Cum ucidem balaurul foamei, chinul tuturor curelor de slabit

Redactia
Retete e slabit

Tineti o zi de post (doar lichide) pe saptamana. Dupa ce veti slabi primele kilograme, va puteti ingadui si o zi de dulciuri pe saptamana. Asta va va da sentimentul ca dieta nu este chiar asa de severa.

Impartiti o tabla de ciocolata in 30 de bucatele si mancati cate una pe zi, vreme de o luna. Pofta de dulce va disparea automat.

Tineti la indemana mereu un vas cu fructe. Cand va e pofta de dulce, in loc de prajitura, mancati un mar. Kilogramele vor amorti.

Cumparati-va bomboane cu multivitamine si fara zahar. Cand simtiti nevoia de dulce, apelati la ele cu toata increderea, sugandu-le cat mai mult. Sunt foarte gustoase si foarte sarace in calorii.

Mestecati guma fara zahar.

Cand va apuca foamea de lup, ganditi-va la rochitele frumoase si stramte pe care va place sa le purtati. Ba si mai mult: puneti una in camera, la vedere, atarnata de-un umeras.

Mancati kiwi. Au cu 30 de calorii mai putin decat merele.

Foamea de lup apare si din cauza plictiselii. E momentul de criza, in care ne vine sa rontaim. Inainte sa deschideti o noua punga cu sticks-uri, ganditi-va mai bine ce treaba mai aveti de facut.

Si apa tine de foame. Manechinele au mereu la-ndemana sticla cu Evian (apa minerala). Cand stomacul e plin cu apa, foamea nu mai incape.

O farfurie, la indemana, cu morcovi fragezi si curatati e si ea o solutie benefica antifoame. Morcovul neutralizeaza acizii gastrici care fac foamea insuportabila.