Prin actiunea detoxifianta, are un efect sigur in eliminarea apei din tesuturi si in eliminarea celulitei. O cura dureaza 3-4 luni, cu o pauza de o luna. Se poate repeta cat timp este nevoie. Bautura este contraindicata persoanelor care au intoleranta la ceapa si miere, celor cu diabet zaharat, precum si celor care sufera de boli acute de stomac.
Ingrediente: 200 ml suc de ceapa, 100 g miere, preferabil din flora montana.
Mod de preparare: aproximativ 500 g ceapa proaspata, se recomanda cea rosie (de Fagaras), se curata, se spala bine si se trece prin masina de stors fructe. Sucul obtinut se pune intr-o sticla, se adauga mierea si se agita bine pana la completa omogenizare. Se beau cate 50 ml la fiecare masa principala, in total 150 ml/zi.
Modul de conservare: se pastreaza la frigider. Tinut la temperatura camerei, isi pierde proprietatile terapeutice in decurs de 1-2 ore. Succes!
Dana Gheorghe - str. Matei Basarab, bl.V, sc. B, ap. 10, Slobozia, jud. Ialomita