Zodiacul Lunii Februarie

Tana Rosca
Aceasta ultima luna de iarna poate aduce schimbari profunde in viata noastra, deoarece din 7 incepand, ne aseaza sub o mare presiune emotionala, care se cere manifestata prin actiune. Se poate sa actionam pentru a pune, in fine, in practica anumite decizii luate in forul nostru interior, dar pe care nu ne-am simtit capabili de-a le transforma in realitate. Incepand din data de 18, comunicarea ne joaca feste, in primul rand pentru ca ne concentram cu greu, mintea ne topaie de la una la alta.

Berbec
O luna cu emotii


Hotararile pe care trebuie sa le luati vor fi legate de un mare consum emotional. Se prea poate sa fie vorba despre relatia cu mama sau de problemele mamei, care se repercuteaza si asupra dvs. Indirect, este afectata si sfera profesionalului, unde va vine din ce in ce mai greu sa faceti fata solicitarilor, fiindca sunteti prea preocupati de ceea ce aveti de rezolvat in familie. Cel mai bine ar fi sa urmati sfaturile partenerului dvs., care se arata plin de intelegere si va sprijina fara rezerve.
Bani: Prin discutiile pe care le purtati cu prietenii puteti afla despre ocazii favorabile de castig. Perioada optima se situeaza intre 4 si 26, cand este de asemenea indicat sa porniti afaceri. Fondurile se strang mai usor daca puneti mana de la mana, iar ideile care va vin par foarte bune.
Cariera: In jurul datei de 8 este posibil sa fiti atit de exasperati de stagnarea profesionala in care va aflati, incat sa va vina sa va dati demisia, mai ales ca la orizont pare a se profila ceva promitator. Promisiunea se poate dovedi inselatoare sau mult mai putin agreabila decat v-ati imaginat initial. Din pacate, luna aceasta trebuie sa ramaneti unde va aflati si sa faceti fata cu stoicism problemelor.
Dragoste: Relatia de cuplu nu lasa de dorit cu nimic. Pentru ca sunteti insa atat de prinsi in problemele dvs. personale, optimismul si buna dispozitie a partenerului s-ar putea sa inceapa sa va enerveze din 3 februarie incolo.
Sanatate: Din 17 februarie incepeti sa va simtiti din ce in ce mai bine, iar din 19 sunteti pusi pe fapte mari. Aveti doar grija sa nu va ambalati in prea multe odata, pentru ca ar putea reaparea insomniile.

Taur
Varf profesional


Pe 7 si 8 veti trece prin momente critice privitoare la relatiile dvs. de prietenie sau sa suferiti o dezamagire pe plan social, eventual sa va dati seama ca anumite persoane, despre care credeati ca va respecta, de fapt va desconsidera. Nu este gresit sa puneti capat acestor relatii, insa conteaza forma sub care o faceti. Daca sunteti prea duri, acesti oameni pot actiona concret pentru a va aduce prejudicii, de exemplu, privind reputatia dvs. sociala. Drumurile si procesele de invatare sunt de asemenea prost aspectate in acesta perioada.
Bani: Feriti-va de investitiile impulsive pana pe data de 6. Apucati-va de ele dupa aceasta data si procedati gradat, in etape, pentru ca doar asa ele va vor aduce maximum de folos. Actionand in pripa, nu pierdeti bani, dar cistigati mai putin decit puteti obtine procedand pe indelete.
Cariera: Februarie este una dintre lunile cele mai active si mai pozitive ale acestui an, cu perioada optima cuprinsa intre 4 si 26, cand puteti inregistra succese semnificative. Asta, deoarece va bucurati de o reputatie excelenta atat intre colegi, cat si in ochii sefilor, care va trateaza cu tot mai multa prietenie. Este posibila si o promovare si o marire a salariului.
Dragoste: Raceala acestei ultime (speram) luni de iarna este in rezonanta cu indiferenta cu care tratati viata afectiva. Sunteti prea preocupati de proiectele profesionale, care va aduc mari satisfactii, pentru a va avea dispozitia necesara pentru a fi romantici.
Sanatate: Starea dvs. fizica trece printr-un proces pozitiv de stabilizare. Singurele probleme sunt tendinta de ingrasare care se intensifica din 3 si lenea ficatului.

Gemeni
Reconsiderari valorice


In jurul datei de 8, se pot intampla anumite evenimente care sa va faca sa va reconsiderati scara valorica de pana acum. Este vorba despre valori fundamentale ori despre principii pe care le-ati sustinut si a caror validitate o vedeti infirmata. Cu toate acestea, luna februarie va poate aduce multe bucurii in alte domenii, pana pe data de 18, cand incep sa se produca lucruri neasteptate, care va pot impiedica sa duceti la capat proiectele de care va ocupati.
Bani: Hotararea dificila pe care trebuie s-o luati in jur de 8 priveste finantele dvs. S-ar putea sa va treziti intr-o situatie de maxima stramtorare, provocata de o femeie, sau la crearea careia a contribuit in mod esential. Verificati-va actele de casa sau de proprietate asupra pamantului si vedeti sa fiti cu toate facturile achitate la zi. Nu faceti mutari sau tranzactii cu case sau pamanturi in jurul acestei date.
Cariera:Din 17, situatia de la serviciu incepe sa fie foarte animata, apar multe proiecte si / sau persoane noi, iar dvs. sunteti tentati sa va imprastiati in toate directiile, pentru ca fiecare idee noua va prinde. Pentru a evita greselile inerente in aceasta adevarata busculada este bine ca, cel putin pana pe 27, sa va faceti un plan clar de actiune.
Dragoste: Dupa 6, conflictele din cuplu inceteaza, dar raman inca resentimente nemanifestate. Cu toate acestea, fondul emotional este stabil si incepe sa se reinstaureze increderea. Cel mai bine o duc Gemenii singuri, care au o multime de ocazii de-a cunoaste pe cineva.
Sanatate: Din 7 incepand, deveniti mult mai energici, dar asta se asociaza si cu o stare de irascibilitate, daca nu va consumati excesul de energie prin miscare fizica.

Rac
Spor la bani


Zilele de 7 si 8 sunt grele pentru dvs. pe plan personal. Pe langa faptul ca sunteti deprimati si aveti impresia ca tot ceea ce ati realizat pana acum nu face nici cat o ceapa degerata, mai aveti si probleme de comunicare cu mama sau cineva din familie si trebuie sa luati o decizie dureroasa. In anumite cazuri veti fi pusi in situatia de-a o interna intr-un spital sau sa o mutati la dvs. acasa. Din fericire, in toata aceasta situatie va vin in ajutor ceilalti membri ai familiei. Se poate ca sprijinul cel mai eficient sa vina din partea rudelor prin alianta sau a unor prieteni din strainatate.
Bani: O luna excelenta pentru a plasa bani in afaceri lucrative. Intre 4 si 26 orice investitie pare sa creasca, de parca i-ati fi adaugat drojdie. Daca este necesar sa semnati contracte legate de aceste investitii, faceti-o pana pe 16. Intuitia dvs. in privinta banilor functioneaza infailibil.
Cariera: Sub o forma sau alta, membrii familiei sunt cei care va dau impulsul necesar pentru a depasi obstacolele profesionale, intarindu-va increderea in fortele dvs. ori punandu-va in legatura cu persoane care sa va aprecieze calitatile.
Pana pe data de 6 ar fi bine sa evitati certurile cu colegii.
Dragoste: Relatia de cuplu este armonioasa doar in primele doua zile ale lunii, dupa care este posibil ca partenerul dvs. sa devina nervos si sa-i sara tandara din te miri ce fleacuri. Daca priviti aceste manifestari cu raceala din ce in ce mai accentuata cu care l-ati tratat in ultima vreme, veti intelege ca este un fel de a-si manifesta exasperarea.
Sanatate: Pana pe 6, este posibil sa faceti infectii virale acute, sa aveti dureri puternice de cap sau sa faceti infectii ale aparatului uro-genital. In oricare dintre cazuri, aveti grija sa urmati tratamentul pana la capat.

Leu
Armonie in doi


Problemele dvs. se trag in mare masura de la o colega de serviciu care nu va are de loc la inima, dar nu-si arata adevaratele sentimente. Este important sa nu faceti destainuiri de ordin personal, in mod special in ceea ce priveste familia dvs. Daca treceti printr-o perioada de tensiune cu mama, discutati cu prietenii din afara sferei serviciului. S-ar putea sa fie nevoie ca mama dvs. sau alta femeie din familie sa fie internata intr-un spital sau sa faca un tratament la un sanatoriu. Dupa data de 3, ar fi bine sa calatoriti sau sa continuati sa va instruiti intr-un domeniu care vi se pare din ce in ce mai interesant.
Bani: In prima parte a lunii nu se vad schimbari, insa veti discuta anumite posibilitati de castig (unele venind din partea prietenilor, altele ivindu-se din senin) incepand din 17, iar din 27 pot aparea deja primele rezultate concrete ale demersurilor dvs. axate pe investitii.
Cariera: Se poate sa se fi produs o alianta redutabila intre seful care va punea discret, dar sistematic pe umeri tot felul de responsabilitati si o colega de serviciu. Lucrati mult, greu si nu prea aveti spor. Evitati iesirile emotionale, mai ales in jurul datei de 8.
Dragoste: Pana pe 6 sunteti cam nervosi, dar cu toate acestea, relatia de cuplu se anunta deosebit de armonioasa pana pe 26. Aveti parte de romantism in toata legea, cu declaratii, flori, lumanari, tot tacamul. Faptul ca si comunicarea cu partenerul decurge perfect pana pe 16 face ca viata in doi sa va dea mari satisfactii.
Sanatate: Din 7, ochii dvs. devin sensibili si poate fi vorba despre o infectie care nu trebuie neglijata. Consumul mare de la serviciu va poate cauza migrene.

Fecioara
Cultivati-va prietenii


Prieteniile dvs. de lunga durata sunt amenintate serios in jurul datei de 8, cand nici contextul social in care evolueaza aceste relatii nu este unul propice. Se poate ca tensiunile sa fie provocate de o adresare gresita fata de o persoana care ocupa o functie oficiala. Se poate ca dvs. sa fiti prieteni, dar comportamentul dvs. excesiv de prietenesc fata de acest prieten intr-o situatie in care acesta isi exercita functia o sa dea nastere unor momente stanjenitoare, de natura sa-i submineze autoritatea.
Bani: In jurul datei de 7, starea dvs. financiara, deja foarte buna, poate inregistra o noua imbunatatire, eventual prin interventia unui prieten. Multiplele ocazii care apar pe parcursul acestei luni sunt toate interesante, dar exista si riscul de-a va diversifica prea mult proiectele.
Cariera: Sunteti plini de amabilitate fata de colegi sau colaboratori, iar ideile dvs. prind la public. E bine sa interactionati cat mai mult cu colegii dvs., sa va apropiati de cei carora pana acum nu le-ati dat mare atentie si veti functiona ca un liant al intregului grup. Contactele stabilite pe linie de serviciu intre 4 si 26 se pot transforma in prietenii, care se pot dovedi folositoare pentru devenirea dvs. profesionala.
Dragoste: Viata de cuplu devine tot mai interesanta dupa data de 16, cand intreprindeti o multime de actiuni impreuna, ceea ce va ofera numeroase subiecte de discutii. Pe acest fond dinamic, afectiunea reciproca creste, iar la finele lunii, relatiile devin romantice. Dupa data de 7, se poate sa fiti atrasi de o persoana cu o personalitate puternica, dar este vorba doar de atractie fizica.
Sanatate: Stare buna, echilibrata pana pe 16, la fel de buna, dar mai putin egala pana pe 26, urmata de lipsa de energie in ultimele zile ale lunii.

Balanta
Profesia, bat-o vina!


Ceea ce pentru celelalte zodii sunt incercari destul de grele, pentru dvs. reprezinta doar mici batai de cap. Optimismul dvs. devine si mai pronuntat dupa data de 3, dar in acelasi timp intervine un fel de idealism, o atitudine gen " tot ce zboara se mananca". Incercati sa va mentineti discernamantul ascutit si nu acordati credit exagerat persoanelor care vi se par simpatice in primul moment. Drumurile scurte ar trebui evitate pana pe data de 6. Din 7 incepand pot aparea disensiuni cu un barbat, un membru al familiei energic si autoritar, pe care nu prea reusiti sa-l dezarmati.
Bani: Intre 4 si 26 banii va vin prin demersuri creative. Daca aveti idei noi pe care ati dori sa le puneti in aplicare, este bine s-o faceti. Perioada optima pentru a incepe ceva nou este cuprinsa intre 8 si 23. Semnarea unor contracte se recomanda pana pe 16.
Cariera: Acesta este singurul punct vulnerabil pentru Balante in aceasta perioada, cand restul vietii lor arata atat de frumos. In jurul datei de 8, puteti fi atat de dezamagiti de sefi si de felul subiectiv in care va apreciaza (sau mai bine zis nu va apreciaza activitatea), incat sa fiti tentati sa dati bir cu fugitii. Nu este o idee buna, pentru ca in viitorul apropiat ati sta pe bara si v-ati simti si mai rau. Folositi acest rastimp pentru a va consolida cunostintele profesionale.
Dragoste:Nici un nor pe cer, poate doar niste norisori roz (culoarea dvs.), foarte decorativi. Balantele singure pot intalni mai ales intre 4 si 26, o mare iubire, in care rezonanta cu partenerul sa fie deplina.
Sanatate: Starea dvs. fizica este in acord cu starea dvs. emotionala buna, dar pana pe 17 aveti mai mult chef sa leneviti decat sa fiti activi.

Scorpion
Expansiune erotica


Puteti avea o mare nemultumire legata de o calatorie in strainatate sau de dificultatile pe care le intampinati in legatura cu un anumit domeniu de studiu. In jurul datei de 8, ar trebui sa stati acasa, chiar daca apar circumstante care va permit sa porniti la drum, pentru ca rezultatele pot fi contrariul a ceea ce asteptati dvs., iar daca in jurul acestei date aveti de dat examene, ar fi de preferat sa le amanati, indiferent cat de pregatiti va simtiti. Tot in jurul acestei date pot aparea probleme cu legea sau autoritatile. Placerile si bucuriile apar in cea de-a doua parte a lunii.
Bani: Este bine sa luati o initiativa pana pe data de 6, cu conditia sa tineti seama si de parerile, dar mai ales de atitudinea subiectiva a celorlalti factori implicati. O atitudine prea decisa poate crea partenerilor dvs. de afaceri senzatia ca doriti sa confiscati dreptul lor de decizie, si se pot ivi resentimente. Cineva din casa va poate da suma necesara pentru a va infaptui un proiect.
Cariera: Totul merge de la sine, exista personaje influente care va sustin din umbra sau va faciliteaza contacte foarte importante.
Dragoste: Iubirea trece pe primul plan al existentei dvs. in cea de-a doua parte a lunii, cand preocuparea pentru relatii devine intensa. Nu duceti lipsa de persoane interesate, problema consta tocmai in aceea ca pe dvs. va intereseaza mai multe persoane. Asteptati data de 27 pentru a va decide pentru cineva.
Sanatate: Pofta de mancare creste spectaculos incepand cu data de 3, si puteti face excese alimentare care sa se rasfranga asupra ficatului si pancreasului. Evitati macar grasimile, dulciurile si alcoolul.

Sagetator
Mai putin orgoliu


In primele 6 zile ale lunii sunteti horarati sa va impuneti vointa cu orice pret. E bine ca aveti vointa si ca v-o manifestati, dar fiti atenti fata de cine si cu ce pret faceti acest lucru. Ganditi-va ca puteti leza sentimentele unor persoane care nu vor uita prea lesne - nu ca au fost dominate, ci cum s-a petrecut acest lucru. Mai "tundeti" din orgoliu. Drumurile scurte si iesirile cu prietenii va vor oferi momente deosebit de placute. Intre 3 si 26, aveti senzatia ca cercul dvs. de prieteni a devenit un fel de familie extinsa. Cultivati aceasta perceptie.
Bani: Luna aceasta trebuie sa aveti grija sa nu intrati in mari incurcaturi. Stim ca ele exista deja. Situatia dvs. materiala lasa mult de dorit de o buna vreme incoace, dar acesta nu este un motiv sa va lasati tentati sa faceti ceva incorect, pentru ca in acest caz, conflictele cu legea sunt inevitabile, iar autoritatile nu vor fi deloc dispuse sa fie conciliante. Pericolul este major in jurul datei de 8 si vine probabil din partea unei femei.
Cariera: Calitatile dvs. profesionale si potentialul dvs. atrag atentia cu atat mai mult cu cat sunteti mai modesti. Etalarea ostentativa a insusirilor dvs. va fi intampinata mai degraba cu rezerva sau neincredere.
Dragoste: Intre 3 si 26 veti avea toate motivele sa va convingeti ca ce aveti este foarte bun, mai ales in cazul acelor Sagetatori care au familie. Chiar si in cazul in care sunteti momentan singuri, familia va da senzatia de ocrotire si apartenenta pe care v-o doriti, ori puteti intalni pe cineva interesant prin intermediul unui membru al familiei.
Sanatate: Pana pe 6, exista posibilitatea unor infectii cu febra mare, a problemelor cu ochii (stati mai putin in fata televizorului si a calculatorului) ori puteti avea dureri persistente de cap.

Capricorn
Tonus bun


Starea de gratie, in care va simtiti multumiti cu cine sunteti si cu lumea in general, dureaza pana pe 2, fiind inlocuita, incepand din 7, cu o mare nevoie de-a actiona si de-a va impune in lume. Se poate ca prietenii dvs. sa fie cei care va dau imboldul de-a va pune din nou la incercare puterile. Insufletiti de energicul Marte, care in zodia dvs. se simte deosebit de bine, va regasiti tonusul necesar pentru a porni noi initiative personale, si bine faceti. Ocaziile de-a iesi in lume, de-a cunoaste persoane sau lucruri noi se ivesc puzderie din 17 incolo, dupa un inceput de luna ceva mai static din punct de vedere al socializarii si invatarii.
Bani: Februarie este una dintre cele mai productive luni ale acestui an, si mai cu seama perioada cuprinsa intre 3 si 26, cand multe proiecte la care doar sperati pot deveni realitate.
Cariera: Inca din toamna anului trecut, cariera dvs. a luat-o din loc si s-a aflat pe un curs mereu ascendent. Din 3 se impune insa sa deveniti atenti, pentru ca sunteti tentati sa va extindeti in prea multe directii si sa nu reusiti sa duceti totul la capat, in stilul dvs. perfectionist.
Dragoste: Pericol major de rupere a unei relatii vechi, cu ziua de 8 ca cea de risc maxim. Tineti minte insa ca relatiile care se desfac in aceasta perioada, chiar daca este vorba despre relatii cu o durata mare in timp, nu au avut o temelie suficient de solida pentru a face fata acestor solicitari. Ar fi totusi recomandabil sa nu dati frau liber resentimentelor acumulate fata de partener, incepand cu data de 7, pentru ca se poate ajunge la confruntari dure.
Sanatate: Starea dvs. fizica este similara cu cea a vecinilor dvs. zodiacali, Sagetatorii, doar ca la dvs. totul se poate manifesta sub forme mai acute.

Varsator
Rasfat


O luna de rasfat, de relaxare si de distractie. Intre 3 si 26 toate planurile dvs. de ordin personal pot fi puse in practica cu cea mai mare usurinta, pentru ca universul pare sa inlesneasca orice intreprindeti. Va sfatuim totusi sa nu faceti o programare stricta a vietii dvs., mergeti pe impulsuri de moment si fiti flexibili. Cel mai bine ar fi daca v-ati lua cateva zile libere in aceasta perioada lipsita de griji, pentru a beneficia la maximum de binefacerile refacerii prin odihna si amuzament. Evitati, totusi, pana pe 6, discutiile in contradictoriu cu acei prieteni care sunt atat de pasionati de un subiect, incat nu mai sunt capabili sa asculte opiniile celorlalti.
Bani: Fluctuatiile acelea neplacute care va afecteaza finantele de vreo doi ani incoace fac loc unei perioade mai bune, incepand cu data de 17, cand este posibil sa va implicati intr-un proiect lucrativ. Pentru a va bucura de castigul optim, asteptati data de 27, inainte de a-i da drumul.
Cariera: In jurul datei de 8, va recomandam mare atentie la felul in care va purtati cu colegii sau subordonatii dvs., deoarece atitudinea fata de acestia a lasat cu mult de dorit, de o buna vreme incoace. Continuand in acelasi fel, puteti sa-i pierdeti pe cei mai buni si mai devotati dintre ei, si reputatia dvs. ar avea si ea de suferit pe masura.
Dragoste: Respingeti plictisiti sagetile lui Cupidon, nu aveti dispozitie pentru idile sau seri romantice. Va simtiti mai bine dezbatand cu prietenii idei interesante si va jucati doar in minte cu ideea unui partener ideal.
Sanatate: Din 7 incepand, starea sanatatii dvs. ar trebui sa va dea de gandit. Bolile cronice se acutizeaza, mai ales cele care au de-a face cu sistemul osos, dintii, tenul si capul. Evitati pe cat posibil stresul profesional si nu lucrati in salturi.

Pesti
Campioni la sanatate


Detasarea emotionala cu care priviti realitatea va ajuta sa faceti fata provocarilor neasteptate care se pot ivi pana pe data de 17. Apoi veti deveni foarte comunicativi, iar discutiile purtate cu diverse persoane va pot aduce lamuriri utile sau macar interesante asupra problemelor care va intereseaza. Din 27 incolo, starea problemelor dvs. personale incepe sa devina coerenta si pot aparea rezolvari favorabile, in mod special prin interventia prietenilor dvs.
Bani: Desi situatia veniturilor dvs. de la serviciu nu se schimba sau nu in mod semnificativ, investitiile pe care le faceti pot da roade neasteptat de imbucuratoare in primele zile ale lunii. Din 4 incepand, ar trebui sa va restrangeti insa aria investitiilor, concentrandu-va asupra celor mai profitabile.
Cariera: Simtiti cum conjunctura va ofera o sansa, dar exista pericolul ca, actionand in forta, s-o diminuati, in loc de-a o intari. Planificati-va acest gen de demersuri dupa data de 6. Este important sa nu apareti in fata oamenilor care detin puterea ca o persoana care doreste sa-si impuna cu tot dinadinsul punctul de vedere, si totul va fi bine. Colegii sau colaboratorii dvs. va sustin si va simpatizeaza si ar fi bine sa le cereti sfatul si sprijinul. Solidaritatea lor este cea care va va ajuta sa reusiti in ceea ce v-ati propus.
Dragoste: O poveste de dragoste se poate incheia destul de brutal in jurul datei de 8. Pare sa fie vorba despre o relatie de lunga durata, devenita in timp o forma fara fond. Desi finalul este unul dureros, el este necesar. Singurul mod de-a o salva ar fi reluarea ei pe baze cu totul noi, dar si asa sansele sunt minime.
Sanatate: Va bucurati de o stare fizica excelenta, intre 3 si 26, cu energie fizica abundenta pana pe 18, cand si capacitatea dvs. de concentrare este maxima.