Masti de frumusete

Redactia
Pentru ten uscat ...Cu banane


Zdrobiti o banana coapta si amestecati-o cu o lingurita de untdelemn de masline. Aplicati-o pe fata si lasati-o sa actioneze un sfert de ora. Clatiti-va cu apa calduta.

...Cu miere si smantana

Amestecati 2 linguri de supa cu miere, cu o lingura de smantana proaspata si o lingura de untdelemn de masline. Aplicati pe fata si lasati sa actioneze 20 de minute. Clatiti cu apa calduta.

...Cu fecula de cartofi si smantana

Amestecati in cantitate egala, amidon de cartofi si smantana. Aplicati pe fata si lasati sa actioneze un sfert de ora. Clatiti-va.

Pentru ten gras

...Cu ou

Preparati o pasta din doua albusuri de ou, amestecate cu o cantitate egala de miere. Se aplica pe fata si se lasa sa actioneze 20 de minute, apoi se spala cu apa rece.

...Cu amidon

Amestecati 2 linguri de amidon cu 2 linguri de apa minerala si cateva picaturi din uleiul aromat preferat (sa fie de calitate). Intindeti pasta pe obraz si pe gat, vreme de 20 de minute. Spalati-va cu apa calduta.

Pentru ten normal

...Cu frunze de papadie

Cand vor aparea primele frunze de papadie, culegeti un pumn, spalati-le si bagati-le in mixer, pentru a obtine o cantitate mica de suc. Adaugati putin iaurt, amestecati bine si intindeti produsul pe fata. Dupa 10 minute, spalati-va.