Urari pe "Firul Scurt"

Silvia Kerim
Ion Caramitru: "Ce-ti doresc eu tie, dulce Romanie? Comunisti sa nu mai fie,/ Securistii sa dispara,/ Sa respire mandra tara!"

Irina Petrescu

Un an fara catastrofe.
Un an in care sa nu ti se ceara doar intelegere si rabdare.
Un an in care sa nu mai indrazneasca nimeni - din afara sau din interior - sa te umileasca.
Un an in care sa nu mai indrazneasca nimeni - din afara sau din interior - sa-ti cumpere frumusetea si bogatia la un pret de nimic.
Si sa nu mai indrazneasca nimeni sa te trateze ca pe o batrana cersetoare obligata inca sa faca trotuarul.



Mariana Mihut

Ii doresc Romaniei sa redevina o tara normala. (Ma gandesc la un tanar deosebit, care traieste si scrie in Franta. Il cheama Cristian Badilita si se intreaba, pe buna dreptate, cum se face ca intr-o tara ca a noastra, in care romanii se declara, intr-o atat de coplesitoare proportie, crestini-ortodocsi - exista atata rautate si marlanie.).

Monica Davidescu

Ii doresc mai multi oameni carora sa le pese cu adevarat de soarta tarii. Ba chiar sa-i doara tot raul care se intampla si sa nu se mai gandeasca doar la buzunarele lor.

Ilinca Goia

Ii doresc Romaniei sa traiasca in sanatate si in demnitate. Ii doresc sa-si redescopere valoarea. Sa si-o laude si sa si-o propage.

Dorina Lazar

Ce-ti doresc eu tie, dulce Romanie? Dor de munca. Si de glie!

Maia Morgenstern

Doresc ca tot mai multi romani sa respecte si sa iubeasca acest taram binecuvantat.

Mircea Diaconu

Ii doresc Romaniei ca romanii sa-si vina in fire!

Dan Puric

Ii doresc Romaniei ca romanii sa ia in serios Imnul National si sa-l puna in practica. Asadar... "Desteapta-te, romane!".

Silvia Kerim