Antic Art - o revista pentru iubitorii de arta

Dia Radu
Pentru pasionatii artelor frumoase, care au fost ignorati de presa noastra in ultima vreme, exista acum o revista de profil, excelent realizata, care cuprinde informatii utile, nu doar despre expozitiile curente, ci si despre magazinele in care se comercializeaza obiecte de arta.

Colectionarii de numismatica sunt pusi la curent cu punctele din care pot fi cumparate monede vechi, preturi aproximative, informatii istorice, trucuri de a depista falsuri. Filatelistii nu sunt nici ei uitati. Paginile revistei cuprind informatii despre ultimele emisii de timbre si despre locuri din care poti achizitiona timbre vechi.
Antic Art nu este numai o revista deschisa colectionarilor, dornici sa-si completeze colectiile, ci si specialistilor, care vor avea de acum inainte un spatiu liber de a-si expune si disputa opiniile, si profesionistilor pregatiti sa intre in dialog cu cititorii.
Asadar, revista Antic Art este o premiera in peisajul presei romanesti, programul sau de a reprezenta comertul artistic fiind sustinut de un tiraj de minimum 5000 de exemplare, cum anunta editorii, cu aparitie lunara si, ce e mai important, de o distributie gratuita. Pentru a putea ajunge mai usor in casele dvs., revista se va autofinanta din publicitate si anunturi.
Dincolo de partea practica ce contine informatii utile si complete despre galeriile de arta, magazine, muzee sau expozitii, paginile revistei gazduiesc articole de istorie, pictura, arhitectura semnate de Pavel Susara, Petre Oprea, Radu Ionescu, dr. Radu Calin Georgescu si de alti colaboratori, sub coordonarea editorului Remus Andrei Ion. Nu in ultimul rand, fiecare numar va prezenta o serie de interviuri si reproduceri din expozitii recente. Primul numar aparut pana acum ne aduce in prim-plan un interviu cu pictorul octogenar Aurel Cojan si o expozitie a pictorului Petre Velicu, la Paris. Antic Art va putea fi gasita in anticariate, galerii de arta, muzee, precum si la concertele Filarmonicii "George Enescu".