Zodiacul Lunii Iulie

Tana Rosca
Un amestec potrivit intre spirit intreprinzator si relaxare face ca luna iulie sa fie taman buna pentru concediu. Exceptie fac, in prima jumatate a lunii, semnele cardinale (Berbec, Rac, Balanta si Capricorn), care pot fi stanjenite de probleme presante aparute in familie sau la serviciu. Dar cea de-a doua parte a lunii le va compensa si acestora necazurile indurate la inceput. Din 21 incepand, coincidente misterioase ne pot aduce in viata persoane fascinante, care ne pot schimba viziunea asupra existentei.

Berbec
Romante de dragoste


Problemele care va pot tulbura linistea varateca se anunta in casa, unde se poate reactiva o veche lupta pentru autoritatea suprema intre dvs. si mai toti ceilalti membri ai familiei, in frunte cu tatal dvs. sau alt personaj cu idei conservatoare. Discutati cu fiecare in parte pana pe 4, cat timp mai aveti rabdare. Neintelegerile culmineaza in jurul datei de 8, iar daca nu sunteti cat de cat concilianti, relatiile familiale se pot raci pentru multa vreme.
Cariera:Faceti progrese frumoase, continue, care se datoreaza in mare parte felului increzator si plin de optimism in care va purtati cu colegii sau colaboratorii. O crestere deosebita a prestigiului dvs. poate avea loc dupa 25 iulie, cand comunicati foarte bine cu persoane influente.
Bani: Veniturile dvs. stabile nu se modifica cu nimic pe parcursul acestei luni, dar pot aparea colaborari destul de avantajoase prin intermediul persoanelor din anturajul dvs. Daca aveti nevoie de bani in plus, spuneti acest lucru amicilor. Tranzactiile comerciale sunt de asemenea favorizate.
Dragoste: Aici va puteti astepta la evenimente multe si placute. Veti avea o perioada romantica, bogata mai cu seama in intervalul 5-25, cand se prea poate sa constatati ca va atrag mai multe persoane de sex opus. Zilele in care veti fi foarte vulnerabili la sagetile lui Cupidon sunt 17 si 18, cand puteti depasi dificultatea alegerii si incepe o frumoasa poveste de iubire.
Sanatate: Buna pe tot parcursul lunii, cu exceptia tendintei de ingrasare si a tulburarilor de somn. Dupa 25, castigati mai multa mobilitate, deveniti mai activi, iar buna dispozitie va creste si mai mult.

Taur
Ploi de bani


Incercarile dvs. de-a pleca la drum in iulie pot fi presarate cu tot felul de obstacole de ordin practic, cum ar fi scurtcircuite in comunicare (pana pe 4), ori imbolnavirea unei rude care necesita neaparat ajutorul dvs. direct. Alti Tauri se pot trezi in pragul plecarii cu anumite probleme stringente, de ordin profesional, care sa-i oblige sa-si amane plecarea. De orice natura ar fi obstacolele, ele vor culmina in jurul datei de 8, cand s-ar putea sa va simtiti exasperati. Tot cu calmul dvs. proverbial le veti face fata in cele din urma. Dar va fi in mult mai mare masura un concediu de Odihna, decat unul de distractie.
Cariera: Acei dintre dvs. care au probleme la locul de munca, au fie asteptari nerealiste cu privire la ascensiunea posibila, fie doresc sa schimbe ceva, fara sa-si da seama ce anume. Din 21 incepand, o serie de circumstante neasteptate va vor indrepta spre drumul cel bun. Pe 29 insa poate aparea o situatie conflictuala.
Bani: Nu putem decat sa va rugam sa ne dati si noua putin din abundenta pe care ati acumulat-o (si continuati s-o acumulati). Apelul la generozitatea dvs. este figurativ, desigur, dar are un substrat: ideea e sa nu-i pastrati in cont sau sub saltea, ci sa investiti in lucruri frumoase, care sa va imbogateasca viata, cum ar fi obiecte de arta, bijuterii sau imbracaminte.
Dragoste: Iulie nu va aduce doar caldura externa, va incalzeste si inima. Temperatura dvs. afectiva va sari mult peste 40 de grade, ceea ce nu va va provoca insa nici o senzatie de disconfort - dimpotriva. Conceperea unui copil in acest context va poate asigura un vlastar frumos, inteligent si cu o fire cuceritoare.
Sanatate: Dureri de cap, gat-umeri si ochi pot sa va supere in primele 5 zile ale lunii, acut in jurul datei de 11 si din nou modic incepand cu data de 26.

Gemeni
Vagi nelinisti


Doriti cu ardoare sa calatoriti sa plecati, fie si numai la o iesire scurta cu prietenii sau o mica escapada in afara localitatii la sfarsit de saptamana. Cele scurte va reusesc fara probleme, insa in preajma datei de 11, ar fi mai bine sa stati acasa. Aceia dintre dvs. care planuiesc concedii in strainatate ar face bine daca ar ruga pe altcineva sa-i organizeze. Aceasta pentru ca dvs. sunteti distrati si puteti uita diverse obiecte necesare, cum ar fi biletele de calatorie, pasaportul sau banii. Daca stati acasa, chemati-va prietenii - se pot incinge niste petreceri pe cinste. Aceia dintre dvs. care doresc sa se mute pot gasi dupa 25 locuinta ideala.
Cariera: Multi Gemeni au o situatie incerta in perioada aceasta sau simt (si pe drept) ca oricand pot aparea schimbari dramatice in situatia lor profesionala. Orice s-ar intampla, stati linistiti, pentru ca, incepand cu data de 21, circumstante imprevizibile va vor calauzi acolo unde va e locul.
Bani: Contractele sau intelegerile verbale pe care le incheiati pana pe 4 vor fi respectate, cu toate ca pe parcurs pot intervenii anumite intarzieri. Chiar daca nu sunteti inca relaxati cu banii, stati totusi ceva mai bine ca luna trecuta.
Dragoste: Retinerile partenerului nu va mai afecteaza ca in trecut, va purtati afectuos si cu toleranta, ceea ce, in timp, va avea efect. Atmosfera din familie este destinsa, in primul rand datorita copiilor sau a prietenilor din strainatate care vin sa va viziteze. Pe de alta parte, dvs. sunteti spontani si aveti umor, ceea ce va atrage reactii pozitive din partea celor care va inconjoara.
Sanatate: Va simtiti cat se poate de bine. Singurul inconvenient ar fi ca simtiti nevoia sa va destindeti, sa nu faceti nimic si sa fiti lasati in pace.

Rac
Revolutie in plina vara


Pana pe data de 8, tensiunile din viata dvs. personala se tot acumuleaza, ceea ce poate duce la o criza rezolutiva sau la luarea unei hotarari irevocabile. Inainte de-a ajunge la aceasta tensiune interioara maxima, n-ar strica sa analizati natura restrictiilor impotriva carora va revoltati. Sunt, intr-adevar, impuse de o figura autoritara din viata dvs. sau vi le-ati asumat singuri, dintr-un excesiv simt al responsabilitatii? Si daca ajungeti cumva la concluzia ca varianta a doua este adevarata, folositi aceasta perioada pentru a transmite aceste responsabilitati inapoi celor care ar fi trebuit sa le indeplineasca de la bun inceput.
Cariera: In iulie puteti detensiona relatiile nu tocmai amiabile cu anumiti colegi sau colaboratori, care mocnesc de foarte multa vreme si par sa fi degenerat intr-un conflict surd. Intre 20 si 21, adevarul poate iesi la lumina, iar astfel intrigantii vor fi neutralizati.
Bani: Intervalul 5-25 este potrivit incheierii contractelor sau negocierilor de orice fel, cu conditia ca intre 8 si 11 sa nu incercati sa fortati nota. Activitatile comerciale merg si ele foarte bine in aceasta perioada.
Dragoste: Situatia este polarizata, in sensul ca unii Raci sunt pe punctul de-a pune capat unei relatii stabile de durata - ceea ce s-ar putea intampla in primele zile ale lunii, in timp ce altii se pregatesc sa incheie un contract marital sau sa convietuiasca cu cineva nou. Primii trec printr-o perioada de insingurare fireasca, in timp ce ceilalti construiesc de zor la noua relatie.
Sanatate: Nu trebuie sa va opuneti starii de moliciune care v-a cuprins si sa va indarjiti sa dati maximum de randament la serviciu. Dimpotriva, ar fi perfect sa plecati in concediu, unde sa va puteti reface si distra in voie.

Leu
Nu va-mbatati de amor


Aveti foarte multe planuri personale si puteti realiza multe dintre ele in cursul acestei luni. Evitati doar sa va luati prea multe pe cap in jurul datei de 11, cand rabdarea dvs. (care oricum nu e punctul dvs. forte) se duce cu totul pe apa sambetei si puteti sa va treziti hartuindu-va cu cei cu care ar trebui sa cooperati. Relatiile dvs. cu prietenii sunt deosebit de calde in iulie, cand este de asemenea posibil sa cunoasteti persoane noi, cu care sa legati prietenii frumoase. Ziua de 25 ar putea sa va aduca o bucurie speciala.
Cariera: Sunt destule puncte nevralgice la serviciu, pe care nu le puteti discuta, pentru ca toata lumea se preface ca ele nu exista, mai ales superiorii dvs. In acelasi timp, va simtiti cumva si izolati de catre colegi sau simtiti ca se ascund de dvs. Pe 29 ar fi bine sa nu incepeti o discutie in contradictoriu cu un coleg mai incapatanat ca dvs.
Bani: Problemele banesti continua sa va ocoleasca, in ciuda faptului ca mai puteti face investitii perdante sau sa cheltuiti banii cam impulsiv, mai ales cand e vorba sa luati cadouri prietenilor. Odata cu data de 26, apar noi posibilitati de castig, dintre care multe in sfera comertului. Fluctuatiile financiare se intampla mai rar.
Dragoste: Cu toate ca abordati relatia de cuplu cu mare devotament si incredere, ba s-ar putea spune ca o idealizati, ar fi bine sa incercati sa o priviti mai realist, pentru a nu fi dezamagiti. Leii singuri se pot indragosti profund de o persoana fascinanta, incepand cu data de 17.
Sanatate: Luati neaparat calciu sau consumati macar multe lactate in iulie. Evitati efortul sustinut pana pe data de 22, pentru ca v-ar putea produce palpitatii. Coloana va supara in continuare si ar trebui sa faceti exercitii usoare de flexibilitate in fiecare zi.

Fecioara
Optimism la patrat


Sunteti mai optimisti ca oricand si faceti fata provocarilor cu zambetul pe buze. S-ar putea spune chiar ca dvs., firi destul de prudente si de conservatoare, ati devenit persoane aventuroase, in sensul cel mai bun al cuvantului. Sunteti atrasi de lectura, in cele mai diverse domenii, si extrem de preocupati de largirea orizontului dvs. Unora, aceste preocupari li se pot parea un exercitiu gratuit, insa nu peste multa vreme isi vor da seama cat de folositoare va sunt cunostintele nou asimilate. Altii isi realizeaza visul de-a calatori catre o destinatie exotica.
Cariera: Acolo unde existau doar planuri, e drept foarte nobile, si lipseau banii, acum apare si suportul logistic necesar pentru a vi le putea transpune in realitate. Sefii dvs. se straduiesc sa va puna la dispozitie sumele necesare pentru a va putea duce la indeplinire ambitioasele dvs. proiecte creative.
Bani: Se poate ca o avansare in functie sa duca la marirea, de loc neglijabila, a veniturilor dvs. In acelasi timp, casa sau cineva din casa va consuma o buna parte din fonduri, iar situatia asta a inceput sa va agaseze. Pe moment insa nu puteti face nimic.
Dragoste: Treceti cu intelegere si eleganta peste nazbatiile pe care le face partenerul dvs. de cuplu, al carui comportament este destul de imprevizibil. Nu-i luati in serios aerele de independenta si bine faceti, pentru ca se va potoli de la sine, incepand cu data de 21. Daca simtiti totusi nevoia de-a aborda acest aspect e bine s-o faceti dupa data de 25.
Sanatate: Fondul este foarte bun, insa in jurul datei de 11 va puteti consuma nervos in asemenea masura, incat sa va alegeti cu o migrena severa sau presiune intraoculara marita. Nu va propuneti prea multe la serviciu si nu petreceti prea mult timp in fata calculatorului.

Balanta
Vant de vacanta


Faceti tot posibilul sa plecati in concediu luna aceasta, pentru ca astfel il veti petrece sub cele mai bune auspicii. Se anunta contacte cu persoane interesante, cu care va imprieteniti usor, puteti vedea locuri neobisnuit de frumoase sau obiective turistice culturale care sa va impresioneze. Cu unii dintre prietenii cu care calatoriti sau pe care vi-i faceti la drum s-ar putea sa va ciondaniti in jurul datei de 11. Nu va ambalati prea tare in discutii si nu intrati in polemica cu cei care devin prea patimasi in apararea punctului lor de vedere.
Cariera: Faceti eforturi, dar nu sunteti multumiti de rezultate. Cu toate ca va straduiti, sefii dvs. nu par sa va aprecieze eforturile si va cam hamalesc. In jurul datei de 8 va puteti afla intr-o confruntare directa cu unul dintre sefii mai in varsta, ale carui exigente va exaspereaza.
Bani: In primele patru zile ale lunii, evenimente neasteptate va pot da peste cap bugetul. Poate fi vorba despre o situatie in care v-au implicat prietenii. Pe 20 si 21 va puteti incerca norocul la loto sau alte asemenea jocuri, iar o stabilizare a veniturilor dvs. se intrevede incepand cu aceste zile de sansa.
Dragoste: Pe moment, pentru dvs. este mai important sentimentul de a fi indragostit decat persoana care-l genereaza, iar acest lucru va poate face sa cadeti in vechea capcana: sa va lasati atrasi de o calitate pe care o apreciati, ignorand personalitatea omului respectiv. Un sentiment mai profund poate aparea intre 20 si 25.
Sanatate: Singurele dvs. probleme sunt apetitul (in mod special pofta de dulciuri), care adauga centimetri in plus siluetei, si ocazionalele tulburari ale somnului, care se linistesc cu incepere din 21.

Scorpion
Sanatate la maximum


In urma unui drum sau a unei documentari mai serioase (cum va place dvs. s-o faceti) veti putea face progrese mari in rezolvarea unei probleme legate de casa sau de o mutare. Nu ezitati sa apelati la persoanele pe care le cunoasteti si care va pot ajuta in legatura cu eventualele documente de care aveti nevoie, insa nu inainte de data de 11 - cel mai bine ar fi sa mai lasati sa treaca doua-trei zile dupa. Pana atunci, relatiile cu functionarii nu se desfasoara deloc asa cum v-ati dori. Pe parcursul lunii veti avea mai multe ocazii de-a va imprieteni cu persoane influente, cele mai multe dintre acestea ivindu-se dupa data de 25.
Cariera: Comunicati excelent pe teme profesionale intre 5 si 25, mai putin in jurul datei de 11, cand va sare tandara cu usurinta sau nu reusiti sa coordonati numeroasele sarcini care va revin. Cu exceptia acestui hop, iulie va ofera din plin posibilitatea de-a va afirma spiritul intreprinzator si de a-i convinge pe cei care conteaza, de motivatia si energia dvs.
Bani: Este o perioada cat se poate de favorabila investitiilor. Nu este vorba despre investitii in bunuri materiale, ci sub forma de bani. Puteti investi in actiuni sau sa va jucati cu sistemul valutar. Nu aveti nevoie de specialisti, bazati-va pe flerul dvs.
Dragoste: Asteptati-va la ce poate fi mai neasteptat. Dvs. ori persoanele care va atrag puteti actiona impulsiv si sunt posibile aparitii si disparitii neprevazute. Fiti atenti la coincidente. Ceva mai serios se poate infiripa incepand cu data de 21, dar tot ca urmare a unor circumstante neobisnuite.
Sanatate: Sunteti intr-o forma foarte buna, atat din punct de vedere fizic, cat si emotional. Singurele zile in care puteti fi nervosi si reflexele sa nu va functioneze cum trebuie sunt 8 - 14. Este vorba doar de stari de disconfort, nimic altceva.

Sagetator
Noroc la sefi


Sunteti cam uituci si nu va puteti concentra prea bine cand sunteti plecati de-acasa. Probabil ca va uitati lucruri pe unde va duceti sau sunteti neindemanatici si scapati tot felul de obiecte pe jos sau va impiedicati la drum drept. Ceilalti se pot amuza, pe dvs. insa va enerveaza. In anturajul apropiat auziti tot felul de lucruri care nu sunt neaparat adevarate, nu va luati dupa ele, lasati-va ragazul sa va formati singuri parerea. Intre 8 si 14 ar fi preferabil sa nu plecati la drum lung.
Cariera: Sunteti in continuare preferatii sefilor, ceea ce nu inseamna ca nu vi se cere sa performati, ci doar ca ideile dvs. sunt apreciate si de cele mai multe ori, adoptate. Comunicarea cu sefii decurge excelent incepand din 26 si la sfarsitul lunii s-ar putea sa fiti in atentia publicului.
Bani: Aveti mare grija sa nu intrati in incurcaturi banesti in primele zece zile ale lunii. Verificati cu atentie daca aveti facturi neplatite sau daca nu cumva aveti datorii la o institutie sau la parinti. Neonorarea acestor datorii ar putea avea urmari destul de neplacute, si asta pe termen lung.
Dragoste: Sunteti in continuare destul de suspiciosi la adresa partenerului dvs. de cuplu, cu toate ca acesta face tot ce stie pentru a va demonstra afectiunea. In primele patru zile ale lunii, pot aparea certuri intre dvs., din pricina unor prieteni sau a nevoii crescute de independenta a unuia dintre voi. Pe 20 - 21 aveti posibilitatea regasirii armoniei in cuplu sau puteti incepe o poveste de dragoste.
Sanatate: Cu exceptia datei de 25, cand orice excese vor avea urmari neplacute in restul lunii energia va revine, in masura cu atat mai mare, cu cat va permiteti perioade lungi de odihna.

Capricorn
Divort sau casatorie


Daca ati pornit in concediu, traseul se anunta aventuros si fascinant. Puteti face tot felul de descoperiri, intalnind persoane care stiu sa va calauzeasca si sa va indrepte atentia asupra unor locuri sau monumente memorabile. Asta daca faceti un concediu in strainatate. Daca va multumiti cu iesiri ocazionale in week-end, puteti avea surprize neplacute. Mai cu seama in primele patru zile ale lunii. Studiul si discutiile cu persoane cultivate privind subiecte de interes general sunt stimulate de planetele raspunzatoare de invatamant, filosofie si comunicare. Atrageti cu usurinta simpatia unor persoane influente, mai ales dupa 25.
Cariera: Atmosfera generala de la serviciu este placuta, dar exista in continuare cel putin un personaj influent care se straduieste sa teasa intrigi impotriva dvs. Din fericire, in iulie planurile sale vor fi dejucate. Pe 25 este posibil ca personajul respectiv sa se dea in vileag.
Bani: Apetenta dvs. pentru cheltuieli este deosebita si poate contrasta radical cu atitudinea dvs. indeobste cumpatata. Atat tranzactiile financiare, cat si cele comerciale sunt favorizate in perioada 5 - 25, cu exceptia intervalului 8 - 14, cand nu e bine sa va lasati prada impulsului de moment.
Dragoste: Relatia de cuplu poate ajunge sa se destrame in primele opt zile ale lunii - data de 8 este deosebit de periculoasa - sau in jurul acestei date puteti lua hotararea de a va casatori, in cazul in care vechea relatie a esuat anul trecut.
Sanatate: Oboseala ramane cronica, dar e departe de starile de adevarata epuizare din lunile trecute. Somnul suficient si distractia modica stimuleaza recuperarea, iar roadele pozitive le puteti vedea in jurul datei de 17.

Varsator
In loc de mare, la munca!


In iulie, starea dvs. generala de confuzie este deosebit de placuta, daca evitati disensiunile cu prietenii pana pe data de 4. Incepe sa va fie destul de usor sa deosebiti intelectul de intuitie si, incetul cu incetul, va dati seama de avantajele celei din urma. Varsatorii binecuvantati cu simt artistic sunt pe un maxim de inspiratie, in mod special in intervalul 20 - 31 iulie. Lucrurile se pot produce cam asa: pe 20 - 21 aveti viziunea obiectivului pe care doriti sa-l realizati, iar structura prin care s-o faceti vi se releva pe parcurs. Respectati-va angajamentele fata de prieteni, altfel vor fi profund jigniti.
Cariera: Multi dintre dvs. sunt coplesiti de responsabilitati profesionale in asa masura incat nici nu se pot gandi la concediu. La serviciu domneste o mare agitatie si poate fi o mare presiune legata de termene. In jurul datei de 11 este cel mai greu si este chiar posibil sa ajungeti la discutii cu sefii.
Bani: Venitul dvs. stabil a devenit cu totul imprevizibil, cu bani care se duc, nici dvs. nu stiti prea bine unde si cum. In schimb, investitiile dvs. prospera, iar posibilitati de a le diversifica pot aparea dupa data de 25.
Dragoste: Sunteti de invidiat. Multi dintre dvs. si-au gasit sau urmeaza sa-si gaseasca in acest interval o iubire cu totul speciala. Atentie, ar putea fi vorba de o poveste de dragoste care sa se desfasoare in afara cuplului stabil, punandu-l sub semnul intrebarii. In jurul datei de 11, va puteti trezi trasi la socoteala de un partener furios.
Sanatate: Rezistenta dvs. la efort poate scadea brusc dupa data de 4. Din 5 incepand, ar trebui sa fiti foarte atenti cum va organizati treaba la serviciu. Tendinta dvs. este sa lucrati in asalt, solicitandu-va excesiv coloana si genunchii. Pot aparea de asemenea aritmii cardiace. Purtati incaltaminte comoda.

Pesti
Dragoste cu litera mare


In iulie, viata dvs. este plina de intorsaturi neasteptate si intalniri de tot felul cu persoane care v-au influentat candva existenta. Aceste intalniri va pot trezi multe nostalgii, dar veti privi cunostintele dvs. cu destula detasare, observand critic toate schimbarile care s-au petrecut cu ele. Si dvs. ii surprindeti pe ei, din pricina luciditatii, dar se pare ca reusiti sa restabiliti relatii amicale pe baze mai realiste.
Cariera: Puteti face impresie prin energia si concentrarea de care dati dovada la locul de munca, desi intre 8 si 14 anumiti colegi sau colaboratori pot fi deranjati de ritmul pe care-l impuneti sau de multitudinea proiectelor de care va ocupati, incalcandu-le unora dintre ei teritoriul. Relatiile cu seful care v-a tot dat de furca pot lua o intorsatura favorabila cu incepere de pe 17, cand va puteti discuta respectivele nemultumiri pe fata.
Bani: S-ar putea sa aveti un excedent de bani care sa va permita sa achizitionati cateva lucrusoare frumoase pentru casa. Este de asemenea posibil ca aceasta suma sa va fie oferita de o membra a familiei. Unii dintre dvs. au posibilitatea sa castige bani in plus lucrand acasa.
Dragoste: Situatia dvs. afectiva evolueaza dinspre bine spre foarte bine. Partenerul de cuplu isi mentine deschiderea si buna dispozitie, iar dupa 25 puteti face impreuna planuri de viitor, pornind de la increderea pe care v-o inspira relatia voastra. Pestii singuri au de trecut un hop destul de dificil pana pe 8 inclusiv, dar daca-l depasesc, se pot decide sa faca pasul cel mare.
Sanatate: Sunteti mult mai energici in iulie decat luna trecuta, dar intre 8 si 14 exista riscul unor accidente la drum scurt sau la serviciu, care vizeaza umerii, capul sau ochii. Nu conduceti in aceasta perioada.