Zodiacul Anului 2005. Anul lui Mercur.

Redactia
In 2005, planeta Mercur trece in fruntea sistemului nostru solar. Anul lui Mercur inlesneste comunicarea, confera o mare nevoie de miscare - atat pe plan fizic, cat si in domeniul ideilor si ne predispune sa fim mai glumeti si mai jucausi ca de obicei. Tot acestei planete micute si rapide ii datoram capacitatea crescuta de-a ne obiectiva problemele, ceea ce are insa si o componenta mai putin placuta, sub forma frecventelor stari de ingrijorare care ne cuprind in legatura cu te miri ce fleacuri. Tendinta noastra va fi sa ne apucam de mai multe lucruri deodata, pentru ca ne plictisim destul de repede de ceea ce facem. Mercur ne va ajuta insa sa le ducem la capat cu bine. Numarul de aur al acestui an este 11, iar zodiile de aer (Gemeni, Balanta, Varsator) impreuna cu zodia de pamant a Fecioarei, iar din 27 octombrie - Scorpionii si semnele de apa ale Racului si Pestilor - sunt cele care au cel mai mult de castigat de pe urma contextului planetar.

Berbec
Statut de campioni


Mercur va face adversari redutabili in dezbateri. Va exprimati opiniile cu usurinta si forta, iar ideile originale par sa va vina pe banda rulanta. Problema e ca uneori aceste idei se pot contrazice intre ele si daca reactionati impulsiv puteti sa luati decizii gresite. Permiteti-va un timp de reflectie inainte de-a lua o hotarare. Nerabdarea de-a depasi obstacolele, asociata cu o anume subiectivitate, va poate determina sa actionati uneori pripit si apoi sa abandonati ce-ati inceput.
Bani: Intre 16 aprilie si 10 mai aveti sanse serioase de-a va spori veniturile. Aveti fler la bani si nu va vine greu sa munciti pentru ei. Puteti cere linistiti o crestere salariala, daca nu cumva vi se ofera de la sine. O perioada mai dificila financiar este cuprinsa intre 4 si 28 iunie. Banii vor fi cheltuiti cu folos daca investiti in casa sau intr-un membru al familiei. Investitii intelepte sunt posibile intre 12 septembrie si 8 octombrie.
Cariera: Inca din ianuarie va puteti impresiona sefii, profitand de apatia de inceput de an a colegilor. Dvs. sunteti insa plini de energie si lucrati inspirat si cu placere. Intre 7 februarie si 20 martie faceti un adevarat tur de forta si va purtati ca si cand ati fi autoritatea suprema. Nu-i de mirare ca treziti animozitati. Ziua de 13 martie este deosebit de periculoasa. Intre 6 noiembrie si 16 decembrie va veti bucura de rezultatele efoturilor dvs. sustinute din ultimii trei ani.
Dragoste: Pana pe 27 octombrie, nimic nu poate tulbura armonia cuplului. Cele mai frumoase luni sunt ianuarie, iar apoi intervalul 6 iunie-26 octombrie. Faceti tot posibilul sa folositi acest an atat de frumos, accentuand cat mai mult apropierea sufleteasca de partener.
Sanatate: Mercur va promite un an bun, silueta dvs. se subtiaza, aveti pofta de miscare si va alimentati mai sanatos. Perioadele in care ar fi bine sa luati masuri de precautie sunt 13 - 30 aprilie, 24 iulie - 18 august si 27 noiembrie - 5 decembrie.

Taur
Agitatie si bani


Energia versatila a planetei Mercur nu se armonizeaza prea bine cu semnul dvs. metodic, practic si calm. Dar asta nu inseamna ca va va merge rau, ci doar ca veti trece prin stari de agitatie si ca in stilul dvs. de viata ordonat pot aparea intreruperi nedorite si extrem de obositoare. Taurii cu inclinatii artistice vor avea in schimb de profitat de pe urma lui Mercur, care ii va face sa gaseasca cu mai mare usurinta forma si structura exprimarii.
Bani: La acest capitol, Mercur, zeul responsabil cu comertul, isi da tot concursul la umplerea buzunarelor dvs., favorizand maximal comertul si tranzactiile de orice fel. Sunteti mai abili in negocierea preturilor ca oricand. Perioadele cele mai promitatoare in sensul acesta se inscriu intre 11 aprilie si 11 mai si 9 octombrie - 15 noiembrie.
Cariera: Starea de nemultumire sau de neimplinire care va apasa in legatura cu viata dvs. profesionala se poate adanci intre 20 mai si 27 octombrie. Dar tocmai acesta nemultumire va poate duce la solutii creative, intre mijlocul lui mai si inceputul lunii iunie sau/si in prima jumatate a lui septembrie. Pe perioada acestor intervale, o schimbare de serviciu ar fi indicata, in rest nu.
Dragoste: In aprilie si mai, atmosfera primavaratica va imbie la visare si va indragostiti usor. Mercur are insa grija sa va plictisiti la fel de repede si sa treceti cu o nonsalanta necaracteristica de la o idila la alta. Din 24 iunie si pana in octombrie inclusiv exista posibilitatea de-a va implica cu adevarat intr-o relatie, care nu se anunta prea usoara, dar va face sa traiti sentimente intense si contradictorii.
Sanatate: Nu aveti motive de ingrijorare, cu exceptia unuia minor: tendinta de ingrasare, care se va accentua probabil intre februarie si mai. Kilogramele nedorite se vor depune mai ales pe coapse. Tot in aceasta perioada functiile hepatice o lasa mai moale - includeti in dieta suficiente fructe si legume bogate in vitamina C.

Gemeni
Marii castigatori


Impreuna cu confratii dvs. mercurieni, Fecioarele, impartiti toate beneficiile acestui an, care e in perfecta rezonanta cu firea dvs. curioasa, nelinistita, indemanatica si abila. Evident ca cel mai grozav va merge in perioada in care nastrusnicul Mercur va traverseaza zodia, respectiv intre 29 mai si 11 iunie, iar o a doua perioada de varf este cuprinsa intre 20 august si 21 septembrie. Daca va programati actiunile cele mai importante de asa maniera incat sa cada intr-unul dintre aceste intervale, este imposibil sa nu reusiti ceea ce va propuneti. Manuiti cuvintele cu mare atentie si acelasi lucru se aplica si la oameni si situatii.
Bani: Sunteti oricum mari negociatori si buni comercianti, dar anul acesta puteti vinde la propriu castraveti gradinarului. Fiindca veti avea multe ocazii de-a va ocupa de tranzactii de tot felul, va recomandam perioadele in care le puteti finaliza pe cele mai banoase: 4 - 28 iunie si 6 noiembrie - 16 decembrie.
Cariera: Cu toata protectia pe care planetele v-o acorda anul acesta, in sfera vietii profesionale va paste o perioada de mare zapaceala, intre 15 iunie si 15 septembrie. In acest rastimp, ar fi bine sa ramaneti acolo unde va aflati, pentru ca se poate sa va decideti sa va mutati pe neasteptate cu serviciul, manevra sa nu reuseasca si sa ramaneti, temporar, pe dinafara.
Dragoste: Perspectivele pentru viata dvs. afectiva sunt cat se poate de roze in cea mai mare parte a anului, mai precis pana pe 26 octombrie. In cadrul acestei perioade lungi de armonie si noroc (sortitul Gemenilor singuri isi poate face aparitia in orice moment), exista cateva zile de mare exceptie: 13 (sic!) aprilie si 29 mai - 11 iunie.
Sanatate: Pana pe 19 ianuarie, oboseala isi spune cuvantul si aceasta ar putea sa se repercuteze asupra ritmului dvs. cardiac si a segmentului toracal al coloanei, dar nu e vorba de un pericol serios. Perioada in care trebuie sa fiti foarte atenti este 7 februarie - 20 martie, iar ziua cea mai periculoasa este cea de 13 martie, cand n-ar fi bine nici sa sofati, nici sa mergeti la serviciu.

Rac
Eliberati de Saturn


Luna cea vesnic schimbatoare, planeta dvs. guvernatoare, atat de delicata si emotionala, nu se armonizeaza cu rationalitatea detasata si stilul destul de impersonal pe care-l imprima Mercur. Vor fi momente in care va veti simti o simpla rotita intr-un angrenaj care se misca rapid si eficient, fara sa ia in considerare sentimentele si dorintele oamenilor. Cu toate acestea, anul 2005 este anul dvs. de eliberare din restrictiile pe care le-ati suferit in ultimii doi ani din partea severului Saturn, care va paraseste zodia pe 16 iulie - ceea ce merita o petrecere pe cinste!
Bani: O luna buna pentru investitii sau pentru atragerea unor investitori in proiectele dvs. este februarie. Lunile caniculare, iulie si august, sunt cele in care se coc si proiectele dvs. financiare, cu exceptia perioadei 24 iulie si 18 august, cand ar trebui sa fiti deosebit de prudenti cu cine faceti afaceri. Le puteti discuta linistiti, dar nu e bine sa va grabiti sa finalizati contracte decat daca sunt examinate cu atentie de un avocat priceput.
Cariera: Pe 23 martie se incheie ultima etapa de incercari dure sau responsabilitati excesive la care va supune Saturn. De acum si pana pe 16 iulie se pot finaliza toate proiectele la care ati muncit din greu si care totusi pareau sa nu ajunga sa mai fie realizate vreodata. Si nu numai atit - primiti si credit pentru munca asidua depusa. In restul anului va puteti linisti pentru ca de-acum lucrurile merg de la sine.
Dragoste: Intre 10 ianuarie si 2 februarie partenerul de cuplu va arata afectiunea fara rezerve, dar daca nu puteti iesi din carapace si sa-i raspundeti cat de cat cu caldura, relatia e in pericol serios pana pe 23 martie. Un conflict dur poate avea loc pe 13. De-abia de la mijlocul lui iulie va deschideti din nou emotional, iar intre 6 noiembrie si 16 decembrie totul arata foarte bine.
Sanatate: La sfarsitul lui ianuarie n-ar trebui sa porniti la drum lung sau sa faceti eforturi fizice sau de orice fel - feriti-va si de persoane gripate. Deosebit de periculoasa e data de 28.

Leu
Calatorii si rivalitati


Studiile si calatoriile va pot aduce mari satisfactii in 2005, intre 20 august si 11 septembrie va puteti astepta la distinctii academice sau evenimente deosebite pe care le veti trai pe parcursul calatoriilor intreprinse. Puteti intalni, de asemenea, persoane care va vor impresiona si inspira, cu care veti avea un schimb fascinant de idei. Proiectele personale se infaptuiesc cel mai lesne intre 29 iunie si 24 iulie. Din 17 iulie incepe o perioada mai dificila pe plan personal si va trebuie multa rabdare pentru a face fata provocarilor care apar incepand cu 23 octombrie.
Bani: Aveti posibilitatea sa obtineti o marire de salariu sau sa primiti o bonificatie mai substantiala intre 27 februarie si 22 martie, iar apoi intre 24 iulie si 19 august.
Cariera: Relatiile cu sefii devin tot mai tensionate pe masura ce va dati seama ca unul dintre ei, probabil cel mai in varsta, va blocheaza intentionat ascensiunea.Va puteti ambitiona sa-i demonstrati ca sunteti mai capabil decat el, ceea ce poate duce la confruntari dure dupa data de 23 octombrie. Ar fi de dorit sa renuntati la aceasta rivalitate dusmanoasa.
Dragoste: Partenerul dvs. este tandru, dar in acelasi timp cam imprastiat. Fiti toleranti cu el intre 20 mai si 27 octombrie, perioada in care se poate purta copilareste sau iresponsabil, fara sa aiba insa intentia sa va raneasca. La finele anului va va rasplati din plin pentru neplacerile pe care vi le-a provocat.
Sanatate: Se imbunatateste incet, dar constant, incepand cu mijlocul lunii iulie, cand afectiunile cronice pot fi tratate cu mai mult succes decat pana acum. Problemele legate de dentitie si oase pot disparea de la sine. Intre 6 noiembrie si 16 decembrie sunteti intr-o forma deosebit de buna.

Fecioara
Un an foarte bun


Va asteapta un an foarte bun, un an in care planeta dvs., Mercur, va va pune in valoare spiritul analitic, simtul practic si va va ajuta sa dobanditi multe, multe cunostinte noi in numeroase domenii. "Cunostinte" atat in sensul cunoasterii, cat si al persoanelor cu care va puteti imprieteni anul acesta. Perioada in care puteti obtine succese maxime pe plan personal este cuprinsa intre 12 si 21 septembrie. Cu putina prudenta, puteti naviga fara urmari si prin intervalele in care Mercur este retrograd (21 martie - 13 aprilie, 24 iulie - 12 august si 15 noiembrie - 5 decembrie).
Bani: In cea mai mare parte a anului - adica pana pe 27 octombrie - nu veti avea nici un motiv sa va ingrijorati de bani. Mai mult, intre 30 august si 6 septembrie vi se poate oferi o ocazie unica de-a castiga un purcoi de bani, fara sa fie nevoie sa faceti aproape nimic - de exemplu, unora dintre dvs. vi s-ar putea oferi sa deveniti actionari la firma la care lucrati sau sa deveniti parteneri ori asociati.
Cariera: Daca sunteti atenti sa nu va lezati colegii, intre 20 mai si 27 octombrie, sefii dvs. sau autoritatile cu care aveti de-a face vor lucra in stransa colaborare cu dvs., ceea ce se poate solda macar cu o promovare pe parcursul acestui an.
Dragoste: Relatia de cuplu sta sub semnul neprevazutului - intre mijlocul lui iunie si mijlocul lui octombrie se poate intampla orice. Fiti foarte atenti la reactiile partenerului. O relatie care incepe in jur de 13 aprilie ar putea s-o inlocuiasca pe cea actuala. Perioadele de implinire emotionala sunt 10 ianuarie - 2 februarie, 6 noiembrie - 16 decembrie.
Sanatate: Cu exceptia insomniilor si a starilor de surescitare mentala care se vor face simtite periodic intre sfarsitul lui mai si finele lunii octombrie, nu trebuie sa va ingrijorati de nimic. Cand Mercur este retrograd (aveti perioadele mai sus), ar fi de preferat sa nu calatoriti.

Balanta
Tur de forta


Mercur se intelege cat se poate de bine cu dvs., rafinandu-va si mai mult simtul diplomatic, facandu-va capabili sa mediati conflicte dintre cele mai dificile cu o abilitate iesita din comun, sa flirtati de asa maniera incat nimeni sa nu va poata rezista, dar nici apropia de dvs. mai mult decat va convine. Ce mai, un tur de forta! Intervalul 30 august - 20 septembrie poate fi unul memorabil, deoarece atunci sunteti insotiti de noroc si dragoste sub toate formele sale. De-abia din 27 octombrie incolo starea de efervescenta emotionala in care traiti incepe sa se atenueze, insa nu dispare!
Bani: Intre 6 aprilie si 10 mai ar fi ideal daca ati pune in practica deciziile luate impreuna cu partenerul sau la initiativa acestuia la mijlocul lui aprilie - aceasta actiune v-ar aduce stabilitate materiala pentru mult timp incolo. Din 27 octombrie, banii par sa vina singuri la dvs., fie datorita unei pregatiri de specialitate mai... speciale pe care o aveti, fie prin intermediul unor prieteni binevoitori, eventual din strainatate.
Cariera: Aveti de luptat cu atitudinea sefilor dvs. sau a unor autoritati si din cauza asta, pana pe 23 martie, stati pe loc si poate chiar pe bara. Prin munca si perseverenta castigati teren, iar din 16 iulie incolo, drumul catre ascensiune se deschide din nou.
Dragoste: Daca reusiti sa nu va faceti o imagine prea idilica in legatura cu persoana iubita, comportamentul ei incepand din mai si pana in octombrie va va da de gandit. Si ar fi bine sa va dea de gandit, pentru ca se pare ca va ascunde ceva. Nu e obligatoriu (dar nici exclus) sa va insele, dar se poate sa incerce sa nu va lase sa descoperiti ceva despre ea.
Sanatate: Anul acesta suportati foarte greu caldura, asa ca din iunie si pana in septembrie ar fi bine sa va feriti de ea pe cat se poate si sa evitati, de asemenea, sa va surmenati, pentru ca asta va poate afecta somnul.

Scorpion
In sfarsit, fara masca


Cu toate ca intre zodia dvs. si Gemeni nu exista nici o afinitate, energia sa va face bine, pentru ca va inlesneste analiza atenta si obiectiva a sentimentelor dvs. atat de intense. Mercur este de altfel singura planeta care poate patrunde nepedepsita in campul emotional al unui Scorpion. Un lucru bun pentru dvs., pentru ca va permite ca in 2005 sa va comunicati cu mai multa usurinta acele emotii pe care de obicei le reprimati in dosul "mastii scorpioniene". Aceasta operatiune de igiena psihologica va poate tulbura la inceput, dar in final va va lasa despovarati si limpeziti.
Bani: Pana pe 9 ianuarie situatia dvs. financiara e remarcabil de buna in comparatie cu majoritatea anului trecut. Acest lucru va motiveaza sa luati in continuare initiative pentru castiguri suplimentare. Pastrati totul in cadrul legal, altfel in jurul datei de 13 martie puteti intra in conflicte serioase pe aceasta tema. O perioada excelenta pentru a capitaliza este 11 mai - 11 iunie, apoi intre 9 octombrie si 5 noiembrie puteti vedea finalizata initiativa de la inceputul anului.
Cariera: Anul acesta, preocuparile dvs. legate de casa sau familie va pot abate atentia de la ascensiunea profesionala, mai ales intre sfarsitul lui mai si finele lui octombrie. Cu toate acestea, vara, intre 29 iunie si 23 iulie, aveti o fereastra catre promovare. Pentru a profita din plin de ea ar trebui insa sa fiti foarte atenti cand comunicati cu sefii.
Dragoste: Detasarea dvs. emotionala se accentueaza si mai mult in 2005 si exista posibilitatea ca acesta distanta, impreuna cu aerul impersonal cu care va tratati partenerul, sa se repercuteze neplacut in relatia de cuplu, mai ales vara. Luna august si apoi intervalul cuprins intre 2 octombrie si sfarsitul de an aduce cu sine chiar riscul ruperii legaturii.
Sanatate: Probleme minore, cum ar fi riscul de ingrasare intre 3 februarie si 5 iunie, sunt usor de indepartat, iar de la sfarsitul lui octombrie incolo intrati in forma maxima.

Sagetator
Un an parcelat


In cazul dvs. vibratiile mercuriene se manifesta cat se poate de ambiguu. Dvs. percepeti lucrurile in mare si, oricum, nu va place sa va pierdeti timpul cu detalii. In 2005 puteti cadea atat de mult in propria viziune incat sa ajungeti sa ignorati realitati care se afla exact sub nasul dvs. Veti avea perioade in care veti intelege dintr-o privire informatiile cele mai importante ( 29 mai - 11 iunie , 12 - 21 septembrie), dar si intervalul cand va este practic imposibil sa discerneti adevarul obiectiv (21 martie - 13 aprilie, 24 iulie - 18 august si 27 noiembrie - 5 decembrie).
Bani: Din 10 ianuarie si pana pe 2 februarie, ideile dvs. legate de spatiul profesional va pot rotunji veniturile. Din 17 iulie intervine o usurare a situatiei dvs. financiare - poate scapati de rate sau alte datorii, iar posibilitatile de investitie optima se prezinta intre 6 noiembrie si 16 decembrie.
Cariera: Cu conditia de a nu va pierde orice urma de obiectivitate in intervalele indicate in primul paragraf, cariera dvs. poate avansa in etape scurte, nespectaculoase, dar care, cumulate, va pot aduce aprecierea sefilor pentru ingeniozitatea si talentul dvs.
Dragoste: Aceleasi intervale trebuie respectate si in relatiile cu partenerul, astfel incat sa va puteti bucura din plin de relatia de cuplu, intre 11 mai si 3 iunie. Intre 9 octombrie si 5 noiembrie este randul dvs. sa va curtati si sa va rasfatati partenerul.
Sanatate: In jurul datei de 13 aprilie ar fi cel mai bine sa va hotarati sa incepeti sa faceti ceva pentru a va recastiga forma fizica sau/si sa va tratati afectiunile cronice, cum ar fi infectiile latente. Decizia luata acum nu va fi una de moment, ci veti fi in stare sa o sustineti pana la capat. Rezultatele le veti vedea intre 12 septembrie si 8 octombrie, cand se poate sa fiti in forma maxima.

Capricorn
Profesia - note maxime


Pentru aceasta zodie cardinala de pamant, Mercur aduce o capacitate crescuta a concentrarii si ii face mai distributivi, mai putin calati pe ideea progresiei metodice. S-ar putea ca anul acesta sa va decideti sa urmati un curs de specializare pentru a va consolida cunostintele profesionale. Aspectul impersonal al lui Mercur va cantoneaza intr-o pozitie de obiectivitate, ajutandu-va sa nu scapati din vedere nici un amanunt practic important.
Bani: Nu ca n-ati castiga suficient, dar problema se pune pe ce cheltuiti banii pentru care, de regula, munciti din greu. Pericolul de a va lansa in achizitii inutile dureaza din 20 mai pana in octombrie inclusiv. In jurul datei de 8 octombrie, o puteti lua de-a dreptul razna cu banii, din dorinta de a face o mare bucurie unuia sau mai multor prieteni.
Cariera: Profitati din plin pana pe 27 octombrie de bunavointa cu care vi se deschid usi la cele mai inalte niveluri. Intre 20 august si 11 septembrie puteti da lovitura si, surpriza! nu va trebui sa faceti nici un efort pentru asta. In ultimele luni ale anului va puteti baza pe prieteni, dar va trebui sa va concentrati foarte puternic.
Dragoste: Pana pe 23 martie relatia merge cu hopuri. Multe depind de o decizie pe care trebuie sa o luati in jurul datei de 13 aprilie. Un echilibru destul de incomod se instaureaza ulterior, dar din 16 iulie incolo tensiunile dispar din viata de cuplu. Intreaga dvs. viata afectiva se va primeni si intensifica dupa aceasta data.
Sanatate: Nu incepeti anul in cea mai buna forma, consumandu-va prea multa energie in lucruri minore. Sunteti smuciti si nerabdatori, ceea ce se poate lasa cu dureri de cap si/sau presiune intraoculara crescuta. Energia se armonizeaza dupa 6 februarie, perioada optima se situeaza intre 9 octombrie si 5 noiembrie. Feriti-va de infectii intre 27 martie si finele lui septembrie.

Varsator
Mai mult realism


Energiile lui Mercur sunt tot ceea ce va lipsea pentru a trai un an armonios si plin de satisfactii. Aceasta planeta sprintara va scoate din starea de contemplatie confuza si va reconecteaza la luciditatea dvs. normala. Veti fi mult mai realisti si abili in relatii (poate chiar duplicitari), iar creativitatea dvs., deocamdata difuza, isi gaseste canale de exprimare mai clare si mai structurate.
Bani: Situatia dvs. financiara ramane in continuare imprevizibila. Aveti mare grija cum va chibzuiti intre 15 iunie si 16 octombrie, cand veniturile dvs. oscileaza cel mai abitir. In aceasta perioada nu e bine sa faceti nici un fel de afaceri si nici sa va bazati pe anumite sume pe care le puteti primi - sau nu !
Cariera: Pe langa numeroasele contacte pe care le aveti deja, va puteti trezi cu un adevarat puhoi de contacte noi. Pe toate le intalniti la serviciu sau pe linie de serviciu, incepand cu 16 aprilie si pana pe 10 mai. Din 12 septembrie si pana pe 8 octombrie ar fi bine sa faceti o alianta discreta cu o colega, care v-ar putea pune la curent in legatura cu ceea ce se vorbeste pe seama dvs. la birou. Fiti atenti la intrigi care ii pot influenta pe sefii dvs. intre 27 noiembrie si 5 decembrie.
Dragoste: Din punct de vedere afectiv, anul acesta este foarte bun pentru dvs. favorizand in mod deosebit nasterea unui copil sau relatiile cu copiii. Relatia de cuplu trece printr-un singur moment critic propriu-zis si anume cel cuprins intre 24 iulie si 18 august. In familie, un barbat nervos poate tulbura echilibrul intre 2 octombrie si 11 decembrie.
Sanatate: Incepeti anul scartaind din toate incheieturile, pana pe 23 martie. Nu neglijati aportul suplimentar de calciu si miscarea fizica. Din aprilie si pana pe 16 iulie, ar fi cazul sa va oblojiti afectiunile cronice pentru a va bucura de reenergizarea care are loc ulterior.

Pesti
Fantezie si intuitie


Relatiile dintre zodia dvs. si Mercur sunt ale naibii de complicate. Asta, deoarece planeta cunoasterii intelectuale va stimuleaza fantezia si asa supradimensionata. Pe de alta parte, intuitia crescuta va face sa cunoasteti - intr-un mod aproape magic- dinainte, ceea ce altii vor face, spune sau gandi. Aceasta intuitivitate crescuta poate avea insa si un efect secundar neplacut, sub forma inconstantei in gandire, decizii si relatii interumane.
Bani: In jurul datei de 13 aprilie puteti lua o decizie geniala sau catastrofala legata de soarta veniturilor dvs. ulterioare. Va sfatuim sa reflectati bine si sa cereti si sfatul prietenilor versati in ale banilor. Daca luati decizia corecta, primele rezultate se vor vedea foarte curand, respectiv pana pe 12 mai, iar veniturile dvs. pot creste spectaculos, intre 6 iunie si 26 octombrie.
Cariera: Motivatia puternica pozitiva cat si conjunctura va favorizeaza pana pe 9 ianuarie, dar apoi trebuie sa va abtineti de a proceda in forta, pentru ca asta ar putea duce la conflicte cu sefii. O zi deosebit de periculoasa in acest sens este cea de 13 martie. Potentialul de conflict scade din 7 februarie, insa se poate reactiva in mai si pana pe 12 iunie, sub o forma mai blanda, daca veniti cu revendicari de ordin subiectiv.
Dragoste: Stabilitatea incomoda dintr-o relatie veche va poate determina sa-i puneti capat pana pe 23 martie. Daca rezistati, ea va continua sa se stabilizeze, evoluand inspre bine pana pe data de 16 iulie. Cele mai armonioase intervaluri sunt cele cuprinse intre 24 iulie - 19 august si 12 - 21 septembrie.
Sanatate: Din 17 iulie incepand trebuie sa va ingrijiti in mod deosebit de starea inimii si cea a sistemului dvs. osos. Problemele in acest sens se intensifica incepand din 23 octombrie si pana la sfarsitul anului. Beti ceai de paducel pentru a controla nivelul tensiunii arteriale si crutati-va in mod special genunchii.