"Asistata permanent de d-l Bogdan Victor, m-am vindecat de cancer la rinichi"

Cititor Formula AS
"Ii multumesc d-nei profesor Valentina Liciu ca m-a vindecat de un chist pe ovarul drept"

Va multumesc ca existati si ca prin intermediul revistei "Formula As" putem comunica si alina durerile de care suferim noi, bolnavii acestei tari. Atunci cand nu mai ai nici o speranta de vindecare, cineva iti ofera un sfat si cu el si viata. Acesta este si cazul meu: fara revista si fara adresa d-nei prof. Valentina Liciu din Bucuresti, pe care am gasit-o la paginile de sanatate, n-as fi reusit sa ma vindec, fara interventie chirurgicala, de un chist aflat pe ovarul drept si de hidronefroza la rinichi. Vazand cate multumiri i se adreseaza in revista, i-am scris, rugand-o sa-mi administreze si mie tratamentul cu propolis si plante, iar azi - dupa cum arata analizele si imaginile de ecograf - sunt pe deplin vindecata. "Minunea" s-a petrecut pe durata a sase luni, in care, zi dupa zi, ma simteam tot mai bine. Ii multumesc d-nei profesor Liciu si ii doresc din suflet sanatate si putere de munca, spre binele altor femei care au nevoie de ajutor.
Postolache Georgeta - B-dul Epureanu nr. 41,
bl. 47, sc. B, et. 3, ap. 31, Vaslui

Prof. Valentina Liciu - Bucuresti, tel. 021/650.62.96

"Prin tratamentele d-nei Silvia Teodorescu m-am vindecat de adenom de prostata cu metastaze"

Ma numesc Mihaila Ion, am 56 de ani, sunt din Ploiesti si va scriu aceste randuri, cu toata recunostinta pe care un om care a trecut alaturi de moarte v-o poate purta, pentru ajutorul inestimabil pe care revista dvs. il acorda celor loviti de soarta, uneori - in momentele cruciale ale vietii lor. Acum un an, am fost diagnosticat, fara drept de apel, cu adenocarcinom de prostata cu metastaze multiple. Medicii nu mi-au dat nici o sansa. Cum era si firesc, am intrat intr-o depresie adanca si ma simteam pe sfarsite, cand Dumnezeu s-a indurat de mine si m-a salvat. Mai precis, am gasit in paginile acestei minunate reviste un scurt articol despre d-na terapeut Silvia Teodorescu din Roman. Desi fusesem sceptic pana atunci in fata tratamentelor naturiste, am considerat ca in situatia mea nu mai aveam ce pierde si m-am hotarat sa incerc. Rezultatul: in prezent sunt din nou un om sanatos. Uluitor, nu? Nici mie nu-mi vine sa cred, dar consultatiile si analizele medicale din aceasta primavara (la care s-au adaugat recent si doua examene tomografice) releva acest fapt, in plus, vitalitatea mea e comparabila cu cea din anii tineretii. Pe timpul vindecarii mele am vazut lucruri despre care am crezut ca doar visez: insanatosirea unor bolnavi cu diverse tumori, leucemie si boli endocrine. Inchei aceasta scrisoare prin a-mi exprima miile de multumiri si nemarginita stima, apreciere si recunostinta, pentru acest om distins, competent si atat de apropiat de cei suferinzi: d-na Silvia Teodorescu. Ma rog bunului Dumnezeu sa-i dea multa sanatate si o viata cat mai lunga si frumoasa, ca sa ajute cat mai multi suferinzi, asa cum m-a ajutat si pe mine.
Mihaila Ion - Ploiesti
Adresa d-nei Silvia Teodorescu: str. Bogdan-Dragos nr. 86, loc. Roman, jud. Neamt, tel. 0233/72.40.27, 0745/91.90.83

"Asistata permanent de d-l Bogdan Victor, m-am vindecat de cancer la rinichi"

De mult doresc sa va adresez multumiri, pentru minunata revista "Formula As", care pentru foarte multi oameni reprezinta singura si poate ultima sansa de vindecare, prin tratamentele naturiste pe care le promoveaza. Prin paginile revistei am reusit sa iau si eu contact cu regretatul Valeriu Popa si cu urmasul sau, ing. Victor Bogdan. Om de aleasa omenie si cu o rabdare de fier, acesta m-a asistat pe toata durata luptei mele cu un cancer la rinichi, stadiul I/Ii. Operata initial la Clinica de chirurgie din Cluj, apoi mutata la spitalul de oncologie, in urma mai multor investigatii mi s-a spus ca mai am de trait doar sase saptamani. Incurajata de articolele publicate in "Formula As", am luat legatura cu d-l Bogdan Victor, care mi-a recomandat regimul Bg 1 individualizat (Valeriu Popa), in cazul meu, folosirea apei distilate, miere vie, polen conservat in miere, plus masaje reflexogene pentru cancer. Asistata permanent de d-l Victor Bogdan, rezultatele au fost de nota 10 si, spre marea fericire a mea si a familiei mele, astazi sunt un om sanatos. Cu gandul la Dumnezeu, care mi-a deschis drumul tamaduirii prin paginile revistei "Formula As", le multumesc atat realizatorilor ei, cat si salvatorului meu, caruia ii datorez viata.
Balanean Elena - str. Crisan, bl. 3/18,
Zalau, jud. Salaj

Bogdan Victor - str. Ion Berindei nr. 1, bl. S22, sc. 4, ap. 167, sector 2, Bucuresti, tel. 021/242.67.36, 0723/74.23.98