Folosirea drojdiei ca adjuvant in regimul de slabire

Cititor Formula AS
Drojdia poate fi folosita cu succes in regimul de slabire, deoarece e bogata in surse de "fier organic", este o excelenta sursa de proteine si de vitamine din complexul B (cu exceptia vitaminei B12).

Contine 16 aminoacizi, 14 minerale si 17 vitamine (mai putin A, E, C). Luata intre mese, taie pofta de mancare. Cand ma simteam obosita, sleita de puteri, luam o lingura sau doua de drojdie dizolvata in putin lichid si in cateva minute resimteam o puternica revenire a energiei. Dar atentie: se va evita drojdia proaspata, numita si drojdia de paine, deoarece celulele vii din ea consuma vitaminele B din intestine. In schimb, in drojdia nutritionala uscata, celulele vii sunt distruse termic. Drojdia uscata care face sa creasca painea se poate folosi cu mare succes. Ea se dizolva in apa, lapte sau sucuri de legume (in afara de sucuri de fructe, deoarece produce fermentatie alcoolica).
Persoanele care vor sa foloseasca drojdia, fie in regim de slabire, fie pentru fortificare, vor consuma fructele la un interval de timp de minimum doua ore, dupa ce au consumat drojdia. Drojdia este un aliment "minune al naturii" si este intrebuintata mult in terapeutica. Eu am slabit mancand putin, folosind drojdia intre mese, multe zarzavaturi, fructe si lactate. Doresc sanatate celor ce vor folosi drojdia.

Emilia Busuioc - str. Republicii 69/3, Cluj-Napoca