"Vreau detalii despre terapia cu oxigen hiperbaric"

Redactia
Cititorii Intreaba.... "Vreau detalii despre terapia cu oxigen hiperbaric". Locuiesc in Sua, am 25 de ani si sufar de scleroza multipla. Saptamanile trecute, medicii mi-au sugerat sa incerc terapia cu oxigen hiperbaric, dar nu stiu cat de sigura este aceasta metoda. Nu vreau sa devin dependenta de o...

Cititorii Intreaba...

"Vreau detalii despre terapia cu oxigen hiperbaric"

Locuiesc in Sua, am 25 de ani si sufar de scleroza multipla. Saptamanile trecute, medicii mi-au sugerat sa incerc terapia cu oxigen hiperbaric, dar nu stiu cat de sigura este aceasta metoda. Nu vreau sa devin dependenta de oxigen pe viitor sau sa facilitez aparitia unui nou puseu al bolii (de aproximativ doi ani, boala nu mi-a mai aratat nici un semn). Sa incerc sau nu aceasta terapie? Ce impact va avea asupra mea? Astept cu nerabdare sugestia dvs., pentru ca in functie de aceasta voi lua decizia finala. Va multumesc.
Georgeta Capusan -Sua, e-mail: gcapusan@personal.ro

"Mi se descuameaza pielea de pe maini si picioare"

Ma numesc Sebastian si locuiesc de trei luni in Canada. Ne confruntam cu o problema, atat eu cat si familia mea, si anume: de cand am venit aici, pielea de pe maini si picioare este foarte uscata, la degetele mainilor se desprinde si locul ramane rosu. Va rog sa imi dati un sfat, ce anume sa folosesc ca sa scap de aceasta problema. Am incercat multe creme de aici si nu vad nici un rezultat. Va multumesc din suflet si va doresc sa aveti un an nou, plin de bucurii.
Sebastian - Canada

"Mama are nodul rece la tiroida"

Va scriu in numele mamei, care a fost diagnosticata cu nodul rece la glanda tiroida. I-a fost recomandata operatia cat mai repede posibil, insa as dori sa stiu daca exista si tratamente naturiste pentru acest diagnostic. As dori urgent un raspuns, pentru ca mama mea sa incerce tratamentul inainte de a se opera. Va multumesc anticipat.
Geo - Ramnicu-Valcea

"Nepotica mea sufera de lupus eritematos diseminat"

Nepoata mea a fost diagnosticata cu lupus eritematos diseminat. Are 8 ani si se confrunta cu dureri ale articulatiilor de la maini si de la picioare. I s-a prescris tratament cu Prednison. As vrea sa stiu daca exista si vreun alt tratament, eventual naturist, sau daca un regim alimentar ar putea ajuta, tinand cont si de varsta foarte mica a pacientei. De asemenea, as vrea sa cunosc din experienta altor cazuri similare, daca exista.
Cu multe multumiri,
Stela Manea - Bucuresti

"Mi s-a depistat virusul Epstein-Barr"

In urma unor analize mi s-a depistat virusul Epstein-Barr, care provoaca mononucleoza infectioasa, pentru care nu exista tratament. Doresc informatii despre aceasta boala si, daca se poate, tratament naturist. Cu multe multumiri,
M.C. - Bucuresti, tel. 021/312.72.26, 0722/71.49.47,
e-mail: mihaimari@hotmail.com

"Sotul meu doarme cu ochii intredeschisi"

Ne confruntam cu o problema de sanatate mai ciudata. Sotul meu doarme cu ochii intredeschisi. Care ar putea fi cauza? Ati mai intalnit un astfel de caz? Aveti vreo recomandare, un sfat, o indrumare? Unde poate duce o astfel de disfunctionalitate? Ii rog din suflet pe cei care s-au mai confruntat cu o astfel de problema sa nu ezite sa raspunda! Mentionez ca sotul meu doarme cu ochii intredeschisi noapte de noapte, nu ocazional, iar ochii lui sunt mereu iritati si rosii. Va multumesc anticipat pentru raspunsurile dvs.
S.D. - Brasov

"La 15 ani, baiatul meu a fost depistat cu leziune inactiva pe creier"

In urma unor dereglari de comportament, fiului meu i s-a efectuat o tomografie R.M.N. cu substanta de contrast si s-a descoperit ca are o leziune inactiva pe creier (demielinizare - 11 mm/ 7 mm). Daca s-a mai confruntat cineva cu acest diagnostic, il rog sa-mi dea un sfat, o indrumare sau un tratament naturist. Va multumesc.
Elena - Buzau

"Sufar de otomastoidita colesteatomatoasa cronica"

Am fost diagnosticat cu otomastoidita colesteatomatoasa cronica bilaterala (am probleme cu urechile - timpane perforate, scurgeri din urechi care se opresc si reincep dupa o perioada de timp) de la varsta de 6 ani. Am scaderi de auz, mai ales la urechea stanga. Am pus picaturi care au oprit supuratia, dar timpanele raman perforate. Medicii mi-au indicat interventia chirurgicala, dar la 46 de ani mi-e frica de asa ceva, mai ales ca pot aparea complicatii. Stie cineva o alta cale de vindecare, fara operatie? Daca nu ma operez, viata mea poate fi pusa in pericol? Ajutati-ma cu un sfat, va rog, nu stiu ce sa fac! Mai am o problema: pe brat si in alte zone ale corpului mi-au aparut de mai multi ani sub piele (nu se observa decat la pipait) doua formatiuni pe care cand le apas, ma inteapa. Ce sunt acestea si ce trebuie sa fac? Sunt ingrijorat, sfatuiti-ma daca mai cunoasteti cazuri similare! Va multumesc mult si astept cu nerabdare raspunsul dvs. E foarte important pentru mine.
Matei Suruduc - Ramnicu Sarat

"Din cauza fumatului, am plamanii uscati"

In urma unei radiografii pulmonare, mi s-a spus ca am plamanii uscati de la tutun. De la 40 de tigari pe zi am ajuns sa fumez doar 10 si incerc sa le mai reduc. Fac tratament cu Teotard, dar as dori un tratament naturist. Va multumesc anticipat.
Muresan Dumitru - str. Calea Dorobantilor nr. 43, Cluj-Napoca

"Va rog sa-mi ajutati sotul sa scape de urticaria cronica"

Sotul meu are 73 de ani si in urma cu trei ani i-a aparut aceasta urticarie (nu stiu de la ce). De atunci nu a mai avut o zi linistita. A urmat diverse tratamente naturiste, precum si alopate (cu Claritin etc.), dar singurul care ii mai amelioreaza mancarimile pentru cateva ore este Prednisonul, pe care il foloseste de trei ani. Am inteles ca Prednisonul este periculos, de aceea apelez la cititorii acestei minunate reviste care s-au confruntat cu aceasta boala sa ne comunice adresa unui specialist sau sa ne recomande un tratament naturist. Va multumesc din suflet si Dumnezeu sa va faca viata frumoasa!
P. Mihalache - Saftica, jud. Ilfov

"Am ruptura de tendon superior"

In iunie 2003 au inceput sa ma doara muschii de la mana dreapta. Prin septembrie, in timp ce-mi masam mana dureroasa, am simtit ca se rupe ceva deasupra cotului. Durerea a scazut in intensitate, dar muschiul s-a deformat, a aparut o galma. M-am speriat si m-am dus la doctor. Mi s-a spus ca am tendonul superior rupt si mi s-a recomandat operatia, fara sa-mi garanteze reusita. Ce ma ingrijoreaza si mai mult este faptul ca a inceput sa ma doara si mana stanga. Am facut analizele de sange si au iesit bune, mai putin Aslo (400). Fac tratament cu Moldamin, dar durerile persista. Va rog din suflet sa ma ajutati! Am 41 de ani si nu vreau sa ajung in situatia sa nu-mi pot intretine sotia si cei doi copii. Va multumesc.
Firu Constantin - Craiova

"O caut pe d-na dr. homeopat Daniela Coros Florescu"

Apelez la dvs. in speranta ca ma puteti ajuta sa iau legatura cu doamna doctor homeopat Daniela Coros Florescu. Unchiul meu a urmat o vreme tratamentul prescris de domnia sa, iar starea sanatatii i s-a imbunatatit considerabil. Dupa o pauza indelungata, simptomele au revenit, insa nu o mai poate gasi pe d-na doctor. Cu sincera consideratie, si sa aveti un an bun.
Georgiana Lazar

"Cum se poate produce rafia de tei?"

Fiind pensionar ma ocup cu agricultura intensiva pe suprafete mici. Pe vremuri, foloseam pentru diferite lucrari agricole rafia de tei. Acum a disparut din comert, gasindu-se o rafie din material plastic. Mi-am facut rost de coaja de tei si as vrea sa cunosc procedeul tehnic de obtinere a rafiei de tei. Poate cineva sa-mi dea niste sfaturi tehnice prin intermediul revistei dvs.? Va multumesc!
Ilea Tudor - Sacalaz, jud. Timis




...Cititorii Raspund

"Vreau sa urmez o cura de ingrasare"
(Raspuns pentru Catalina - Bucuresti, F. As nr. 576)


Nu ai specificat daca dintotdeauna ai avut aceasta constitutie debila. Aminteste-ti daca in copilarie sau adolescenta ai suferit de unele afectiuni care ar fi putut genera debilitate. E foarte important acest lucru. Mi se pare nefiresc sa-ti doresti sa acumulezi tesut adipos. Multe doamne si domnisoare doresc sa fie suple, chiar... slabe. Foarte greu revii din obezitate la normalitate. Este necesar un sacrificiu ca sa mai dai jos kilogramele pe care le-ai pus in plus. E un calvar cura de slabire - te chinuie cumplit. Nu forta natura lucrurilor. Dupa nastere, poti sa te ingrasi foarte mult (nu e litera de lege), iar menopauza iti aduce alte kilograme. Sa nu mai fii obsedata de aceasta idee, caci poti chiar sa te imbolnavesti, avand in vedere ca nu ti s-a depistat nici o boala prin investigatiile facute. Gandeste-te cate femei sunt tintuite la pat sau in scaun cu rotile, handicapate. Ce nu ar da ele sa fie asa slabe ca tine (sa le bata vantul ca pe o trestie), dar sa se poata deplasa! Sa te impaci cu tine insati si cu cei din jurul tau. Sa fii blanda, toleranta, sa nu fii cuprinsa de sentimentul urii, invidiei, sa nu fii ranchiunoasa, sa nu te enervezi din orice. Sa faci mult sport: gimnastica, aerobic. Sa-ti gasesti o croitoreasa care stie sa-ti mascheze defectele. In final, iti propun un regim alimentar care favorizeaza cresterea in greutate. In ideea ca nu ai hepatita cronica, pancreatita, hipertiroidie, poti incerca acest regim. Meniu care ingrasa:
• Dimineata - 200 g cafea cu lapte, eventual Nessquick, o prajitura sau biscuiti, 50 g paine, 10 g unt, 25 g dulceata.
• Ora 10: 125 ml suc de fructe, 50 g paine, 10 g unt, 10 g cascaval;
• Pranz: 100 g carne de vita, 150 g cartofi, 1 bucata tort (prajitura cu crema), 15 g grasimi, 50 g paine.
• Seara: 100 g carne, 150 g legume verzi, 60 g branza, 5 g grasimi, 100 g paine. Cumpara-ti de la Plafar un ceai tonic aperitiv, pe baza de pelin, tintaura, macese si coriandru. Fa-ti o infuzie dintr-o lingurita de amestec la o cana de apa. Bea 2 cani pe zi, cu jumatate de ora inainte de mese. Mai poti lua Vitamax - Multivitamine si minerale, Peritol (sirop), Apilarnil. Cum se calculeaza greutatea ideala: 1. Transforma-ti inaltimea in centimetri - ex. 1,70 m = 170 cm.
• Scade din inaltime 150 - ex. 170-150=20. 3. Se scade cifra 5 din inaltimea masurata in centimetri - ex. 170-5=165; 4.
• Se scade din 165 cifra 100 si se obtine greutatea ideala pe care trebuie sa o ai - ex. 165-100=65 kg. In cazul tau, este o diferenta de 15 kg (tu ai 50 kg). Sa nu uiti nici de Dumnezeu, roaga-te - nu sa-ti dea bunuri materiale, ci intelepciune si curaj. Du-te la biserica (nu pierde nici o Sfanta Liturghie). Dumnezeu face minuni! Citeste Acatistul si Paraclisul Maicii Domnului timp de 40 de zile - tine post miercurea si vinerea si chiar luni, e pentru sanatate. Nu dispera. Multa sanatate!
Adriana-Elena-Stela Holtz - com. Liebling, nr. 611, jud. Timis, cod 307245

"Ajutati-mi fiul sa devina tata"
(Raspuns pentru Dinica Elena - Satu-Mare, F. As nr. 589)


Am citit cele cateva randuri din scrisoarea dvs. aparuta in revista "Formula As" si m-am gandit sa va scriu, incercand sa va dau un posibil raspuns la strigatul dvs. de ajutor. Eu sunt casatorita de sapte ani, inca nu am copii, am avut cateva probleme legate de aparatul genital, iar unul dintre medicii din orasul meu (Focsani), m-a sfatuit sa ma duc in statiunea Sovata, pentru a ma trata. Vazand ca anii trec si noi inca nu avem copii, i-am facut si sotului meu o spermograma la noi in oras, apoi la Sovata inca una, si am constatat ca valorile erau foarte mici, diagnosticul fiind de oligospermie. Dupa ce ne-am intors acasa, m-am dus la medicul ginecolog cu analizele sotului si mi-a recomandat pentru el Laptisor de matca, Vitamina E forte si Apilarnil Y potent. Am crezut ca tratamentul va da rezultate. M-am inselat. In anul urmator (2002), am fost din nou la Sovata si acolo i-am repetat sotului analizele, care au iesit mai slabe, diagnosticul fiind de azoospermie. Inainte de a parasi Sovata, unul dintre medicii statiunii ne-a indrumat sa mergem la Bucuresti, la Institutul "C.I. Parhon" si sa-i facem sotului acolo investigatiile necesare. Am sunat la Institut, unde am gasit-o la cabinetul de andrologie, specializat pe aceste probleme, pe d-na dr. Dinu Dana (tel. 0722/30.98.19). Fiul dvs. trebuie sa mearga acolo, impreuna cu sotia, pentru a putea face impreuna toate analizele necesare. Doamna doctor este o persoana tanara, foarte draguta si din cate mi-am putut da seama, un medic foarte bun. Din pacate pentru noi, dupa toate analizele efectuate, coroborate cu spermogramele efectuate chiar de dansa, diagnosticul a fost tot acela de azoospermie. Poate ca fiul dvs. si sotia lui vor fi ceva mai norocosi. Anul trecut, prin luna februarie, cumparand un medicament antireumatic de la firma buzoiana "Rotta Natura", am observat ca in lista lor de medicamente exista si unul facut din planta napraznic - bun stimulator al spermatogenezei. Am sunat la firma producatoare de mai sus, unde am vorbit cu d-l farmacist Lazar (farmacia "Camelia", tel. 0238/72.34.70). I-am povestit situatia noastra si mi-a spus ca problema se poate rezolva cu ajutorul medicamentului naturist mentionat mai sus, cu laptisor de matca si cu un alt medicament tot naturist nou, scos de firma lor. Dupa trei luni de tratament, in urma spermogramei efectuate din nou de sotul meu, am constatat ca numarul de spermatozoizi crescuse de la 0 la 45.000.000/ml, aveau mobilitate si motilitate, iar aciditatea era in limite normale. Am continuat tratamentul inca patru luni, dar din cauza serviciului foarte stresant - am zis noi - al sotului meu, spermograma i-a iesit din nou proasta: numarul de spermatozoizi 0. La sfarsitul lunii noiembrie, am fost din nou la d-l farmacist Lazar, am discutat mult mai pe larg cu dansul despre problema sotului. Ne-a recomandat sa facem reflexoterapie (pentru ca si eu am o oarecare insuficienta ovariana) si ne-a prescris o serie de medicamente, toate naturiste si pe baza de produse apicole. In mod sigur tratamentul variaza de la cuplu la cuplu si de la persoana la persoana. Cel mai bine este sa luati legatura cu d-l farmacist si sa discutati cu dansul, poate chiar si personal. Va scriu si numarul meu de telefon, in cazul in care doriti sa vorbiti cu mine: 0237/23.56.19, dupa ora 20. Va doresc sanatate, iar fiului dvs. ceea ce ne dorim si pentru noi: macar un copilas! Cu stima,
I.T.F. - B-dul Garii nr. 9, bl. 9, ap. 6, Focsani,
jud. Vrancea, cod 620012

"Cum se conserva catina?"
(Raspuns pentru Duran Viorel
- Oltenita, F. As nr. 590)


Catina se conserva sub diferite forme. Fructele le conservam in felul urmator: dupa ce culegem catina, o taiem in ciorchine, o curatam de spini si frunze si o asezam pe hartie curata, in strat foarte subtire, pentru a se usca. Dupa 4-5 luni, cand e uscata, se ia de pe lemn. Boabele astfel obtinute se pot folosi pentru ceai. In acelasi timp, boabele se pot transforma in pulbere, cu ajutorul masinii de cafea. Pulberea se poate folosi si pentru ceai sau se poate consuma ca atare, numai cu apa (1 lingurita la o cana de apa). Din catina mai putem "fabrica" in casa suc pentru un an de zile. Foarte important este sa il preparam crud, adica fara foc. Reteta: se iau 8 kg boabe de catina, se spala bine sub jet de apa in strecuratoare, dupa care se trec prin masina de rosii. Sucul care rezulta se strecoara prin sita de inox. Atentie, boabele vor fi desprinse de pe lemn cu mare grija, pentru a nu se sparge, pentru ca astfel se pierde sucul. Dupa operatiunile de mai sus rezulta 5 l suc. Se fierb apoi 3 l apa, se lasa sa se raceasca si se amesteca cu cei 5 l suc concentrat, obtinandu-se 8 l de suc. La fiecare litru de suc astfel obtinut se va adauga 1 kg de zahar. Se va amesteca pana cand se va topi tot zaharul, dupa care se va pune in sticle. Deasupra se pune salicilat si se leaga cu celofan. De mentionat ca in momentul cand se consuma se va agita foarte bine. Sucul fiind foarte concentrat, se va consuma diluat cu apa de la robinet, sifon sau apa minerala.
Pantea Nicolae - str. Constructorilor nr. 8, bl. A2, ap. 17, Turda, jud. Cluj, tel. 0264/31.53.33

"Am mancarimi in zona vaginala si anala"
(Raspuns pentru Alina - Zalau, F. As nr. 590)


Domnisoara, in cazul dvs. cel mai probabil este vorba despre niste viermisori numiti oxiuri. Eliminati din tubul digestiv, unde isi au "casa", ei se plimba in voie in organism, precum semnalati si dvs. Ei pot produce neplaceri cu mult mai mari, dar nu va speriati. De acesti musafiri deranjanti se scapa destul de usor. Medicul dvs. va va indica atat tratamentul medicamentos, cat si alte sfaturi de care trebuie sa tineti seama. Vermox este un medicament bun, pe care il puteti folosi.
dr. Visan D. Gheorghe - com. Buda,
jud. Buzau, tel. 0238/57.54.94

"Am fost diagnosticata cu vaginita atrofica"
(Raspuns pentru Viorica B. - Sibiu, F. As nr. 591)


La menopauza, nivelul estrogenului scade treptat, fapt ce da nastere la o serie de probleme, printre care si cea descrisa de dvs. (mai putin ruptura de perineu). Pe mine m-au ajutat foarte mult supozitoarele pentru uz intravaginal si unguentul Ovestin (se gaseste in farmacii). Folosite dupa indicatiile medicului specialist sau dupa indicatiile din prospect, aceste medicamente ajuta la restabilirea florei microbiene si pH-ului fiziologic normal in vagin, fapt ce duce la disparitia pruritului si a senzatiei de vagin uscat. Va doresc multa sanatate!
Doina Stancu - Iasi

"Tatal meu are mari probleme dupa un atac vertebro-bazilar"
(Raspuns pentru Adriana Mller - Arad, F. As nr. 592)


Stimata doamna, din scrisoarea dvs. am inteles ca problema tatalui dvs. este mai complexa. Personal, am reusit sa-mi rezolv multe probleme de sanatate cu ajutorul suplimentelor nutritive pe baza de Aloe Vera, despre care am mai scris in paginile acestei minunate reviste, pentru ca sunt foarte multumita de rezultate si am vrut sa afle mai multe persoane despre ele. Din materialele informative de care dispun, sunt sigura ca aceste produse il pot ajuta pe tatal dvs. sa-si usureze suferinta. Programul este complex si trebuie urmat mai multe luni, in functie de diagnostic. Produsele sunt avizate de Ministerul Sanatatii si Familiei din Romania. Firma producatoare are depozit si la dvs. in oras, iar daca sunteti interesata puteti lua legatura cu d-l Todea Flavius (tel. 0723/35.34.24) din Arad, pentru mai multe informatii. Va doresc multa sanatate!
Gherghina - Slatina

"La 23 de ani, am chisturi pe sani si ovare"
(Raspuns pentru "O studenta", F. As nr. 593)


• M-am confruntat si ma confrunt si eu cu aceasta anomalie. La 20 de ani am fost diagnosticata cu mastoza chistica la ambii sani si, de asemenea, cu un chist pe ovarul stang. Mi s-a recomandat tratament cu Logest (anticonceptional) si Progestogel. Tratamentul a dat rezultate, in sensul ca mi-au disparut durerile (uneori insuportabile) si chistul. Am mai folosit si Mastodynon (tratament homeopat). Recunosc ca, la aflarea diagnosticului, m-am alarmat. Am ascultat parerile multor medici, am citit articole de specialitate si am ajuns la concluzia ca aceste chisturi nu vor disparea decat odata cu instalarea menopauzei. Trebuie insa urmarite periodic. Cea mai importanta informatie care mi s-a oferit a fost aceea ca, atat timp cat sanul doare la palpare, nu exista motive de ingrijorare (noduli cancerosi)! Sfatul meu este sa consulti si alti medici! Multa sanatate!
Andreea - e-mail: andreea29d@yahoo.com

• M-am aflat intr-o situatie asemanatoare cu a dvs.: chisturi ovariene, chisturi mamare si un nodul mamar. Am fost la diversi medici si toti mi-au recomandat interventia chirurgicala - operarea nodulului. Am refuzat categoric, stiind ca aceasta interventie este cu doua taisuri - nodulii apar din nou sau risti sa-ti pierzi sanul. Intamplarea fericita s-a produs acum cateva luni, cand in "Formula As" am citit despre o clinica particulara care se ocupa cu depistarea si tratarea bolilor de san si a problemelor ginecologice. Medicii sunt deosebiti, cu multa daruire profesionala, in special d-na dr. Teodorescu Nicoleta, care are multa rabdare cu fiecare pacienta, incercand sa ne faca sa zambim si sa avem incredere ca totul are rezolvare. Am facut analize hormonale - erau un dezastru! Am urmat intocmai tratamentul naturist recomandat, mi-am schimbat regimul alimentar si modul de viata. Am repetat analizele; totul intrase in normal, nodulul s-a "topit" si astfel mi-am salvat sanul de la operatie, chisturile de la ovar nu mai sunt, am scapat de ele (mi se dereglase si ciclul menstrual). Acum ma simt minunat. Tratamentul a fost exceptional, a facut adevarate miracole si multumesc "Formulei As" pentru articolele, sfaturile si tratamentele publicate, pentru ca sunt uimitoare. Sper ca randurile mele sa ajunga in revista, astfel vor fi de folos multor femei cu probleme de acest fel. Iti doresc, domnisoara studenta, sanatate multa, curaj si caut-o pe d-na doctor la tel. 0745/04.68.58. Sunt convinsa ca ai sa te faci bine!
Moise Mihaela - Bucuresti, tel. 021/674.49.50

• Si eu sunt studenta si am trecut printr-o situatie asemanatoare. Mi s-a descoperit, la un control de rutina, un chist pe ovarul drept, cu diametrul de 40 mm. Medicii au vrut sa ma opereze, dar am aflat de un tratament naturist foarte bun, pe care l-am preferat. La urmatorul control, medicul a ramas surprins, pentru ca se absorbise chistul. Dupa doua luni, avand drum pe la spital, medicul a insistat sa-mi mai faca un examen ecografic, pentru a se convinge. Chistul nu mai era. Iti recomand tratamentul naturist pe care l-am urmat si eu - cel al d-lui Dumitrescu Dumitru (tel. 0241/61.99.32), in speranta ca si pentru tine chisturile vor deveni doar o amintire.
Toncu Carmen - str. Vifor Haiducu nr. 1A, Constanta, cod 900317, tel. 0722/63.25.22

"Fiica mea sufera de granulomatoza Wegener"
(Raspuns pentru H.C., F. As nr. 595)


Stimata doamna, desi afectiunea de care sufera fiica dvs. este foarte grava, exista sanse de reusita daca urmati cu rabdare, timp de un an, tratament cu medicamente, intr-adevar foarte scumpe, care se gasesc si in farmaciile din tara noastra. Tatal meu a suferit de aceeasi boala si s-a vindecat complet cu medicamentul de baza Endoxan Asta din Grecia. Dar este necesar sa actionati foarte rapid pentru tratarea bolii, deoarece ataca organele vitale (rinichii, ficatul etc.).
B. - Tel. 0723/34.96.51