Caut urgent tratament

Redactia
Cititorii Intreaba.... "Caut urgent tratament pentru glioblastom frontal". O nefasta interventie chirurgicala partiala pe creier si constatarea ferma de tumora - glioblastom frontal stang cu interesarea corpului calos - ne-a aruncat subit intr-o alta dimensiune existentiala. Toti membrii familiei su...

Cititorii Intreaba...

"Caut urgent tratament pentru glioblastom frontal"

O nefasta interventie chirurgicala partiala pe creier si constatarea ferma de tumora - glioblastom frontal stang cu interesarea corpului calos - ne-a aruncat subit intr-o alta dimensiune existentiala. Toti membrii familiei sunt marcati pentru ca o fiinta extrem de draga e sub incidenta unui destin implacabil. Urmeaza radioterapie la Cluj, cu repercusiuni nedorite: ficat gras, dureri de cap, caderea parului, iminenta unei leucemii. Avem nevoie stringenta de ajutor! Cu alese sentimente,
E. A. - Targu-Neamt

"Sufar de pancreatita cronica cu reactie chistica si ulcer duodenal"

Am 43 de ani si de aproximativ patru ani sufar de pancreatita cronica. In urma unor investigatii facute la Clinica Ii din Cluj-Napoca (in urma cu doi ani), am aflat ca am un chist pe pancreas de 8 mm si ulcer duodenal. Ma simt rau, am dureri in tot abdomenul. Va rog sa ma ajutati sa ma tratez cu medicamente naturiste sau sa ma indrumati spre un medic care foloseste o alta metoda de tratament, sa nu ajung la o interventie chirurgicala. Va multumesc.
Constantin Cozma - Alba-Iulia,
tel. 0258/81.87.41

"Mama a fost diagnosticata cu
carcinom microcelular 3B la plamanul drept"


Stimata redactie si stimati cititori, in urma cu doua saptamani, mama a fost diagnosticata cu tumora maligna la plamanul drept. Dupa examenul tomografic, medicii au spus ca sunt acaparate bronhiile si una dintre coardele vocale, prognosticandu-se ca mai are de trait 3-6 luni. In prezent este internata la Spitalul Fundeni, sectia oncologie, unde i se administreaza citostatice. Gradul avansat al tumorii ma face sa apelez, prin intermediul publicatiei dvs., unica prin caracterul si altruismul ce caracterizeaza intreaga redactie, la alte suflete greu incercate, care sa-mi poata oferi un tratament naturist. Sunt interesata de numele si cabinetele unor medici care sa ofere consultatii si variante ale tratamentului cu citostatice. Am inteles ca aceste remedii naturiste (unele dintre ele), nu se administreaza concomitent cu citostaticele si doresc sa stiu foarte clar ce am de facut. In speranta ca prin ajutorul dvs. voi gasi o cale spre vindecare, va multumesc anticipat. Dumnezeu sa ne ajute! Sarbatori fericite!
Cimbru Luminita - str. Pescarusului nr. 1, bl. B23, sc. A, ap. 37, sector 2, Bucuresti, tel. 021/627.50.32, e-mail: costimari2003@yahoo.com

"Cum pot scapa de Stafilococus Aureus?"

Am 42 de ani si sunt imobilizata la pat (am proteza bilaterala de sold). La piciorul stang, in zona protezei, am o infectie cu Stafilococus Aureus. Nu reusesc sa scap de el cu toate tratamentele cu antibiotice pe care le-am facut. De doi ani, la sold am o secretie puru-lenta si trebuie sa ma pansez zilnic. Va rog mult sa ma ajutati sa ma vindec de aceasta boala care mi-a complicat viata. Va multumesc.
Otilia Craciun - Targu-Mures, tel. 0265/24.53.92

"Sufar de osteodistrofie fibroasa poliostica"

Sunt un tanar de 25 de ani si din copilarie sufar de boala numita osteodistrofie fibroasa poliostica sau maladia Jaffe-Lichtenstein. Afectiunea consta intr-o rezistenta scazuta a oaselor, din aceasta cauza suferind de-a lungul timpului mai multe fracturi. Rog cititorii care au avut asemenea afectiune sa-mi recomande un tratament pentru intarirea scheletului osos. Va multumesc.
Stefan R. - e-mail: stefan2r@rol.ro

"Cum se pot vindeca aftele bucale?"

Fac un apel disperat la oricine poate sa-mi dea o solutie de vindecare. Fiica mea in varsta de 18 ani sufera de afte bucale de cand era mica. Periodic, i se umple gura de rani, nu se poate hrani, face febra si are o stare generala de rau. Am incercat tot felul de tratamente indicate de doctori, dar n-au dat nici un rezultat. Sunt disperata. Va rog sa ma ajutati! Dumnezeu sa va dea sanatate si putere pentru tot ce faceti. Va urmarim numar de numar. Sunteti o adevarata mana cereasca pentru toti cei aflati in dificultati.
ing. Georgeta Jurubita - Slobozia

"Baietelul meu a fost diagnosticat cu acondroplazie"

Am 23 de ani si sunt mama unui baietel in varsta de 5 luni si jumatate, Stefan. La varsta de trei luni, Stefan a fost diagnosticat la Iomc "Alfred Rusescu" din Bucuresti, cu acondroplazie - o boala genetica care se traduce printr-o talie foarte mica la maturitate (1,10 - 1,45 m). Soacra mea mi-a spus ca a auzit despre o clinica din Iasi, specializata in bolile sistemului osos, unde un doctor trateaza si acondroplazia prin exercitii si gimnastica medicala. Am inteles ca este foarte important ca tratamentul sa inceapa cat mai devreme. Nu stiu daca este o clinica particulara sau de stat, nu stiu daca este vorba de orasul Iasi sau de judetul Iasi. Insa imi doresc cu disperare sa il gasesc pe acest om care poate il va ajuta si pe copilul meu. Fiind vorba de o boala genetica, nu exista tratament alopat, nici nu se poate interveni chirurgical. Singura speranta este o imbunatatire a taliei prin exercitii. Eu ii fac gimnastica in fiecare zi, dar nu stiu daca ii foloseste. Am nevoie de sfatul si de supravegherea unui specialist. Cu speranta ca ma veti ajuta sa il gasesc pe acest medic, va multumesc din suflet.
Eliza Baron - Ploiesti,
tel. 0244/51.25.76, 0721/68.56.72

"Am fibroadenom mamar"

Am 32 de ani si de aproximativ sase luni mi-a aparut la sanul stang un nodul mobil, bine conturat, fara dureri. Am consultat un doctor ginecolog si un endocrinolog si am primit diagnosticul de fibroadenom mamar benign de marime 3 cm/ 1,5 cm cu recomandare de extirpare chirurgicala. Doresc din suflet sa aflu un tratament cu rezultate pozitive, in urma caruia sa nu fiu nevoita sa ajung pe patul suferintei. Va multumesc anticipat.
Isabela - tel. 0245/66.43.41
(Apelati la d-l Vasile Popa de la Cabinetul "Natural Medica", tel. 021/450.73.28, 450.05.25, 0723/53.00.81)

"Caut tratament naturist pentru viroza pulmonara"

Am facut nenumarate tratamente pentru viroza pulmonara, dar nu m-am vindecat complet. Nu mai suport tratamentul alopat. De aceea, va rog sa-mi recomandati un tratament naturist. Va multumesc.
G.M.T. - Satu Mare

"Ajutati un baietel care sufera de pubertate precoce!"

Va transmit acest mesaj de ajutor in numele unei tinere mame pe care am intalnit-o cu ocazia unei vizite la Spitalul Municipal nr. 1 din Craiova. Geta Panal din satul Golumbu, com. Farcas, jud. Dolj, este mama lui Ionut-Eugen, de doi ani si noua luni, care sufera inca de la un an si jumatate de pubertate precoce (organele genitale sunt dezvoltate anormal si prezinta pilozitati). Ca antecedente, copilul a mai fost internat la o luna si jumatate cu diagnosticul deshidratare (din cauza ca nu a luat in greutate) si i s-a facut tratament cu glucoza si ampicilina. Internarile repetate sunt chinuitoare, si pentru mama, si pentru copil, mai ales ca rezultatele intarzie sa apara. Familia este foarte saraca si nu-si poate permite sa se deplaseze pe cheltuiala proprie nici pana la Bucuresti. In cazul in care cunoaste cineva aceasta boala si poate recomanda un tratament accesibil familiei, il rog sa i-l transmita prin posta acasa, pentru ca nu cred ca au nici cu ce si nici de unde sa cumpere revista dvs. Daca nu puteti lua legatura, scrieti-mi mie si am sa incerc sa ma deplasez pana la Golumbu, care este la circa 30 km de Craiova. Cu multa stima si cu speranta ca micutul Ionut-Eugen va redeveni un copil normal,
Eugenia Dinca - Craiova, tel. 0251/53.81.89

"Cum se poate vindeca fisura de timpan?"

Va rog sa ma sfatuiti unde pot sa gasesc un tratament pentru vindecarea fisurii de timpan de care sufar de mai mult timp si pentru care medicii mi-au spus ca singura solutie este operarea urechii si efectuarea unei timpanoplastii. Va multumesc pentru intelegere si astept raspunsul dvs. Cu stima,
Costel Din - e-mail: costel.din@daciagroup.com

"Parazitozele intestinale ma mananca de vie"

Desi am urmat tratament medicamentos - Decaris, Vermifug, Nebendazole -, examenul coproparazitologic este pozitiv. Diagnosticul: intoxicatie mixta - ascaris, oxiuri. Caut disperata un tratament naturist, pentru ca nu mai suport medicatia alopata si nici nu da rezultat.
E.A. - Focsani

"Am circulatia periferica deficitara"

Am 27 de ani si ma intereseaza foarte mult aspectul meu, lucru normal de altfel pentru o femeie. Am probleme cu circulatia periferica: am facut tratament, in urma cu doi-trei ani, cu Tanakan (tablete), Piracetam (fiole), dar fara rezultat. Dimpotriva, dupa un prim tratament, oscilometria mi-a scazut de la 1,5 la 0,7. M-am simtit in schimb mult mai bine dupa tratamente naturiste. Concluzia este ca am o stofa venoasa proasta. Ce pot face pentru a intari vasele de sange, pentru a preveni aparitia varicelor? Cu spaima, descopar pe corp vinisoare mici de sange: pe fata, pe picioare, pe maini. Ce reprezinta acestea, care este cauza, ce pot face sa opresc aparitia lor? Pot fi inchise aceste vase cu ajutorul laserului sau prin alte tratamente? Gimnastica poate fi de folos? Mentionez ca nu fumez si nu beau cafea. Va multumesc anticipat dvs. si tuturor celor care au bunavointa sa ma ajute.
Crina - Galati



...Cititorii Raspund

"Din doua in doua luni fac infectii urinare"
(Raspuns pentru Gyrkei Margareta - Oradea, F. As nr. 580)


Si eu am suferit timp indelungat de infectie urinara - singurul remediu (in afara de antibiotice) e un regim strict de igiena. In primul rand, trebuie sa va "puneti" in ordine intestinele. Peste 4 lingurite de tarate de grau se adauga 300 ml apa plata si se lasa la macerat de cu seara. Apa de tarate se bea dimineata, strecurata, incalzita putin, pe stomacul gol (e ca un fel de bors). Seara, se iau 3 lingurite de tarate de grau inmuiate in iaurt (aceasta e cina). Acest procedeu va va reface flora intestinala, va ajuta la evacuarea toxinelor din intestine, factor care provoaca in mare parte infectia. Taratele de grau se gasesc la magazinele cu plante medicinale. In al doilea rand, va trebui sa renuntati sa mai consumati apa de la robinet, care in unele cazuri contine bacili, mai des E. Coli. Consumati numai apa plata. In al treilea rand, ar fi bine sa consultati un medic homeopat, pentru a va recomanda un tratament de lunga durata, in vederea intaririi sistemului imunitar, tratament care pe parcurs isi va face efectul dorit. Evitati frigul, raceala, umezeala. Faceti bai de sezut in ceai de coada-calului, musetel, urzica alba moarta. In timpul zilei, puteti sa mancati ce doriti, consumati fructe care nu contin zahar (prune, piersici, mere etc.). Nu uitati: nu consumati decat apa plata! Consumati multe vitamine. Dumnezeu sa va ajute!
Achete Pop - Arad

"Am pierdut trei sarcini, toate toxice"
(Raspuns pentru Manolache M. - Iasi, F. As nr. 580)


Inca din primele randuri tin sa va felicit pentru articolele interesante si pentru implicarea dvs. in rezolvarea diferitelor cazuri, atat privindu-i pe cei bolnavi, cu probleme, cat si pe cei care au nevoie de ajutor. Am indraznit sa va scriu pentru a da o speranta d-nei Manolache, care cere ajutor pentru sarcina toxica. Pot sa o asigur ca, in urma cu 27 de ani, mi s-a pus acelasi diagnostic si, datorita d-lui prof. dr. doc. Dumitrescu, de la Policlinica cu plata din Constanta, am reusit sa duc la bun sfarsit sarcina. Din pacate, dansul nu se mai afla printre noi (Dumnezeu sa-l odihneasca!). Reteta a fost: un flacon de insulina, din care se injectau, o data pe zi, doua diviziuni de seringa de 5 ml (mica) sub piele (subcutanat), in mana, foarte lent, iar dupa aceea trebuia imediat sa iau o lingurita de zahar. Nu este necesar sa faceti tot flaconul, sunt suficiente 2-3 intepaturi daca va reveniti. Eu, dupa a doua injectie, mi-am revenit, am facut-o si pe a treia, apoi medicul a spus "stop". Deci, daca reusiti sa mancati dupa 2-3 injectii, renuntati sa mai faceti insulina si continuati sa va alimentati fara restrictii. Va doresc sanatate, sa faceti copii frumosi si sanatosi. Dumnezeu sa va ajute!
Dumitrica Victoria - str. Ogorului nr. 3, bl. O3, ap. 3, Navodari, jud. Constanta, tel. 0241/76.19.65

"Mama mea sufera de scleroza laterala amiotrofica"
(Raspuns pentru Orlea Dica - Braila, F. As nr. 581)


Pentru afectiunea de care sufera mama dvs. exista o schema de tratament mai complexa, alcatuita din ceai antimalaric, ceai pentru scleroza, dieta strict vegetariana (bazata pe sucuri si cruditati, care trebuie tinuta doi ani de zile), ceai de cretisoara + bitter suedez, comprese cu bitter suedez in regiunea lombara, Coenzima Q10, Spirulina, reflexoterapie pe zonele ce corespund organelor afectate. Pot oferi mamei dvs. ceaiuri gratuite pentru un tratament.
Daniela Gheorghita - Cabinetul "Zonoterapia", str. Romana, nr. 139, Ploiesti, jud. Prahova

"Va rog sa ma ajutati sa scap de escare"
(Raspuns pentru Borcan Constantin - Pitesti, F. As nr. 581)


Din experienta mea, va pot spune ca l-am vindecat pe sotul meu de escare cu unguent Epitelin (pe baza de plante), cumparat de la magazinele naturiste. Este fabricat in Timisoara si costa 56.000 lei. Se spala zona cu escare zilnic, cu apa calda si sapun, se sterge, apoi se maseaza usor cu unguent si se pune un strat mai gros acolo unde este rana. Dupa ce se vindeca, se continua spalatul si unsul zilnic. Este necesar sa foloseasca pampers si sa stea pe colac special, cumparat din magazin tehnico-medical. Ii doresc sanatate!
Lucia Pricop - str. Soveja nr. 1, bl. S1, ap. 20, Constanta

"Cum se poate trata epilepsia criptogena?"
(Raspuns pentru Tanase Anda - Bucuresti, F. As nr. 582)


Un remediu naturist extrem de eficient poate ameliora foarte mult problema dvs. Exista o planta care se numeste branca-ursului si despre care s-a mai vorbit in paginile revistei "Formula As". Baietelul meu de 8 ani are aceeasi problema de trei ani de zile. Facea crize chiar si de doua ori pe zi si eram disperata, pentru ca nici un tratament n-a dat roade. In urma cu trei luni de zile i-am administrat planta sub forma de pulbere - 2 lingurite pe zi, intr-un pahar de 100 ml cu suc de morcov. Efectele au fost de-a dreptul uluitoare. Baietelul meu mai face acum cate o criza de scurta durata, o data la 3-4 zile, iar starea sa generala s-a imbunatatit considerabil. Urmez si eu acest tratament pentru tulburarile de menopauza si marturisesc ca nu m-am mai simtit atat de bine de foarte multa vreme. Planta o puteti gasi uscata sau sub forma de tinctura la "Vita Plant" S.R.L. Galati (tel. 0742/84.23.30), de unde o puteti primi si prin posta. Va doresc insanatosire grabnica!
Amalia Mihalcescu - loc. Ivesti, nr. 12, jud. Galati

"Caut un tratament pentru metastaza osoasa"
(Raspuns pentru Nicoleta - Bacau, F. As nr. 582)


Reteta: 500 g unt de casa (nesarat), 500 g untura proaspata de casa (nesarata), 500 g miere poliflora, 500 g lamai (cu tot cu coaja) tocate marunt, 500 g cafea macinata (daca are tensiunea marita, se vor folosi doar 250 g cafea). Se amesteca totul si se incepe tratamentul cu cate o lingurita de amestec, luata cu 30 de minute inaintea meselor principale. Nu se face nici un alt tratament in paralel. E buna pentru orice fel de metastaza. Dumnezeu sa va ajute!
Stana Brinzei - Cartier Stefan cel Mare, bl. 15, sc. B, ap. 4, Sacele, jud. Brasov

"Cum pot scapa de cistita cronica?"
(Raspuns pentru Volosciuc Octavia -
Gura Humorului, jud. Suceava, F. As nr. 582)


• Si eu ma confrunt cu aceasta boala de peste 38 de ani. Acum am 75 de ani si sistemul imunitar este din ce in ce mai slabit. Am suferit cumplit de cistita si urinam foarte des, mai ales noaptea, si cu urme de sange. Am fost internata in spital, m-au consultat patru urologi care nu mi-au dat decat supozitoare sau ovule antiinflamatorii, ce nu-mi foloseau. Stiam de mult ca ma calmeaza Papaverina si Lizadonul si cu aceste medicamente puteam sa dorm. De curand, am citit in "Formula As" despre unele remedii naturiste pentru aceasta boala si de atunci urmez tratamentul cu ceai de pufulita cu flori mici si ceai de ghimpe. Beau 1,5 - 2 l zilnic si cu aceste ceaiuri mi s-au ameliorat simptomele cistitei. Am mers la un Plafar si vanzatoarea mi-a recomandat un produs naturist american - Imunostim, realizat din gheara-matei si echinacea. Tot ea mi-a recomandat un produs romanesc foarte bun, Renostim, preparat de "Dacia Plant" din sase plante. Ambele medicamente au costat 225.000 lei. Incepand cu a doua zi, durerile au inceput sa se amelioreze, dar am baut in continuare ceaiul de pufulita si ghimpe. Nu-mi venea sa cred. De la o zi la alta ma simteam tot mai bine. Dupa o luna, nu mai aveam nici un simptom. Acum ma simt foarte bine si voi lua un an de zile, preventiv, o tableta de Nitrofurantoin in fiecare seara (reteta publicata tot in "Formula As"), pentru a nu mai recidiva boala. Multumesc pentru retetele publicate in aceasta revista. Sper sa-i fie de folos si doamnei, si altor pacienti, ca doar nu sunt eu un unicat... Reteta poate fi folosita si pe termen mai lung, pentru toate infectiile.
Aurelia Dragan - Aleea Stanila nr. 3, bl. H9, sc. 1, ap. 10, sector 3, Bucuresti
(La nevoie, telefonul meu se afla in redactie.)

• Draga Octavia, sper ca recomandarea mea sa-ti fie de mare folos. Cumpara 100 g de musetel, fa un ceai concentrat din 2 l de apa (il lasi sa se infuzeze 10 minute dupa fierbere), pe care il bei in doua reprize, 1 litru dimineata, caldut, si 1 litru pe la orele 13-14. A doua zi, tot inainte de masa, pui 4-5 picaturi de albastru de metil pe o bucatica de zahar si il topesti in gura, tot asa, din trei in trei zile, timp de doua saptamani. La incheierea tratamentului mai faci un ceai din 50 g musetel si 1,5 de apa, pe care il bei in doua reprize si cu asta sper ca problema ta va fi rezolvata. Multa sanatate!
Ana Minzicu - str. Livezilor nr. 1, Slanic, jud. Prahova, cod 102600

• Am aproape aceeasi varsta ca dvs. si am avut si eu probleme cu cistita cativa ani, cred ca se cronicizase si la mine. Am urmat un tratament cu antibiotice, dar, cand credeam ca s-a vindecat, imi apareau din nou simptomele care, intr-adevar, sunt foarte neplacute. Va recomand sa procedati ca mine: dupa orice tratament sau in paralel, beti ceai de frunze de merisor - 2-3 cani pe zi (trebuie sa-l beti si dupa ce dispar simptomele, o luna, chiar doua luni de zile). Nu are gust rau. Cand apare din nou cel mai mic simptom, beti iarasi ceaiul respectiv. La analizele medicale mi s-a gasit si mie bacilul E. Coli si multa lume zicea ca nu ma mai pot vindeca. Dar cu ajutorul acestui ceai nu am mai avut probleme niciodata. Va rog sa incercati si dvs., rau nu poate sa va faca!
Gabriela Chelaru - str. Tabacarilor nr. 16,
Cluj-Napoca, tel. 0264/43.78.04, 0.264/43.70.97

"Doresc informatii despre extrofia de vezica"
(Raspuns pentru Cristian, F. As nr. 583)


D-le Cristian, extrofia de vezica este o malformatie congenitala in care vezica urinara nu este inchisa in abdomen. Apare ca o formatiune tumorala pe abdomenul copilului si prin niste orificii laterale se elimina urina. Nu va descurajati, copilul dvs. va deveni un copil normal, dar numai printr-o interventie chirurgicala, efectuata de d-l prof. dr. Pesamosca Alexandru, cel mai mare chirurg pediatru al Romaniei, un medic de o rara omenie si de o competenta profesionala de neegalat nici pe plan mondial. Este profesor doctor la Spitalul "Budimex" din Bucuresti. Mergeti cu copilul la dansul si va va da indicatiile corespunzatoare. Cunosc cazuri, fetite si baieti, care au avut aceeasi afectiune ca si copilul dvs., pe care d-l prof. i-a operat si sunt astazi perfect sanatosi: fetitele au nascut copii, baietii s-au casatorit si au si ei copii. Rugati-va la Dumnezeu sa va ajute sa ajungeti pe mainile d-lui prof. Pesamosca. Rugati-va pentru sanatatea sa, pentru ca este un Om rar intalnit. Domnia sa are o metoda chirurgicala proprie - si-a prezentat cazurile operate la diferite congrese internationale de chirurgie. Pe aceasta cale, ii multumesc din adancul sufletului pentru tot binele pe care l-a facut familiei noastre. Il amintesc in toate rugaciunile mele catre Dumnezeu, sa-l ajute si sa-l ocroteasca. Sanatate si Dumnezeu sa va ajute!
Elena Popescu - Constanta, tel. 0241/64.24.18

"Am un polip pe organele genitale externe"
(Raspuns pentru Cristina - Chicago, F. As nr. 583)


• D-na Cristina, pana va hotarati pentru interventia chirurgicala, faceti urmatorul tratament: cumparati o sticluta cu 30-40 g tinctura de iod (la noi se gaseste in toate farmaciile). Seara va spalati bine cu apa calda si sapun, apoi tamponati locul cu un prosop de bumbac curat, puneti degetul aratator pe gura sticlutei, apoi tamponati bine de doua-trei ori la rand polipul (iodul sa ajunga si in imprejurimile polipului, circa 1/2 - 1 cm). Ustura putin, dar este suportabil. Urmati acest tratament seara si dimineata, timp de 6-7 zile, timp in care ar trebui sa dispara. Cu acest tratament, eu am scapat de polipi (am avut vreo 3-4). Cum va apare un polip cat de mic, puneti imediat tinctura de iod si va disparea. Daca locul permite, puteti pune chiar un plasture cu putina vata, cat sa-l acopere, si il pastrati de seara pana a doua zi seara, cand poate fi schimbat. Vata va fi imbibata cu iod. Daca ustura sau doare prea tare, veti tampona locul numai seara. Acest tratament este valabil si pentru nodulii care apar pe gat, la stinghia piciorului, la axila etc.
Tamara Corciovei - Eforie Nord, jud. Constanta, tel. 0241/74.11.78

• M-am confruntat si eu cu o problema asemanatoare in luna martie a acestui an. Vreau sa-ti spun ca nu ai motive de ingrijorare. Am incercat si eu la inceput metode naturiste, dar nu au dat rezultate, ci, din contra, mi-au agravat situatia. Din tot ce am citit eu pana acum, am incercat cu aloe (lipeam peste acea vegetatie un leucoplast cu Rivanol, pe care fixam o bucatica de planta atat cat sa-l acopere), dar mi-a provocat o iritatie pe care nu puteam sa o mai suport. Am mai citit ca rostopasca are o actiune antimicotica (opreste dezvoltarea tumorilor), dar in perioada aceea nu aparuse. Tot in acea perioada a aparut in "Formula As" nr. 554, la pagina de Sanatate, un articol in care se vorbeste despre aceste vegetatii veneriene, care in termeni medicali se numesc condiloame (te-as sfatui sa-l citesti). Atunci am luat hotararea sa merg la medic. Am facut o internare de patru zile in spital si am inceput un tratament cu Tetraciclina injectabila, pentru prevenirea infectiei de dupa interventia chirurgicala. La inceput, medicul ginecolog a hotarat cauterizarea, dar, dupa efectuarea unei colposcopii, a ajuns la concluzia ca este mai bine sa se intervina chirurgical, deoarece vindecarea este mai rapida. Sub anestezie locala s-a trecut la indepartarea vegetatiei, apoi s-au cusut doua fire ce au fost scoase dupa sase zile. Pot sa-ti spun ca nu am simtit nimic, nici in timpul interventiei, nici dupa aceea. Vindecarea a fost rapida (maximum o saptamana) si de atunci nu am mai avut probleme. Daca vrei totusi sa incerci si cu rostopasca, procedeul este foarte simplu. Se rup bucati din tulpina plantei, iar cu lichidul care se scurge din ea se unge vegetatia, insistandu-se pana la disparitia ei. Sper ca experienta mea sa-ti fie de folos si sa te ajute sa iei o hotarare. Iti doresc curaj si multa sanatate!

P.S. Colaboratorilor "Formulei As" un gand bun si multi pasi inainte!
Elena - Drobeta-Turnu-Severin



Cititorii Multumesc Pentru Vindecari

"Nu am cuvinte sa-i multumesc d-lui Giurea Marin.
As vrea ca bolnavii de lupus eritematos
sa stie ca au o sansa de vindecare"


"Lupusul poate fi vindecat." Aceasta propozitie mi-a ramas in minte dupa ce am citit articolul d-lui Giurea Marin din Piatra-Olt. Ce greu mi-a fost sa cred! Fiind in cauza, suferind de aceasta boala cumplita, m-am gandit ca rau nu poate sa-mi faca si am inceput acest tratament naturist. Avand Internet si documentandu-ma in amanunt despre lupus, nu pot sa spun ca nu am fost reticenta. Dar miracolul s-a produs! Dupa opt luni de tratament, sunt vindecata. Nu mai am celule lupice, nu mai am anticorpi antinucleari, celelalte analize sunt bune. Nu am cuvinte sa multumesc acestui mare om, d-l Giurea Marin. As vrea ca prin intermediul revistei sa se afle ca bolnavii de lupus au o sansa.
Pentru mai multe informatii, puteti sa ma cautati la tel. 0256/33.79.02.
Mioara
D-l Giurea Marin poate fi contactat la tel. 0744/65.80.48

"Prin tratamentul d-lui Eugen Giurgiu, m-am vindecat de chist hidatic,
adenom de prostata si chist pe rinichi"


Va multumesc din suflet pentru ca, daca n-ati fi fost dvs., eu azi puteam sa fiu un om nenorocit. Datorita sfaturilor publicate in revista, am scapat de operatie si, cu ajutor de la Dumnezeu, poate voi ajunge sa fiu pe deplin sanatos. Am avut un chist hidatic de 9,5 cm, rinichi polichistic si adenom de prostata. Afland in revista de tratamentele d-lui Eugen Giurgiu (tel. 0258/83.35.00), l-am contactat si mi-a trimis un concentrat de plante pe care l-am diluat cu 2 l de apa si am luat cate o lingurita de trei ori pe zi. Sunt doar 30 de zile de cand am inceput si m-am dus sa fac o ecografie. Doctorului nu-i venea sa creada! Nu mai am chist hidatic, iar la rinichi mai am doar un chist. Si, cel mai important: nu mai am dureri!
Va multumesc mult pentru ceea ce faceti. Datorita dvs. mi-am recastigat sanatatea. Dupa ce scap si de chisturile la rinichi, va trimit actele medicale, pentru a va convinge cat am fost de bolnav si ce bine mi-am revenit datorita d-lui Eugen Giurgiu si revistei "Formula As". Cu multumiri,
Moldovan Vasile - str. Gh. Sincai nr. 42, Gherla, jud. Cluj

"Dupa primele sedinte de reflexoterapie la d-l Mircea Peia,
durerile de spate si cele sciate au cedat"


In nr. 581 (34) al "Formulei As", un cititor a scris despre rezultatele deosebit de bune pe care le-a avut in urma sedintelor de reflexoterapie realizate de d-l Peia Mircea din Timisoara. Din iulie 2003, am apelat si eu la serviciile d-sale si pot sa va spun ca, dupa primele sedinte, s-a imbunatatit considerabil starea mea fizica si psihica. Problemele mele de sanatate pentru care am apelat la acest gen de tratament sunt: fibroza pulmonara, pensare nerv sciatic, dismenoree, spondiloza cervicala, toracala, lombosacrala. Dupa primele 5 sedinte, durerile de spate si cele create de nervul sciatic au incetat si nu au mai revenit deloc. Motivul pentru care am ales aceasta metoda a fost acela ca nici un alt tratament clasic nu a dat rezultate, nici macar sedintele de fizioterapie. In plus, mi s-au reglat si alte probleme: am somn odihnitor, o stare generala psihica buna, durerile menstruale au disparut, la fel ca si starile create de stres (agitatia, starea de nervozitate). Despre d-l Peia, cel care a reusit prin aceasta metoda sa obtina aceste rezultate, pot spune ca este nu numai un foarte bun profe-sionist, ci si un om cu suflet mare.
Nu in ultimul rand, doresc sa multumesc revistei "Formula As" si cititorilor ei pentru multitudinea de retete naturiste pe care le-am utilizat ca forma adjuvanta de tratament fitoterapeutic. Cu stima,
Gabriela M. - Timisoara, tel. 0744/78.45.07
D-l Peia Mircea: B-dul Take Ionescu 11-13, sc. B, ap. 17, Timisoara, tel. 0256/43.18.91, 0766/72.99.40

"Dupa tratamentul recomandat in revista de
d-na Valeria Petriu din Brasov, m-am vindecat de colibaciloza"


Stimata redactie,
La sfarsitul lunii aprilie a.c. am citit la rubrica "Leacuri de la cititori" o reteta naturista care vindeca colibaciloza, semnata de stimata d-na Valeria Petriu din Brasov. Intrand in contact prin corespondenta cu domnia sa, completand si aducand la zi reteta mentionata, am inceput tratamentul pe data de 8 mai. Respectand si regimul alimentar, cu ajutorul bunului Dumnezeu, ma simt bine. Urocultura a iesit negativa, am alt moral si o pozitie pozitiva fata de viata. Doresc sa-i transmit si pe aceasta cale d-nei Valeria Petriu (Brasov, str. Lacurilor nr. 1, O.P. 8, cod 500301) multe, multe multumiri, multa sanatate pentru tot ce a facut pentru mine si alti semeni. Va sugerez sa-i solicitati d-nei Petriu reteta adusa la zi, care trateaza aceasta boala, destul de raspandita.
Multe multumiri revistei "Formula As" pentru tot ce face pentru sanatatea oamenilor

Elisabeta Mirita - B-dul Oituz 31/36, Onesti, jud. Bacau