Revelionul vedetelor

Redactia
Revelionul vedetelor. Ganduri pentru 2004, inainte ca sampania sa curga in pahare . Radu Moraru. "Anul acesta, sarbatorile au o semnificatie deosebita". "Revelionul 2004 il voi petrece in mijlocul familiei, asa cum s-a intamplat si de Craciun. Anul acesta, sarbatorile au o semnificatie deosebita si un...

Revelionul vedetelor

Ganduri pentru 2004, inainte ca sampania sa curga in pahare

Radu Moraru

"Anul acesta, sarbatorile au o semnificatie deosebita"

"Revelionul 2004 il voi petrece in mijlocul familiei, asa cum s-a intamplat si de Craciun. Anul acesta, sarbatorile au o semnificatie deosebita si un parfum tare special: le petrecem alaturi de fiica mea, Catinca, in varsta de numai trei luni. Va dati seama ca absolut toata lumea e concentrata pe aceasta farama de om, care ne-a implinit intr-un mod magnific viata, transformand Craciunul intr-o bucurie gigantica. Pentru anul 2004, la capitolul realizari profesionale, imi doresc ca emisiunea pe care o realizez, Nasul, sa-si continue ascensiunea. In timp ce, pe plan personal, nadajduiesc sa am sanatate si sa reusesc sa-mi petrec orice clipa libera cu familia mea, devenita de trei luni mai numeroasa. La multi ani tuturor cititorilor "Formulei As"!"

Cristina Rus (Blondy)

"Sanatate! Ca in rest le facem pe toate!"

"Revelionul acesta ma va surprinde undeva "pe drumurile patriei", intre doua concerte, asa cum s-a intamplat in ultimii trei ani. Pe de-o parte, e greu, pentru ca mi-ar placea si mie, ca oricui, sa fiu alaturi de familie, intr-o casa calda, mirosind a bucate ardelenesti; pe de alta parte, imi dau seama ca sunt mult mai fericita decat altii: am alaturi de mine doi oameni care-mi sunt ca doi frati - e vorba de colega mea, Andreea, si de impresarul nostru, Lucian. Asa ca sentimentul de singuratate e, in mare masura, anulat. Anul trecut chiar am avut parte de niste clipe absolut feerice: la 12 noaptea, eram in apropiere de Bucuresti. Tot orasul parea o mare de luminite, pe cer izbucneau artificii, iar noi am inceput sa radem si sa ne uram la multi ani. Am oprit masina, Lucian a desfacut sampania pe care o aveam pregatita si, uite asa, am sarbatorit trecerea in noul an, pe marginea unei sosele! Nici anul acesta, probabil, scenariul nu va fi cu mult diferit, doar ca nu stiu sigur pe unde ne vor purta concertele in miez de noapte. Insa e sigur ca sampania nu ne va lipsi nici de aceasta data. Pentru 2004, sa ne dea Dumnezeu tuturor sanatate, ca in rest le putem face pe toate! La multi ani, "Formula As"!"

Nico (Nicoleta Matei)

"Prieteni adevarati si o viata mai buna"

"Anul acesta voi sarbatori schimbarea anilor prin munca! Va fi un adevarat maraton: voi canta mai intai in Bucuresti, la Revelionul organizat la Romexpo, apoi voi fugi la Sinaia, unde cant in mai multe locuri, dupa care imi voi muta cartierul general in Poiana Brasov, punctul terminus in care voi incheia periplul. Sper din tot sufletul ca 12 noaptea sa ma prinda si pe mine in preajma lui Laurentiu, sotul meu, care are si el contract pentru noaptea dintre ani la hotelul "International" din Sinaia. Primele trei zile din noul an le voi dedica recuperarii fizice: adica voi inspira aerul curat al muntilor si voi dormi. Sper ca va fi un bun debut de an, deoarece pentru 2004 am planuri mari, din punct de vedere profesional. Insa ceea ce-mi doresc cel mai mult pentru acest nou an, ceea ce-L rog in fiecare zi pe bunul Dumnezeu este sa-mi dea sanatate, sa-mi ingaduie sa am cat mai multi prieteni adevarati langa mine si sa faca in asa fel incat viata mea de acum inainte se curga mai lin decat pana acum. In rest, in departamentul dorinte realizabile, poti inscrie faptul ca tare bine ar fi daca as reusi sa-mi cumpar o masina. Mi-as usura teribil existenta. Dar asta inseamna ca va trebui sa fac un efort si sa-mi iau si carnetul de conducere... si asta ma cam sperie! Dar eu sunt o fiinta perseverenta, asa ca nu obosesc niciodata sa sper! La multi ani cu sanatate si tot ceea ce va doriti!"

Luminita Anghel

"Marele meu vis este sa scot un album
care sa ma reprezinte cu adevarat"


"In noaptea de Anul Nou voi canta, dar intentionez sa aplic procedeul de anul trecut, cand am facut o pauza la 12 noaptea, pentru a ciocni un pahar de sampanie cu prietenii dragi. David, fiul meu, va fi plecat de Revelion la bunicii din partea tatalui, la Oradea, asa ca la miezul noptii, primul apel telefonic ii va fi destinat. Apoi vor urma parintii mei si prietenii pe care nu-i voi avea alaturi. Pentru anul ce vine, imi doresc o viata linistita, sa am de lucru macar tot atat cat am avut si anul acesta, iar marele meu vis este sa scot in sfarsit un album care sa spuna ceva cu-adevarat important, demn de retinut despre Luminita Anghel. Un material care sa fie identificabil in proportie de 100% cu ceea ce reprezint ca artist. Si nicidecum in ultimul rand, imi doresc sanatate, pentru mine si familia mea. Si tot sanatate va urez si dvs., cititorilor "Formulei As"."

Irina Pacurariu

"Ce-mi doresc? Ca romanii sa sufere de insomnii
si sa se uite la emisiunea mea"


"De Revelion, in sfarsit, voi reusi sa reunesc familia, lucru care se intampla mai rar. Pentru acest moment, m-am pregatit din vreme, adica i-am scos fiicei mele, Ana-Carina, pasaport, pentru ca intentionam sa ne petrecem sarbatorile in Italia, la schi. De fapt, gandul nostru este sa urcam copilul, pentru prima data, pe schiuri. Sa vedem daca ne mosteneste talentul! Pana la urma, daca nu vom reusi sa ne facem ucenicia sportiva in Italia, oricum ne vom petrece vacanta undeva, pe zapada. Ca toata lumea, de Revelion facem bilantul, dar la noi se face unul mai ciudat, in sensul ca ne gandim mai putin la ceea ce a fost si mai mult la ceea ce va sa vina sau la ceea ce ne-am dori sa reusim. Pe plan personal, dorinta cea mai mare este sa fim cu totii sanatosi, fetita sa creasca frumos, sa nu-si piarda dragalasenia si sa continue sa ma umileasca, fara drept de apel, cu inteligenta ei. Daca e sa ma gandesc la profesie, ce sa-ti spun? Ca imi doresc ca din ce in ce mai multi romani sa inceapa sa sufere de insomnii, astfel incat sa se uite la emisiunea mea. Si-as mai vrea ca 2004 sa fie un an plin de calatorii. Contrar parerii generale, eu chiar nu am chef sa stau, iar calatoriile sunt cea mai buna metoda de "consumare" a timpului. La multi ani, un an nou plin de bucurii si de realizari!"

Emanuel

"Imi doresc doar sa cant, iar muzica mea
sa farmece cat mai multe suflete"


"La cumpana dintre ani, ca tot artistul muncitor, voi canta prin tara, insa nu voi rata momentul baii cu sampanie, un ritual pe care-l voi duce "la bun sfarsit" alaturi de colegii mei de trupa, care-mi sunt si cei mai buni prieteni. Pe 2 ianuarie plecam, tot in gasca, la Brasov, pentru o saptamana de vacanta, de zbenguiala pe schiuri, o saptamana de recuperare si, in acelasi timp, de preparare a fortelor pentru turneul prin cluburi care ne asteapta imediat dupa. Pentru 2004, nu am planuri prozaice: nu vreau nici masina, nici castel, nici cine stie ce altceva. Imi doresc doar sa cant, iar muzica mea sa farmece cat mai multe suflete sensibile. Voi lucra la un nou album, voi avea doua turnee - unul in Sua si altul in Asia -, asa ca imi doresc sa fiu in forma, ca sa le fac fata conform asteptarilor. Dragilor cititori ai "Formulei As" le urez un an imbelsugat, cu sanatate si pace in suflet! La multi ani!"
Ines Hristea