Dieta celor 1200 calorii

Cititor Formula AS
Sunt ani multi de cand cumpar saptamanal revista pe care o realizati.

Va admir, inainte de toate, pentru actiunile de ajutorare acordata oamenilor necajiti ("Cazuri de extrema urgenta"), ca si pentru reusita imbinare dintre profesionalism si naturalete, ce se degaja din paginile revistei. Este o publicatie de exceptie. Vreau sa incredintez cititoarelor un regim care sa le ajute sa scape, fara mare greutate, de kilogramele suplimentare. Am tinut eu insami aceasta dieta, timp de sase luni, reusind sa slabesc 15 kilograme. In prima saptamana se pierd cam 5 kilograme, iar in urmatoarele, cate 2-3 kilograme. In final, metabolismul este schimbat, nepermitand kilogramelor pierdute sa "revina". (Desigur, trebuie vointa si atentie in ceea ce priveste alimentele consumate.)

Regimul

Dimineata: o cana cu lapte (simplu), un iaurt mic (natural), un ou fiert in coaja sau "ochi moldovenesc" (fiert fara coaja, in apa cu putin otet, pana se incheaga), o felie de paine unsa cu un strat foarte subtire de unt.
Gustarea (ora 11.00): un fruct (exclus banana).
Pranzul: o lingura plina cu branza de vaci, 150 g carne slaba (peste, pasare, vita) fiarta sau gratar, o salata de cruditati in cantitate nelimitata; radacinoasele - morcov, patrunjel, ceapa, telina, sfecla - se rad, digestia fiind astfel mai usoara, apoi se adauga rosii taiate felii, salata verde etc.
Fara paine!
Seara (nu mai tarziu de ora 19.00): ca la pranz, plus o felie de paine unsa cu un strat foarte subtire de unt.
Regimul permite consumarea a 50 g de ulei pe saptamana, pentru stropit salata de cruditati, in care se mai adauga putin otet sau suc de lamaie si un strop de sare. Obligatoriu este sa bem cel putin 2 l lichide pe zi - apa, apa minerala sau ceai neindulcit. Succes!
Elena Foca - str. Aurora nr. 18,
ap. 6, Iasi