Depeche Mode vine in Romania!

Dia Radu
Stadionul "Lia Manoliu" va gazdui pe data de 23 iunie, incepand cu ora 20, un eveniment de anvergura: primul concert Depeche Mode in Romania.

Numita de critici "cea mai importanta trupa alternative-electro-pop din istoria muzicii", cu peste 25 de ani de cariera, 13 albume intrate toate in Top Ten, dar mai ales cu 50 de milioane de discuri vandute in toata lumea, Depeche Mode este celebra pentru piese ca Policy of Truth, Black Celebration, People are People sau Enjoy the Silence.
Aflata in turneu oficial de promovare a albumului Playing the Angel, lansat toamna trecuta, trupa lui Dave Gahan a decis ca una din cele 25 de tari in care va concerta sa fie... Romania. O surpriza imensa pentru fanii foarte numerosi pe care Depeche Mode ii are in tara noastra, cu atat mai mult cu cat Romania este singura tara in care Depeche Mode a acceptat sa sustina o conferinta de presa si sa ofere un interviu exclusiv, unui post de televiziune!
Marea desfasurare de forte de pe "Lia Manoliu" este, conform declaratiilor oficiale, ultima de acest gen, avand in vedere ca imediat dupa aceasta, cel mai mare stadion al nostru va intra in renovare. Organizatorii au gandit deja totul in detaliu. Gazonul stadionului va fi protejat printr-un sistem occidental care se foloseste peste tot in lume. Concertul va putea fi urmarit nu doar din tribune, ci si din fata scenei, in mijlocul "actiunii", iar persoanele cu deficiente locomotorii vor beneficia de locuri intr-un perimetru special amenajat, aproape de scena. O premiera in organizarea de concerte este amplasarea unui laborator mobil al Imprimeriei Nationale, pentru a verifica autenticitatea biletelor. Asadar, doritorii sunt sfatuiti sa nu cumpere, ca in cazul altor concerte, bilete de pe piata neagra sau din strada, fiindca risca sa ramana cu banii dati. Biletele pentru acest concert sunt cele mai securizate bilete produse si vandute vreodata in Romania. Sunt protejate prin diferite elemente de siguranta, unele vizibile, altele nu.
Biletele s-au pus deja in vanzare, inca de la inceputul lunii martie, in reteaua de magazine "Diverta", la Sala Palatului, dar si pe site-ul myticket.ro Exista cinci categorii de bilete, pretul lor variind in functie de pozitia fata de scena, de la 60 Ron pana la 140 Ron.