"Cum am scapat de vegetatii pe organul genital"

Cititor Formula AS
"Cu o reteta din "Formula As", m-am vindecat de hernie de disc, fara operatie"

Draga redactie,
Citesc de mai multi ani "Formula As", este o revista de suflet si, mai mult de atat, o revista care reuseste sa ajute foarte multa lume. De nenumarate ori am folosit tratamentele naturiste aparute in revista dvs. si chiar am reusit sa insanatosesc cativa prieteni. Cea mai mare realizare pentru mine a fost sa ma tratez de hernie de disc, fara nici un fel de urmari. Pentru asta va multumesc din suflet atat dvs., cat si d-lui Apostu Chiriac. Am avut o hernie de toata frumusetea, doctorii mi-au dat doar "pain killer", care nu ajuta la nimic, ci doar ca sa te faca mai rau decat esti. Dupa ce am facut Rmn-ul am inteles despre ce e vorba - cat de grava era problema, evident ca nu am putut sa merg, sa stau in picioare sau asezata, am trecut prin chinuri grele si am ajuns la un moment dat cand am vrut sa ma operez, cu toate ca stiam ca riscul era foarte mare, deoarece eu locuiesc acum in alta tara, iar doctorii de aici nu prea au auzit de medicina, cu toate ca au o dotare extraordinara. Am avut noroc ca atunci cand m-am dus la spital, doctorii aveau cateva zile libere, si in disperare am renuntat la operatie, si atunci, tot in disperare, mi-am amintit ca am citit intamplator cate ceva despre hernie in "Formula As". Asa am descoperit tratamentele d-lui Apostu Chiriac, (F. As nr. 593), care spunea ca s-a vindecat de aceeasi boala cu o metoda extrem de simpla: a stat cu spatele la caldura de jar natural (de lemne). Am facut ce-am citit si minunea n-a intarziat. M-am vindecat. Din vindecarea mea am tras o concluzie: orice boala ai avea, nu trebuie sa disperi, deoarece organismul nostru are metode de autovindecare (autoreglare). Totul e sa creezi conditii optime ca organismul sa se vindece. Cine va intelege aceste cuvinte va uita macar pentru cateva minute de durerea unei boli si va incepe sa caute metode potrivite organismului. Eu am gasit in "Formula As", si pentru asta nu am cuvinte sa va multumesc tuturor. Au trecut 6 luni de atunci si sunt chiar mai bine decat eram inainte de boala. Fac ceva mai multa miscare, marea m-a ajutat enorm, aici apa e calda si inotul m-a ajutat sa-mi refac muschii care sunt primii care sufera. As vrea sa le spun oamenilor ca: odata cu varsta nu trebuie sa uitati de miscare. Nu faceti greseala mea. Oricat v-ar fi de greu, nu uitati sa faceti sport. Daca lucrati cu calculatorul, nu uitati ca la o ora sa faceti o pauza macar de 5 minute si sa va miscati. Elevii sa faca gimnastica 5 minute inainte de inceperea orelor, ajuta la irigarea creierului si da ceva optimism. Nu inteleg de ce in ziua de azi lumea a uitat de procedeele simple si sanatoase din batrani si prefera sa inghita pastile care pot avea efecte secundare si pot crea dependenta.
Va multumesc din suflet ca existati si va doresc multi ani in continuare, sunteti revista mea de suflet si de sanatate!
Adina - Canada, e-mail: apopanirod@yahoo.com
Adresa d-lui Apostu Chiriac: comuna Oituz, sat Margina nr.188, jud. Bacau, tel. 0234/33.70.47

"Cum am scapat de vegetatii
pe organul genital"


Va trimit relatarea ce urmeaza, in speranta ca ii poate fi utila cuiva: In urma cu mai bine de 15-16 ani, am suferit cateva luni bune de un fel de ciuperca, localizata pe organul sexual, care la vremea respectiva a fost diagnosticata de catre medici specialisti in dermatologie (din Romania) ca fiind "vegetatii". Erau niste basicute incolore, foarte putin albicioase, foarte mici (1 mm), care dispareau temporar, numai cand erau "cauterizate", plesnind cu zgomot. Nu erau insotite de dureri sau disconfort fizic, insa stresul cauzat a fost foarte intens, mai ales ca nu pareau a fi indepartate cu nici un medicament sau/si unguent din cele care mi-au fost prescrise la vremea respectiva. Dupa cercetari, am ajuns singur la concluzia ca e posibil ca acea afectiune sa fi fost o forma de condiloame (vegetatii), probabil unul din cele peste 60 de tipuri de virusuri papiloma (Hpv). Dupa cateva luni de incercari nereusite, am ajuns la un cabinet de dermatologie in Bucuresti, unde o doctorita specializata in tratarea bolilor de piele si prin metode homeopatice mi-a prescris un tratament de acest gen. Am urmat acest tratament impreuna cu cauterizarile continue si, dupa cateva luni, efectele bolii au disparut complet si nu au recidivat niciodata in ultimii 15-16 ani, de cand le-am avut ultima oara, iar partenerele mele sexuale si mai apoi sotia mea nu au avut sau contactat vreodata asa ceva. Intrucat am observat ca nu exista referinte legate de posibilitatea de a vindeca astfel de afectiuni in aceasta maniera, le recomand, mai ales celor care incearca sa se vindece fara succes, sa apeleze la serviciile unui medic specialist dermatolog si in acelasi timp homeopat.
Multumesc colectivului revistei "Formula As", ca si tuturor celor care contribuie cu informatii pretioase, ajutand atatia oameni prin serviciile lor nepretuite!
Sanatate si toate cele bune!
Dan C. - Toledo, Oh, Sua, e-mail: dobel89@yayhoo.com