Castronul de pisici

Cititor Formula AS
Am incercat si eu, ca toate femeile, diferite retete si diete de slabit. Toate au dat gres.

Kilogramele pe care le dadeam jos se depuneau in scurta vreme inapoi. De vreo 6-7 ani insa, ma mentin la aceeasi greutate: 60 kg la inaltimea de 1,57 m. Tinand cont ca am 50 de ani, cred ca este acceptabil. Si nu tin nici o dieta, ci respect un anumit mod de viata. Eu il numesc "castronul de pisici". Mananc tot ce se gateste in casa pentru ceilalti membri ai familiei (chiar si sosuri, dulciuri etc.), doar ca imi pun intr-un castronel mic (eu ii spun "de pisici"), foarte putin.
Respect doar cateva criterii:

mananc din trei in trei ore (ultima masa fiind la ora 19 seara);

nu beau lichide in timpul mesei;

mananc cu inghitituri mici si mestec mult fiecare imbucatura;

ornez mancarea cat mai frumos posibil;

nu mananc niciodata pe fuga;

beau 1,5-2 l de apa, doar intre mese;

mananc de parca as fi invitata la un dineu si sunt privita de multa lume - deci mananci cat mai elegant, cat mai frumos. Nu depasesc niciodata 1800 -2000 calorii pe zi;

niciodata nu sunt suparata sau preocupata de alte probleme la masa;

respect cu strictete orele de masa;

ii multumesc lui Dumnezeu pentru fiecare masa.
Aceste 10 criterii ma ajuta ca de sapte ani incoace sa ma simt bine, sunt o persoana sanatoasa si fac multa miscare fara a face sport. Locuiesc la etajul 1 al unei vile si urc sau cobor 25 de trepte, de nenumarate ori pe zi, deoarece avem si o micuta gradina de care imi place sa ma ocup.
Acestea fiind spuse, le doresc tuturor cititoarelor sanatate, spor la munca, multa fericire si... respectati "castronelul de pisici"!
Cu mult drag,
Chachula Valeria - str. Spitalului nr. 12B,
bl. Cfr, ap. 15, Radauti, jud. Suceava