Zodiac Sentimental - Iubirile Verii

Tana Rosca
- Mai mult ca in anii precedenti, in acest sezon estival suntem preocupati de relatii: relatii de dragoste, de prietenie, de familie. De ce se intampla asa? Pentru ca intreg anul 2004 este guvernat de energia calda si afectuoasa a planetei Venus, patroana iubirilor, a artei si a banilor. Vara lui Venus ne poate ajuta sa ne folosim mai deplin capacitatea de a comunica si, in multe cazuri, ea ne va scoate in drum persoane fata de care sa ne putem exprima mai complet sentimentele -

Berbec
Verde pentru emotii


Cum Sunteti Perceputi: Tonici si comunicativi, zglobii si pusi pe sotii. Atrageti priviri admirative si aveti un ras contagios. Umorul dvs. este spontan si spumos. Cu toata acestea, in comportamentul dvs. nu exista nici o nota stridenta, motiv pentru care si personajele cu o fire mai linistita se vor simti bine in compania dvs. Sunteti cei care dinamizeaza grupul de amici, punand la cale iesiri, excursii sau petreceri. Ceilalti se lasa usor convinsi sa se alature initiativelor dvs., asa ca nu ezitati sa le exprimati.
La Ce Sa Va Asteptati: Pana pe 7 august va veti simti cel mai bine calatorind. Este vorba mai degraba de drumuri scurte, pentru ca, chiar daca sunteti plecati in concediu, nu va va lasa inima sa nu explorati si imprejurimile. In viata dvs. pot aparea multe personaje noi. Berbecii singuri vor avea o multime de ocazii de a flirta sau de-a avea o aventura. Incepand cu data de 20-21 iulie, se poate sa va implicati serios intr-o relatie cu cineva cu care comunicarea emotionala decurge foarte armonios. Manifestati-va liber sentimentele pana pe data de 10 august, perioada in care sunteti extrem de convingatori. Din 8 puteti incepe o relatie de convietuire. In topul preferintelor dvs. se vor gasi Leii, Gemenii si Scorpionii.
Ce Calitati Sa Va Puneti In Valoare: Lasati-va in voia emotiilor dvs. puternice. Cuceriti tocmai prin impulsivitate si sinceritate, prin acel curaj deosebit pe care-l aveti in a va asuma si exprima sentimentele. Luati singuri initiativa si nu recurgeti la subterfugii, atunci cand vreti sa va adresati unei persoane care va intereseaza.
De Ce Sa Va Feriti: Pentru ca atrageti cu atata usurinta admiratia si simpatia anturajului si chiar a unor persoane de care dati cu ochii prima oara, ar fi indicat sa nu cochetati sau sa nu raspundeti avansurilor care vi se fac, atata timp cat sunteti alaturi de cineva care va intereseaza cu adevarat.

Taur
Avansuri insistente


Cum Sunteti Perceputi: Ceea ce altii remarca este siguranta dvs. in materie de gust, felul in care stilul dvs. de-a va imbraca, ceasul pe care-l purtati, tunsoarea, masina, parfumul, proiecteaza o imagine foarte coerenta despre cine sunteti. In vara aceasta se poate sa vi se ceara de multe ori parerea cu privire la valoarea anumitor obiecte sau achizitii. Se poate ca multe persoane din anturajul vostru sa vada, cum ar fi, prin ochii dvs., ceea ce se intampla, pentru ca au incredere in criteriile dvs. de apreciere. Amabilitatea si onestitatea dvs. va fac sa aveti mare cautare, in mod special intre 26 iulie si 11 august.
La Ce Sa Va Asteptati: La avansuri multe si insistente. Unele dintre ele va pot agasa (cele care vi se fac in jurul datei de 25) pentru ca se bazeaza doar pe atractie fizica, iar dvs. cautati altceva, altele va vor incanta. Putinii Tauri singuri pot intalni o persoana absolut seducatoare pe 20-21 iulie, de care sa se apropie foarte repede sufleteste. Din 11 august incepand ar trebui sa aveti insa grija sa nu deveniti posesivi sau, unii dintre dvs., artagosi. Taurii prinsi intr-o relatie de cuplu pot redescoperi atractia initiala fata de partener, in cea de-a doua parte a lunii august.
Ce Calitati Sa Va Puneti In Valoare: Taman simtul valoric. Aveti incredere in bunul dvs. gust innascut si in insusirea de-a aprecia corect bunuri, persoane si situatii. Sunteti mai putin precauti ca de obicei si manifestati multa incredere in dvs. si in viata, ceea ce va face o companie deosebit de placuta.
De Ce Sa Va Feriti: Din 11 august incepand, dispozitia dvs. incepe sa oscileze si, in anumite situatii, sa reactionati ca niste copii rasfatati. Este posibil sa pretindeti ca toate dorintele dvs. sa fie satisfacute pe loc si sa faceti adevarate crize de personalitate cand nu se intampla asa.

Gemeni
Tensiuni


Cum Sunteti Perceputi: Pana pe data de 7 august sunteti intruchiparea farmecului personal si acest lucru va este spus sau demonstrat de atitudinea majoritatii persoanelor cu care veniti in contact. Aveti o vorba buna pentru fiecare, va oferiti ajutorul sau faceti favoruri oricui are nevoie de o mana de ajutor. Aceasta atitudine altruista se va intoarce la dvs. cat de curand, asa incat e bine sa persistati in ea. Usurinta cu care va rezolvati problemele intime transmite imaginea unei persoane descurcarete si sigure pe sine. Pe 24-25 august ar fi bine sa nu deveniti prea chitibusari.
La Ce Sa Va Asteptati: Gemenii singuri (sau cei prinsi intr-o relatie nesatisfacatoare) se pot astepta la o sagetuta de-a lui Cupidon pe 20-21 iulie. Poate fi vorba despre mult-ravnita dragoste la prima vedere (in care dvs. nu prea credeti). In jurul datei de 25, in cuplu sau in relatia aflata la inceput se pot acumula tensiuni provocate de neincrederea sau gelozia celeilalte persoane. In urma unei confruntari de opinii din primele zile ale lui august, comportamentul dvs. fata de partener sau de persoana iubita poate deveni mai rece, iar in 24-25 poate fi de-a dreptul transant.
Ce Calitati Sa Va Puneti In Valoare: Umorul si calitatea de-a pune oamenii in legatura. Dupa 26 iulie si pana pe 10 august excelati ca gazda si mesteri in arta conversatiei. Puteti conta si pe abilitatea dvs. de-a aplana conflicte.
De Ce Sa Va Feriti: In jurul datei de 25 iulie ar fi o greseala sa raspundeti provocarilor sau insinuarilor partenerului dvs., care nu doreste decat sa va culpabilizeze, pentru a avea un ascendent asupra dvs. Intre 23 si 31 august, anumite fleacuri va pot enerva maximal - e normal sa reactionati, dar pastrand proportiile.

Rac
Nici cald, nici rece


Cum Sunteti Perceputi: Pana pe data de 22, cei din jurul dvs. sunt intimidati de atitudinea dvs. distanta si exigenta. Sunteti atat de prinsi in activitatile dvs. profesionale si luati totul atat de in serios, incat nu puteti fi interesati decat de probleme de ordin practic. Dupa 22, va mai domoliti putin, fara a va aventura insa in afara carapacei. La inceputul lui august, incepeti sa emanati din nou acea afectivitate blanda si protectoare care va caracterizeaza.
La Ce Sa Va Asteptati: Destul de multe persoane la care tineti se pot purta ciudat fata de dvs. Unii se vor astepta sa-i luati sub aripile dvs. ocrotitoare si sa-i scapati de urmarile unor actiuni gresite pe care le-au intreprins. Nu e cazul. Altii vor insista sa va ajute in probleme in care nu vreti sa amestecati pe nimeni. Dupa 8 august, in cuplu se poate reinstaura armonia, bazata pe o apropiere sufleteasca mai profunda ca oricand, in timp ce alti Raci se pot decide sa oficializeze o relatie. In urma unor circumstante neobisnuite, Racii singuri pot intra intr-o relatie pasionanta, stabila, oricand dupa data de 10 august.
Ce Calitati Sa Va Puneti In Valoare: In iulie, calitatile dvs. organizatorice si eficienta cu care va impartiti timpul va aduc respectul celorlalti. Din 8 august incepand, redeveniti calzi si apropiati, poate cu o nota de timiditate sau vulnerabilitate, pentru ca a trecut destul timp de cand nu v-ati mai manifestat direct sensibilitatea.
De Ce Sa Va Feriti: In iulie si pana pe 7 august ar trebui sa incercati sa ii asigurati pe cei dragi ca nu trebuie sa ia personal comportamentul dvs. rezervat, aspru, neobisnuit pentru dvs. Nu le cereti sa atinga aceleasi performante ca dvs., ci invatati-i cum faceti dvs. ca sa le atingeti.

Leu
Vulnerabili dar cuceritori


Cum Sunteti Perceputi: Multi dintre dvs. vor fi perceputi, in iulie, ca niste oameni care au un as in maneca, pe care ezita sau nu stiu cum sa-l foloseasca. Cei apropiati vor avea impresia ca le ascundeti ceva, ceea ce si faceti. In esenta, va ascundeti temerile legate de viitor sau faptul ca - oricat de multa lume va inconjoara - suferiti de o stare de insingurare interioara. Toate acestea nu le scapa celor din anturajul dvs. Din 8 august incepand, prietenii dvs. apropiati reusesc sa faca o bresa in sistemul dvs. defensiv.
La Ce Sa Va Asteptati: Pana pe 24 iulie puteti cuceri pe cine doriti dvs., pentru ca sunteti stralucitori si inspirati in tot ceea ce spuneti si faceti. Pe 25 insa ar trebui sa fiti prudenti in exprimarea unor dubii sau suspiciuni, care sunt neintemeiate si i-ar putea jigni profund pe cei fata de care le manifestati. Incercati sa va tineti in frau reactiile pana pe 29, iar in august, pe 6 si 7. O perioada foarte frumoasa pentru povesti de dragoste este cea cuprinsa intre 10 si 29 august, cand veti gasi frecventa optima de comunicare cu persoana iubita - pe toate planurile.
Ce Calitati Sa Va Puneti In Valoare: Spontaneitatea si creativitatea dvs. in comunicare sunt de-a dreptul spectaculoase pana pe 25 iulie, ceea ce va ajuta foarte mult in stabilirea unui contact vibrant, autentic, cu persoana iubita. Pasionalitatea v-o puteti exprima cu cea mai mare usurinta in cea de-a doua parte a lui august.
De Ce Sa Va Feriti: Nu-l judecati pe partenerul dvs. actual dupa experientele dvs. din trecut, pentru ca s-ar putea sa va inselati amarnic. Tendinta dvs. este de-a avea foarte mare incredere in propriile dvs. sentimente si foarte putina in cele ale persoanei iubite. Fiti mai increzatori.

Fecioara
Multumire si optimism


Cum Sunteti Perceputi: Toata vara sunteti vazuti ca persoane deosebit de agreabile, dar perioada de popularitate absoluta este cea cuprinsa intre 26 iulie si 10 august. In acest rastimp, atrageti oamenii ca un magnet, fara sa depuneti nici un efort. Comportamentul dvs. este egal, gentil si lipsit de acea preocupare perfectionista pentru detaliu, care va face critici de temut sau va face sa fiti exagerat de exigenti. Se spune ca o Fecioara perfect multumita nu exista, dar, pe parcursul acestei veri, exact asta radiati: multumire sufleteasca si optimism.
La Ce Sa Va Asteptati: Fecioarele care traiesc intr-o relatie de cuplu se pot astepta la surprize din partea partenerului. Unele placute, altele, mai putin. Ceea ce va nedumereste este de ce partenerul dvs., caruia ii acordati atat incredere, cat si suficienta libertate personala, are uneori crize de independenta adolescentine. O asemenea criza se poate produce in jurul datei de 25 iulie. Pe aceasta o veti intampina cu mai putina toleranta, dar nici ea nu va va schimba atitudinea deschisa si concilianta in cuplu. Pe 1 si 2 august se poate sa fiti surprinsi de sentimentele fata de o persoana de care ati fost candva foarte legati sau fata de cineva care seamana cu persoana din trecutul dvs. Din 10 august incepand, prietenia cu acea persoana se poate transforma in altceva, periclitand relatia de cuplu. In aceeasi perioada, Fecioarele singure pot incepe o relatie pe termen lung.
Ce Calitati Sa Va Puneti In Valoare: Comportati-va firesc, in vara aceasta calitatile dvs. se observa fara sa trebuiasca sa faceti ceva in sensul acesta.
De Ce Sa Va Feriti: Tot ce e prea mult strica. In cazul dvs., excesul de modestie va poate impiedica sa va bucurati din plin de frumoasele aspecte astro-logice care va insotesc.

Balanta
Idile de vacanta


Cum Sunteti Perceputi: Fermecatori, relaxati (poate prea relaxati) si cu capul in nori. Cei din jur nu vor fi insa agasati de stilul dvs. bramburit si uituc, pentru ca aveti candoarea unui copil, care nu stie sa se descurce cu probleme de oameni mari. Oferiti un spectacol induiosator si, in acelasi timp, amuzant. Mai ales ca sunteti perfect capabili sa faceti haz pe seama confuziei dvs. Cand va simtiti mai confuzi, oameni cu totul si cu totul necunoscuti va pot sari spontan in ajutor.
La Ce Sa Va Asteptati: Daca sunteti liberi, puteti sa va bucurati acum, pentru ca planetele v-au pus la pachet cel putin o idila incantatoare de vacanta. Care se poate infiripa tocmai in unul dintre momentele dvs. de deruta, cand cineva va interveni, plin de amabilitate, sa va descurce. Nu este insa cazul sa idealizati aceasta persoana, pentru ca, desi legatura se poate prelungi dincolo de perioada stricta a concediului, oamenii isi arata alte laturi, sub presiunea obligatiilor zilnice. Daca vreti sa evitati o dezamagire, nu va asteptati la prea multe. Dezamagirea sau, in cazul Balantelor aflate intr-o relatie, o ciondaneala serioasa, pe marginea unor simple neintelegeri, poate interveni pe 6-7 august.
Ce Calitati Sa Va Puneti In Valoare: Tocmai acel aer de neajutorare candida, de copil inocent pierdut in lumea mare va face foarte atragatori. Nu va temeti ca ati putea parea mai putin inteligenti decat sunteti, aceasta calitate pare si mai interesanta pe fundalul starii de zapaceala prin care treceti.
De Ce Sa Va Feriti: Discernamantul dvs. nu functioneaza ca-n vremurile bune, asa incat sunteti destul de creduli si sensibili la complimente. Verificati, acolo unde se poate, veridicitatea afirmatiilor.

Scorpion
Multe surprize


Cum Sunteti Perceputi: Cei care va cunosc mai demult pot fi socati de comportamentul dvs. imprevizibil. Li se pare ca dvs., care procedati intotdeauna conform unui plan prestabilit, ati renuntat cu totul la precautii si va lasati in voia impulsurilor de moment. Libertatile pe care vi le luati pot trezi invidii si / sau admiratie. Dvs. nu faceti nimic cu jumatate de masura, asa incat si excentricitatile dvs. din ultima vreme au o consistenta a lor. In aceasta perioada va simtiti atrasi de personaje nonconformiste, care probabil nu vor fi tocmai pe placul vechiului dvs. anturaj, mai conservator.
La Ce Sa Va Asteptati: La multe, multe surprize. Pe unele vi le faceti singuri, pentru ca veti ajunge in situatii in care propriile dvs. reactii sa va surprinda, in primul rand, pe dvs. Traiti tot felul de situatii, parca pentru a acumula experiente diverse. Din 21 iulie, viata dvs. emotionala incepe sa se stabilizeze, posibil printr-o relatie in care prietenia si tandretea joaca un rol egal. La mijlocul lunii august puteti deveni constienti de profunzimea implicarii dvs. emotionale. Intre 24 si 25 august ar fi bine sa nu va lasati influentati de opiniile unor prieteni asupra relatiei dvs.
Ce Calitati Sa Va Puneti In Valoare: Pana pe 7 august, magnetismul dvs. personal este si mai accentuat ca de obicei si sunteti foarte constienti de aceasta atractivitate sporita. De data asta insa nu doriti sa va etalati forta de seductie, ci mai degraba sa initiati un dialog emotional, de care sa beneficieze ambele parti. Frumos!
De Ce Sa Va Feriti: In iulie ar fi intelept daca nu ati merge prea departe cu experimentele - ceea ce ar putea duce la incurcaturi nedorite, iar incepand din 23 august, mergeti pe ce simtiti, nu pe rationamentele altora.

Sagetator
Frustrari emotionale


Cum Sunteti Perceputi: Ca o persoana atragatoare, insa dificila. Cei din jurul dvs. nu prea stiu cum sa va abordeze, pentru ca puteti avea un comportament exterior afectuos, in timp ce emanati o tensiune reprimata. Acest lucru este in mod special valabil in relatia de cuplu. Exista persoane care sunt fascinate de "secretul dvs. intunecat", care va face sa pareti personaje descinse din poezia romantica, precum si persoane care se tem de aceasta misterioasa suferinta, de parca ar fi contagioasa. Cei mai multi dintre dvs. nu sunt constienti de aceste efecte, fiind prea preocupati de trairile interioare.
La Ce Sa Va Asteptati: In jurul datei de 25 iulie, tensiunile emotionale din cuplu pot atinge cote maxime. Cu un minimum de deschidere din partea dvs. puteti oferi partenerului (si dvs. insiva) posibilitatea de-a depasi bariera retinerilor dvs. Cu acest prilej, va puteti elibera de toxicitatea sentimentelor dvs. reprimate, care vine de departe, din trecut. Sagetatorii singuri pot avea parte de o intalnire amoroasa spectaculoasa in primele zile ale lui august. Starea dvs. emotionala are un curs ascendent pana in jurul datei de 19, dupa care incepeti din nou sa va incarcati cu probleme minore, carora aveti tendinta de-a le acorda o importanta exagerata.
Ce Calitati Sa Va Puneti In Valoare: Toate aceste presiuni interioare constientizate acumulate va pot fi de mare folos, in sensul ca activeaza anumite insusiri de detectiv, facandu-va sa intuiti cu mare acuitate sentimentele si motivatiile ascunse ale celor care va inconjoara si indeosebi ale celor care incearca sa se apropie afectiv de dvs.
De Ce Sa Va Feriti: Daca nu sunteti constienti de propriile dvs. umbre interioare, puteti da usor in "scenarita", devenind excesiv de suspiciosi cu persoanele apropiate si de-a dreptul paranoici cu persoana iubita.

Capricorn
Aer cald


Cum Sunteti Perceputi: In iulie si in primele opt zile ale lui august, pareti destul de timorati, asemenea unor persoane care doresc sa transmita impresia ca sunt in control, cand in realitate se straduiesc din greu sa mentina un echilibru in relatie. Dupa 21 iulie va va fi mai usor sa va destainuiti adevaratele sentimente unor prieteni apropiati, ceea ce va va mai elibera de tensiunea interioara, iar prietenii dvs. vor simti si ei ca se bucura de increderea dvs. In august, va regasiti forta interioara, iar cei din jur vor reactiona pozitiv la aceasta schimbare.
La Ce Sa Va Asteptati: In ultimul decan al lui iulie, Capricornii singuri vor putea constata, in urma unor imprejurari surprinzatoare, ca o relatie de prietenie a inceput sa se schimbe. Este vorba despre o persoana alaturi de care va simtiti in siguranta si care impartaseste viziunea dvs. asupra existentei.
Capricornii care au o relatie stabila vor constata in jurul datei de 8 august o schimbare in comportamentul, pana atunci foarte rezervat, al partenerului de cuplu. Multi Capricorni isi vor da seama ca atitudinea distanta de pana atunci a partenerului a fost determinata de motive obiective.
Ce Calitati Sa Va Puneti In Valoare: In iulie, multi prieteni vor avea nevoie de sfaturile sau chiar de sprijinul dvs. in probleme practice. Ajutorul dvs. neconditionat ii va face sa-si exprime liber afectiunea si respectul pe care vi-l poarta si va vor intari astfel increderea ca meritati afectiune - capitol la care sunteti deficitari.
De Ce Sa Va Feriti: De bucurie ca partenerul dvs. a reinceput sa fie cald si afectuos, veti fi tentati sa-i acordati prea multe privilegii. Daca nu-i veti lasa si lui destule responsabilitati privitoare la viata de cuplu, va considera ca, de vreme ce dvs. v-ati asumat aceste responsabilitati, e firesc sa le duceti in continuare.

Varsator
Aratati-va sentimentele


Cum Sunteti Perceputi: Mult mai pozitiv decat va dati seama. In primul rand, datorita felului dvs. nonsalant si surprinzator de cald de-a aborda situatiile conflictuale. Dvs., care luati foarte personal orice incalcare a drepturilor dvs. ca individ, ati inceput sa tratati confruntarile, chiar si pe cele cu tenta personala, cu o toleranta amuzata. Aceasta atitudine binevoitoare, total lipsita de condescendenta, va sta foarte bine si va atrage multa simpatie. Pana si stilul dvs. deconcertant de-a sari de la una la alta va prinde, pentru ca o faceti cu o naturalete dezarmanta.
La Ce Sa Va Asteptati: Catre sfarsitul lui iulie nu veti mai putea amana o discutie cu partenerul de cuplu, in care sa abordati problemele importante pe care amandoi ati tot amanat sa le recunoasteti pana acum, daramite sa le abordati direct. Se pare ca ezitarile de pana acum n-au fost tocmai intemeiate, deoarece amandoi v-ati gandit la ele si sunteti pregatiti sa le recunoasteti in mod rezonabil. Pe 6 si 7 august puteti fi pusi in fata unor decizii cam ciudate sau puteti da curs tentatiei unei aventuri. Varsatorii singuri sunt insa in avantaj, pentru ca in aceasta perioada pot avea foarte mult succes in dragoste, mergand pana acolo incat sa-si gaseasca (sau regaseasca) marea dragoste. Dar nu pe 6 sau 7 august.
Ce Calitati Sa Va Puneti In Valoare: Sa va pastrati rectitudinea si onestitatea. Sunteti mesteri in construirea unei fundatii solide de prietenie pentru relatii si exact asta trebuie sa faceti acum.
De Ce Sa Va Feriti: Aratati-va sentimentele, in loc de-a vorbi despre ele. Un gest, o privire pot exprima mai mult decat un potop de cuvinte. Discutiile despre sentimente au un caracter mai degraba steril, mai ales daca recurgeti la abordarea dvs. preferata, cea de-a diseca in discursuri ceea ce simtiti.

Pesti
Stabilitate


Cum Sunteti Perceputi: Din 21 iulie incepand, cotele dvs. pot creste spectaculos, deoarece prietenii vor constata ca ati invatat sa va expuneti parerile intr-un mod mai putin subiectiv, mai putin "artistic", dar mai succint, cu argumente mai convingatoare. In acelasi timp, va deschideti cu mai multa usurinta unor discutii pe care inainte probabil ca le-ati fi evitat, pentru ca implicau confruntarea unor opinii diferite. Acum sunteti parca nerabdatori sa participati la adevarate dispute, iar argumentele cu care veniti pot fi inventive.
La Ce Sa Va Asteptati: Viata dvs. afectiva pare caracterizata de constanta, ba chiar de anumite modele destul de rigide, care va dau insa senzatia de stabilitate de care aveti nevoie. Comunicarea cu partenerul de cuplu, buna pana acum, devine excelenta incepand din 26 iulie si se mentine asa pana pe 10 august. Partenerul va transmite increderea in talentul si capacitatile dvs. creative. Pestii singuri (putini la numar) pot iesi dintr-o solitudine autoimpusa, cu incepere din data de 8 august, cand pot - fie sa reia o relatie mai veche -, fie sa inceapa una noua, care poate duce la casatorie.
Ce Calitati Sa Va Puneti In Valoare: In primul rand, cea de-a fi buni ascultatori. Dvs. puteti excela in arta comunicarii subtile, pentru ca sunteti atenti, nu doar la cuvintele partenerului, ci si la incarcatura emotionala din spatele acestora. In felul acesta, stabiliti mult mai repede si mai eficient legaturi emotionale.
De Ce Sa Va Feriti: Inainte de 8 august, incercati sa fiti mai putin rigizi in pretentiile dvs. fata de persoana iubita sau mai putin radicali fata de persoanele care incearca sa se apropie de dvs. In felul acesta, renasterea emotionala de dupa aceasta data se va petrece mai usor.