Blana cainelui

Redactia
Blana cainelui

dvs. va deveni foarte stralucitoare daca in portia de mancare cotidiana veti adauga un varf de cutit de patrunjel tocat, iar o data pe saptamana un ou crud.

Lantisoarele de aur si de argint se incurca adesea, facand noduri greu de desfacut. Ca sa evitati neplacerea, luati obiceiul ca imediat ce le scoateti de la gat sa le inchideti incuietoarea. Simplu si de folos.

Gulerele camasilor devin foarte tari daca sunt calcate intre doua bucati de musama.

Buchetele din frunze de toamna sunt foarte frumoase si rezistente, daca fiecare frunza in parte se calca cu fierul fierbinte, intre doua bucati de musama.

Miresmele aromate stimuleaza capacitatea copiilor de a invata. Ei devin mai activi la lectii, daca inspira esenta de pin, de menta, lamaie sau iasomie.

Ceaiul negru face dintii sanatosi. Cine bea zilnic 4-5 cani de infuzie de ceai rusesc isi intareste smaltul dintilor, datorita fluorului continut in aceasta planta.

Hormonii actioneaza mai bine pe stomacul plin. Medicamentele administrate pentru combaterea menopauzei si a osteoporozei la femei actioneaza mai eficient daca sunt luate imediat dupa sfarsitul unei mese.

Noptile albe duc la infarct. Persoanele care si-au facut o obisnuinta din a lucra noaptea nu-si servesc inima. Noctambulii risca de doua ori mai multe infarcturi de miocard fata de persoanele care au un regim de somn normal.

Gripa provoaca accidente. Medicamentele anti-gripale sau calmantele pentru tuse diminueaza atentia la volan. Chiar boala in sine provoaca oboseala si somnolenta. In cazul unei viroze, reflexele intarzie in proportie de 30-40%.