Reteta cu iaurt si ton

Cititor Formula AS
Citesc "Formula As" inca de la infiintare.

Va felicit, ca multi altii, pentru calitatea umana si plina de suflet a revistei, care nu s-a pierdut pe drum. Va doresc inspiratie si putere de munca inca foarte multi ani inainte. Citind mereu retetele de slabit, m-am gandit ca poate am sansa sa intru si eu in Clubul femeilor care au reusit sa slabeasca, oferind o reteta simpla, dar cu efect garantat.
Regimul se prezinta astfel: in fiecare zi, la pranz si seara, se mananca un iaurt mare amestecat cu o cutie de ton bucati (se amesteca intr-un castron iaurtul cu tonul si se imparte in doua portii, pentru pranz si seara). Dimineata, la micul dejun, se pot consuma, la alegere: 1 felie de paine prajita cu un ou fiert sau 100 g branza de vaci, sau o felie de sunca.
Regimul dureaza o saptamana sau cat rezistati. Faceti cat mai multa miscare (mers pe jos). Beti 2 l de apa sau ceai in cursul unei zile. Regimul este dat de doctor si a fost experimentat cu rezultate excelente. Succes!
Florica Ionescu - str. Piscului 15, bl. 49, sc. A, ap. 13, sector 4, Bucuresti

3 kilograme in 3 zile

Dieta aceasta se bazeaza pe un consum de produse naturale, care mentin tonusul organismului. Are rezultate rapide.
Micul dejun: o ceasca de ceai sau de cafea fara zahar, eventual cu zaharina; 2 felii de paine; un iaurt dietetic sau 50 g branza dietetica.
Pranzul: o bucata de carne alba (pui fara pielita sau peste) fripta, la gratar sau la cuptor; o portie de legume fierte sau crude, peste care se toarna suc de tomate si apoi se adauga verdeata sau branza dietetica.
Cina: o portie de ciorba de legume fara cartofi; peste fiert; un iaurt fara grasimi sau un pachetel de branza dietetica.
Pe tot parcursul regimului, beti cam 2-3 litri de apa zilnic, pentru a elimina toxinele si a va diminua pofta de mancare. Incercati sa aveti o activitate fizica sustinuta in toate aceste zile.

Tamara Carmen - B-dul A. I. Cuza nr. 11, bl. C.A.M. 3, sc. C,
ap. 60, Slatina, jud. Olt