Zodiacul Lunii Septembrie

Tana Rosca
Zodiacul Lunii Septembrie. Tandemul celor doi benefici, Venus si Jupiter, ramane in Balanta pana pe data de 11, de unde ne trimite echilibru si bunavointa, diplomatie si sansa. La mijlocul lunii insa vom trece prin momente tensionate, cele mai multe dintre ele fiind in legatura cu banii, altele cu lucruri care ni se ascund, tradari cu zambetul pe buze. Ultima parte a lunii redevine senina, aducand armonie si intelegere, in mod special in sfera relatiilor stabile.

Berbec
Bine cu prietenii,
nu prea bine cu sefii


Va folositi coarnele puternice intr-un fel care nu prea are sens: va incapatanati intr-o atitudine despre care stiti foarte bine ca nu va este de folos si puteti da nastere unui adevarat razboi in casa. O persoana autoritara sau in varsta este oponentul dvs., iar in problema in cauza, nici unul dintre dvs. nu are dreptate, asa incat conflictul nu duce nicaieri. Din data de 12 incepand puteti gasi un mediator echidistant in persoana unei femei sau, daca disputa are de-a face cu banii, apare o solutie practica.
Bani: Poate va ganditi sa reconsiderati directia in care v-ati orientat eforturile - se pare ca nu va aduce rezultatele scontate, sau progresele pe care le inregistrati nu sunt atat de rapide cum ati crezut initial. Oricum ar fi, in cea de-a doua jumatate a lunii, situatia ia o turnura favorabila, cu atat mai favorabila cu cat renuntati mai repede la o atitudine rigida.
Cariera: Relatiile cu colegii ori colaboratorii dvs. sunt cum nu se poate mai bune pe parcursul acestei luni. Intre 5 si 20, comunicarea merge perfect si va puteti pune in valoare viteza de procesarea a informatiilor si capacitatea de-a rezolva problemele eficient. Cu sefii e insa alta poveste - cu toate ca nu exista un conflict propriu-zis, anumite lucruri va lezeaza. Se poate ca cineva mult mai slab profesional ca dvs. sa fi fost promovat ori evidentiat in detrimentul dvs.
Dragoste: Relatia de cuplu este cea care va aduce cele mai mari bucurii, mai ales pana pe data de 11. Pentru Berbecii celibatari lucrurile stau insa putin altfel, s-ar putea sa fiti indragostiti de o persoana care nu este disponibila sau sa va simtiti izolati afectiv.
Sanatate: Aveti multa vitalitate, puteti fi chiar hiperactivi pana pe 22, dar intr-o forma cu adevarat buna sunteti intre 5 si 20, cand aveti un tonus bun si stati foarte bine cu coordonarea miscarilor. Ideal pentru sport.

Taur
Agitati dar indragostiti


Aveti o stare de nervozitate si puteti s-o folositi in sens motivator, pentru a duce la bun sfarsit o serie de probleme din casa, care treneaza de o vreme incoace. Discutiile privitoare la hotarari gospodaresti sau documente legate de casa pot fi duse la modul cel mai rezonabil pana pe data de 4, iar apoi se poate trece la aplicarea hotararilor. Un scop pe care vi l-ati propus in secret va sustine de asemenea in actiunile dvs. Tot in septembrie, si anume intre 5-20, comunicarea cu copiii decurge excelent, iar prezenta dvs. la evenimente mondene are o stralucire aparte.
Bani: In fine, va linistiti cu privire la soliditatea si eficienta economiilor ori investitiilor dvs. Din 3 incepand, vi se pot oferi noi ocazii de-a face plasamente si este bine sa va asociati cu un "partener tacut". Investitiile dvs. pot da un profit deosebit daca se indreapta catre resursele care se gasesc sub pamant: minereuri, petrol etc.
Cariera: Cel mai bun interval pentru a avansa profesional dureaza pana pe data de 11, perioada pe parcursul careia sunteti insufletiti de idei generoase si aveti un efect contagios asupra colegilor dvs. Atmosfera de la serviciu este relaxata si creativa. E bine sa aveti curaj si sa initiati actiuni de anvergura.
Dragoste: La acest capitol va merge grozav, mai ales ca puteti comunica fara retineri cu persoana iubita, iar multi dintre dvs. se pot decide sa aiba un copil. Afectiunea primita din partea partenerului de cuplu incepand cu data de 12 va atenueaza starea de agitatie.
Sanatate: Pana pe 11, ficatul si rinichii dvs. sunt intr-o stare de somnolenta - nimic grav, dar retineti lichide, iar mincarurile grase si alcoolul au un efect advers asupra ficatului. Din 21, deveniti vioi si intreprinzatori.

Gemeni
Probleme de adaptare


Drumurile, mai ales cele facute in interes profesional, duc la rezultate bune, doar in primele patru zile ale lunii, in rest ar trebui sa evitati deplasarile, deoarece nu sunt excluse accidente care vizeaza in mod special genunchii si zona capului. Si pentru ca veni vorba de cap: multi dintre dvs. trebuie sa se adapteze la situatii noi, care ii depasesc. Nu va pierdeti rabdarea si daca e cazul informati-va. Nu va sfiiti sa consultati si persoane mai in varsta, cu experienta in domeniu - cele aflate de la ele va vor fi de un real folos.
Bani: Se poate sa fiti frustrati de atitudinea unei persoane, impreuna cu care ati facut investitii. Aceasta persoana, fie nu si-a adus aportul promis initial si a lasat totul pe umerii dvs., fie a venit cu o suma nesemnificativa, cerand in schimb avantaje considerabile, fie v-a cerut un imprumut al carui termen nu-l respecta.
Cariera: Situatia la serviciu devine placuta, incepand cu data de 12, cand vi se poate incredinta un proiect care va inspira. Relatiile cu colegii devin tot mai amicale, iar acest fapt va ajuta pe toti sa faceti fata solicitarilor neasteptate ale sefilor.
Dragoste: Septembrie este o luna romantica, indiferent daca sunteti intr-o relatie de cuplu sau nu. Gemenii "adjudecati" se simt mult mai bine cu partenerul, deoarece acesta se poarta mai degajat, nu mai este suspicios sau gelos. Ceilalti sunt indragostiti de cine trebuie, iar sentimentele sunt reciproce, sincere si puternice.
Sanatate: Oscilati intre perioade de activitate frenetica, caracterizate de o energie debordanta, si perioade de leneveala, care se vor face simtite dupa 12. Pastrati-va suficient timp in aceasta perioada, pentru distractie si relaxare.

Rac
Minus la bani, plus la cariera


Drumurile scurte va avantajeaza din toate punctele de vedere. De aceea ar trebui sa renuntati la obisnuitul dvs. sedentarism si macar intre 5 si 20 sa iesiti oriunde sunteti invitati, pentru ca distractia este garantata. La fel stau lucrurile cu drumurile pe care le intreprindeti in scop administrativ - totul se rezolva repede si bine. Si activitatile legate de casa sunt favorabil aspectate. Daca doriti sa cumparati o casa sau sa faceti un schimb de locuinta, aveti toate sansele sa gasiti exact ceea ce visati, si inca la un pret rezonabil. Cel mai bine ar fi daca ati bate palma pana pe data de 11.
Bani: Aici lucrurile se complica, la serviciu va pot reveni noi responsabilitati, neinsotite de o remuneratie pe masura, ori trebuie sa munciti mult in avans pentru niste proiecte pe termen lung, fara sa aveti inca parte de castig. Se poate sa apara si obligatii financiare nedorite sau facturi vechi, neplatite, cu complicatiile de rigoare. Verificati-va actele.
Cariera: Din 2 incepand, scapati de anumite temeri nefondate si puteti estima mai clar pozitia in care va gasiti. Veti descoperi ca, de fapt, va gasiti intr-o pozitie de forta. Si cum urmatorul dvs. obiectiv este stabilit si ati inceput deja sa lucrati in directia aceasta, chiar nu trebuie sa va mai faceti griji.
Dragoste: Daca va simtiti inca vulnerabili in urma experientei ultimilor doi ani si ceva, e bine sa aratati acest sentiment, nicidecum sa-l ascundeti. Astfel veti permite persoanei iubite sa va aline si sa va consoleze, ceea ce va sti sa faca cel mai bine incepand cu ziua de 12.
Sanatate: Rezistenta dvs. creste incepand cu data de 2. Procesul este lent, insa pe parcurs vi se fortifica sistemul imunitar si creste capacitatea de regenerare a organismului.

Leu
Un ton mai grav


Ati inceput sa priviti viata cu multa seriozitate, poate excesiva. Sentimentul responsabilitatii a devenit pronuntat si parca nu va mai arde de distractii. Intocmiti planuri de viitor cu mare grija, strategie pe termen lung, iar aceste preocupari va fac sa evitati ceea ce pana acum agreeati atat de mult: iesirile in societate. Cu toate acestea, in septembrie ar fi bine sa cultivati lumea. E vorba mai ales despre iesirile spontane cu prietenii, in mod special cu cei care au de povestit lucruri interesante. Cele mai interesante intalniri se petrec pana pe 11. Din 12 incolo va simtiti mai bine acasa, intr-un mediu linistit, iar cei din familie tind sa va cocoloseasca. Lasati-va rasfatati.
Bani: Situatia dvs. materiala se poate ameliora luna aceas-ta, nu printr-o lovitura de teatru spectaculoasa, ci prin mai multe miscari rapide, inspirate, al caror castig cumulat este semnificativ. Este bine sa semnati contracte, sa negociati ori sa faceti colaborari intre 5 si 20.
Cariera: Pentru ca unii dintre colegii sau colaboratorii dvs. v-au dezamagit, conlucrarea cu ei poate fi destul de dificila, deoarece sunteti marcati de o incarcatura negativa. Probabil ca acesta este motivul pentru care sunteti atat de determinati sa accedeti la palierul ierarhic superior. Stradaniile in acest sens sunt binevenite, insa evenimentul nu se va produce luna aceasta.
Dragoste: Relatia de cuplu decurge frumos, pana pe 18 veti avea parte de un partener care vine in intampinarea dorintelor dvs. si stie sa reactioneze la toate starile dvs. de spirit. Si dvs. sunteti mai increzatori, ceea ce consolideaza relatia.
Sanatate: Cel mai bine va simtiti in primele 4 zile ale lunii, dupa care scheletul se rigidizeaza din nou, afectand in primul rand coloana si genunchii.

Fecioara
Arta de a vorbi


Luna septembrie va apartine. Comunicarea merge perfect intre 5 si 20, perioada in care toate contactele dvs. personale sunt ca unse. Aveti o mare claritate in expunerea ideilor. Cei carora va adresati vor fi sensibili la argumentele dvs. Puteti rezolva o multime de probleme. In familie intervine o detensionare binevenita, dupa data de 2, pretentiile emotionale asupra dvs. devin mai rezonabile. Daca vi se ofera ocazia sa calatoriti, sa incepeti niste cursuri ori sa vorbiti in public, dupa data de 12, nu ezitati, reusita e sigura.
Bani: Pana pe 11, puteti avea acces la castiguri considerabile sau va puteti diversifica activitatile de procurare a banilor in multe directii, toate productive. Se poate ca anumite sume de bani sa pice la tanc, exact in momentul in care aveati nevoie de ele ca sa va extindeti. Tot pana pe 11 sunt posibile si castiguri legate de sansa.
Cariera: Activitatile curente de la serviciu va cam plictisesc, munciti mai putin sau fara tragere de inima. Acest lucru poate fi pricinuit de un anume sef, care v-a cam taiat pofta de-a va implica cu atat de multa dedicatie in viata profesionala, sau faptului ca, in mare secret, va pregatiti sa schimbati locul de munca.
Dragoste: Viata dvs. de cuplu e ca un carusel, habar nu aveti cum va reactiona partenerul in minutul urmator. La asta se adauga si anumite nostalgii, in legatura cu o pierdere afectiva suferita sau daca sunteti parinti, instrainarea de copii.
Sanatate: Aveti nevoie din ce in ce mai mult de liniste, de momente petrecute in singuratate. Din 4 veti observa o scadere a mobilitatii si e bine sa preveniti inrautatirea lucrurilor, facand cu regularitate exercitii de flexibilitate. Tot acum ar fi necesar un supliment de calciu. Pericol de varice.

Balanta
O luna de vis


O luna la fel de frumoasa ca cea precedenta, marcata de impliniri pe plan personal, acesta este septembrie pentru dvs. Farmecul va este irezistibil, se pare chiar ca exista o conspiratie nevazuta, care se ingrijeste ca dorintele dvs. sa se implineasca. Reusiti cu usurinta ceea ce va doriti dintotdeauna: sa creati armonie si buna intelegere in jurul dvs. Excelati si din punct de vedere mental, reusind sa cuprindeti si sa exprimati idei complexe, multe dintre ele de natura filosofica. Cei din anturajul dvs. vor fi inspirati de spusele dvs. si va pot considera un adevarat mentor.
Bani: Pina acum v-ati zbatut (si continuati sa va zbateti) in privinta unor investitii ori pentru a face anumite economii, necesare unei investitii ambitioase. Din 12 apar si lichiditatile, fiind posibila o marire de salariu ori un venit suplimentar, cat se poate de binevenit.
Cariera: V-ati stabilit urmatoarea tinta si acum nu va ramane decat sa fiti consecventi in urmarirea scopului. Printre prietenii dvs. se numara persoane mai in varsta ori cu multa experienta profesionala. Este bine sa le cautati prezenta si sa le urmati sfaturile.
Dragoste: Dvs. sunteti cei care fac ca relatia de cuplu sa mearga atat de bine. Stiti exact cum si cand sa interveniti si ce anume trebuie sa spuneti si sa faceti ca partenerul sa se simta bine. Acesta isi va exprima aprecierea intr-un mod cat se poate de pasional.
Sanatate: Intre 5 si 20 veti fi in forma maxima, fiind agili si expeditivi. In serile reci ar fi totusi bine sa va protejati gatul. Usurinta cu care va miscati va poate ajuta sa scapati de pernitele nedorite - daca nu va plac saloanele de fitness, faceti macar plimbari lungi, rezultatele vor fi rapide.

Scorpion
Sanatate de nota zece


Toata vara ati carat in inimioara anumite tensiuni si temeri exagerate. Au existat intr-adevar motive care sa va faca reticenti, ba chiar suspiciosi, insa greseala dvs. a fost ca le-ati dat prea multa amploare. Din 2 incepand va vine mai usor sa renuntati la acest bagaj emotional nedorit. Anumite nemultumiri pot aparea in legatura cu deplasarile scurte, de care se poate sa nu aveti nici un fel de chef, ori sa intampinati probleme in rezolvarea chestiunilor pe care ati pornit sa le descalciti. Daca puteti, delegati-i pe altii sa se ocupe de ele, pentru ei va fi mai simplu. Din 12 incepe perioada frumoasa a acestei luni, cand atrageti cu usurinta bunavointa celor din jur.
Bani: Din 2 intervine o usurare, deoarece va lamuriti ca nu aveti cum sa pierdeti statutul pe care l-ati cucerit si veniturile care decurg din el. Va vin idei pentru investitii, dar nu e bine sa va grabiti. Din 12 banii cheltuiti pentru ingrijirea propriei persoane sunt bani bine plasati.
Cariera: Treceti printr-o perioada de consolidare a statutului dvs., o perioada care presupune multa munca, disciplina si destul de putina recunoastere a meritelor. Nu refuzati responsabilitatile suplimentare si nici sa stati la serviciu peste program, mai ales pe considerentul ca nu sunt platite.
Dragoste: Desi relatia dvs. de cuplu pare sa fie intensa, cel putin pe plan intim, pana pe 12 pot sari ceva scantei, fiindca partenerul dvs. trece printr-o perioada in care doreste neaparat sa fie el factorul de decizie. Din 12 incolo, gasiti formula cea mai eficienta de a-l imblanzi, iar relatia devine tandra.
Sanatate: Vitalitatea dvs., remarcabila oricum, devine exceptionala pe parcursul acestei luni. Singurele probleme care se pot ivi constau intr-o aplecare catre excese de mancare sau bautura, care se domoleste din 12.

Sagetator
Impacare si calm


Debutul toamnei va aduce in suflet o stare de calm si de impacare, pe care nu le-ati mai simtit din primavara si, odata cu ele, o incredere sporita in fortele dvs. Nu va marginiti insa la o atitudine pasiva si transformati potentialul pe care-l percepeti, in actiune. Este momentul sa ganditi si sa actionati perseverent, sistematic. Ar fi foarte bine daca v-ati propune teluri concrete si ati revedea cunostintele de care aveti nevoie, pentru a va atinge scopul propus. Lecturile sunt indicate, dar nu doar cele care sa va satisfaca anumite curiozitati, ci si cele de aprofundare a cunostintelor, care sa ofere o structura viziunii dvs. Doar asa poate fi transpusa in realitate.
Bani: Cam trageti mata de coada si probabil regretati ca la un moment dat ati cheltuit cu destula nesabuinta niste sume mai mari, care acum v-ar fi fost de mare folos.
Cariera: Pe masura ce va consolidati cunostintele, va creste si valoarea pe plan profesional. Datorita talentului dvs. de-a transmite informatii, s-ar putea sa fiti pusi in situatia de-a aparea in public pentru a vorbi despre ceea ce faceti in meserie sau vi se poate oferi ocazia de-a preda. Alternativ, puteti fi trimisi in calatorii de specializare profesionala.
Dragoste: Tot din 2 are loc o modificare in perceptia dvs. despre cuplu si iubire in general. Va vine mai usor sa va exprimati sentimentele, manifestati mai putine suspiciuni la adresa partenerului. Senzatia este ca v-ati gasit locul.
Sanatate: Si aici se produce un reviriment. Nivelul energiei creste, la fel rezistenta la raceli ori boli infectioase. Starii de bine fizic i se asociaza o stare de echilibru emotional, incepand din 12.

Capricorn
Pasiuni casnice


Veti fi prinsi de tot felul de treburi gospodaresti, preocupati mai mult ca in alti ani sa puneti conserve, sa faceti modificari prin casa, sa puneti la punct micile detalii care tin de bunul mers al activitatilor casnice. Aceste indeletniciri va dau o senzatie de confort si de siguranta. Drumurile ocupa un loc important in aceasta perioada a anului, se prea poate sa fiti nevoiti sa va faceti bagajele de pe o zi pe alta. Intre 5 si 20 este o perioada deosebit de buna pentru invatare, dar si pentru transmiterea informatiilor. Sau puteti face cunostinta cu persoane care au cu adevarat ceva de spus si care comunica pe lungimea dvs. de unda. Relatiile de prietenie capata o pondere speciala, incepand cu data de 12.
Bani: Daca aveti de semnat contracte pe termen lung, grabiti-va s-o faceti pana pe data de 4. In rest, nu este bine sa va asumati obligatii ori sa va atingeti de contul de economii. Daca e sa faceti investitii, e bine s-o faceti singuri, nu in asociere cu altcineva.
Cariera: Ascensiunea vertiginoasa dureaza pana pe data de 11, dar evolutia dvs. pe plan profesional continua si dupa aceasta data, tot sub influenta unor aspecte pozitive. Ceea ce e remarcabil pana la aceasta data e ca intre dvs. si anumite persoane influente se pot crea legaturi de prietenie si colaborari favorabile ambelor parti.
Dragoste: Se poate sa fiti foarte prinsi de o relatie intensa, aflata la inceput sau sa fiti literalmente sub asediul unei persoane ferm hotarate sa va cucereasca. In ambele situatii exista insa o anumita retinere din partea dvs., care previne o angajare profunda.
Sanatate: Si dvs. va inviorati dupa data de 2, iar o mare parte a energiei pe care ati consumat-o in framantari sau temeri inconstiente reintra in circuitul normal.

Varsator
Porniti la drum


Ati devenit foarte preocupati de situatia din familia sau casa dvs. Sunteti de parere ca unele lucruri ar trebui schimbate si faceti tot posibilul sa va impuneti deciziile proprii. Deciziile dvs. nu se vor bucura de popularitate. Puteti sa va asteptati la conflicte, in cazul in care nu va consultati si cu ceilalti membri ai familiei, inainte de-a actiona. Calatoriile, mai ales cele lungi, la propriu sau in lumea ideilor, in lecturi ori studiu, sunt domeniul in care puteti avea cele mai bune rezultate luna aceasta. Sunt posibile contacte cu prieteni din strainatate sau prietenii care se infiripa intre dvs. si persoane neobisnuite, tot de pe alte taramuri.
Bani: Multe ocazii de investitii ori de speculatii de ordin financiar vor aparea intre 5 si 20, cand veti gasi multe persoane dornice sa faca afaceri cu dvs. Semnarea contractelor este indicata de asemenea in aceasta perioada. Totul merge foarte bine, dar nu in intreprinderi pe termen lung. Miscati-va rapid si fiti flexibili.
Cariera: La inceputul lunii sunteti inca ingrijorati si cam tristi, pentru ca nu reusiti sa va integrati intre colegi. Acestia sunt destul de distanti fata de dvs., in urma felului condescendent in care i-ati tratat o buna bucata de vreme. Situatia se schimba din 12, cand atitudinea binevoitoare a sefilor fata de dvs. va ridica mingea la fileu.
Dragoste: Confuzia dvs. emotionala nu face altceva decat sa va determine partenerul sa devina si mai distant. Incercati sa iesiti din starile ciudate care va cuprind si sa aveti un comportament mai coerent, pentru ca altfel, partenerul dvs. nu va sti de unde sa va apuce, iar rabdarea lui dispare dupa data de 4.
Sanatate: Hipersensibilitatea dvs. din ultima vreme accentueaza simptome destul de nesemnificative, semne ale unor tulburari psiho-somatice minore.

Pesti
Spor la bani


Drumurile lungi si relatiile cu strainatatea va aduc satisfactii, incepand cu data de 12. Tot atunci incep si succesele in cazul acelora dintre dvs. care sunt prinsi intr-o forma de invatamant superior. Faceti o impresie buna asupra profesorilor, mai ales prin modul elegant si echilibrat in care va exprimati ideile. Drumurile scurte, in schimb, raman contraindicate, putandu-se solda si cu accidente, nu prea grave insa. Cel mai bine e sa recurgeti la transportul in comun sau, daca va puteti permite, la taxiuri. Sunteti destul de nervosi cu fratii, vecinii si rudele de gradul doi si trei si ar fi recomandabil sa evitati contactul cu ei pe perioada acestei luni.
Bani: Procesul de stabilizare continua dar, si mai bine, investitiile facute de dvs. se dovedesc deosebit de profitabile. N-ar fi de mirare ca pana pe 11 sa intrati in posesia unor sume substantiale si imediat sa vi se ofere si posibilitatea de-a le investi, pentru a obtine astfel castiguri si mai mari.
Cariera: Colegii dvs. se racesc fata de dvs. incepand din data de 4, in schimb sefii devin mai amabili. Se pare ca felul in care va achitati de obligatii vorbeste de la sine, iar prezenta dvs. incepe sa aiba greutate in ochii superiorilor.
Dragoste: Comunicati bine cu partenerul de cuplu, mai ales in intervalul 5-20, cand ar fi bine sa abordati subiecte care tin de natura relatiei dvs. Este de asemenea indicat sa iesiti des, impreuna cu prietenii dvs. mai tineri. In felul acesta, va veti da seama si cat de bine va completati in societate.
Sanatate: Sistemul osos incepe sa va faca probleme, indeosebi dupa data de 4, cand va puteti simti anchilozati. Faceti exercitii de mentinere a mobilitatii labelor picioarelor si a genunchilor.