Zodiacul Anului 2006

Tana Rosca
Anul Lunii. In 2006 se instapanesc energiile lunare. Sunt energii dulci, feminine, menite sa ne stranga in jurul familiei, al caminului.

Vom sta cu placere acasa, vom (re)descoperi placerea de-a invita musafiri sau de-a gati bunatati pentru cei dragi. Ne va fi dor sa stam mai multa vreme cu mama ori ne vom descoperi vocatia de-a fi protectori si mamosi fata de fiinte mici si neajutorate. Atributele feminine sunt la mare pret, in special cele ale femeii mature, calde, implinite. Va fi un an cu multe nunti si un an care aduce belsug in casele de gospodari

Berbec
Obisnuiti-va cu emotiile


Berbecul este un semn accentuat masculin si se poate simti debusolat cand va fi napadit de emotii lunare. Este de dorit sa va directionati energia intreprinzatoare in jurul casei si, de asemenea, sa va ocupati de problemele acelor membri ai familiei care au nevoie de sprijinul dvs. Actiunile dvs. in acest sens vor reusi cu usurinta, sub auspiciile Lunii, iar rezultatele concrete si recunostinta celor pe care i-ati ajutat vor dainui mult timp. Zilele dificile pe plan personal sunt: 29 martie, 13 si 27 aprilie, 7 si 22 octombrie. Zile bune sunt 25 martie si 4-29 mai.
Bani: Afacerile cu resurse comune si investitiile prospera in salturi, probabil cu ajutorul cuiva de la serviciu, in intervalul 1-12 ianuarie, dar la acest capitol anul este oricum deosebit de bun, cu exceptia perioadei 27-31 ianuarie. Veti observa ca dupa 17 februarie, capitalul dvs. va creste fara sa faceti mai nimic. Din 30 mai pana pe 24 iunie pot spori veniturile de la serviciu.
Cariera: Intre 1 si 17 ianuarie dati dovada de un simt strategic dezvoltat, ceea ce va fi apreciat de sefii dvs. cu experienta. Anumite femei vor incerca sa va saboteze discret, insa nu mai pot influenta ascensiunea dvs. din 4 februarie, cand laurii va revin pe de-a intregul. In aprilie, mai si la finele lui iunie va fi mai greu sa va infranati temperamentul in fata sefilor. Acalmia se reinstaleaza in iulie-august, urmand o noua crestere din 12 decembrie.
Dragoste: Pana pe 7 aprilie viata dvs. sentimentala este departe de-a va aduce satisfactii. 13 si 28 februarie se pot dovedi zile de cumpana. Vara si toamna sunt suportabile, dar insingurarea se manifesta din nou la finele lui decembrie.
Sanatate: Intre 3 si 29 martie, dar indeosebi pe 14 si 29 se recomanda o mare atentie la sanatate. Factorii de risc sunt capul, plamanii si rinichii. Un interval foarte bun este cel cuprins intre 7 si 12 septembrie, cand sunteti plini de energie si agilitate.

Taur
Mai visatori si mai sentimentali


Influenta Lunii va prieste, accentuandu-va sensibilitatea artistica si simtul frumosului. Veti fi, probabil, mai visatori decat de obicei si aveti mai multe momente cand lasati balta problemele practice, pentru a va ocupa de cele de suflet. Va miscati mult in social, preferand compania femeilor si cea a rudelor de gradul doi si trei. Se poate, de asemenea, sa va simtiti indemnati sa invatati lucruri noi legate de gospodarie, cum ar fi cultivarea unor anumite plante sau insusirea unor noi retete.
Bani: Luna martie este defavorabila afacerilor, in intervalul 3-25 puteti fi atrasi in afaceri de oameni cu ganduri ascunse. Nici pe 11 si 29 iulie nu va va fi usor, de asta data din cauza faptului ca autoritatile va pun bete-n roate. Alta perioada critica este 28 octombrie-18 noiembrie. Puteti prospera insa intre 6 mai si 24 iunie, iar finele anului anunta un reviriment semnificativ.
Cariera: Este un an destul de problematic pentru Taurii care si-au propus lucruri mari. De aceea ar fi de preferat sa va faceti strategii doar pe termen scurt si sa nu tintiti catre scopuri ambitioase. Cea mai dificila se anunta luna iulie, cand unii dintre dvs. ar putea fi cuprinsi de imboldul de a-si da demisia, deoarece conflictele cu sefii pot escalada spectaculos. Intre 1 si 24 septembrie va puteti rezolva insa problemele cu ajutorul unei colege.
Dragoste: Viata dvs.intima va fi bogata, dar tumultuoasa in ianuarie si iulie, daca sunteti intr-o relatie stabila. Pentru Taurii celibatari perioadele in care pot fi atinsi de sagetile lui Cupidon sunt 7 aprilie, 3 mai si 7 - 30 septembrie.
Sanatate: Prima jumatate a lui martie nu este buna pentru sanatate, mai ales daca sunteti supusi unor mari solicitari de ordin profesional, iar ziua de 29 este critica. Intre 4 si 29 aprilie va e bine, dar este posibil sa va ingrasati, la fel se intampla si in octombrie.

Gemeni
Cam stingheriti


Emotionalitatea explicita a celor din jur va deranjeaza oricum, a dvs. proprie si mai si. Ce mai incoace si incolo, in Anul Lunii zodiile de aer nu se mai simt in elementul lor. Aveti insa de profitat la capitolul imagine si poate avea loc si o revizuire binevenita a sistemului dvs. de valori. Ceea ce va va enerva este faptul ca oamenii cu care aveti de a face tind sa-si schimbe parerea de la o zi la alta si ca si dvs. sunteti tentati s-o faceti. Asta n-ar fi o problema in sine, ci faptul ca o veti face din considerente subiective.
Bani: Sporul la capitolul bani este un dat pozitiv al acestui an, in mod special daca va ocupati de afaceri in perioadele de Luna in crestere. Luna in care trebuie sa evitati incheierea contractelor este martie (foarte periculoasa pana pe 25 inclusiv), iar toamna, intre 17 septembrie si 18 noiembrie, pot aparea de asemenea capcane. Intre 4 si 24 iunie, 20 iulie-20 august cistigul este la ordinea zilei.
Cariera: Tot in martie puteti pica in mijlocul unor intrigi la nivel de sefi. Pericolul de-a fi atrasi si folositi in jocul puterii este maxim intre 3 si 25. In august puteti intra intr-o competitie acerba cu un coleg, dar aveti suficiente resuse si energie pentru a-i face fata. Luna aprilie promite cele mai bune sanse de avansare profesionala.
Dragoste: In martie puteti avea oarecare satisfactii emotionale, presarate insa si cu momente tensionate. Perioadele in care aveti parte de impliniri romantice sunt finele lui septembrie si octombrie. Relatia de cuplu e foarte armonioasa intre 18 noiembrie si 11 decembrie.
Sanatate: Intrati in tot felul de buclucuri cu sanatatea, dar o scoateti la capat cu bine, daca aveti grija de oase la sfarsitul lui ianuarie. In iunie, la finele lui iulie si in august exista in schimb pericol de accidente si ar fi bine sa evitati condusul, sporturile extreme si orice efort exagerat.

Rac
Marea iubire


Este anul in care veti fi nu doar in elementul dvs. (apa), ci chiar in zodia dvs., deoarece Luna, ca guvernator al Racului, este cea care impune regulile in 2006. Veti putea sa va conduceti viata personala dupa cum va place, adica sa functionati, pe unde va duceti, ca intr-o familie, sa dati si sa primiti caldura afectiva si sa va puneti in valoare talentul de mare povestitor. Zilele periculoase sunt cele de eclipsa lunara, respectiv 14 martie, 13 aprilie si 7 septembrie. In perioadele de Luna crescatoare, initiativele va merg din plin si sa nu uitam ca acestea formeaza jumatate din durata intregului an.
Bani: Pana pe 5 aprilie va recomandam sa fiti stransi la punga si foarte atenti sa va platiti darile. Anumite sume de bani pot sa intarzie, deci este bine sa dispuneti de o rezerva. In ultimele zile ale lui ianuarie nu e deloc bine sa faceti investitii ori afaceri. Situatia se stabilizeaza intrucatva pe parcursul verii si in toamna, dar in decembrie puteti fi din nou stramtorati.
Cariera: In cea de-a doua parte a lui martie si in aprilie e indicat sa va mobilizati energiile pentru a va afirma profesional, iar initiativele dvs. pot fi fructificate intre 4 si 29 mai.
Dragoste: Pentru multi Raci, 2006 poate aduce marea iubire sau o profunzime deosebita in relatia existenta. Relatiile mai vechi merg cat se poate de bine pana pe 5 martie.
Sanatate: Zilele de eclipsa si cele cu Luna neagra pot aduce caderi in forma fizica si e bine sa evitati atunci, mai ales stresul afectiv, care va influenteaza starea fizica. Intr-o forma fizica foarte buna veti fi in noiembrie si decembrie.

Leu
Un an framantat


In Anul Lunii va puteti astepta la dusmanii sau tradari din partea femeilor mature, mai ales daca aveti de-a face cu ele pe plan profesional. Este bine sa fiti cat se poate de discreti in legatura cu problemele dvs. personale. Intre sfarsitul lui ianuarie si data de 6 aprilie va trebuie rabdare, pentru ca inima dvs. generoasa este plina de ginduri negre si framantari, iar evenimentele din jur nu fac decat sa adanceasca aceasta stare. Vara si toamna va gasiti un oarecare echilibru, insa la finele lui decembrie va apuca iarasi melancolia. O perioada buna este cea cuprinsa intre 13 august si 6 septembrie. Cel mai bine va simtiti acasa, impreuna cu familia, care va sustine la tot pasul.
Bani: Atentie la partenerii de afaceri, intre 3 si 25 martie, cand puteti fi trasi pe sfoara. Cele mai bune rezultate le obtineti in toamna, mai precis intre 7 si 30 septembrie, dar deja din 28 august va puteti trezi cu propuneri avantajoase.
Cariera: Din 27 ianuarie si pana la sfarsitul acestei luni aveti parte de zile critice la serviciu, cand puteti fi exasperati de relatiile cu sefii. S-ar putea sa fiti tapii ispasitori ai greselilor altora, dar aveti macar sprijin din partea colegilor. Din 6 martie va reveniti profesional, eventual cu sprijinul partenerului de cuplu ori de asociere.
Dragoste: Relatiile de cuplu scartaie din toate incheieturile pana la inceputul lui aprilie si exista un risc clar de rupere, mai ales in ultimele zile ale lui ianuarie. In martie, partenerul va fi insa ceva mai cald si se mai poate salva ceva din consecinte. Alta dandana se intampla in iunie.
Sanatate: Cel mai bine va simtiti pana pe 5 martie, dar nici intre 20 iulie si 12 august nu aveti de ce sa va plangeti, cu exceptia unor migrene si a unor tulburari de ritm cardiac. Problemele acute apar in mai.

Fecioara
Cand pe deal, cand in vale


Luna favorizeaza relatiile sociale si activitatile de grup, in cadrul carora interactiunile cele mai interesante vor fi cele cu femeile mature. Multe Fecioare se vor hotari in 2006 sa faca un copil, altele se vor ocupa de odraslele lor, cu mai putin simt critic ca de obicei. Pe parcursul acestor intreprinderi vor aparea scurtcircuite in zilele de Luna plina si eclipsa din martie, aprilie si septembrie, respectiv pe 14 si 29 martie, 13 si 27 aprilie, 7 si 22 septembrie.
Bani:La sfarsitul lui martie si pana pe 20 aprilie ar fi de dorit sa evitati asocieri de afaceri, mai ales cu barbatii din Berbec, deoarece se pot ivi conflicte de natura financiara. Conflicte similare pot izbucni pe 27 aprilie. In schimb, toamna se numara bobocii, respectiv intre 1 si 24 octombrie, cand veniturile dvs pot creste semnifiativ.
Cariera: Perioadele de opinteli si lipsa de comunicare sunt 3-25 martie, 11-29 iulie, 28 octombrie-18 noiembrie. Succesele vin intre 20 mai si 3 iunie, 25 mai-19 iulie.
Dragoste: Comportamentul dvs. in Anul Lunii este departe de a fi unul feciorelnic. Pana si Fecioarele conservatoare mai pot scapa la o aventura intre 20 iulie si 12 august, se pot indragosti in acea perioada de o persoana foarte calda si ocrotitoare. Relatiile de cuplu sunt defavorizate pe toate planurile intre 3 si 25 martie, se dreg din 30 iulie, iar in august fiti atenti la iesirile temperamentale.
Sanatate: Finele lui ianuarie este critic atat pentru sistemul osos, cat si pentru inima si stomacul dvs. cel vesnic sensibil. Intre 3 si 25 martie aveti probleme cu picioarele. Pe 11, 25 iulie va supara coloana si inima, iar intre 28 octombrie 18 noiembrie sunteti predispusi la infectii.

Balanta
Ploi de bani


Cu toate ca elementul zodiei dvs este aerul, care nu se pupa nicicum cu apa "lunara", anul 2006 va va aduce un echilibru neasteptat intre gandire si simtire. In felul acesta, puteti actiona cu o combinatie optima dintre gandirea dvs. conceptuala si o adevarata "intuitie feminina", indiferent de sex. Intervalul optim pentru initiativele pe plan personal este cuprins intre 30 martie si 13 aprilie. Perioada in care veti fi mai nervosi este cuprinsa intre 15 aprilie si 3 iunie.
Bani: Vistieria dvs. este plina cu pe deasupra pe tot parcursul anului, de abia din 28 noiembrie trebuie sa va mai bateti putin capul in privinta afacerilor sau a veniturilor. Marele benefic Jupiter este cel care se ocupa neobosit de bunastarea dvs. materiala, cu momente de varf cuprinse intre 7 aprilie si 3 mai, 20 iulie si 12 august.
Cariera: Momente critice apar pe 14 ianuarie si pe parcursul lunii mai, cand rivalitatile de la serviciu se vor acutiza si sunteti cu nervii in pioneze. Armonie in relatiile cu sefii si sanse de promovare apar intre 20 iulie si 20 august, cand aveti ideile cele mai bune si straluciti prin diplomatie.
Dragoste: Domeniu cam tulbure pana in 5 martie, cand exista pericolul sa pierdeti o relatie pe care ulterior o puteti regreta amarnic. Eforturile dvs. de a reechilibra raporturile afective pot da roade intre 6 martie si 6 aprilie sau puteti intra intr-o relatie noua, care risca sa devina insa amaruie din 7 decembrie.
Sanatate: O perioada de dezenergizare si lipsa de rezistenta va paste intre 3 si 25 martie, fiind vizat si sistemul limfatic-ganglionar. Intre 11 si 29 iulie pot aparea probleme la coloana si tulburari de ritm cardiac. In forma buna sunteti intre 7 aprilie si 3 mai, cand va puteti insa ingrasa.

Scorpion
Mari impliniri


Este un an de mari impliniri pentru dvs, atat in privinta initiativelor si dorintelor dvs personale, cat si in legatura cu calatoriile in strainatate sau succesele obtinute in sistemul universitar si postuniversitar. Imaginea dvs. publica are de asemenea de castigat pe parcursul acestui an. Toate acestea se vor petrece pana in jurul datei de 27 noiembrie.
Bani: Castigul material va vine in mare masura ca urmare a legaturilor pozitive cu strainatatea, a calatoriilor lungi si, nu in ultimul rand, a cunostintelor dvs. superioare in domeniul in care lucrati. Exista, totusi, perioade critice, cum ar fi 21 martie-20 aprilie, apoi - mai putin grav - intervalul 6-29 iunie. Succese financiare apar intre 4 si 29 mai, 1-24 octombrie.
Cariera: Vesti mai putin bune in privinta succesului profesional, unde se pare ca sefii s-au coalizat impotriva dvs. si va tortureaza cu tot felul de responsabilitati neplacute. Aceasta stare de fapt va va stresa din greu pana pe data de 5 aprilie. Urmeaza o perioada de eforturi sustinute, dar tot fara recunoasterea meritelor dvs., iar situatia se inrautateste din nou in decembrie.
Dragoste: Partenerul dvs este cam artagos si dominator pana pe 17 februarie, dar ii intampinati agresivitatea cu amabilitate si deschidere sufleteasca. Cel mai bine va intelegeti cu el intre 6 aprilie si 3 mai, cand sentimentele sunt deopotriva intense si tandre. O zi de maxim artag este 7 septembrie.
Sanatate: In afara de tendinta de ingrasare pricinuita de pofta dvs de mancaruri consistente si dulciuri (accentuata maximal intre 4 si 29 mai) si a unui ficat nu prea productiv in fabricarea enzimelor, nu va asteapta hopuri decat in mai (de ordin digestiv), iar pe 20 noiembrie exista pericol de hemoragii pentru femeile la ciclu si infectii pe sistem urogenital la barbati.

Sagetator
Focul nu merge cu apa


Energia lunara este in dezacord cu cea caracteristica dvs., pentru ca intre apa si foc nu a existat niciodata vreo prietenie. Dvs. va place sa va miscati mult si sa faceti diverse lucruri in acelasi timp. Luna va incetineste si va disipeaza, nepermitandu-va sa topaiti cu obisnuita usurinta de la preocupare la alta.
Bani: In acest domeniu luna va ajuta, bagandu-va in sfarsit in cap ideea ca se poate face si altceva cu banii castigati decat sa ii cheltuiti pe excursii, carti si muzica. Ascultati sfaturile mamei sau ale sotiei si va veti putea trezi cu un capital care lucreaza in favoarea dvs. Veniturile salariale pot creste usor in ianuarie, accentuat in februarie, iar investitiile cele mai fructuoase pot fi facute intre 20 iulie si 12 august.
Cariera: Comunicarea profesionala merge brambura intre 3 si 25 martie, cand se intrezaresc neintelegeri nesemnificative atat cu sefii mai tineri, cat si cu femeile. Un interval bun este 7 aprilie-3 mai. Rivalitati se pot produce intre 20 iulie si 8 septembrie, insa ele se pot incheia cu victoria dvs.
Dragoste: Relatiile existente isi mentin, sub o forma sau alta, statu-quo-ul. Nu va este nici grozav de bine, dar nici rau. Starea generala este de multumire neutra. Pentru celibatari, atmosfera se invioreaza intre 25 martie si 7 aprilie, cand aveti insa tendinta nefericita de alerga dupa doi iepuri. Interesant, dar stresant. Comunicarea cu partenerul de cuplu este stimulata intre 20 mai si 3 iunie, armonioasa intre 25 iunie si 19 iulie.
Sanatate: Pana in aprilie organismul dvs. se poate regenera cu mare usurinta, energiile se primenesc pe masura ce le cheltuiti. Aveti protectie fata de accidente mai tot anul, mai precis pana pe 27 noiembrie. Zile de risc sunt totusi cele de 29 ianuarie, 7 mai si 20 noiembrie.

Capricorn
Plus si minus


In cazul dvs., influenta Lunii este contradictorie. Asta depinde de felul in care percepeti dvs. personal energia lunara. Puteti simti ca va completeaza si va imbogateste afectiv sau ca va sufoca si va leaga prea strans de familie, cu toate responsabilitatile si obligatiile aferente. Reactiile dvs. din ianuarie, respectiv din 14 si 29, va vor ajuta sa intelegeti cum reactionati la nivel profund fata de aceste energii.
Bani: In ianuarie sunteti in plin haos financiar, iar intre 27 si 31 ar fi cat se poate de indicat sa nu va atingeti nici cu gandul de aceste probleme. Ele se vor rezolva de abia intre 6 martie si 6 aprilie, cand atmosfera incepe sa se insenineze in domeniul afacerilor si investitiilor. Trebuie insa sa va multumiti cu castiguri modice, dar stabile. Ceva mai spornica este perioada 13 august-6 septembrie.
Cariera: Nici prea-prea, nici foarte-foarte. Statutul dvs. este recunoscut, dar asteptarile la adresa dvs. sunt pe potriva de mari. Lucrurile se complica, pentru ca o mare parte din timp si resurse o veti dedica familiei, ceea ce poate crea oarece probleme intre 20 aprilie si 5 mai. La satisfactii profesionale aveti acces in octombrie, iar popularitatea maxima intre colegi o veti inregistra intre 25 iunie si 19 iulie.
Dragoste: Un an ciudat, in care relatia de parteneriat graviteaza in jurul casei si familiei. Iesiti putin cu partenerul, pentru ca va tenteaza mai mult sa petreceti timpul in confortul casei. Mama sau soacra vor petrece mult timp pe la voi. Altfel stau lucrurile cu Capricornii singuri, pentru care anul este deosebit de romantic pana in noiembrie, bogat in emotii si plin de incredere.
Sanatate: In perioadele 3-25 martie, 11-29 iulie si 28 octombrie - 18 noiembrie, organismul dvs. e intr-un echilibru mai delicat, mai susceptibil la imbolnaviri. Pana in aprilie pot exista probleme cu genunchii si dentitia, iar intervalele optime se situeaza intre 20 mai - 3 iunie, 25 iunie - 19 iulie.

Varsator
Deruta


Luna va deruteaza si va enerveaza. Se intampla adeseori sa ganditi intr-un fel si sa simtiti cu totul altfel. Ceea ce este si mai enervant este ca pot aparea brusc emotii vechi, declansate de amintiri bruste din prima copilarie, de preferinta legate de mama sau bunica. Relatiile cu femeile pot fi critice, de multe ori nesincere. Daca incercati sa va reprimati valurile de sentimente care va napadesc cu precadere pe Luna plina sau Luna neagra, acest lucru va va putea afecta echilibrul psihic. Este mai bine sa le lasati sa iasa la suprafata sau sa le impartasiti unui prieten de sex masculin.
Bani: In februarie si martie puteti trece prin situatii de tot hazul, in care sa fiti ori foarte inspirati si speculativi in inmultirea banilor (10 februarie - 3 martie), ori mai degraba nauci si nerealisti intre 3 si 25 martie. Venituri mai substantiale se anunta intre 7 aprilie si 3 mai, posibil cu sprijinul unor persoane influente.
Cariera: Marile reusite ale acestui an se vor tine lant pana pe 27 noiembrie. Ceea ce este mai interesant este ca succesul dvs. nu atrage invidie, ci admiratie. Din acest motiv, popularitatea dvs. in sfera profesionalului atinge cotele maxime intre 25 octombrie si 17 noiembrie. Doar cateva persoane tinere vor indrazni sa barfeasca pe seama dvs.
Dragoste: Relatia de cuplu trece prin multe momente critice pana la inceputul lui aprilie. Doar intre 6 martie si 6 aprilie gasiti abordarea afectiva corespunzatoare, dar din pacate, nici in aceste conditii nu va putem promite o reinstaurare pe termen lung a armoniei. Pana pe 7 decembrie partenerul ramane distant si finele anului poate aduce cu sine finele relatiei.
Sanatate: Ingrozitor de fluctuanta. Nu neaparat in sensul ca va imbolnaviti, cu toate ca pieptul si stomacul sunt mai sensibile ca de obicei, dar in limite rezonabile, ci pentru ca prezinta simptome diferite la fiecare Luna plina si Luna neagra. Asteptati doua zile si numai daca nu dispar merita sa cotizati la doctori.

Pesti
Luna va iubeste


Zodia dvs este intr-o rezonanta deosebit de armonioasa cu energia selenara, care va aprofundeaza intuitiile si chiar perceptiile extrasenzoriale. Este un an in care sunteti ocrotiti de Luna si de marele benefic Jupiter, care va netezeste calea catre succes si autoafirmare, in timp ce Doamna Noptii va daruieste vise pline de semnificatii complexe si va da acea senzatie de siguranta emotionala, de care aveti cu totii atata nevoie.
Bani: Lasati castigul dvs. in seama destinului. Soarta se va preocupa sa aveti atatia bani cat vi se cuvin. Agitatia prea mare pentru un castig material nu ajuta la rezolvarea problemelor dvs. de fond. Va spunem totusi ca va e scris sa primiti bani intre 17 aprilie si 5 mai, iar sume mai mari intre 4 si 29 mai. Capitalul va aduce profit intre 9 septembrie si 24 octombrie.
Cariera: La acest capitol avem de a face cu doua aspecte distincte. Puterea pe care o exercitati pana pe 30 martie va atrage dusmanii din partea unor colegi sau colaboratori, posibil mai in varsta si mai experimentati decat dvs., iar luptele mocnite pentru putere pot atinge apogeul intre 1 si 5 aprilie, cand sunteti deosebit de vulnerabili. Va mai poate ajuta un lucru, respectiv pastrarea unei atitudini pline de modestie fata de colegi si sefi deopotriva, indiferent de gradul recunoasterii dvs. profesionale.
Dragoste: Nu putem decat sa va invidiem. Multi Pesti se vor casatori si va fi un mariaj bazat pe dragoste, care are multe sanse sa dureze o viata. In numeroase cazuri casatoria se va produce cu o persoana din strainatate ori veti cunoaste persoana respectiva la drum lung.
Sanatate: Ingrijirea fizica trebuie sa fie una dintre principalele dvs preocupari pe parcursul acestui an pentru ca sanatatea va este atacata pana catre sfarsitul primaverii, perioada in care puteti ajunge sa aveti nevoie de spitalizare daca nu permiteti organismului sa se regenereze prin somn. Faceti fata cumva pana pe 7 decembrie, cand sanatatea se subrezeste din nou.