Zodiacul Lunii Iulie

Tana Rosca
Cel mai important aspect al acestei luni consta in plecarea marelui malefic Saturn din zodia Racului, pe data de 16.

Odata cu Racii, si celelalte zodii cardinale (Berbec, Balanta si Capricorn) scapa de obstacolele rigide, starea de extenuare si frecventele probleme profesionale cu care au avut de-a face mai bine de doi ani. Saturn intra in Leu, afectand si celelalte zodii fixe (Taur, Scorpion si Varsator). Planeta comunicarii, Mercur, stapana acestui an, intra in miscare retrograda pe 23 si ne ia la bani marunti pentru ceea ce n-am dus la bun sfarsit pana atunci.

Berbec
Vizibilitate maxima


Sunteti plini de energie si stiti sa v-o orientati cu precizie catre scopurile importante din viata dvs. Telurile dvs. personale va devin din ce in ce mai clare, le fel si modul in care trebuie sa actionati pentru a reusi sa le atingeti. Dupa 16 veti reusi sa scapati de o responsabilitate apasatoare legata de casa si respirati usurati ori duceti la bun sfarsit un angajament dificil, in acelasi domeniu. Relatiile de familie se detensioneaza.
Bani: Odata ce v-ati clarificat obiectivele, va faceti avant si in directia castigarii banilor, dar acest lucru se va intampla de-abia in ultimele zile ale lunii, mai precis din data de 29. Nici o grija, in acel moment veti sti exact cum sa procedati si in ce directie e mai bine sa va orientati.
Cariera: Si la serviciu, relatiile dintre dvs. si sefi devin mai putin formale si nu mai simtiti acea atmosfera apasatoare ca pana acum. Mai precis, nu va vor mai chinui atatea dubii cu privire la stabilitatea pozitiei dvs., si din 16 incolo, va dati seama ca situatia dvs. este sigura.
Dragoste: Capitolul sentimental este si el bine aspectat, respectiv pana pe data de 23, cand este posibil sa incepeti o relatie calda sau sa reluati contactul cu cineva care v-a ranit, reusind sa lasati in fine, in urma, acest episod. Cei dintre dvs. care sunt intr-o relatie de cuplu o traiesc din plin, cu bucurie si sinceritate.
Sanatate: Pana pe 24 scapati de problemele cu somnul si reusiti sa va faceti un program echilibrat intre activitate si repaos. Daca va infranati pofta de dulciuri, veti evita si usoara tendinta de ingrasare. Dupa aceasta data pot sa reapara tulburarile de somn, amorteala gambelor si starea de surescitare.

Taur
Eros


Pardalnicul de Saturn incepe sa va afecteze existenta in jurul datei de 16, din punctul de vedere al familiei sau/si al casei. Este posibil sa apara responsabilitati grele cu privire la un membru varstnic al familiei sau sa se ivesca o situatie care sa necesite investirea unei sume serioase de bani in casa, sa fiti nevoiti sa va mutati sau sa nu mai beneficiati, din varii motive, de acelasi confort in locuinta dvs. Ar fi bine sa va faceti o asigurare pe bunurile de valoare care s-ar putea deteriora sau sa puneti deoparte o suma de bani pentru a o avea la indemana in cazul cheltuielilor care pot sa apara.
Bani: Grijile dvs. privind capitalul acumulat sau soarta investitiilor dvs. sunt cu mult exagerate. Este intr-adevar bine sa fiti prudenti, dar in nici un caz tematori. Acesti bani sunt bine plasati si vor continua sa aduca profit. O tendinta de-a face cheltuieli mai extravagante apare dupa data de 23.
Cariera: Pe cat de clare si placute sunt relatiile cu colegii sau colaboratorii dvs., pe atat de ciudate sunt relatiile cu sefii. Ciudate, pentru ca exista o confuzie intre simpatia, poate chiar prietenia, dintre dvs. si sefi, si relatiile de serviciu. Alta varianta ar fi incertitudinea dvs. cu privire la viitorul dvs. profesional, la care va tot ganditi si va razganditi, fara a putea ajunge la o concluzie.
Dragoste: Luna aceasta, cuvantul Dragoste se scrie cu litere mari in calendarul dvs. Pana pe data de 23 este vorba despre afectiunea celor din familie si a prietenilor apropiati. Din 24, dragostea romantica este cea care-si spune cuvantul, iar in viata dvs. poate aparea o idila de sezon sau o accentuare a sentimentelor in viata de cuplu.
Sanatate: Cu toate ca suntem in miezul verii, feriti-va de bauturi reci, pentru ca puteti face brusc temperaturi mari. Purtati ochelari de soare, deoarece presiunea intraoculara poate sa creasca. Aceste simptome dispar dupa 28.

Gemeni
Tonus in cariera


Va merge bine pe plan personal, pana pe data de 23, perioada de care ar trebui sa profitati pentru a pune punct problemelor administrative, a mentine contacte cu persoanele cu care doriti sa colaborati pe viitor sau pentru a incheia contracte pe termen scurt. Aveti grija sa duceti la capat cat mai multe pana pe 23, pentru ca ulterior, Mercur, planeta guvernatoare a zodiei dvs., o ia de-a-ndaratelea pe ceruri si va strica ploile. Sistati deplasarile scurte dupa aceasta data si reduceti si iesirile in grup.
Bani: Fiti consecventi in planurile dvs., cu toate ca s-ar putea sa avansati incet sau sa aveti impresia ca stati pe loc. Veti vedea roadele dupa data de 16 si se poate sa aveti succese mai mari decat va asteptati. Grijile materiale va vor ocoli mult timp de-acum incolo.
Cariera: Probabil ca inca de luna trecuta au inceput sa apara oferte din toate directiile. Sunteti intr-o adevarata efervescenta de idei, care mai de care mai inspirate, dar nu toate fezabile. Este important sa aveti o apreciere realista a numarului de proiecte pe care le puteti duce la sfarsit fara a ajunge sa va incurcati.
Dragoste: Sunteti optimisti si increzatori in sentimentele dvs. si ale partenerului, si pe buna dreptate. Atmosfera se incalzeste din ce in ce mai mult si iulie s-ar putea dovedi pentru dvs., cu adevarat, cea mai fierbinte luna a anului. Faza de pasiune dureaza pana in jur de 28.
Sanatate: Pe data de 17 energia dvs. fizica ar putea scadea intrucatva, nu e insa cazul sa va ingrijorati, doar sa va economisiti energia. Din 24 insa, reflexele dvs. slabesc si aparatul respirator superior devine susceptibil la infectii - iar virozele de vara sunt cele mai afurisite.

Rac
Marea eliberare!


Pe dvs. va asteapta vestile cele mai bune pe plan personal - din 17 incepand, scapati de povara lui Saturn, cel care v-a intunecat existenta timp de mai bine de doi ani. Tonusul dvs. se schimba, veti putea sa va dati seama si de realizarile pe care le-ati avut in perioada care a trecut si sa reincepeti sa va bucurati de viata, scutiti de griji si angoase. Veti vedea cat de mult va vor folosi de acum incolo experientele acumulate pe durata acestui tranzit si cata incredere in dvs. capatati.
Bani: Puteti castiga foarte bine pana pe data de 23, multi dintre dvs. putand avea ocazia de-as extinde aria activitatilor lucrative. Din 24 incepand este insa cazul sa redeveniti prudenti si sa nu va grabiti sa semnati contracte, mai ales din cele pe termen lung, pentru ca s-ar putea sa constatati ca v-ati ales cu responsabilitati serioase si profit putin. Parcurgeti cu atentie aspectele legale.
Cariera: Deveniti mai putin incrancenati in atingerea obiectivelor dvs. profesionale, ceea ce nu va intarzia sa se manifeste pozitiv asupra relatiilor dvs. de munca. La finele lunii veti fi pregatiti sa va lansati in proiecte noi sau sa reluati proiecte mai vechi.
Dragoste: Relatia de cuplu se va incalzi dupa data de 16, iar daca pe parcursul ultimilor doi ani ati pus capat unei relatii mai vechi, redeveniti din nou disponibili din punct de vedere emotional.
Sanatate: Si starea sanatatii dvs. se imbunatateste simtitor dupa 16. Starea de oboseala cronica incepe sa cedeze, va recuperati energia obisnuita, dar asta se va petrece treptat. Sistemul imunitar ramane insa deficitar - luati spirulina sau echinacea.

Leu
Sub legea lui Saturn


In savana in care pana acum stapaneati linistiti isi face aparitia, pe data de 17 a acestei luni, un dresor redutabil, in persoana Marelui Disciplinator, Saturn. Dvs. sunteti obisnuiti sa exercitati control asupra propriei vieti, ba chiar si a altora, motiv pentru care veti ajunge sa va revoltati impotriva marelui malefic, care va sustrage, in primul rand, controlul. Secretul convietuirii cu aceasta planeta exigenta si rece este rabdarea si autodisciplina. Daca nu va veti disciplina singuri, o va face Saturn si nu va va conveni. Trecerea catre domnia lui Saturn se va petrece destul de lin pana pe data de 23, cand o aveti alaturi pe Venus, supranumita si micul benefic.
Bani: Oscilatiile constante ale veniturilor dvs. se pare ca v-au costat, pana acum, o parte a capitalului dvs., si faptul ca ati fost mana-sparta a contribuit la acest efect. Din fericire, din data de 24, rezervorul se va umple din nou, suplinind cel putin o parte a pierderilor.
Cariera: Acesta este un domeniu care se deblocheaza, spre marea dvs. multumire. Cumva reusiti sa scapati de persecutiile unui sef autoritar si atmosfera de colaborare se imbunatateste simtitor. Primiti mai multa recunoastere pentru felul in care va achitati de atributiile de serviciu si va puteti astepta la promovari.
Dragoste: Acest capitol nu doar ca ramane incalcit, ci se poate complica si mai mult. Se poate ca fitele partenerului, fata de care ati fost prea concilianti, sa va fi ajuns, iar comportamentul dvs. sa devina, constient sau nu, unul rece, de respingere sau chiar ignorare, formula cu care partenerul dvs. se va obisnui cu greu sau deloc.
Sanatate: Se va imbunatati dupa data de 16, palpitatiile si durerile de coloana vor scadea in intensitate, putand disparea complet in cazul in care v-ati ingrijit sanatatea.

Fecioara
Prietenii si asocieri


Sunteti la un fel de capat de drum la capitolul prietenii si/ sau activitate intr-un grup social. Pe parcursul ultimilor doi ani prieteniile dvs. au trecut printr-un stadiu de reevaluare, se poate sa fi renuntat si la relatii mai vechi, de care fuseserati atasati. Pe de alta parte, se poate ca o activitate sociala de grup la care obisnuiati sa participati sa-si fi pierdut atractivitatea si sa fi renuntat la ea. Aceste redefiniri au lasat un gol in viata dvs., gol care incepe sa se umple dupa 16 iulie, cand prieteniile vechi pot fi reluate la un alt nivel si va puteti integra unui nou grup social.
Bani: Acest domeniu va ocupa mai tot timpul in iulie, mai precis pana pe data de 28. Se pare ca ati castigat suficienti bani pentru a face o investitie ambitioasa, care sa va poata asigura bunastarea multa vreme de-acum incolo.
Cariera: Va intereseaza probabil mai putin sa avansati in cariera personala, cat sa va diversificati activitatea, sa explorati noi directii de dezvoltare. Aceste demersuri sunt bine aspectate pana pe data de 23. Deschiderile care apar ulterior se vor dovedi fundaturi sau oferte nefondate.
Dragoste: Capriciile partenerului de viata pot sa va determine sa aveti o aventura la serviciu, unde exista cineva cu care aveti o amicitie complice, cu o oarecare tenta erotica. Va sfatuim sa va abtineti, deoarece relatia de cuplu se armonizeaza din 24 si tot in acest rastimp, greseala dvs. poate iesi la iveala.
Sanatate: Pana pe 23 sunteti intr-o forma fizica foarte buna, ulterior pot aparea probleme de digestie si de mobilitate, mai ales in zona umerilor.

Balanta
Unda verde


Pana acum, viata dvs. a fost amestecata, cu bune si cu rele, dar atunci cand aparea ceva foarte promitator, de obicei se ivea repede si o situatie care sa ingradeasca binele. Nu sa-l elimine cu totul, ci doar atat cat sa va diminueze satisfactia. Din 17 iulie, acest gen de obstacole nu mai apar, succesul dvs. nu va mai fi ingradit si va veti putea bucura de multe impliniri in viata dvs. personala. E important sa nu va limitati realizarile, fiindu-va teama ca va interveni un nou ghinion - aveti unda verde pana catre sfarsitul lunii octombrie.
Bani: Nu se intrevede nici o schimbare majora a starii veniturilor dvs. Din 24 incepind exista posibilitatea de-a face o colaborare sau de-a realiza un mic venit suplimentar pe linie de serviciu. De-abia pe data de 29 se poate ivi o propunere de investitii, care sa va determine sa va mobilizati energia.
Cariera: Ultimii doi ani nu v-au adus impliniri profesionale, dimpotriva, se pare ca v-au cantonat in intreprinderi in care ati avut multe responsabilitati si putina recunoastere pentru eforturile depuse. Aceasta situatie este pe cale sa se schimbe la jumatatea acestei luni. Din 17 incepand vi se deschid noi posibilitati de-a avansa in cariera, avansarea fiind posibil sa se produca pe data de 22.
Dragoste: Comportamenul dvs. agreabil este cu totul pe placul partenerului, care nu va scapa nici o ocazie pentru a va demonstra cat de atras este de dvs. Din relatia de cuplu nu lipseste nici un ingredient: iubirea romantica se impleteste cu pasiunea, se incing discutii interesante, care va pot apropia si mai mult pe plan mental, iar sinceritatea reciproca va intareste increderea ca ati facut alegerea potrivita.
Sanatate: Anumite probleme nu va dau pace si din aceasta cauza framantarile mentale sunt mai mari decat ar fi cazul si provoaca tulburari ale somnului. Gambele va amortesc repede si glezna va scapa cu regularitate. Din 24, starea dvs. generala se amelioreaza simtitor.

Scorpion
Avantaj profesional


Pe parcursul ultimilor doi ani ati avut mai multe esecuri legate de deplasari in strainatate sau de studii, ceea ce v-a lezat destul de profund in amorul propriu. Nu priviti acele situatii ca si cand dvs. ati fi responsabili pentru ele. Dupa 16 veti putea trece la o analiza obiectiva a trecutului si veti constata ca nu exista nici o posibilitate sa controlati conjuncturile ivite atunci. De-acum incolo, aceste oportunitati nu se mai rateaza si exista chiar posibilitatea ca realizarile dvs. ulterioare sa depaseasca cu mult ceea ce ati fi reusit sa infaptuiti in trecut, chiar daca ati fi depasit obstacolele respective.
Bani: Ati observat ca grijile privitoare la stabilitatea situatiei dvs. financiare va apuca mai ales vara? Asa se intampla si anul acesta, iar luna iulie este una de vara. Nu trebuie sa va faceti griji, nici chiar atunci cand apar cheltuieli mai mari. Dupa 24, cineva din cercul dvs. de prieteni poate veni cu o propunere de afaceri, care se anunta profitabila.
Cariera: Toate merg ca pe roate pana pe data de 23. Trebuie sa apara o multime de ocazii in care va puteti remarca, atragand respectul sefilor, iar daca aveti de-a face cu autoritatile, prezenta dvs. va face o impresie placuta si va puteti trezi ca legati prietenii cu persoane influente. Dupa 23 ar fi bine sa sistati incheierile de contracte si e bine sa va pregatiti psihologic, pentru ca ascensiunea profesionala intra intr-o perioada de stagnare.
Dragoste:In ciuda faptului ca sunteti o fire intens emotionala, in luna lui cuptor sentimentele dvs. sunt destul de reci. Sunteti mai interesati de apropierea psihologica decat de cea sentimentala. Sunteti in schimb inclinati sa va alegeti un confesor intelept.
Sanatate: Pofta dvs. de mancare este crescuta in aceasta perioada, iar alimentele care va atrag sunt cele grase. Ficatul dvs. este sensibil si reactioneaza la grasimi si alcool. Evitati mancarurile grele si incercati sa mancati fructe la fiecare masa.

Sagetator
La drum!


Deplasarile de orice fel pot fi insotite de surprize care mai de care mai placute si interesante, in masura in care ele se petrec pana pe data de 23. Daca sunteti in concediu pana atunci, va veti distra de minune si veti putea sa va largiti cercul de prieteni. Din 24 e bine sa evitati plecarile la drum, lung ori scurt, pentru ca se pot intampla tot felul de incurcaturi sau incidente minore, dar oricum, deranjante. Cercul dvs. de prieteni se largeste in continuare si se poate ca unul dintre ei sa va trezeasca interesul fata de un proiect cu implicare sociala.
Bani: Luna aceasta se termina, in fine, cu perioada de restrictii sau obligatii financiare. Intre 16 si 22 puteti primi o propunere interesanta de investitii, in care nu vi se cere sa contribuiti decat cu o suma simbolica. Se mai poate si ca persoana sau persoanele pentru care ati preluat responsabilitati banesti sa va poata returna o parte din bani.
Cariera: Pe plan profesional nu se intampla nimic deosebit pana pe data de 24, cand incepe sa va creasca cota in ochii sefilor si este posibil sa primiti fie o marire de salariu, fie sa vi se incredinteze un proiect la care lucrati cu placere si cu succes.
Dragoste: Iulie se dovedeste o luna cat se poate de aventuroasa pentru dvs., plina de pasiune si de momente dramatice, in sensul bun al cuvantului. Poate fi inceputul unei relatii de durata, in cadrul careia descoperiti ceea ce v-ati dorit de multa vreme.
Sanatate: Energia dvs. este buna si va puteti concentra bine asupra lucrurilor pe care le aveti de facut, pana pe data de 28, dupa care trebuie sa va ocupati din nou de sistemul imunitar.

Capricorn
Noroc la bani


Relaxarea care se produce in viata dvs. incepand cu data de 17 iulie are de-a face cu asteptarile celorlalti. Pe perioada ultimilor doi ani v-ati simtit de multe ori apasati de ceea ce doreau ceilalti din partea dvs. si ati preluat o multime de responsabilitati, nu pentru ca ati fi dorit dvs. s-o faceti, ci pentru a nu dezamagi persoanele respective. In acelasi timp, ati trait cu impresia ca, indiferent ce ati face, tot nu este de ajuns ori ca nu faceti indeajuns de bine ceea ce faceti. Acum incepeti sa realizati ca multe dintre aceste situatii au fost generate de dvs., ca v-ati limitat singuri optiunile sau ca inconstient ati optat pentru variantele cele mai solicitante.
Bani: Pana pe data de 23, prietenii dvs. vor fi cei prin intermediul carora veti afla de ocazii bune de-a va inmulti banii si este indicat sa va asociati mai multi pentru a scoate maximum de profit dintr-o situatie care necesita o miscare rapida. Dupa aceasta data, nu va mai atingeti de investitii.
Cariera: Sunteti deja intrati in intervalul cel mai promitator pentru o evolutie spectaculoasa in cariera, care se va incheia catre finele lunii octombrie. Nu faceti compromisuri si tintiti cat mai sus, deoarece cu cat urmariti planuri mai de anvergura, cu atat mai sigura este reusita.
Dragoste: Odata cu ziua de 16, in viata dvs. sentimentala se sparge ghinionul. Se poate ca partenerul dvs. sa renunte la pretentiile sale exagerate sau la o atitudine autoritara neindreptatita sau, in cazul in care sunteti singuri, sa va deschideti unei relatii care poate incepe chiar intre 17 si 22.
Sanatate: Oboseala cronica nu mai este atat de acuta, insa sunteti in continuare predispusi catre infectii de tot felul, incluzand aparatul uro-genital si rectul.

Varsator
Calatorii avantajoase


Aproape intreaga luna - respectiv pana pe data de 28 -, drumurile scurte se dovedesc interesante, poate chiar aventuroase. Puteti intalni personaje extrem de dinamice, care sa va impulsioneze sa va puneti in practica anumite idei si sa va transmita motivatia lor puternica. Acumularea de cunostinte este de asemenea favorizata in acest interval, in care aveti o mare apetenta pentru invatare, mai ales in privinta aptitudinilor practice. Sunteti pasionat de obiectele de studiu si veti excela la examene. Este posibila si o aparitie publica.
Bani: Brambureala care exista actualmente la capitolul finante incepe sa se descurce in jurul datei de 24. Se poate ca fluxul de bani sa devina (mai) constant sau sa va puneti, pur si simplu, ordine in afaceri.
Cariera: Dupa data de 16, relatiile cu colegii sau colaboratorii dvs. incep sa se imbunatateasca. Va veti mira si dvs. de ce i-ati tinut pe unii dintre ei la distanta atata amar de vreme. O persoana care va ajuta la acest proces de reimprietenire pare sa fie unul dintre colegii dvs.
Dragoste: Luna incepe cu o mare armonie in cuplu, dar din data de 17, atitudinea partenerului incepe sa se raceasca, iar din 24 pot aparea certuri din te miri ce fleacuri. E bine sa fiti toleranti si in nici un caz sa nu fiti dvs. cei care deschid subiecte mai delicate. Tot in acea perioada, incepeti sa va simtiti frustrati emotional, iar unii dintre dvs. pot incepe sa caute o cale de iesire din relatie.
Sanatate: Tot dupa data de 17 incepeti sa va simtiti mult mai bine decat pana acum, va recastigati mobilitatea si rapiditatea miscarilor si aveti la dispozitie mai multa energie. Pana si afectiunile dvs. cronice se pot ameliora, ajungand sa nu va mai deranjeze.

Pesti
Atentie la sanatate!


Multi dintre dvs. au avut creativitatea blocata timp de aproape doi ani si un pic. Din 17 iulie acest lucru se schimba si va redescoperiti placerea de-a fi creativi, imbogatita de cunostintele de ordin mai degraba mecanic sau structural cu care v-ati batut capul pana acum. Relatiile cu copiii se imbunatatesc si devin mai vesele, mai putin grevate de senzatia de responsabilitate, mai jucause. Persoanele din Pesti care au incercat in van in ultimii ani sa faca un copil intra intr-o faza de fertilitate in cea de-a doua parte a lunii.
Bani: Luna aceasta trageti tare si bine faceti. Munciti neprecupetit, cu mare folos insa, deoarece si banii pe care ati reusit sa-i investiti pana acum nu stau degeaba, ci intorc un profit consistent. Aveti insa ambitia sa castigati cat mai multi bani prin munca si angajament personal.
Cariera: Trebuie sa fiti atenti, deoarece pe data de 23 se poate produce o turnura neasteptata la serviciu. De unde relatiile dvs. cu colegii de munca erau grozave si intre dvs. exista o conlucrare armonioasa si prieteneasca, din 24 lucrurile se pot schimba. Puteti constata ca ceea ce ati spus dvs. a fost inteles gresit sau ca ati vorbit cu persoane care intorc cele spuse impotriva dvs.
Dragoste: Saturn va iese, pe 16, din casa iubirilor si cu el pleaca si o anumita tristete sau o stare de vesnic regret fata de o relatie trecuta, plina de probleme si/sau responsabilitati neplacute, care nu ar fi functionat oricum. Alegerile dvs. ulterioare vor avea de profitat insa in urma acestor invataminte.
Sanatate: Dupa data de 16, starea dvs. incepe sa se deterioreze in privinta sistemului osos (mai cu seama genunchii), a tenului si a dintilor. Obositi mai usor, dar va incapatanati sa lucrati mai mult. Va trebuie un aport suplimentar de calciu. Treceti preventiv pe la dentist.