pentru a aplana anumite conflicte. Cel mai bine ar fi sa incepeti recunoscand unde ati gresit dvs. Ceea ce vi se reproseaza este mai ales neimplicarea in problemele casnice.
Bani: Nu faceti tranzactii financiare pana pe 14, si indiferent cat de tentante ar fi niste initiative care va vin in minte sau la care sunteti invitati sa participati, nu va napustiti sa le puneti in practica, daca asta ar presupune sa va atingeti de capitalul dvs. actual.
Cariera: Totul merge bine la serviciu. Lucrurile se petrec normal, dar nu mai exista acea efervescenta care v-a facut sa dati maximum de randament. Pana pe 21 s-ar putea sa fiti putin plictisiti, ceea ce ar da ocazia unor colegi sa va tachineze. O fac insa fara rautate, nu este vorba de dusmanie. Dupa data de 21 va regasiti motivatia si tonusul, ceea e ii bucura pe sefi.
Dragoste: O luna foarte activa pentru Sagetatorii singuri, care vor avea probabil mai mult decat un singur interes romantic. Flirtul este la ordinea zilei, iar perioada de alergat dupa mai multi iepuri incepe din 17. Aceia dintre dvs. care sunt intr-un cuplu stabil se pot astepta la izbucniri temperamentale ale partenerului in prima parte a lunii.
Sanatate: Nu aveti energia dvs. obisnuita, dar nu este vorba despre nimic grav. Probleme pot aparea din 20, cum ar fi artimii cardiace si probleme de coloana (segmentul toracal si lombar).

Capricorn
Protejati-va sanatatea


Timpul petrecut in afara casei, de preferinta in anturajul apropiatilor, este petrecut cu cel mai mare folos, incepand din data de 7. Veti putea revedea prieteni pe care i-ati neglijat, descoperind din nou cat de interesante sunt lucrurile pe care acestia le au de spus si veti putea cunoaste persoane noi, cu care sa va imprieteniti rapid la catarama. Veti fi surprinsi de aceasta apropiere instantanee, pentru ca sunteti conservatori cu privire la timpul care trebuie sa treaca pana a-i acorda cuiva ravnitul statut de "prieten". Comunicarea cu membrii familiei devine importanta odata cu ziua de 16, cand s-ar putea sa se intruneasca un adevarat consiliu, pentru a dezbate probleme care va privesc pe toti.
Bani: Din 6, castigati mai putin, dar puteti compensa rapid, reducand cheltuielile excesive de pana acum. Va va veni cam greu sa renuntati la excentricitati, dar aveti suficienta autodisciplina pentru a o face. Anumite afaceri care pareau blocate se pot relua tot din aceasta data.
Cariera: Atitudinea dvs. fata de colegi poate fi una artagoasa pana pe data de 14, ceea ce le da apa la moara dusmanilor dvs. nedeclarati, care stau la cotitura si-si rad in barba. Agresivitatea va trece in cea de-a doua parte a lunii, dar efectele sale persista.
Dragoste: A doua jumatate a lunii este mult mai interesanta decat prima, deoarece pentru Capricornii neangajati, se poate ivi o persoana interesanta in jurul datei de 21. Este vorba despre o personalitate puternica, pe care o admirati mai intai ca atare, iar apoi va puteti ambala. Capricornii cu o relatie de cuplu stabila pot avea conflicte in partea a doua a lunii.
Sanatate: O luna dificila, cu pericol de accidente pana pe 14 si cu pericol de infectii, care pot imbraca forme acute. Luati imunostimulente.

Varsator
Verde la bani


Din 6, coborati din sferele inalte in care ati plutit pana acum. Vestea buna este ca nu coborati brusc, cu un soc, ci treptat, pe nesimtite, va reintegrati in circuitul vietii muritorilor de rand. Din 17 incepand, puteti si e bine sa intreprindeti o multime de drumuri scurte, la care puteti obtine rezolvarea unor probleme majore. Destinul joaca un rol important pe parcursul acestor deplasari, iar situatiile in care veti ajunge nu trebuie tratate ca si cand ar fi intamplatoare.
Bani: Belsugul incepe sa-si faca simtita prezenta in pungile dvs. cu incepere din 7, si asta intr-un mod cu totul neasteptat. Se poate sa fi primit recent o crestere salariala si, hodoronc-tronc, sa mai apara una, in urma unei idei a dvs. puse in practica de sefi, sau sa va treziti macar cu o bonificatie zdravana.
Cariera: In cea de-a doua parte a lunii puteti intra intr-o concurenta acerba cu unul dintre colegii dvs. Nu va ambalati mai mult decat este cazul si vedeti-va linistiti de treaba. Sefii par indiferenti la ce se petrece, dar, de fapt, sunt de partea dvs. Nu doresc insa ca acest lucru sa fie evident.
Dragoste: In prima parte a lunii puteti fi prinsi intr-o relatie pasionala, din care sa rezulte, din cand in cand, scantei. De dvs. depinde daca se marginesc la simple ciorovaieli intre indragostiti sau daca le dati amploare - ceea ce nu v-am sfatui, ca poate iesi rau. Daca ati rezistat pana acum intr-o relatie stabila, partenerul dvs. poate iesi putintel din rezerva dupa data de 6, asteptand insa ca dvs. sa faceti tot restul (adica mult).
Sanatate: Varsatoare, daca nu va plac varicele, nu va suiti pe tocuri abrupte in cea de-a doua parte a lunii si evitati genul de efort care solicita gambele. Miscare ar trebui sa faceti insa, pentru a nu acumula energie nervoasa. Sunt posibile si dureri acute de cap.

Pesti
Rasfat venusian


Aveti parte de o luna deosebit de frumoasa, pentru ca intrarea micului benefic Venus in zodia dvs. pe data de 7 va asigura o portie suplimentara de farmec personal, care va permite sa obtineti cam tot ceea ce doriti de la ceilalti, cu un minimum de efort. In plus, nu veti mai fi asa timizi, ci va veti putea exprima cu usurinta dorintele, fara a mai proceda, cum faceti de obicei, prin invaluire. Pana pe 16 si comunicarea decurge excelent. Exista un singur domeniu in care sarmul dvs. nu functioneaza: familia. Puteti sa va asteptati la conflicte cu barbatii tineri din familia dvs. in prima parte a lunii, cu privire la o initiativa pe care o vedeti rezolvata in mod cu totul diferit decat respectiva persoana.
Bani: Si din acest punct de vedere luna se anunta favorabila, dar succesele depind, in mare masura, de implicarea dvs. si n-ar trebui sa actionati singuri, ci impreuna cu un partener. La capitolul negocieri, va merge de minune incepand cu data de 17.
Cariera: Alianta benefica pe care ati facut-o cu unele dintre colege incepe sa-si arate efectele incepand din 6, cand sunteti si dvs. in stare sa iesiti din acea rezervare rece pe care ati proiectat-o asupra colegilor si colaboratorilor dvs. din mijlocul toamnei.
Dragoste: In partea a doua a lunii se poate sa va ambalati peste poate intr-o relatie amoroasa. Nu-i vorba ca persoana respectiva nu va place la randul ei, dar un asalt asiduu nu va exprima si poate sa sperie obiectul afectiunii dvs. Procedati asa cum faceti de obicei, subtil si fin.
Sanatate: Din 6 incepand, lasati la o parte ceva din oboseala care v-a apasat luni in sir. Problema este ca aveti in continuare nevoie de somn prelungit. Retentia de apa in tesuturi trebuie prevenita in continuare.