Zodiacul Lunii Aprilie

Tana Rosca
Luna aceasta vom fi pusi la incercare de doua eclipse. Prima este o eclipsa de soare, care se produce pe data de 8, in zodia Berbecului. Vom fi tentati sa luam decizii impulsive, de pe (false) pozitii de forta, pe care vom ajunge sa le regretam. Trebuie sa ne intrebam daca aceste impulsuri ne reprezinta cu adevarat ca persoane sau reflecta mai degraba o frustrare. Cea de-a doua este o eclipsa lunara si are loc pe 24, in Scorpion. Ea va aduce la suprafata emotii puternice din inconstient si ne poate impinge la actiuni distructive sau autodistructive. In sens pozitiv, ne poate ajuta sa constientizam anumite modele emotionale negative pe care le-am avut si pe care, odata constientizate, le putem evita pe viitor

Berbec
Pusculita plina


Pe plan personal, aprilie este o luna preponderent pozitiva pentru dvs., cu exceptia datei de 8, cand eclipsa de soare poate provoca unora dintre dvs. o adevarata criza de identitate. Comunicarea nu decurge prea grozav. Pana pe data de 12, va exprimati cu o oarecare dificultate. Una dintre problemele care raman apasatoare este situatia din casa sau legata de locuinta dvs. Este posibil sa aveti in grija o ruda bolnava ori ca un senior din casa sa va impuna reguli sufocante.
Bani: Ati facut bine ca v-ati straduit sa va mariti veniturile, iar luna acesta, incepand din 16, roadele se arata. Sansele dvs. de castig continua sa creasca. Poate fi vorba despre o marire de salariu sau de o ocazie de-a castiga ceva in plus care se poate ivi prin intermediul unui prieten. Evitati tranzactiile pe 24.
Cariera: Cu toate ca stiti ce vreti si va miscati categoric in directia potrivita, exista niste limite autoimpuse, care va impiedica sa atingeti succesul care poate fi al dvs. Aceste limite pot proveni din educatia pe care ati primit-o in copilarie din partea unui parinte ori bunic sever sau poate fi vorba despre ceea ce psihologii numesc "teama de succes", care ne determina sa ne subminam inconstient reusita, tocmai cand suntem pe cale s-o atingem.
Dragoste: Puternice si sincere, asa se arata sentimentele partenerului fata de dvs. Sunteti insa intr-o dispozitie mai conservatoare. E de preferat sa-i explicati partenerului ca nu va puteti manifesta la fel, desi ii impartasiti sentimentele, decat sa simulati.
Sanatate: Pana pe 12 puteti fi hiperactivi, dar destul de dezorganizati. Ulterior energia dvs. se egalizeaza, dar sunteti mai putin veseli.

Taur
De mana cu Venus


Pentru dvs., aprilie este o luna foarte buna, deoarece planeta guvernatoare a zodiei dvs., micul benefic Venus, va va insoti si ocroti incepand din data de 15. Dar nici pana atunci nu aveti motive sa va plangeti, pentru ca va veti putea ocupa cu succes de rezolvarea unor probleme personale. Actiunile dvs. sunt clare si hotarate si reusiti de minune sa imbinati amabilitatea cu fermitatea. Evitati pe cat posibil deplasarile scurte, inclusiv iesirile cu prietenii, pentru ca s-ar putea sa apara situatii care sa va deranjeze sau puteti avea dificultati cu rude mai indepartate sau cu vecinii mai in varsta, in caz ca adoptati o atitudine prea rigida in privinta unei probleme practice sau a unui proces.
Bani: Va temeti din nou pentru capitalul dvs., pe care cautati sa-l inmultiti cu tot dinadinsul. Grijile dvs. sunt neintemeiate, totusi nu este recomandabil sa va atingeti de capital sau sa-l reinvestiti.
Cariera: Aveti mare grija in privinta relatiilor cu sefii - se poate ca unul dintre acestia sa se simta direct amenintat de dvs. si sa recurga la intrigi si/sau confruntari directe pentru a va pune intr-o lumina nefavorabila. Punctul dvs. slab il constituie dificultatile de concentrare. Un coleg mai tanar ar putea comite o indiscretie in ceea ce va priveste.
Dragoste: Sunteti mai seducatori in cea de-a doua parte a lunii, dar interesul pe care-l acordati sexului opus este superficial. Puteti avea idile, dar nu sunteti dispusi sa va angajati in mod serios. Taurii care sunt intr-un cuplu stabil nu vor avea probleme cu partenerul.
Sanatate: Feriti-va umerii si bratele pana pe 12, cand si reflexele dvs. au de suferit. Ficatul este in continuare lenes, iar din 16 tendinta de ingrasare se accentueaza.

Gemeni
Prudenta la bani


Contactele dvs. sociale si cele de prietenie se intensifica pe parcursul acestei luni, dar pana pe 12 puteti sa va aglomerati in asemenea hal programul incat sa va fie imposibil sa va onorati toate angajamentele. Unii dintre prietenii dvs. s-ar putea simtiti deranjati sau ignorati din aceasta pricina, in mod special daca incidentele se petrec pe 8. Aveti trei zile - pana pe 15 - in care aveti sanse sa-i impacati si, de asemenea, sa beneficiati in urma unor relatii. Va sfatuim sa nu porniti in calatorii luna aceasta, deoarece exista pericolul de-a avea accidente.
Bani: Afacerile dvs. necesita o atentie extrema luna aceasta, cand ar trebui sa faceti tot posibilul sa economisiti bani sau macar sa nu faceti datorii. Cele existente trebuie onorate, oricat de greu v-ar cadea. Asteptati-va sa mai apara cheltuieli neprevazute sau sa fiti nevoiti sa efectuati plati restante.
Cariera:Relatiile cu sefii sunt tot mai amicale, chiar daca uneori au un comportament mai imprevizibil fata de dvs. Din 16 va puteti astepta ca o colega sa va faca anumite destainuiri cu privire la colegii dvs., iar aceste informatii sunt cat se poate de binevenite.
Dragoste: Relatia de cuplu e problematica pentru ca partenerul dvs. este destul de banuitor sau chiar gelos pe dvs. S-ar putea sa aiba si motive, pentru ca aveti mare cautare. Sunt multe persoane de sex opus care incearca sa va intre in gratii, animate de sentimente cat se poate de sincere.
Sanatate: Sunteti intr-o forma excelenta, mai ales daca nu puneti la inima niste probleme profesionale in prima jumatate a lunii. In cea de-a doua sunteti plini de buna dispozitie.

Rac
Singuri si depresivi


Starea dvs. nu este de invidiat - va simtiti singuri si nu aveti incredere sa va destainuiti decat parintilor sau prietenilor apropiati - si chiar si fata de aceste persoane aveti rezerve. Incercati totusi sa va impartasiti povara, pentru ca altfel, in jurul datei de 8, s-ar putea sa ajungeti la o depresie in toata regula. Discutand cu membrii familiei va veti convinge nu numai ca va sunt alaturi, ci si in ce masura sunt gata sa va ajute sa iesiti din aceasta stare. Si unii dintre prieteni, care au observat ca nu sunteti in apele dvs., se vor apropia de dvs. din 16, incercand (si reusind, daca le permiteti) sa va aline si sa va inveseleasca.
Bani: Luna aceasta ar trebui sa rezistati oricarui impuls de-a face tranzactii financiare si asta in ciuda faptului ca un barbat va va indemna insistent sa faceti o investitie. Ar trebui sa refuzati, de asemenea, sa faceti imprumuturi, deoarece e foarte posibil sa nu primiti banii inapoi.
Cariera: Nu va lasati afectati de micile dispute sau neintelegeri cu sefii, care pot sa apara pina pe 12, pentru ca sunt pe teme minore si nu va pot afecta serios relatiile. Cu toate acestea, fiti atenti la ceea ce spuneti colegilor - unul dintre ei ar putea sa submineze intentionat statutul de care va bucurati.
Dragoste: Va simtiti neiubiti si nici nu aveti puterea necesara de-a va apropia cu adevarat de cineva, in pofida sentimentului apasator de singuratate care va incearca. Aveti grija sa nu ridicati o bariera pe care partenerul dvs. de cuplu sa nu o mai poata depasi.
Sanatate: Din pacate, nici la acest capitol vestile nu sunt prea imbucuratoare, insa problemele pot fi evitate cu putina grija. Nu va surmenati la serviciu si faceti un tratament pentru stimularea sistemului imunitar.

Leu
Animatie maxima


Ar trebui sa va lege cineva, ca sa puteti sta locului. Nevoia dvs. de miscare este declansata de curiozitatea dvs. de-a dreptul nesatioasa de-a lua parte la tot ceea ce se petrece, daca s-ar putea, pe plan mondial. Cu toate acestea, deplasarile de orice fel intampina oarecare greutati, e drept minore, pana pe data de 12. In restul lunii, vi se deschid multe cai care pot duce inspre destinatii care mai de care mai interesante. Multi dintre dvs. se vor indrepta catre o destinatie de vis, una cat se poate de exotica. Leii sedentari, cei care prefera sa leneveasca in savana, vor calatori si ei, dar in domeniul ideilor, facandu-se remarcati atat prin continutul spuselor lor, cat si prin eleganta formei. Pe 8 aveti mare grija sa menajati sentimentele mamei sau sotiei dvs.
Bani: Nu mai aveti impulsuri chiar atat de puternice de-a cheltui brambura, dar puteti fi atrasi de obiecte de arta, de care nu aveti neaparata nevoie. Gustul dvs. devine destul de avangardist si puteti achizitiona obiecte excentrice. Sfatuiti-va cu un expert, pentru a fi siguri de valoarea artistica a obiectelor care va atrag.
Cariera: Uneltirile unuia dintre sefi impotriva dvs. isi pierd din eficienta, dar continua sa va afecteze din punct de vedere emotional, pana pe data de 16, cand relatiile dvs. cu superiorii iau o turnura favorabila, iar creativitatea dvs. incepe sa fie apreciata.
Dragoste: O luna dificila din punct de vedere afectiv, in care va straduiti sa pastrati o imagine idealizata a partenerului, dar aveti si momente in care acesta va enerveaza rau si pot iesi scantei.
Sanatate: Impuneti-va un moral bun si veti vedea ca problemele dvs. cu coloana si genunchii se diminueaza. Daca va veti ingrijora, ele se vor mentine la fel de neplacute.

Fecioara
Intrigi si tensiuni


Tensiunile mocnite de acasa pot duce la discutii care aparent au un cu totul alt subiect. Fondul problemei ramane neadresat si de aceea nici nu poate fi rezolvat. O a doua posibilitate este sa aveti o disputa in legatura cu o proprietate funciara sau o casa, pe care cineva incearca sa v-o ia prin mijloace necinstite. Nu faceti nici o invoiala, scrisa sau verbala, privitoare la aceste proprietati si aveti grija sa aveti o atitudine clara si consecventa, mai ales daca la aceste discutii asista si altcineva. In cea de-a doua parte a lunii e bine sa calatoriti sau sa studiati si exista de asemenea posibilitatea de-a va face remarcati public.
Bani: Unele dintre oportunitatile aparent tentante care se ivesc pana pe 12 sunt niste pacaleli care va vor aduce un castig mai mic decat cel scontat sau chiar pierderi. Zilele optime pentru rezolvarea problemelor dvs. financiare sunt 13-15, dar si restul lunii este bun pentru negocieri sau activitati comerciale.
Cariera: In jurul dvs. se tes intrigi, iar de vina sunteti dvs., in cazul ca aveti o atitudine prea laxa fata de colegi sau colaboratori, dar din cand in cand izbucniti din te miri ce motiv nesemnificativ si faceti scandal. Nu credeti tot ce vi se spune, deoarece unii dintre colegi incearca sa va manipuleze.
Dragoste: Pentru ca atmosfera din cuplu este amabila intr-un fel superficial, dar destul de rece din punct de vedere sentimental, este posibil ca unii dintre dvs. sa calce pe de laturi si sa fie tentati s-o faca in prima jumatate a lunii. Aventura va fi una fara urmari, in sensul ca nu va veti implica emotional.
Sanatate: O luna dificila, obositoare, cu dureri de cap bruste, acute, oboseala oculara si picioare care se umfla usor. E bine sa dormiti mult.

Balanta
Sanse financiare


Optimismul dvs. este contagios si sunteti mari amatori de distractii. Din acest punct de vedere este posibil sa exagerati, sa pierdeti nopti sau timp pretios, furati de discutii filosofice sau pe teme de arta, care pe moment vi se par adevarate izvoare de inspiratie, dar cand va ginditi din nou la ele, va dati seama ca nu ati ramas cu mare lucru de pe urma lor. Aceste distractii sunt foarte bune in masura in care nu exagerati si va lasati suficient timp pentru rezolvarea indatoririlor dvs. de ordin practic. Drumurile scurte pot fi insotite de neplaceri ori puteti da peste persoane rautacioase. O raca poate interveni intre dvs. si cineva din anturajul apropiat, eventual un vecin sau o ruda.
Bani: Starea dvs. financiara se poate imbunatati simtitor luna aceasta, mai cu seama dupa data de 15, cand puteti beneficia de roadele unei investitii facute probabil in ultima parte a lunii martie. Puteti sa va asociati cu un barbat, care are idei bune in privinta aceasta si suficienta energie pentru a le pune in practica.
Cariera: Marea dvs. tristete este ca va simtiti limitati in ceea ce faceti, ca atributiile care va revin sunt plictisitoare si nu va dau satisfactii si, nu in ultimul rind, pentru ca nu sunteti nici multumiti de retributie. Deocamdata va trebui sa aveti rabdare si sa evoluati cat puteti de bine in acest context restrictiv.
Dragoste: Pana pe 12 atmosfera din cuplu poate fi tulburata din pricina unor neintelegeri, dar nu este vorba despre nimic grav. Se poate sa aveti idei diferite despre petrecerea timpului liber sau despre anturajul in care doriti sa-l petreceti. Din 13 se reinstaureaza pacea si armonia.
Sanatate: Hiperactivitatea mentala va apuca de preferinta noaptea, cauzand insomnii. Circulatia periferica va face probleme, va amortesc bratele, dar mai ales gambele. Faceti masaje.

Scorpion
Hartuieli


In aprilie ati face bine sa evitati orice gen de decizii privitoare la casa - in nici un caz nu este bine sa va mutati, sa vindeti sau sa achizitionati o locuinta si nici relatiile cu membrii familiei nu sunt grozave. De fapt, tocmai membrii familiei pot fi cei care insista sa faceti ceva in legatura cu casa si acest lucru ar fi net in defavoarea dvs. Cel care declanseaza ofensiva este un barbat care actioneaza din motive ascunse. In cazul in care nu este vorba despre influenta familiei, se poate ca locuinta pe care doriti s-o achizitionati sau in care vreti sa va mutati sa aiba vicii ascunse, legate de instalatii sau igrasie.
Bani: Din nou sunteti nemultumiti de veniturile dvs. de pana acum, iar principala dvs. nemultumire pare sa fie legata de capitalul pe care ati reusit sa-l acumulati, care nu vi se pare suficient. Se poate sa fi intrat inconstient in competitie cu persoane mult mai bine situate ca dvs. si sa nu ravniti de fapt la banii lor, ci la standardul lor de viata.
Cariera: Zvonurile care circula la serviciu pina pe 12 nu sunt neaparat adevarate si, daca le dati crezare, va puteti face o imagine gresita despre ceea ce se intampla cu adevarat in jurul dvs., in special spusele persoanelor tinere trebuie luate sub beneficiu de inventar.
Dragoste: Comportamentul partenerului dvs. devine impecabil in jurul datei de 16 si timpul petrecut impreuna va va convinge ca ati facut alegerea potrivita, pentru ca in ultimul timp ati tot trecut de la o stare de mare atractie fata de partener la raceala sau chiar respingere. Acum energiile se egalizeaza.
Sanatate: Reflexele dvs. lasa de dorit pana pe 12, dar urmarile sunt minore. Va puteti lovi la umeri sau brate, dar singurele urmari vor fi niste vanatai. Luati masuri preventive si in privinta gatului, ca sa nu contractati bronsite.

Sagetator
Nemultumiri rodnice


Nemultumirea dvs. are un caracter aluziv, nu sunteti lamuriti de unde vine, stiti doar ca are de a face cu ceea ce simtiti ca ati putea realiza, dar nu aveti curajul sa va puneti fortele la incercare. Este un moment bun pentru a compara talentele dvs. cu rezultatele pe care le-ati obtinut in urma folosirii lor si sa va dati seama ca nemultumirea dvs. provine din faptul ca n-ati facut mai mult cu ele. Pe 8 puteti avea o criza privitoare la creativitatea dvs., dar aceasta e una binevenita, pentru ca marcheaza sfarsitul unei perioade de inhibitii si nesiguranta, dupa cum veti putea constata din 15 incolo. In aprilie nu e bine sa plecati la drum.
Bani: Va luptati in continuare cu penurii financiare, sunteti dependenti baneste de o persoana stransa la mana ori aveti resposabilitati fata de o persoana in varsta, pe care trebuie s-o intretineti. Aceasta situatie va deprima si, din pacate, mai dureaza.
Cariera: Multe persoane isi declara bunavointa fata de dvs. si va promit sprijinul lor, dar nu trebuie sa dati crezare acestor promisiuni stand cu mana in san. Mai degraba ar trebui sa veniti cu idei concrete sau cu proiecte incepute, pentru ca cei care isi ofera sprijinul sa vada ca sunteti seriosi.
Dragoste: Incercarile dvs. de-a cuceri cat mai multe persoane si de-a straluci cu tot dinadinsul in societate nu sunt prea reusite. Pana pe 12 puteti gafa sau puteti fi stangaci. Reusiti sa va puneti in valoare dupa aceasta data, iar intre 13 si 15 va puteti indragosti.
Sanatate: Starea dvs. fizica se imbunatateste treptat pe parcursul lunii, iar in ultimele doua saptamani veti fi in mare forma. Exista totusi o usoara tendinta de leneveala si ingrasare.

Capricorn
Confruntari


Pe data de 8 "meciul" se disputa pe terenul dvs. - acasa, unde puteti avea impresia ca nimeni nu va respecta autoritatea si identitatea si puteti sa ajungeti la confruntari destul de radicale cu ceilalti membri ai familiei, in legatura cu o decizie care priveste pe toata lumea si pe care dvs. o contestati sau incercati s-o schimbati. Pe 24, in ziua eclipsei de luna, exista riscul de-a arunca un potop de reprosuri asupra prietenelor dvs. sau de-a reactiona cu posesivitate si intoleranta fata de ele. Este vorba despre femei mature, eventual mame, care se poate sa joace un rol important in viata dvs. Iesirile emotionale nepotrivite pot afecta serios aceste prietenii. In timpul deplasarilor scurte puteti lega pe neasteptate prietenii cu persoane inteligente si originale.
Bani: Asteptarile dvs. legate de bani pot fi nerealiste in aprilie si nu ar fi o idee buna sa va ciondaniti cu cei care va platesc salariul pentru ca nu se conformeaza asteptarilor dvs. Se poate ca cineva sa va instige sa porniti aceste certuri, folosindu-se de dvs. pentru a-ti atinge niste scopuri ascunse. Nu faceti achizitii mari si nu dati bani imprumut.
Cariera: Puteti sa va asteptati la multe oferte interesante, unele dintre ele deosebit de creative, si aveti dificultatea de-a alege. Propunerile trebuie verificate atent si trebuie sa fiti, de asemenea, scrupulosi in privinta capacitatii dvs. de-a face fata cerintelor, pentru ca treceti printr-o perioada in care va puteti supraaprecia fortele.
Dragoste: Situatia din cuplu este trista si neplacuta, ori sunteti recent separati de cineva. Din 16 aprilie incepand, puteti incepe o noua relatie, care se anunta promitatoare.
Sanatate: Imunitatea dvs. a inceput din nou sa scada si ar trebui sa recurgeti la imunostimulante pentru a preveni infectii insidioase, vizand in mod special sistemul uro-genital si rectul. La stari subfebrile consultati imediat medicul.

Varsator
Bucurii familiale


Aveti grija ca eclipsa de soare de pe 8 sa nu va prinda la drum, pentru ca in acest caz exista un pericol pronuntat de-a suferi un accident in zona capului. Va raman destule zile ale lunii pentru a zburda, dar cel mai bine ar fi sa va programati excursiile ori iesirile cu prietenii incepand cu data de 13. Si in privinta scolii ati face bine de-a va feri, pe 8, de-a va etala cunostintele intr-un mod agresiv pentru ca ati putea intra in conflict cu anumiti colegi care va vor considera aroganti si nesuferiti. Puteti avea asteptari prea mari de la o calatorie si sa va programati astfel sa fiti dezamagiti. Luati lucrurile asa cum vin si va veti simti bine.
Bani: Daca intrati intr-un dezechilibru banesc va poate ajuta o femeie din familie. Se poate sa va ofere o suma de bani sau sa va faca un cadou mai substantial, inspirat, care va va cruta de o cheltuiala importanta. Tot castig se cheama!
Cariera: Ar trebui sa faceti un efort sincer de-a va imbunatati relatiile cu colegii sau colaboratorii dvs. Treziti antipatii din pricina faptului ca sunteti distanti, severi, exigenti peste masura si nu iertati celorlalti micile slabiciuni omenesti. Ganditi-va ca nu lucrati cu roboti si ca nici dvs. nu ati atins inca perfectiunea.
Dragoste: In aprilie, sentimentele dvs. cele mai frumoase se indreapta asupra membrilor familiei dvs. si se extind si asupra rudelor prin alianta. Va simtiti bine in acest cerc si gustati din plin senzatia de-a face parte dintr-un grup unit prin legaturi familiale, ceea ce nu vi se intampla des.
Sanatate: Sunteti, mai mult ca de obicei, predispusi la accidente - nu uitati sa luati masuri de precautie maxime pe 8. Feriti-va de obiecte metalice si nu mergeti la inot.

Pesti
Atentie la accidente!


In aprilie exista pericolul ca pe 24, ziua eclipsei de luna, sa va compromiteti sansa unei calatorii in strainatate ori sa pierdeti un examen, in cazul in care sunteti studenti. Feriti-va de orice discutii in contradictoriu cu o femeie care are posibilitatea de-a va bloca in aceste domenii, pentru ca daca o veti antagoniza, exact asta va face. Iesirile in oras sau excursiile in imprejurimi cu prietenii va vor face in schimb mare placere - se prefigureaza discutii simpatice si poate si o mica idila primavaratica.
Bani: Nu va repeziti la mici afaceri care s-ar dovedi mai degraba pacaleli, care se pot ivi pana pe data de 12 si concentrati-va, pentru afaceri, pe perioada 13-15, cand sunteti negociatori abili si puteti castiga sume frumusele. Si investitiile dvs. merg bine, dar ar trebui sa va infrangeti tentatia de-a intra in economii pentru a face cumparaturi extravagante si cam fara rost.
Cariera: Intrigile de la serviciu se intensifica periculos si va vizeaza direct. Un barbat tanar pare a fi capul rautatilor in aceasta perioada, dar el incearca sa-si atraga si alti colegi de partea lui. Fiti cat mai discreti si mai rezervati.
Dragoste: Anul acesta primavara nu va pogoara si in suflet - va simtiti mai degraba insingurati si nemultumiti, mai ales ca nu va puteti abtine sa nu va ganditi la momente triste din trecut. S-ar putea sa fiti tentati sa incepeti o relatie secreta cu cineva de la serviciu, insa asta v-ar putea afecta reputatia profesionala.
Sanatate: Pericolul de accidente este explicit. Ele va pot afecta capul, ochii si/sau picioarele. Nu manuiti obiecte de fier si feriti-va de apele statatoare. Starea dvs. oscileaza intre somnolenta si iritabilitate. Nu va lipsiti de somn.