Zodiac sentimental

Redactia
Zodiac sentimental: . 2004 - anul marilor iubiri (I). Pentru ca noul an se afla sub tutela zeitei Venus iubirea va inflori. Si cine nu tanjeste dupa putina afectiune? Iata de ce ne-am gandit sa va oferim un "supliment" zodiacal pe 2004, dedicat exclusiv vietii in doi. Berbec . Iar veti aprinde inimi. Ma...

Zodiac sentimental:
2004 - anul marilor iubiri (I)


Pentru ca noul an se afla sub tutela zeitei Venus iubirea va inflori. Si cine nu tanjeste dupa putina afectiune? Iata de ce ne-am gandit sa va oferim un "supliment" zodiacal pe 2004, dedicat exclusiv vietii in doi

Berbec
Iar veti aprinde inimi


Magia Berbecului
Berbecii sunt impulsivi, nerabdatori, uneori extrem de incapatanati. Foarte adevarat, dar toate astea nu inseamna decat ca poseda suvoaie de energie. Simt nevoia sa fie activi, sa scoata tot ce pot din ei si dintr-o idee. Berbecii se inflacareaza pentru tot ceea ce fac. Si, ca semn de foc, ei vor sa arda si in anul lui Venus. Dar atentie: in ziua de azi, oamenii tanjesc mai mult dupa flacaruie decat dupa valvatai, vor afectiune, cuvinte de mangaiere, nu pasiune de Berbeci, vor siguranta in loc de neliniste. Si in dragoste! De aceea, in 2004, unii Berbeci se cred uneori gresit intelesi si reactioneaza mai nervos ca de obicei. Vantul opus ii paralizeaza pentru moment, dar foarte curand, o energie exploziva ii va face sa mature totul din cale. Si cel tarziu pana la sfarsitul anului, ii contamineaza pe toti cu optimismul lor.
Berbecul si dragostea in 2004
Pentru prima oara, dupa o lunga perioada de timp, Berbecii au nevoie de consolare: siguranta lor de sine s-a subtiat, incepand din toamna, precum coaja de ou, lucru destul de neobisnuit la ei. De aceea, la inceputul lui 2004, vor cadea dintr-o extrema in alta, fiind cand agresivi, cand visatori, ceea ce-i face, probabil, asa de atragatori. (Se simte flacara mocnind sub cenusa.)
In februarie, unii Berbeci vor fi nervosi si nerabdatori. Mult stres la serviciu, timp putin pentru dragoste. Incepand din martie, Venus aduce vibratii erotice puternice. Se porneste un joc bengal cu mai multe focuri. Uneori nu se mai stie cine pe cine seduce. Surpriza in aprilie: reapare o fosta iubire si incepe un du-te-vino pasional. La mijlocul lui mai, se poate vorbi despre greselile din trecut. In 2004, Berbecii sunt mai meditativi ca de obicei. In iunie, savurati o relatie care evolueaza armonios. In iulie, sunteti din nou cei vechi: actiune multa, neliniste, idealism. August si septembrie sunt tensionate din punct de vedere profesional, doar Berbecii celibatari mai gasesc timp sa se-ndragosteasca fara speranta. Septembrie si octombrie aduc energie pe toate planurile, inclusiv in pat. In noiembrie, dragostea atinge o curba ascendenta si, spre surprinderea tuturor, Berbecii sunt nesperat de adaptabili. Pentru unii, in decembrie urmeaza o noua surpriza: se anunta urmasi.

Taur
Un an superb


Magia Taurului
Nu poate fi un an mai bun decat 2004 pentru aceasta zodie aflata sub semnul lui Venus, simbolul frumusetii, al dragostei si al placerii. Taurii vor avea tot ceea ce-si doresc: placeri senzuale, relatii stabile, romantism. Si, cand este vorba de puterea sentimentelor, Taurii sunt adevarati experti. In plus, ei au un simt foarte dezvoltat pentru lucrurile reale si-i pot readuce pe pamant usor, dar hotarat, pe cei care s-au "incurcat" in utopii. Pentru Tauri, lumea nu este prea enigmatica, ci plina de posibilitati concrete, foarte satisfacatoare de cele mai multe ori. In general, Taurii sunt foarte fideli si devotati, iar daca, in mod exceptional, se-ntampla sa nu fie, fac tot ce le sta in putinta ca sa nu-si puna in pericol relatia de cuplu. De altfel, ei insisi sunt foarte gelosi si, fereasca sfantul sa fie provocati, s-ar putea sa iasa scantei.
Taurii si dragostea in 2004
Anul incepe fara prea multe evenimente. Aceeasi senzatie placuta de viata fara griji, care nu v-a mai parasit din decembrie incoace. Dupa cum sunteti croiti, starea aceasta nu va distrage insa atentia de la problemele profesionale, ba dimpotriva, va intareste puterea de concentrare. Dar incepand cu 5 martie, zeita dragostei, Venus, patrunde in zodia dvs. insotita de Marte, ceea ce anunta vremuri salbatice. Sunteti mai atragatori ca oricand pentru persoanele de sex opus, creativitatea dvs. este debordanta, toti va gasesc extraordinari. E drept insa ca, fiind atat de preocupati sa gustati din placerile vietii, nu mai aveti timp si pentru altii. In aprilie, veti fi surprinsi de cat de bine va merge. Ati vrea sa prindeti fericirea in chingi, dar deodata nu mai sunteti siguri daca partenerul sau partenera va vor implini asteptarile pe durata lunga. In orice caz, nu incepeti sa va vaicariti, pentru ca din 19 aprilie veti lacrima iar de... bucurie. Dupa un mai contemplativ, urmeaza iunie, o luna vesela si sexy. In iulie, nimic nu vi se pare mai frumos decat viata in doi. Atentie la ospetele prea imbelsugate si la exuberanta! Un Leu are grija sa va produca neliniste, un Varsator nervi, dar, in rest, un august trandafiriu. Septembrie are mai degraba gust de monotonie, in octombrie urmeaza o usoara inviorare, iar noiembrie atinge punctul culminant: cum se poate mai bine, fericire absoluta! Inceputul fad de decembrie nu va deranjeaza: totul functioneaza normal.

Gemeni
Agitatia continua


Magia Gemenilor
Nu e nici un secret: Gemenii sunt fluturii zodiacului. Apar in graba, abia apuci sa-i zaresti si-au si disparut. Plutesc spectaculos, dar de neatins, se orienteaza oriunde, ating multe flori, dar nu vor sa se aseze pe nici una. Asa vor proceda si in anul aflat sub semnul lui Venus: flirturi, societate, provocari, calatorii, comunicare. Dar, in cazul Gemenilor, mai este o fateta de descoperit: dublul lor. Ce-i drept, par mereu sa ia viata usor, sunt mereu in miscare, sarmanti, curiosi, capabili de analize rapide si amuzante. In realitate, tot acest neastampar are un singur scop: de a nu lasa pe nimeni sa arunce vreo privire in intimitatea sentimentelor lor. Sa nu afle nimeni secretele si, pentru asta, cand te apropii de zona interzisa, ei schimba subiectul, facand observatii ironice.
Fascinatia Gemenilor vine de la faptul ca, desi sunt extrovertiti, lasa impresia ca poarta in ei ceva ascuns, doar de ei stiut. Si totusi, in anul 2004, Gemenii vor simti pe propria lor piele cat de ametitor de bine este sa lasi pe cineva sa se apropie de tine.
Gemenii si dragostea in 2004
Inca din ianuarie puneti lumea pe jar: exista oare cineva pentru care ati renunta la tot si la toate? Pastrati tacerea, pentru ca, oricum, in februarie nu va preocupa decat slujba, desi... va e cam dor de bratele lui Amor. In martie reusiti sa-i uimiti pe toti, fiindca nimeni nu va credea asa de timizi. Si ce-i cu dragostea din ianuarie? In jurul dvs. ceva nu e-n regula, dar zambiti tacuti, de parc-ati vrea sa pastrati un secret fermecator. In aprilie, Marte si Venus patrund in zodia dvs. Minunat! Radiati de fericire si de pofta de viata, admiratorii sau admiratoarele se-mbulzesc la usa dvs., dar pareti hotarati sa-i tineti la distanta.
La-nceputul lui mai, in schimb, prietenii dvs. vor avea motiv de barfa: apare cineva nou. In iunie, va concentrati doar asupra dragostei. Sunteti sub vraja unei Balante sau poate ca Leii sunt, totusi, favoritii? Se intrezareste un happy-end, dar ceva tulbura apele in august. Pana-n octombrie nu se mai aude nimic de dvs. Nu cumva v-ati ascuns intr-un cuib de iubire? In noiembrie va socotiti in al noualea cer, mai ales Gemenii nascuti in iunie, care sunt extrem de fericiti. Din pacate, euforia se mai potoleste: mai trebuie clarificat ceva din trecutul dvs. In decembrie, zeita dragostei vi se-arata mai rar, in schimb, Fortuna va aduce bogatie.

Rac
Totul va fi mai bine decat a fost


Magia Racilor
Despre Raci se spune c-ar fi "sufletul" zodiacului - cu o viata sentimentala puternica, inima buna, impresionabili, melancolici, capriciosi. Cand sunt cei mai veseli din lume, cand imprastie un pesimism consternant. In realitate, ceea ce este valabil pentru Luna, planeta care-i guverneaza, este valabil si pentru ei: una dintre jumatati e mereu acoperita. Caracteristice pentru Raci sunt sensibilitatea launtrica pronuntata, dar si luciditatea si o putere de rezistenta mai mare decat s-ar putea crede. Acum se scufunda in melancolie si-n clipa urmatoare sunt spirituali si plini de umor. Mersul lor temator, "doi pasi inainte si doi inapoi", inseamna vigilenta. Racii au antene perfecte pentru sesizarea pericolelor si sunt destul de intelepti sa invete din propriile experiente. Faptul ca sunt romantici, senti-mentali si uneori chiar haotici, nu-i impiedica sa stie ce vor si sa adune o mica avere solida. In felul acesta sufletul lor se simte protejat, pentru ca de asta are nevoie: de siguranta langa persoana iubita.
Cei care vor sa-i inteleaga pe Raci ar trebui sa se gandeasca la cativa reprezentanti de seama ai acestei zodii: Franz Kafka, Marc Chagall sau ducele de Windsor, care, de dragul iubirii, a renuntat la tron.
Racii si dragostea in 2004
Incep bine anul, privind lumea mai lucid decat inainte. Fara sa se autocompatimeasca, fara sa fuga cuprinsi de cine stie ce temeri. Daca in ultimul timp lucrurile nu mersesera chiar asa de bine, incepand de-acum, Racii isi revin. La mijlocul lui ianuarie, o iubire ar putea sa cada ca un trasnet, iar ei sa-si schimbe radical viata. In februarie, din nou "doi pasi inainte, doi inapoi": Jupiter ii fericeste, Saturn ii apasa, Marte ii incinge. Cu toate acestea, sunt hotarati sa spuna "da" pentru totdeauna. Urmeaza o perioada de rasfat, in compania Pestilor. In martie sunt iubiti de toti, dar ei vor mai mult. In aprilie urmeaza o faza melancolica, dar imediat dupa aceea, o intalnire extraordinara cu un Scorpion sau un Taur. In mai si iunie isi fac timp si pentru ei. Diverse evenimente incununate de succes le stimuleaza dispozitia si, incepand cu mijlocul lui august, va fi absolut minunat: ceasuri intregi de senzualitate. Si ideea sa-si cladeasca un cuib - acum sau niciodata. In octombrie, alternanta intre tandrete si momente de iritare. Si in noiembrie, aceeasi harababura sentimentala, dar trebuie retinut un lucru: sunt iubiti. Buna dispozitie, multa forta.
Perspective de vis si, in sfarsit, credeti in norocul dvs.

Leu
Mai multa liniste ca de obicei


Magia Leilor
Dupa un an - 2003 - in care s-au bucurat de atatea aprecieri, iradierea Leilor este de neegalat. Toti ceilalti incearca sa si-i apropie, pentru a se alege cu ceva din preaplinul lor de sentimente: pofta de viata, dinamism, generozitate, caldura sufleteasca, demnitate, pasiune etc. Si, darnici, Leii accepta. Cei care iubesc un Leu sau o Leoaica sunt tinuti ca pe palme, dar trebuie sa se fereasca sa iasa prea des din umbra lor. Cine-ar fi putut crea o impresie mai puternica de nemurire decat niste Lei precum Napoleon sau Jackie Kennedy? Si cine-si mai aduna in jurul sau multimile de admiratori cu atata placere ca Madonna? In 2004, succesele Leilor nu vor mai fi la fel de numeroase, pentru ca, din cand in cand, ei vor fi depasiti de concurenta. Aceasta va scoate la iveala cealalta fateta a Leilor. Pe de-o parte, ei au de furca cu niste complexe nestiute de altii, pe care ei, in general, le mascheaza foarte bine prin autoritatea lor si, pe de alta parte, simt nevoia sa se amelioreze, pentru ca Leii nu vor doar autoritate exterioara, ci si clarificare launtrica, autodeterminare, impacare cu sine.
In aceasta privinta, in 2004 ei vor face progrese: vor fi mai putin vanitosi si vor savura - cu ceva mai multa modestie - tot ce au realizat.
Leii si dragostea in 2004
O bataie de toba la-nceput de ianuarie: simtiti un fel de magie trecand prin apropiere. Leii vor neaparat sa-si gaseasca persoana iubita anul acesta. Cei casatoriti vor sa guste din nou adevaratele placeri ale dragostei, dar partenerii actuali nu vor deloc sa accepte. Pe la mijlocul lui februarie veti sti mai multe si despre propriile dvs. dorinte. S-ar putea sa se reaprinda ceva ce parea stins mai demult. Martie-aprilie: un ritm de viata domol, si totusi, va aruncati privirea imprejur. Leii celibatari isi incearca fortele in mai multe paturi, dar... nimic ce sa zguduie pamantul. La-nceputul lui mai ar putea sa explodeze: iubitul sau iubita sunt infideli? Iulie clarifica lucrurile: respirati usurati. Intre august si septembrie - nimic iesit din comun.
Tindeti sa va autocompatimiti, dar ceilalti au dreptul la libertate exact ca dvs. La-nceputul lui septembrie, bomba: Jupiter va ocheste cu sageti de fericire, Venus uguie si ademeneste, iar spre sfarsitul lunii, mai trage cate-un foc si Marte - pasiune, senzatie de stralucire! Cui o sa-i apartina inima dvs.? Unui Varsator sau unui Sagetator? Celui mai focos, daca acceptati un sfat. In decembrie preferati sa toarceti acasa. O mangaiere pentru egoul dvs.!

Fecioara
In capcana sentimentelor


Magia Fecioarei
Fecioarele nu pun prea mare pret pe sentimentele "marete", iar norisorii trandafirii li se par suspecti. Prefera sa-si tina sub control afectiunea (si pe cea a partenerilor) in loc sa se lase orbite de pasiune. Lumea, spun ele, pretinde realism si, efectiv, nici o alta zodie nu se straduieste atat sa analizeze lucrurile. Fecioarele descopera cea mai mica greseala de gandire, lucrul de mantuiala li se pare la fel de nepotrivit ca vorbele dulci, pline de romantism. Pe scurt: vor ordine, nu vor frivolitati si de aceea adeseori sunt considerate inchise si chiar reci. In realitate, Fecioarele incearca sa-si ascunda teama ca slabiciunile lor ar putea fi detectate, uneori sub un sarm bine elaborat, un fel de strat protector. Sau fac pe vulcanii, desi de fapt sunt retinute, ba chiar pudice. Mimeaza indrazneala sau ii acopera pe ceilalti cu un suvoi de cuvinte. Dar sa nu uitam ca si Goethe era nascut in Fecioara, o dovada ca nativii din aceasta zodie au nevoie de o siguranta matura de sine (sau de dragoste) pentru a putea iesi din rezerva lor.
Anul acesta vor reusi: zagazul sentimentelor se rupe.
Fecioarele si dragostea in 2004
Incepeti ingropandu-va in munca pana la epuizare si pentru afectiune nu mai aveti timp. Si pe urma, la mijlocul lui ianuarie, lovitura de trasnet: apare cineva despre care spuneti spontan - nu e potrivit(a). Nu se pricepe la socotit, cam uita, scrie poezii, exact ca Pestii sau Racii. Vreti sa scapati dar, pentru prima oara dupa multa vreme, va simtiti intelesi. In februarie le-mpuiati capul prietenilor cu el (ea), dupa care in martie va retrageti la fel de repede - flirteaza prea in vazul lumii.
Si totusi, v-ati aprins: ori iese ceva cu el (ea) ori va cade-n brate o alta persoana la fel de seducatoare. In aprilie, va-ntoarceti cuminti la masa de lucru. Primele bombaneli. Din mai pana-n iunie n-o sa auziti decat: "Pentru mine n-ai niciodata timp!". Nu cumva sa-i raspundeti ca munca e pe primul plan, pentru ca v-ati putea trezi singuri in iulie, tanjind dupa ce-a fost. In august va dedicati din nou dragostei si pana-n octombrie veti fi dorite de multi. In sfarsit, in noiembrie va lasati prada interesului de sentimente: poate fi vorba si de urmasi. O mica "soap opera" tocmai cu dvs.?

Balanta
Dintr-o iubire in urmatoarea


Magia Balantelor
Dac-ar fi dupa Balante, ar fi indragostite toata viata. Visul dvs. este sa nu coborati niciodata in viata prozaica de zi cu zi, ci sa ramaneti in aceasta stare de plutire, in care toate se afla intr-un echilibru stabil - perfectiune si armonie fara extreme. Efectul produs de Balante asupra celorlalti este asemanator cu cel al ingerilor: pur si simplu perfect. Nimeni nu e-n stare sa seduca cu atata eleganta. In anul 2004, Balantele tanjesc si mai mult dupa o relatie perfecta, pentru ca cea care le guverneaza zodia este Venus, zeita dragostei si-a frumusetii. Vor fi tentate sa flirteze, vor fi pline de sarm, dar asta nu inseamna ca isi vor putea savura cu detasare succesele. Dimpotriva, se vor simti mai amenintate in fiecare clipa de singuratate. Balantele nu pot trai singure; pentru a se mentine in echilibru au nevoie de cineva in care sa se oglindeasca. Vor sa fie drepte, sa asculte orice parere, se gandesc mereu la cel de langa ele si-si inabusa propriile sentimente. In mod nedrept, multa lume le considera reci.
Balanta si dragostea in 2004
Minunat: inima incepe sa bata chiar din prima saptamana a lui ianuarie. Un flirt de vacanta? Cineva care vi se parea de neatins? In orice caz, v-ati prins bine de tot. Dar fiind Balante, asteptati sa vedeti daca ingerul de la usa dvs. este chiar asa de perfect. Indoieli in a doua saptamana din ianuarie. Nu va mai vedeti capul de treaba, dar dupa mijlocul lunii va aprindeti din nou. Cineva din cercul dvs. de colegi v-a cucerit in asa hal, incat nu mai stati mult sa chibzuiti si stabiliti urgent - spre propria dvs. surprindere - ca iubitul de la usa e mai practic decat cel aflat la distanta. Pe urma, in februarie, candidatul numarul 3. In martie, evenimentele se precipita (si admiratorii asemenea): va topiti, plutiti. Si in aprilie rasuna cerul de glas de viori dar, din pacate, in mai, va treziti la realitate. In iunie, perioada de asteptare. Din nou pauza, si din nou cineva care va consoleaza (un Leu?). Nu vreti decat ca celalalt (fostul) sa revina. Dar care? Asa o tineti din iulie pana-n noiembrie. Visand, jeluindu-va si sperand. In decembrie, zarurile sunt aruncate. Iubiti si va spuneti ca asa de frumos n-a fost parca niciodata.

Scorpion

Magia Scorpionilor
Se spune ca inima Scorpionilor seamana cu un camp de bataie. Ca e plina de contradictii care ii zapacesc si ii obosesc chiar pe ei. Scorpionul are o seductie magnetica, fiindca pare mereu sa ascunda o taina, ceva totodata atragator dar si periculos. El pare sa stie mai mult despre oameni ca altii, mai ales despre partile ascunse, despre gelozie, dependente si crize sufletesti. Dotat, pare-se, cu un ochi-rntgen, vede tot inlauntrul preopinentului sau, in vreme ce pe sine se tine ascuns. E temut pentru privirile lui taioase si admirat pentru intuitia sa. Langa un Scorpion nu te plictisesti niciodata. Cine il cunoaste bine ii respecta ranile, dar se teme de muscatura lui. Uneori pare vulnerabil, alteori este de o vitalitate exploziva. Poate fi arogant si distant, dar si milos, ba chiar si glumet. Uneori da in clocot ca un vulcan, alteori e rece ca gheata. Nici un alt semn zodiacal nu e dotat cu atata pasiune ca el. Se spune despre Scorpioni ca sunt campionii sexualitatii, dar ei nu-si doresc neaparat senzualitate, ci mai degraba o uitare de sine mistica si erotica. Extrem de emotivi, vor sa guste totul din viata, pentru a afla adevarul despre ei si pentru a-si croi un rost. In anul lui Venus, Scorpionii au mult de trait si invatat.
Scorpionul si dragostea in 2004
La inceputul anului veti fi mai ales rezervati. Pupaturi si iar pupaturi - mai mult n-o sa daruiti de la dvs., spre disperarea celor care va credeau pasionali. In februarie va cuprind si mai mult plictiseala si un sentiment de zadarnicie. Ganduri de evadare, criza de sine. Atentie! In martie, speriati pe cineva cu starea aceasta, desi veti regreta dupa aceea, cuprinsi de dor. In aprilie va taie cineva respiratia: un Taur? Un Rac? In orice caz, cineva cu care aveti multe similitudini si stiti cum sa va descurcati. Un sentiment de singuratate in mai. Si in iunie cautati mai degraba fuga si izolarea. Dar la capatul lui iulie, dispozitia dvs. se schimba total: sunteti indragostiti, eliberati de spaime, capabili de sentimente mari. S-ar putea sa fie un semn de apa cel care va pune inima pe jar, daruindu-va destindere si clipe de bucurie. Se spune ca Racii, Pestii si Scorpionii fac cele mai bune cupluri erotice, avand o senzivitate comuna, ascunsa, dar foarte puternica. De atata iubire, in septembrie uitati cat stres produce viata de zi cu zi. In octombrie si noiembrie deveniti atat de matasosi si de catifelati, incat sunteti greu de recunoscut. In fine, in luna decembrie, iradierea dvs. erotica devine asa de puternica, incat magnetizati pe oricine se apropie de dumneavoastra.