Regim pentru persoanele care nu pot duce la capat o cura de slabit

Cititor Formula AS
Sunt o cititoare fidela a revistei "Formula As" si in fiecare saptamana ma uit si pe Internet, unde pot sa citesc si revistele din 1998 sau 1997, ani in care nu stiam inca de existenta ei.

Am 18 ani si, incercand sa slabesc, am urmat tot felul de retete, dar sfarseam prin a renunta la ele, pentru ca nu aveam destula vointa. Si ce era si mai grav, ajungeam sa mananc foarte mult pentru a "recupera" toate kilogramele pe care le pierdusem prin zile de chin si de stapanire de sine.
De aceea, m-am gandit sa va trimit si eu o reteta pentru persoanele care incearca un regim de slabit, dar nu-l duc pana la capat, dand, in cele din urma, navala la frigider. Acest regim se foloseste a doua zi dupa mesele copioase, la care am acumulat nu numai cativa centimetri in plus, ci si oboseala. Ratia pe o zi este fixa: 4 mere, o bucata de carne slaba (200 g), o lamaie (portocala) si 3 pesmeti. Acest regim nu se recomanda persoanelor care au ulcer. Se practica o singura zi, in care nu avem voie sa mancam nimic altceva. Rezultatul este: 2 kilograme in minus. In continuare, as vrea sa recomand si cateva metode pentru combaterea constipatiei, prezenta la majoritatea persoanelor care incearca un regim de slabit. Spre deosebire de medicamente (care nu pot fi utilizate in mod abuziv), aceste metode le putem folosi cat timp dorim: cu 15-30 minute inainte de micul dejun, se bea un pahar de lapte nefiert pasteurizat sau un pahar de apa, sau un pahar de apa in care seara am pus 2-3 prune uscate si putina miere de albine, sau un pahar cu ceai de crusin sau 2 linguri de tarate de grau amestecate cu 1-2 lingurite de miere de albine. Totusi, in cazul in care se utilizeaza retetele ce contin miere de albine, este bine sa nu se uite adunarea caloriilor la ratia zilnica. Intregului personal al revistei ii doresc sanatate si la cat mai multe reviste "Formula As", pentru ca sunt un real sprijin pentru multi oameni.

Gabriela Barbu