Dieta fulger cu branza si iaurt

Cititor Formula AS
In cele ce urmeaza, va prezint doua diete unguresti, in urma carora se pierde din greutate circa 1/2 kg pe zi.

Dieta de 1000 de calorii

Mic dejun (la alegere): 40 g fulgi de ovaz (grau), 100 ml lapte, 50 g fructe de sezon; o felie subtire de paine neagra unsa cu unt, 20 g cascaval, cateva felii de castraveti.
Prima zi:
Pranz - 100 g branza de vaci amestecata cu putina apa minerala, 3 linguri de verdeata, sare, piper, 1 felie de paine neagra. Ca bautura: 200 ml suc de portocale fara zahar.
Cina: o felie de paine neagra unsa subtire cu unt, 20 g cascaval slab, o rosie.
A doua zi:
Pranz - 100 g branza de vaci, amestecata cu apa minerala, verdeata, putina ceapa tocata marunt. Se serveste cu 200 g cartofi fierti in coaja.
Cina: 1 felie de paine neagra unsa cu mustar, 1 felie de parizer, 200 ml kefir.

Dieta de 1200 de calorii

Mic dejun (identic cu cel precedent).
Prima zi:
Pranz - se fierbe o bucata de fil de peste in apa in care am pus boabe de mustar, sare si foi de dafin. 2 linguri de smantana se amesteca cu sare, putin mustar si se toarna peste peste. Se serveste cu 100 g cartofi fierti, salata verde.
Cina: 1 felie de paine neagra unsa subtire cu unt, 1 felie de sunca slaba, castraveti, 100 ml iaurt.
A doua zi:
Pranz - 150 g piept de pui se calesc intr-o lingurita de ulei. Se adauga sare, putin usturoi si sos de soia. Se serveste cu 40 g orez fiert si presarat cu patrunjel verde.
Cina: o chifla graham se unge cu putina branza topita slaba, castraveti, 100 ml iaurt.
De retinut! Beti cat mai multe lichide, in special apa minerala si ceai din plante. De asemenea, cafeaua fara zahar si, in cantitati mici, este permisa. Mentionez ca reteta am luat-o din revista ungureasca "Tina". Va doresc succes!

Fodor Ileana - str. D. Gherea nr. 30, bl. E2, ap. 19, Dej, jud. Cluj