"Prin tratamentele cu produse ale stupului, d-l Vasile Andritoiu i-a redat copilului meu sanatatea"

Cititor Formula AS
"Prin tratamentele cu produse ale stupului, d-l Vasile Andritoiu i-a redat copilului meu sanatatea"

Stimata doamna Sanziana Pop,
Imi implinesc o datorie de suflet multumindu-va ca de atatia ani imi sunteti alaturi in fiecare saptamana, ca sunteti un sprijin moral si sufletesc de care avem nevoie tot mai des, ca nu lasati speranta sa moara si, mai presus de toate, ca nu lasati sa moara iubirea de oameni. Si nici nu va muri, cata vreme vor exista oameni ca d-l prof. Vasile Andritoiu din Targu-Jiu, caruia ii sunt adanc recunoscatoare ca mama, pentru binele pe care l-a facut baiatului meu in varsta de 17 ani. Domnia sa a pus capat cosmarului meu: streptococul beta hemolitic cu care ne-am luptat vreme de 6 ani cu tot felul de medicamente, la care, pe rand, a devenit rezistent. In toti acesti ani am purtat in suflet spaima ca vor aparea complicatii la inima sau articulatii, ale caror consecinte le-ar fi suportat toata viata, si cata durere ne-ar fi adus tuturor celor din familie.
Si pentru ca binele sa nu fie facut doar pe jumatate, d-l profesor ne-a ajutat sa intarim sistemul imunitar atat al fiului meu, cat si al fetitei mele, in varsta de 3 ani si jumatate, pentru a evita pe cat ne sta in putinta alte imbolnaviri. Sper ca aceasta scrisoare, desi nu poate exprima toata recunostinta pe care o simt, sa fie de ajutor tuturor parintilor pentru care sanatatea copiilor nu are pret.
Mihaela - Campina, tel. 0244/37.26.91
Prof. Vasile Andritoiu - Targu-Jiu, tel. 0253/21.21.04


"Prin tratamentul d-lui dr. Cristian Boerescu m-am vindecat de cancer de col uterin"

In februarie 2001 am fost diagnosticata cu cancer de col uterin stadiul Ii B, cu invazie spre rect si amprentand vezica urinara, neoperabil. In urma cobaltoterapiei si chimioterapiei la Iob Bucuresti, tumoarea nu a cedat deloc, medicii nemaiavand nici o solutie pentru mine. Revin cu acest articol, multumindu-i d-lui dr. Cristian Boerescu, care a reusit sa ma vindece prescriindu-mi un tratament naturist deosebit de complex, tratament pe care, in linii mari, il mai respect si astazi.
Acum, la 3 ani de la diagnostic, pot sa spun ca sunt vindecata si il recomand tuturor celor care nu mai au speranta, pe acest om si medic extraordinar, care mi-a redat sanatatea si increderea in viata, intr-un moment in care mi s-au dat 6 luni de trait.
Angela Bilan- Suceava, tel. 0721/45.21.81
Dr. Cristian Boerescu - str. Spatarul Preda, bl. 129A, sc. C, ap. 65, interfon 91, sector 5, Bucuresti, tel. cabinet: 021/423.05.83.


"Dupa numai patru sedinte cu Electropunctorul, picioarele nu ma mai dureau"

Sunt Mircea Gadalean, pensionar de 76 de ani din Cluj-Napoca. Povestea suferintelor mele s-a sfarsit intr-un fel exceptional datorita informatiilor pe care le-am gasit in revista "Formula As". De circa 4 ani a inceput cosmarul durerilor chinuitoare in picioare. Ce nu am facut in aceasta lunga perioada de timp? Am apelat la medicamente, unguente, fizioterapie si fel de fel de tratamente naturiste, dar fara nici un rezultat. Durerile s-au accentuat, nu mai aveam putere in picioare, am ajuns in situatia in care in fiecare dimineata trebuia sa fiu atent sa nu cad atunci cand ma ridicam din pat. Oare viata mea de acum inainte sa fie un sir de suferinte?, m-am intrebat. Ganduri negre si grele au ajuns sa ma macine. Sotia mea s-a stins de doi ani si eu nu puteam suporta gandul ca pot fi o povara pentru cele doua fete ale mele. Acum doua luni, blocat de dureri in casa, mi-am adus aminte de colectia revistei "Formula As", pe care sotia mea, mare admiratoare a dvs., mi-a lasat-o, si am gasit un articol din anul 2001 despre familia de fizicieni din orasul nostru, care a creat aparatul Electropunctor. Fara mari sperante, dar cu dorinta fierbinte de a ma face bine, le-am telefonat, spunandu-le despre suferinta mea. D-na Luminita Birlea mi-a explicat pe intelesul meu ce inseamna electropunctura si s-a oferit sa incerce sa ma ajute. Dupa numai patru sedinte, picioarele nu ma mai dureau, nu mai erau reci si mi-am recapatat puterea care ma parasise. Pentru mine s-a petrecut o minune! Fara sa stau mult pe ganduri, am cumparat cele trei aparate pe care le-a creat d-l fizician Nicolae Birlea si de atunci le utilizez frecvent, nu numai pentru mine, ci pentru toata familia mea si prietenii mei. In afara de Electropunctor, eu am acum Electrostimul, cu care imi tonifiez muschii de la picioare si imi fac masaj la alte grupe de muschi, iar cu Moxatorul fotonic imi fac energizarea organismului. Aparatele sunt foarte usor de folosit, indicatiile care le insotesc sunt scrise astfel incat oricine se poate descurca cu ele. Este bine ca aceasta minunata revista, "Formula As" vorbeste despre oameni care isi folosesc anii indelungati de invatatura pentru ca semenii lor sa poata trai in confort, in aceasta lunga tranzitie spre nu stim ce, dar tare greu de dus!
Cu respect si recunostinta,
Mircea Gadalean - str. Prof. Ciortea nr. 3, sc. Iv, ap. 36, Cluj-Napoca, tel. 0264/58.73.72
Adresa: "Senerg" Cercetari Aplicate S.R.L. - str. Somesului nr. 43, Cluj-Napoca, tel. 0264/53.87.68