Simplu si eficient

Cititor Formula AS
In urma cu un an de zile eram grasuta si toata lumea imi spunea acest lucru. Nu exista zi in care sa nu aud aceste cuvinte: "Esti rotunda ca o luna!", "Vai! Ce grasa esti!", "Cat mananci? Un frigider intreg?"

La un moment dat, mi-am dat seama ca nu mai pot ramane asa. De aceea, am adoptat un regim de slabire foarte simplu, dar cu care am reusit sa slabesc in 3 luni (iulie - septembrie) 15 kg si 400 g. Apoi a urmat o perioada destul de dificila de slabit, perioada de iarna, dar m-am mentinut, adoptand un mod de viata sanatos, cu un regim normal, si nu unul drastic, facand multa miscare. Acum, in luna mai, am ramas la aceeasi greutate si sunt un om sanatos si cu pofta de viata (mentionez ca am facut analizele medicale si toate valorile mi-au iesit foarte bune, cu exceptia glicemiei, cam mica, dar nu sub limita minima). Sper ca aplicand acest regim toate doamnele si domnisoarele care vor sa slabeasca sa atinga aceeasi performanta.
Inceputul: slabire intensa.
Micul dejun: un ou fiert sau un ochi facut in apa, un pahar de 200 ml lapte degresat, branza slaba (150-200 g); mai puteti consuma un pahar de suc natural de fructe sau o ceasca de ceai de plante (nu cafea). Pranz: salate si legume verzi cate vreti, crude sau fierte la abur (telina, castraveti, varza, praz, tomate, spanac, dovlecei, sparanghel, fasole verde), pregatite cu putin ulei de masline si suc de lamaie. Dupa-amiaza (daca va este foame): 200 ml iaurt slab sau 150 g branza slaba; daca nu preferati iaurtul sau branza, puteti consuma un mar sau un grapefruit. Cina: peste alb sau pui cat doriti, fara piele, la gratar sau fiert la abur cu putin sos vinegreta dietetic (daca doriti); in locul pestelui, puteti consuma 600 g fructe (recomandate sunt merele, grapefruitul, portocalele, pepenele, capsunile, zmeura). La culcare: un ceai de plante calmant.
Cand procesul de slabire a inceput si nu doriti sa mai slabiti decat cateva kilograme, introduceti: legume la cina, paine de soia la micul dejun, fructe la micul dejun - dar mancate separat, cu cel putin 3 ore dupa o masa cu proteine, si asteptati doua ore inainte de a manca altceva.
In timpul regimului: suplimente de vitamine, minerale si ginseng; fara alcool sau cafea; inlocuiti zaharul cu un edulcorant de sinteza; una pana la 3 zile de fructe din cand in cand; o lingura de miere in caz de slabiciune; cat se poate de multa miscare. Mult succes!

Catanoaie Laura - str. Epureanu nr. 53, bl. A4,
sc. A, ap. 6, et. 1, Barlad, jud. Vaslui