Reteta cu fiertura de fasole

Redactia
Va recomand o dieta eficienta si usor de tinut. Am experimentat-o pe mine si am reusit sa slabesc 4-5 kilograme, intr-o luna si jumatate.

Pe durata ei, se exclud carnea de porc si grasimile, mezelurile si bauturile acidulate, dulciurile fainoase cu crema. Obligatoriu: dimineata, dupa trezire, se bea un pahar cu apa lasata de peste seara, in care se pune o lingurita de otet de mere. Seara nu se mananca nimic dupa orele 18.
Reteta: se pune la fiert o jumatate de litru de apa. Cand da in clocot, se adauga 4-5 linguri de teci de fasole zdrobite (se cumpara de la Plafar) si se lasa la fiert 20 de minute. Se lasa sa se raceasca si se strecoara. Se bea intreaga cantitate intr-o zi, portionat. Efectul de slabire e provocat de eliminarea apei din tesuturi. Succes!
Claudia - Bucuresti

Reteta pentru femeile care stau acasa

Am slabit 4 kilograme intr-o saptamana, fara sa ma abtin de la mancare si de la dulciuri. Reteta mi-a fost data de o prietena din Germania, care m-a sfatuit sa o folosesc ori de cate ori pun pe mine kilograme in plus. Din pacate, este o reteta bazata pe intreruperea somnului, de aceea e recomandata femeilor casnice, care nu trebuie sa fie active la birou.
Reteta:
vreme de doua saptamani va trebui sa va culcati numai dupa miezul noptii.

• Veti pune ceasul sa sune la ora 2 noaptea, va treziti, beti un pahar de apa, va culcati din nou.

• Veti pune ceasul sa sune si la ora 4 dimineata, beti din nou apa si va culcati.

• Acelasi procedeu se repeta la ora 6 dimineata, dupa care nu va mai culcati deloc.

Este interzis culcatul peste zi. Daca va este somn, beti ceai verde (are efect mai puternic decat cafeaua si nu este nociv) si multe lichide. In doua saptamani, slabiti 8 kilograme. Daca regimul vi se pare prea greu, tineti-l doar 7 zile si veti pierde 4 kg.

Radu Ilona - Post Restant,
Oficiul Buftea, jud. Ilfov