Patru kilograme intr-o singura saptamana

Cititor Formula AS
In lupta cu kilogramele, reteta pe care am urmat-o s-a dovedit a fi simpla si usor de tinut. Am pierdut patru kilograme intr-o saptamana. Am facut multa miscare si nu am mancat dupa ora 6 seara.

In prima, a treia, a cincea zi: dimineata - 1 ou fiert tare, o felie de paine bine prajita; pranz - 200 g branza, salata de rosii, ardei gras si castraveti cu doua felii de paine bine prajita. (Salata am mancat la discretie, fara a ma limita la o anumita cantitate.); seara - salata cu o felie de paine prajita, 100 g cas.
A doua zi, a patra, a sasea zi: micul dejun e acelasi, la pranz si seara se inlocuieste branza cu carne fiarta de pui (jumatate de piept de pui la pranz si o jumatate seara).
Daca doriti sa slabiti mai mult, dupa o saptamana de pauza, reteta se reia.
Ionescu Camil Gheorghita -
com. Ganeasa, jud. Olt


Doua kilograme in cinci zile

Potrivit specialistilor, dieta de mai jos, care dureaza cinci zile, duce la pierderea a doua pana la patru kilograme, in functie de organismul fiecaruia si de cat de riguros este tinuta. Iata care sunt meniurile in fiecare din aceste zile:
In prima zi: mere; in a doua zi: carne slaba, fiarta sau fripta; a treia zi: lapte degresat; a patra zi: cartofi fierti; a cincea zi: fasole verde.
Daca veti urma acest regim si veti adauga la el multa apa plata, rezultatele nu vor intarzia sa apara.
Andreea Nita - e-mail:
dulcik_deea@yahoo.co.uk