Sfaturi scurte pentru suferinte usoare

Redactia
Guta

- 30 de frunze de mesteacan se oparesc cu o jumatate de litru de apa si se lasa sa se infuzeze 20 de minute. Se beau trei cani pe zi, intre mese.

Miros de gura urat - mancati iaurt. Distruge bacteriile provocate de alimentele nedigerate din stomac, care cauzeaza mirosul.

Hipertensiune - beti zilnic fiertura de ovaz sau mancati terci de fulgi de ovaz. Alimentele bogate in fibre diminueaza cu 10% tensiunea arteriala.

Hemoroizi - fierbeti doua tulpini de praz in doi litri de apa. Strecurati si folositi lichidul pentru a aplica comprese pe toata zona anala. Lasati sa actioneze o ora, apoi faceti o baie de sezut in restul lichidului. Seara, spalati hemoroizii cu apa argiloasa usor sarata, inainte de a aplica o noua compresa cu apa de praz, care se lasa peste noapte.

Dureri de cap - cufundati-va mainile in apa fierbinte, pana la incheietura palmelor. Stati asa o jumatate de ora, innoind apa calda.

Stari de greata - diluati 2 linguri de otet de mere intr-un pahar de apa. Se beau doua portii pe zi, unul dimineata si altul seara, inainte de masa.

Picioare urat mirositoare - faceti bai de picioare cu un litru de apa in care dizolvati 2 linguri de bicarbonat sau puneti o cana de otet.

Reumatism - beti zilnic un pahar de apa calduta in care stoarceti sucul unei lamai.

Insomnie - inainte de a va culca faceti o baie in care adaugati patru pumni de sare marina.