Zodiac sentimental

Redactia
Zodiac sentimental . 2004 - anul marilor iubiri (Ii). Sagetator . Succes si optimism. Magia Sagetatorilor. Il gasesti totdeauna acolo unde se intampla ceva. Prezenta lui e semn ca se petrece un eveniment. Nici o mirare, Sagetatorii au un instinct iesit din comun pentru schimbari. Stiu cu mult inaintea...

Zodiac sentimental
2004 - anul marilor iubiri (Ii)


Sagetator
Succes si optimism


Magia Sagetatorilor
Il gasesti totdeauna acolo unde se intampla ceva. Prezenta lui e semn ca se petrece un eveniment. Nici o mirare, Sagetatorii au un instinct iesit din comun pentru schimbari. Stiu cu mult inaintea altora ce pluteste in aer si le place sa-si inventeze un tel, adesea de dragul telului insusi. Asa procedeaza si-n dragoste: Sagetatorilor le place mult sa vaneze. Se tem de legaturi sentimentale stabile si chiar de casatorie. Vor gasi mii de scuze. Spiritul casnic le lipseste total, vor sa stie ca pot sa fuga oricand. Cu toate astea, Sagetatorii au o imagine foarte idealista a iubirii. Cine izbuteste sa le accepte inclinarea spre libertate va fi iubit cu adevarat. In viata Sagetatorilor nu exista niciodata rutina. Le place mult sa calatoreasca, incanta prin puterea lor de a face lucruri deosebite. In anul 2004, nu doar Venus, ci si Jupiter si Saturn sunt de partea Sagetatorilor, daruindu-le atata succes, incat optimismul lor va exploda.

Sagetatorii si dragostea in 2004
Celibatarii au demult prada in ochi. Chiar de la inceputul anului sunt siguri ca iubirea vietii le va cadea in brate. Acest sentiment e trait si de cuplurile mai vechi. Din pacate, vor urma atatea tentatii... Indiferent daca visati doar sau chiar traiti o aventura, veti fi incantati sa simtiti emotiile trecandu-va prin stomac. Tot mai rar veti ajunge seara acasa. Iar daca Venus va va scoate in drum un Berbec, semn de foc, la fel ca si dvs., care sa-si doreasca doar o aventura mica si fara probleme, veti exploda. In martie, veti afla atata placere in a flirta, incat acasa se ascute securea razboiului. In mai veti fi si mai sedusi de un Varsator sau un Geaman (si semnele de aer va sunt prielnice), la fel de liberi si apti pentru distractii picante, dar trecatoare. In schimb, din iunie pana-n septembrie va veti lasa surprinsi de o noua aventura, de data asta stabila si extrem de agreabila. In momentul cand veti simti ca gandurile dvs. se intorc la aceeasi persoana, veti indrazni totul: o casatorie si chiar o casa. Pentru dvs. e ca si cand vi s-ar pune catuse. Dar sunteti foarte fericiti!

Capricorn
Sentimente in zig-zag


Magia Capricornilor
Capricornii apartin semnelor de pamant, pe care vor tot timpul sa-l simta sub talpi. Sunt sensibili la semnele primaverii, dar marile cotituri sentimentale ii ingrozesc. Fiecare lucru trebuie sa isi aiba ordinea sa prescrisa. Pasiunea si haosul sunt doua pericole de care se apara, inaltand parapete. Pentru anumite persoane, Capricornul seamana cu stanca asezata in fata valului. Mai ales oamenii impulsivi nu gasesc loc de-ntors langa el, pentru fantezii si neinfranari. De asta se spune despre Capricorni ca sunt excesiv de onesti, pudici, prea disciplinati si cu un simt familial excesiv. O eroare (daca ne gandim ca printre ei se numara personalitati ca Janis Joplin, de pilda, care a murit de exces de droguri si de alcool, sau Henry Miller, regele pornografiilor literare). Adesea, in spatele seriozitatii Capricornilor licareste un strop de melancolie, ba chiar si umor. Cu adevarat simpatici devin nativii zodiei cu un corn in frunte, dupa 30 de ani. Daca si-au atins pana la varsta aceasta un scop sau altul, devin lejeri, libertini, usuratici. Chiar si romantici, daca stie cineva sa-i scoata din ascunzis.
Capricornii si dragostea in 2004
Brusc, va veti pune intrebarea: aveti partenerul potrivit? In ianuarie veti gasi un ton adecvat pentru a duce o discutie lamuritoare. La inceputul lui februarie, sunteti foarte blajini si sexy. Celibatarii sa-si caute cu indrazneala un partener: sunteti foarte seducatori. Atentie la mijlocul lui februarie: Venus se intalneste cu planeta destinului, Chiron. Criza la orizont! Mare nesiguranta in ce priveste sentimentele. Rani vechi vor iesi la iveala. In Martie, Venus va invaluie indoielile cu sentimente de primavara. Capricornii indraznesc mai mult si, prompt, va urma o intalnire senzuala cu un Taur. Urmarea: va deveni tot mai clar ca trebuie luata o hotarare, daca nu, se va ajunge la despartire. Ar fi pacat! La capatul lui martie, Venus si Chiron se mai prezinta o data: sa plecati din relatia pe care o aveti, sa ramaneti? Nici urma de romantism in aprilie. Celibatarii vor constata, frustrati, cat de mica este oferta pietii sentimentale. Pentru cupluri, in mai apare masiv pericolul despartirilor. Rezistati pana in iunie. Atunci vechea flacara reizbucneste, iar iulie si august vor fi doua luni de vis. Urmeaza si un septembrie norocos, dupa care Capricornii coboara iar cu picioarele pe pamant. In octombrie au timp doar pentru un surprinzator salt profesional. Sentimente de fericire! Si pielea gainii, la o intalnire cu un Peste sau cu un Scorpion. (Semnele de pamant fac casa buna cu semnele de apa.) Daca se va alege ceva din asta sau daca vechiul partener va va incinge din nou inima, nu veti decide, spre surprinderea dvs., cu mintea rece. Clipe agitate, pentru Capricorni!

Varsator
Maestri ai flirtului


Magia Varsatorilor
Venus lingusitoare si un Saturn care apara legaturile stabile in cupluri nu inseamna nimic pentru spiritul liber al Varsatorilor. Ei gusta neasteptatul, intamplarea, originalitatea - si in dragoste. Ca zodie de aer, semnele tandre ale dovezilor de iubire sunt pentru ei suspecte. Ei vor sa explice totul in mod logic, aproape stiintific. Asta ii face foarte interesanti. Au totdeauna de impartasit ceva ce altora nu le trece prin cap. Ei insisi sunt fascinati de felul cum cei care ii inconjoara se descurca cand e vorba de emotii. De ce? Pentru ca lor le e jena de exprimarea intimitatilor, flecareala pe teme sexuale ii face sa se reprime. De fapt, Varsatorii nu au chemare pentru povestile de iubire sentimentale, pretuiesc mult mai mult prietenia. In schimb, sunt fideli, intelegatori, toleranti, ramanand totusi pe picioarele lor, fara dependente sentimentale. Asta nu inseamna ca Varsatorii nu tanjesc dupa un suflet-pereche, care sa-i seduca pasional. Exclud, insa, posibilitatea ca doi indragostiti sa n-aiba ochi decat unul pentru altul, in vreme ce in lume sunt de vazut atatea minuni.
Varsatorii si iubirea in 2004
In 2004 veti deveni niste maestri ai flirtului. Dar totul de la distanta, fara legaturi durabile, cu multe jocuri de vorbe spirituale. La mijlocul lui ianuarie veti avea o multime de admiratori, dar o intindeti imediat ce simtiti ca ar putea deveni ceva serios. Pacat, mai ales daca va iese in fata un Geaman sau un Sagetator. Pana la capatul lui februarie v-ar darui multe nopti albe, magnetizandu-va asa cum de mult nu s-a intamplat. In martie, incercati totusi sa intrati intr-o relatie consecventa, dar daca nu vi se toarna un farmec in bautura, in aprilie ati disparut. Pana la mijlocul lui mai, Venus va indeamna iarasi spre flirturi nevinovate, fugace si superficiale ce-i drept, dar care dvs. va fac placere. Daca va exista cineva care sa indrazneasca sa aduca vorba despre casatorie, veti reactiona furios. Nu-si tradeaza Varsatorul independenta! La inceputul lui august va paste, totusi, un mare elan senzual. Apoi, o racire neasteptata: perechea dvs. isi permite aceleasi independente! Greu de acceptat. Daca veti dovedi toleranta, va urma un septembrie plin de apropiere si pasiune. In noiembrie veti descoperi, in sfarsit, ca viata in doi poate fi extrem de frumoasa. Dar nu va dura mai mult decat pana la Revelion.

Pesti
Pasiune si seductie


Magia Pestilor
Pestii sunt visatori. Par invaluiti in blandete. Au in ei o vesnica nostalgie erotica, un sentiment puternic de dor dupa cineva sau ceva, de care nu se despart toata viata, pe care cauta sa il implineasca intr-o mare de emotii si fantezii. Asta ii va face in anul lui Venus deosebit de atragatori. Se simte ca Pestii inteleg mai bine ca altii asteptarile si sentimentele omenesti si ca sunt in stare, la vremuri grele, sa ofere multa ocrotire si consolare, pentru ca lumea de afara, cu provocarile si relele ei, sa fie uitata. Pestii sunt romantici invederati, nimeni nu stie sa rasfete ca ei, dar nimeni nu stie sa dispara mai repede, daca sentimentele lor nu sunt apreciate si laudate. In 2004, multe persoane se vor simti atrase de Pesti, fiindca vor gasi in ei opusul la duritate, indiferenta, pragmatism - adica afectiune, participare, preocupari sufletesti, blandete. Deci, si o mare portie de iluzii. Printre insusirile fascinante ale Pestilor se numara si intuitia lor de exceptie pentru lucruri complexe, ceea ce le ascute enorm simtul creator. Pestii poarta in sine scala tuturor talentelor existente: pictori, scriitori, filosofi, muzicieni si actori, dar si un matematician de talia lui Einstein ar putea sa iasa din ei! Desi nu dau doua parale pe logica si ratiune, sunt niste maestri ai lor. (Cand vor!)
Pestii si iubirea in 2004
Inca din primele zile ale lui ianuarie, Pestii au pe cineva in vizor, de la care asteapta atat poezie, cat si un sprijin concret. Iradiati de Venus, raspandesc o mare seductie si au la mijlocul lui ianuarie o intalnire "ucigatoare" cu un Rac. Este semnul zodiacal cu care Pestii se inteleg cel mai bine, avand aceeasi aplecare romantica si aceeasi dispozitie senzoriala. Zodii de apa, senzualitatea lor este mai degraba tactila si soptitoare, mangaierea si vorbele jucand rolul regelui in relatiile erotice. Si cum in 2004, in erosul Pestilor se amesteca si Saturn (prezent tot anul in Rac), jocul de-a dragostea se poate transforma intr-o pasiune mistuitoare. La sfarsitul lui februarie se instaleaza un soi de dezmeticire, dar sentimentele de fond raman. In primavara aceasta, Pestii ii fascineaza pe toti: in aprilie poate sa fie o Fecioara, in mai un Taur (semnele de apa se potrivesc bine cu semnele de pamant, doar de foc si de aer sa se pazeasca!). Si ce se intampla in iunie? Viata dubla? Tot mai indispusi cand se afla acasa, alaturi de colegi si de prieteni, Pestii bat din aripi ca fluturii. Prin septembrie se aud, chiar, zvonuri de despartire. Asta ii incapataneaza pe Pesti, fapt pe care ceilalti il gasesc amuzant. In noiembrie, e randul unui Scorpion (alt semn de apa) sa-i zapaceasca pe Pesti, cu stralucirea si misterul sau. S-ar putea ca noul venit sa devina chiar un partener de viata? Daca nu, Pestii celibatari sa astepte mai bine pana in 2005.