D-na Elena Nita Ibrian vrea sa infiinteze un muzeu etnografic

Redactia
D-na Elena Nita Ibrian, . cunoscuta autoare de carti dedicate sanatatii . cu hrana netrecuta prin foc, . vrea sa infiinteze un muzeu etnografic. Binecunoscuta doamna Elena Nita Ibrian (autoare a peste 40 de carti cu retete de alimentatie naturala corecta) a luat initiativa infiintarii unui Muzeu et...

D-na Elena Nita Ibrian,
cunoscuta autoare de carti dedicate sanatatii
cu hrana netrecuta prin foc,
vrea sa infiinteze un muzeu etnografic


Binecunoscuta doamna Elena Nita Ibrian (autoare a peste 40 de carti cu retete de alimentatie naturala corecta) a luat initiativa infiintarii unui Muzeu etnografic la biserica din satul Scaricica, langa Piatra Neamt. Face acest lucru pentru ca, la peste 85 de ani, muncind si scriind (cate 10 ore pe zi), vrea sa ne ajute sa intelegem ca, daca romanii isi vor pierde traditia, isi vor pierde si identitatea. Vor fi de oriunde, un popor fara radacini.
Neobosita doamna Ibrian, inconjurata de un comitet de ajutor, colecteaza din toate zonele Moldovei obiecte vechi, a caror expunere in viitorul muzeu ofera siguranta pastrarii identitatii locurilor de provenienta. Numele donatorilor va fi trecut pe o placa de marmura, la intrarea in muzeu. Ajutati-o pe cea care a ajutat, la randul ei, sute de oameni - in redobandirea sanatatii - sa-si urmeze visul: realizarea celui mai bogat muzeu etnografic din tara!
Elena Nita Ibrian - tel. 0233/21.50.48