Meryl Streep Dieta in 3 viteze

Redactia
Retete de slabit

Are 57 de ani, dar n-a depus pe ea nici un gram de grasime. Poate sa se dezbrace linistita pe plaja, alaturi de actrite mai tinere, fiindca trupul ei arata foarte bine. Desigur, Meryl Streep face, ca toate femeile din America, jogging, stretching si lungi plimbari. Dar in pungulita unde tine batista are si o reteta minune care sperie kilogramele. Cu mult umor, ea ii spune Dieta in 3 viteze.

Viteza 1

200-300 calorii pe zi: 1 pui fript sau fiert si 1 l de suc de portocale, grapefruit sau lamaie (preparat in casa) se impart in trei portii: micul dejun - 1 copan si 250 ml suc; pranz - pieptul pasarii si 250 ml suc; seara - al doilea copan si 500 ml suc. Dureaza 7 zile si e partea cea mai grea a regimului.

Viteza 2

600 calorii pe zi: pe langa pui fiert sau fript (poate fi si carne de vaca) si suc de fructe, sunt permise: 1 ou pe zi, iaurt, salata verde cu telina. Alimentele se asociaza in modul urmator: carne + ou - o zi, legume (salate) + iaurt - alta zi, suc de fructe + fructe - alta zi, reluandu-se in aceeasi ordine. Dureaza doua saptamani.

Viteza 3

1400 calorii pe zi: se poate manca orice, in afara de paine, zahar, dulciuri, grasimi, alcool, paste fainoase, sosuri, rantasuri. Dureaza toata viata.