Reteta cu... ras

Cititor Formula AS
Am primit recent de la o prietena din strainatate, o reteta de slabit atat de originala, incat am simtit nevoia sa v-o impartasesc si dvs.

Ingredientul miraculos al acestei retete il constituie rasul, cel putin asa afirma un grup de cercetatori americani de la universitatile din Vanderbilt si Nashville, care au selectat 45 de perechi, punandu-le sa vizioneze comedii, fara a li se spune ce parametru va fi monitorizat. Astfel, voluntarii au urmarit 5 clipuri de comedie, a cate 10 minute fiecare, intercalate cu pauze de 5 minute cu imagini relaxante, timp in care a fost masurata cantitatea de oxigen si dioxid de carbon din acea incapere special amenajata.
Concluzia: voluntarii au ars cu 20% mai multe calorii atunci cand radeau, comparativ cu pauzele in care erau relaxati. Dupa aceasta reteta se poate slabi 2 kg pe an, arzand cel putin 50 calorii zilnic, cu 10-15 minute de ras in hohote. Iar daca mai adaugam si "efectele secundare" ale acestei cure de ras (eliminarea stresului, diminuarea ridurilor, imbunatatirea functionarii tuturor organelor, inviorare etc.), chiar ca merita sa o experimentam! (Rezultatele acestui studiu au fost prezentate la Congresul European dedicat obezitatii, desfasurat la inceputul lunii iunie 2005 la Atena.)
A.D. - e-mail: betty_lazar@yahoo.com,
tel. 0232/21.02.53

P.S. In alta ordine de idei, as vrea sa va rog sa publicati in revista dvs. urmatorul anunt: "Sunt din Iasi si ofer gratuit ciuperca pentru prepararea bauturii Kombucha, prezentata in F. As nr. 604. De asemenea, ofer pui ai plantelor ornamentale de apartament Kalanchoe si Pileia si solicit pui de caprifoi".