Zodiacul Lunii Martie

Tana Rosca
Luna care marcheaza crugul dintre anotimpuri ne confrunta cu situatii contradictorii. Cele rele vor fi foarte rele, cele bune, de-a dreptul minunate. Ne asteptam ca in timp ce intr-un domeniu al vietii noastre avem numai succese, in alta parte sa tune si sa fulgere. Situatiile conflictuale se prefigureaza mai cu seama in domeniul profesionalului, iar in zilele de 7 si 8 ne va fi foarte greu sa evitam confruntari dure. In jurul datei de 12, norocul ne surade in dragoste sau cu privire la bani. Extremele incep sa se echilibreze cu incepere din 23.

Berbec
Frana pe nervi!


Temperamentul dvs. este insotit de o inteligenta vie, care va ajuta sa va controlati tendintele impulsive. Din pacate, luna aceasta, mai precis pana in jurul datei de 20, va va fi teribil de greu sa va infranati pornirile agresive. Se pare ca un membru al familiei va alimenteza starea dvs. de iritare, cantonandu-se intr-o atitudine inflexibila.
Bani: Aveti alte probleme care va framanta, banii va intereseaza mai putin. Cu toate acestea, ar fi bine sa tineti cont de faptul ca ceea ce poate incepe ca un fel de joaca intre prieteni sau din discutii cu colegii poate duce la o initiativa originala si lucrativa, mai ales daca va apucati sa fructificati aceste idei intre 10 si 18.
Cariera: Neintelegerile intre sefi si dvs. pot imbraca forme acute pana pe 20, dar cele mai periculoase contradictii se anunta in zilele fatidice de 7 si 8. Principala dvs. problema consta in faptul ca nu reusiti sa spuneti ce vreti si va marginiti sa atacati ceea ce Nu vreti. O atitudine mai constructiva ar reduce nivelul de tensiune si v-ar permite ca, incepand cu data de 23, sa gasiti o formula multumitoare pentru toate partile implicate.
Dragoste: Cu toate ca este vorba despre relatia dvs. de cuplu si nu de o iubire incipienta, romantismul atinge cote maxime in martie. In jurul datei de 12, Berbecii care sunt intr-o relatie stabila, dar nu si-au pus pirostriile, se pot decide sa faca acest pas. Berbecii singuri se pot indragosti profund incepand din 23, dar pot avea probleme privind comunicarea sentimentelor.
Sanatate: Pana pe 22 sunteti intr-o forma buna si reusiti s-o gestionati de minune. Din 23 pot aparea probleme cu circulatia periferica, dureri de gambe si/sau insomnii.

Taur
Sanse profesionale


Pe plan personal sunteti afectati de aspectele distonante ale acestei luni mult mai putin decat nativii altor zodii. Ar trebui sa evitati, pe cat posibil, deplasarile, cel putin pana pe data de 20, iar aceia dintre dvs. care merg la scoala ar face bine sa se pregateasca temeinic, pentru ca vor avea de-a face cu profesori cat se poate de pretentiosi.
Bani: Intre 6 si 20 este cel mai bine sa va ocupati de tranzactiile financiare si comerciale sau sa va diversificati investitiile. Daca va lasati tentati sa faceti o miscare rapida, eventual o speculatie la Bursa, dupa aceasta data, puteti suferi o pierdere, eventual provocata de cineva de rea credinta.
Cariera: In fine, vine si momentul dvs. Dupa ce ati bajbait o buna bucata de vreme, nemultumiti si inspirati, dar incapabili de-a va transpune ideile in practica, intre 10 si 18, cu o zi de exceptie, 12, se iveste contextul in care puteti sa va realizati un vis. Nici macar nu trebuie sa va straduiti, pentru ca vi se pune la dispozitie tot ce aveti nevoie, iar colegii dvs. de serviciu va sustin cum stiu ei mai bine.
Dragoste: Sentimentele dvs. sunt destul de amestecate, sau nu puteti sa va dati seama de adevarata lor natura. Pana in jurul datei de 22, s-ar putea sa existe o atitudine ambigua fata de cineva din grupul dvs. de prieteni. Incercati sa clarificati natura sentimentelor dvs. fata de aceasta persoana pana pe 20.
Sanatate: Pana pe 19 va gasiti intr-o forma fizica buna si sunteti dispusi sa faceti si miscare. Intervalul cel mai neplacut este cel cuprins intre 20-23, cand sunteti stangaci si nici capacitatea dvs. de concentrare nu functioneaza cum trebuie. Din 24, lucrurile se imbunatatesc intrucatva, dar deveniti predispusi catre excese.

Gemeni
Cei mai iubiti dintre pamanteni


Luna aceasta veti fi foarte preocupati de unul sau mai multe proiecte, pe care vreti sa le puneti pe picioare impreuna cu prietenii sau cu un grup de oameni cu care aveti nevoie sa colaborati. Lasati comunicarea pe seama altora, dvs. ocupati-va de latura creativa sau artistica a proiectului de grup.
Bani: Acestia sunt sursa problemelor dvs. majore pana pe 20. Conflictele privitoare la bani pot avea ca origine o investitie comuna de care nu v-ati prea ocupat, sau nu cum trebuia s-o faceti, ori niscaiva datorii neplatite la timp, pe care sperati ca le veti mai putea evita. Dovediti-va cat de cat buna credinta si asumati-va responsabilitatea acolo unde e cazul, si astfel, din 23 incepand, veti avea sansa sa iesiti dintr-un impas care dureaza de mult.
Cariera: O ocazie interesanta de-a intari bunele relatii cu sefii dvs. vi se ofera pana pe 22, cand veti lucra ceva ce va place, iar rezultatele vor fi de asemenea pe placul superiorilor, care vor remarca latura dvs. creativa.
Dragoste: Va merge exagerat de bine. Se poate sa fiti de-a dreptul exasperati de persoanele care se arata interesate de dvs., pentru ca sunt prea multe. Pe de alta parte, situatia va amuza, cu toate ca nu sunteti dornici de-a va implica serios. Aceasta stare de fapt se poate schimba pe neasteptate dupa data de 21, cand va puteti indragosti cu adevarat.
Sanatate: Pana pe 20 este posibil sa suferiti de migrene si/sau de dureri reumatismale, indeosebi in zona umerilor si a genunchilor. Faceti exercitii de flexibilitate, evitati-le pe cele de forta.

Rac
Raze de soare


Pe parcursul acestei luni aveti ultima confruntare dura cu planeta Saturn. Nu va fi placut, insa veti constata ca situatiile radicale care se pot ivi, mai cu seama pana pe data de 20, duc de fapt catre un deznodamant care se prefigura de mult, fiind insa mereu amanat, din diverse considerente. Din 23 incepand, veti vedea si dovezi concrete ale faptului ca lucrurile din viata dvs. personala se aseaza. Schimbarile prin care ati trecut au fost, fara doar si poate, dureroase sau incomode, dar v-au dat si o noua masura a fortei dvs.
Bani: Este posibil ca prin intermediul cuiva din familie, eventual o ruda prin alianta, sa faceti o investitie buna intre 10 si 18. Sunteti inclinati sa cheltuiti cam mult pentru casa sau pentru a-i rasfata pe unii membri ai familiei dvs.
Cariera: Idei noi si interesante pot aparea in jurul datei de 23, dar, din pacate, comunicarea cu sefii sau cu autoritatile nu functioneaza asa cum ar trebui. Daca gasiti pe cineva care sa va prezinte ideile si sa nu uite sa mentioneze ca sunt ale dvs., cariera dvs. poate primi un nou impuls.
Dragoste: Relatiile de cuplu care rezista si ultimelor incercari prin care vor trece pana pe 21 au cu adevarat un fundament solid. In acest caz, apropierea sufleteasca dintre parteneri se accentueaza, iar increderea in faptul ca relatia poate face fata unor solicitari majore intareste, de asemenea, cuplul. Relatiile care se destrama acum nu sunt suficient de mature sau au devenit forme fara fond.
Sanatate: Rezistenta la efort creste incetul cu incetul, dar, in ultimele zile ale lunii, exista pericolul contractarii unor infectii.

Leu
Noroc la bani, probleme in cariera


Va prieste grozav sa iesiti in lume sau sa intreprindeti calatorii si sunteti, de asemenea, manati de dorinta de-a cunoaste sau cerceta lucruri noi. Totul merge asa cum va doriti, numai ca va vine greu sa duceti ceva pana la capat, sariti de la una la alta, proces care se accelereaza incepand cu data de 20. Sunteti insa atat se simpatici, incat inconsecventele dvs. sunt trecute cu vederea. Castigati prin spontaneitate si umor. Aveti totusi grija sa nu va grabiti sa faceti promisiuni pe care nu le puteti onora.
Bani: Aveti un fler deosebit pentru investitii si este bine sa actionati in functie de intuitia dvs. pana pe data de 22. Negocierile efectuate pana pe 5, cu privire la anumite bunuri comune pe care le detineti impreuna cu partenerul, pot aduce, de asemenea, un profit frumusel.
Cariera: Pana pe 20, situatia dvs. la serviciu este departe de-a fi usoara. Se poate ca sefii sa va dea in mod deliberat insarcinari despre care stiu ca nu pot fi duse la bun sfarsit, ori fac de asa maniera incat sa intretina sau chiar sa provoace o rivalitate fatisa intre dvs. si unul dintre colegii dvs. Ar trebui sa va luati toate precautiile pentru a nu va pierde cu firea, in mod special pe 7 si 8.
Dragoste: Intre 10 si 18 viata dvs. de cuplu devine mai dinamica, si, totodata, mai romantica. Din 21 incepand, primavara isi va spune cuvantul, intensificand pasiunea din cuplu. Se mai pot isca si certuri, dar ele nu vor fi decat pretexte pentru impacare.
Sanatate: Mare grija cel putin pana pe 20, dar mai bine chiar pana pe 23. Sunt posibile accidentari in zona capului, si oasele sunt si ele vulnerabile. Incercati sa evitati efortul fizic si enervarea la serviciu.

Fecioara
Noroc la bani


Fiti atenti pentru cine va entuziasmati - puteti sa va lasati cuceriti, in foarte putin timp, de persoane care vi se par admirabile si pe care le cultivati in detrimentul prietenilor dvs. mai vechi, care nu vad cu ochi buni ceea ce se intampla si se pot distanta definitiv de dvs. Se poate, de asemenea, ca un proiect care v-a infierbantat imaginatia sa va faca sa nu mai participati la activitatile unui grup social din care faceti parte - neachitarea obligatiilor care va revin in cadrul acestui grup, din care faceti parte de multa vreme, poate duce la eliminarea dvs. din cadrul grupului pana pe data de 20.
Bani: In cazul dvs., se poate vorbi despre abundenta, iar pornirea este sa cheltuiti banii cu ambele maini - atitudine care nu va caracterizeaza, de fapt. Puteti sa va permiteti luxul de-a cheltui, pentru ca intre 10 si 18, un context care intervine la serviciu va ajuta sa obtineti noi castiguri substantiale - cu un minimum de efort.
Cariera: In jurul dvs. exista o atmosfera cat se poate de destinsa. Va bucurati de simpatia colegilor sau colaboratorilor dvs., si asta va ajuta ca, incepand din 21, sa initiati noi proiecte. Puteti delega anumite responsabilitati practice unui coleg, pentru a va ocupa de partea de conceptie.
Dragoste: Este foarte posibil sa faceti o pasiune subita pana pe data de 20, dar este vorba despre o poveste cu dus si intors, pentru ca, din anumite motive, aceasta legatura nu este acceptabila in grupul dvs. social sau este vorba despre o legatura extraconjugala, in urma careia poate izbucni un scandal pe cinste. Nu va expuneti.
Sanatate: Din 21 va trece starea de toropeala si de "ceata" mentala. Energia va revine, dar se pare ca nu prea reusiti s-o gestionati.

Balanta
Vise implinite


In martie, multe dintre visurile dvs. personale se implinesc, intr-un mod aproape miraculos. Ajunge sa va doriti ceva, ca acel ceva sa se materializeze in viata dvs. Este o situatie de invidiat. Va sfatuim sa va proiectati cele mai complexe visuri intre 10 si 18, cand se pare ca intreg universul conspira pentru a va indeplini dorintele. Exceptia are loc in familie, unde pot aparea conflicte serioase cu un barbat cu a carui initiativa nu sunteti de acord, sau invers.
Bani: Lucrand in echipa cu colegii sau colaboratorii dvs., puteti pune in practica anumite idei banoase, daca actionati pana pe 22. Se poate sa vi se ofere o colaborare sau puteti fi rasplatiti printr-o bonificatie pentru ceva ce ati facut in plus fata de atributiile dvs. directe.
Cariera: Treceti prin momente tare grele pana pe 20, cand va aflati practic intre ciocan si nicovala. Cineva de-acasa va mana de la spate, incercand sa va ambitioneze, in timp ce relatiile cu sefii sau cu autoritatile sunt din ce in ce mai dificile. Zilele cu potential exploziv sunt 7 si 8. Se poate lasa cu demisii.
Dragoste: Din nou traiti momente de o rara frumusete alaturi de persoana iubita. Nu fiti insa egoisti si nu petreceti tot timpul doar in intimitate - extindeti cu amabilitate buna dvs. dispozitie si asupra prietenilor. Dupa data de 20 ar fi insa indicat sa fiti mai exclusivisti si sa-i lasati pe prieteni sa se descurce si singuri.
Sanatate: O luna buna pentru sanatate. Pana pe 5 este bine sa faceti miscare, mai ales daca doriti sa slabiti, pentru ca din 6 si pana pe 22 veti avea un apetit crescut. Daca nu va leneviti, va pastrati un tonus bun si sunteti energici.

Scorpion
Creativitate colectiva


In cazul dvs., cumpana este legata de drumuri (pe care ar fi bine sa le evitati, atat pe cele lungi, cat si deplasarile scurte), de o problema legala sau de scoala. Pericolul duraza pana pe 20, iar o posibilitate de-a reduce din gravitatea problemelor ar fi sa va infranati impulsurile agresive in zilele in care acestea vor fi cel mai greu de controlat - anume pe 7 si 8.
Bani: Discutand cu colegii de serviciu sau colaboratorii dvs. diverse idei, puteti sa le selectati pe cele mai interesante pana pe 20 (ulterior comunicarea nu mai functioneaza la fel de bine), le puteti pune in practica cu rezultate bune incepand cu data de 23. O disputa in legatura cu cine si cat ar trebui sa primeasca se poate isca din 27 incolo. Revizuiti-va propriile pretentii, pentru ca s-ar putea ca ale dvs. sa fie exagerate.
Cariera: Relatiile cu colegii sunt foarte vii luna aceasta. Schimburile de idei duc la rezultate interesante si puteti face progrese semnificative in privinta lucrului in echipa. Catre sfarsitul lunii pot aparea oarecare disensiuni, insa tocmai acestea pot duce la o accentuare a creativitatii, un fel de "brain storming".
Dragoste: Cu dus si intors, asa cum s-au tot petrecut lucrurile in ultima vreme, asa se prezinta si-n continuare starea sentimentelor dvs. In primele cinci zile ale lunii flirtati sau va preocupa mai mult o singura persoana. Pana pe 22 traiti in armonie cu persoana iubita, dar la finele lunii redeveniti distanti.
Sanatate: O luna buna, cu exceptia intervalului 20-23, cand reflexele au de suferit si sistemul respirator superior e sensibil.

Sagetator
Vigilenta la bani


In ultima vreme ati strans rezerve de forta si in luna martie vreti sa demonstrati acest lucru. Vi se vor da suficiente ocazii s-o faceti si, in cea mai mare parte a lunii, veti avea succes si veti prinde si mai multa incredere in capacitatea dvs. de-a rezolva probleme complexe. Din 27 incepand, exista pericolul sa va simtiti prea puternici si sa va lasati angrenati in probleme care va depasesc.
Bani: Pana pe 23 ati face foarte bine daca v-ati trece in revista toate documentele legate de bani si ati face o evidenta stricta a cheltuielilor si castigurilor, creditelor si debitelor dvs. si ati evita orice fel de tranzactii financiare. Asigurati-va ca n-ati trecut cu vederea nici un fel de obligatie financiara care va revine fata de vreo institutie sau o persoana particulara. In caz ca nu v-ati ocupat direct de acea problema, verificati daca cei pe care i-ati delegat au facut-o intr-adevar. 7 si 8 sunt zile in care puteti avea conflicte serioase pe aceasta tema, ce se pot solda cu terminarea anumitor contracte.
Cariera: Nu stati rau, cei mai multi dintre dvs. au invatat sa-si canalizeze ambitia in sens pozitiv, insa aveti de pierdut in situatiile in care puneti prea mult accent pe bani, mai ales dupa data de 26.
Dragoste: In martie aveti parte de trairea unei bogate palete de sentimente. Aveti farmec, ceea ce va garanteaza succesul, dar daca dupa 20 va apucati sa alergati dupa mai multi iepuri, s-ar putea sa va treziti in situatii tragicomice.
Sanatate: Functionati pe un fond de energie constanta, pozitiva, pana in ultimele patru zile ale lunii, cand sistemul dvs. imunitar poate slabi.

Capricorn
Manie in exces


Rabdarea dvs. s-a cam ispravit de luna trecuta, iar acum sunteti in pericol de-a trece in extrema cealalta - sa puneti capat radical tuturor situatiilor in care v-ati simtit limitati, nedreptatiti ori tratati de sus. Daca permiteti maniei acumulate sa iasa la suprafata in jurul datei de 8, ea ar putea imbraca forme atat de dure, incat ati ajunge si dvs. sa regretati felul in care ati reactionat. Este preferabil sa va exteriorizati nemultumirile programatic, pentru a evita manifestarile explozive. In martie relatiile cu familia sunt in prim-plan si va aduc multe satisfactii. Exceptie face intervalul 20-23, cand pot interveni discutii din pricina unor neintelegeri, care vor fi clarificate insa fara intarziere.
Bani: Fiti plini de initiativa pana pe 21, chiar daca unii va spun ca ceea ce vreti sa faceti tine de domeniul utopiei. Intr-adevar, planurile dvs. pot suna ca de pe alta lume si, in orice caz, nu sunt dintre cele axate pe profit. Si totusi, se prea poate sa gasiti persoane care sa devina pasionate de proiectele dvs. si care sa vada si latura lucrativa a ideilor dvs.
Cariera: Daca puneti capat unei asocieri profesionale pana pe data de 23 luna aceasta, faceti, fara sa stiti, un lucru bun. Respectiva asociere era limitativa si va devenise mai degraba o povara, iar persoana cu care erati asociat nu mai putea evolua. Multe sanse de dezvoltare a carierei vor aparea pe tot parcursul lui martie, insa cele mai spectaculoase vor fi intre 10 si 18. Ele va vor permite sa va dezvoltati profesional la nivel superior.
Dragoste: Sentimentele dvs. sunt mai degraba resentimente.
Sanatate: Energia care va mana este mai mult o energie nervoasa si, folosita fara discernamant, ameninta sa erodeze rezistenta dvs. fizica in ultimele zile ale lunii.

Varsator
Reusite in lant


Actionati aparent impulsiv si incoerent, iar dupa toate regulile cunoscute mintii omenesti, ar trebui sa traiti numai esecuri. Ei bine, nu este asa. Se pare ca dati ascultare unor reguli de ordin superior, urmandu-va intuitia, pentru ca reusitele se tin lant. Unii dintre dvs. se pot trezi in situatia de-a fi in atentia publicului si, in aceasta calitate, de-a se bucura de mult succes. Altii pot avea reusite academice, in timp ce o a treia categorie isi poate realiza un vis in legatura cu o calatorie in strainatate.
Bani: Situatia dvs. financiara este mai mult incurcata decat complicata, adica nu v-ati ocupat de organizarea lucrurilor pe caprarii, insa nu stati deloc rau in aceasta perioada. Puneti-va ordine in scripte si-n afaceri pana pe 5 si veti vedea cum banii va vor intra in cont pana pe 22, fara probleme.
Cariera: De mai multa vreme atitudinea dvs. fata de colegi si/sau subordonati lasa de dorit si, in loc sa renuntati la ideea ca stiti mai bine ca oricine ce este de facut, v-ati cantonat intr-o rigiditate care v-a atras multe antipatii. Se pare ca cei care s-au simtit lezati de felul dvs. de-a fi s-au coalizat impotriva dvs., iar "meciul" se va juca in luna aceasta, pana pe 20. Prima repriza, si cea mai dura, se joaca in jurul datei de 8. Fiti concilianti si flexibili, macar in ceasul al 12-lea.
Dragoste: Primavara nu va dezmorteste neaparat sentimentele fata de altii, dar va face sa va dezmortiti dvs. pe dinauntru. Este momentul sa va ingrijiti si sa va puneti in valoare.
Sanatate: Evitati orice fel de efort sau conflict pana cel putin pe data de 20. Serviciul poate fi foarte solicitant, si atunci ar trebui sa luati un concediu.

Pesti
Incurcaturi sentimentale


Sunteti foarte "primavaratici", in sensul ca va agitati de colo-colo, cuprinsi de o veselie copilareasca si fara sa duceti la bun sfarsit prea multe dintre cele incepute. Nu face nimic, va ajuta altii, cel putin pana pe 22. Dupa aceasta data, va trebui sa va descurcati singuri socotelile, pentru ca prietenii dvs. vor fi prinsi cu ale lor si nu vor mai avea nici timp si probabil nici chef sa se ocupe de problemele dvs. neterminate.
Bani: Pana pe 20 vi se pot oferi o sumedenie de ocazii sa incheiati afaceri bune, dintre care unele se pot dezvolta deosebit de bine in viitor. Nu incheiati contracte si nu faceti tranzactii banesti intre 20 si 23, iar ulterior ocupati-va de partea creativa a afacerilor si acceptati - daca se poate - doar bani gheata.
Cariera: Se pare ca s-a ajuns, in fine, in situatia in care cei care v-au tot subminat credibilitatea in ochii sefilor sa piara pe limba lor. Aceasta deconspirare se poate produce oricand dupa data de 21, posibil dupa urmatorul scenariu: ei va invinovatesc ca n-ati facut un anume lucru si reiese ca unul dintre ei este cel care trebuia sa se ocupe de acea problema.
Dragoste: Un conflict de toata frumusetea, in care se implica si o parte dintre prietenii dvs. mai vechi, poate duce la ruperea unei relatii sau o noua relatie poate sa-i nemultumeasca pe cei din grupul din care faceti parte. Pericolul persista pana pe 20, cu risc maxim in jurul datei de 8.
Sanatate: Eforturile facute incepand din 21 de-a va ridica nivelul de energie pot avea consecinte excelente. Veti constata ca, daca depuneti mai multa energie, va energizati si dvs. O serie de probleme psihosomatice pot disparea.